mitsoschios Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Οχι. Η κοσμοτε δεν εχει αναγνωριση κλησης σε περιαγωγη στα καρτοκινητα της. Μονο στα συμβολαια.... :down:Τι να πω...Τοσο δυσκολο τους ηταν να εχει...? Ευχαριστω για την απαντηση:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Ναι, τον Σεπτέμβριο άλλαξα από what's up σε frog. Για τα mb ξέρει κανείς αν μπορώ να κρατήσω μετά το 7ημερο αν αγοράσω ένα πακέτο πριν τη λήξη; ελα! εγω τους πηρα τηλ και μου ειπαν οτι ισχυει το 1gb στο 10, ακριβως μου λεει ισχυει οτι γραφει το site και οντως το εγραφε, σιγουρα τους λεω; γιατι το site ειναι ανενημερωτο, ναι, μου λεει, καταλαβα, οτι ναναι δινουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Κατι ακομα βρε παιδια.Τωρα που ειμαι Πολωνια υπαρχει καποιο πακετο για ενεργοποιηση χρονου ομολιας για να μιλαω με τη μαμα Ελλαδα:)?Κατι ειδα στο site του βατραχουhttp://www.frogmobile.gr/el/default.aspx?cid=INTERNATIONAL_XRONOI9c3d6fda-7e12-4a59-b35f-9276ab2031b2&id=m3 αλλα δε ξερω πως να το ενεργοποιησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Δεν υπάρχει πακέτο από Πολωνία για Ελλάδα Αυτό που βλέπεις είναι Από Ελλάδα προς Πολωνία και δεν χρειάζεται ενεργοποίηση . Εφόσον είσαι Πολωνία χρεώνεσαι 0,23 τις εξερχόμενες και 0,06 τις εισερχόμενες. ΝΑ προτιμας να σε παίρνουν δηλαδή παρά να παίρνεις εσύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haHa Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Πληροφοριακά, μόλις εκανα ανανεωση 10€ μεσα απο το site της COSMOTE με χρεωστική και μου εδωσε δωρο 500mb για 7 μερες (:mad:), 100 λεπτα προς σταθερα και ολα τα κινητα για ενα μηνα και 600 λεπτα προς φρογκ για ενα μηνα. Το ιδιο και εγω.Νέος πελάτης στο frog (3 μήνες είμαι), έκανα ανανεωση 10€ μεσα απο την εφαρμογη της COSMOTE με καρτα και μου εδωσε δωρο 500mb για 7 μερες.... Θα πρέπει να αγοράζω πακέτο για ιντερνετ για ολο το μηνα πια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 ωχ, ελα, αρα δεν ισχυει το δωρο της ανανεωσης ουτε για το 6μηνο που ελεγαν για τους νεους συνδρομητες, πφφ, αρα καρτα μονο στην ληξη και αγοραζουμε πακετο mb με 5 ευρω για να μεταφερουμε τα υπολειπομενα μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haHa Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 H Q βλεπω οτι επαναφερει το δωρο του 1gb με ανανεωση 10€, ισως το κανει και το frog. https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=393 Η WIND ΕΛΛΑΣ Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε σε συνέχεια της από 1η Οκτωβρίου 2015, ανακοινώνει την παράταση του bonus της πρώτης ανανέωσης χρόνου ομιλίας από 10€ που προσφέρει 500ΜΒ και 1000 λεπτά προς Q συνδρομητές για 30 ημέρες μέχρι και 7/1/2016. Επίσης, παρατείνεται η προσφορά του extra bonus (extra 524MB) στο βασικό “bonus ανανέωσης” της καρτοκινητής Q, που προσφέρει σύνολο 1GB και 1000΄προς Q, για ανανεώσεις μέσα από τα καταστήματα WIND, από το http://www.myQ.gr και myQ app (με χρήση πιστωτικής ή PayPal) μέχρι και 7/1/2016. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost_pap Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Καλησπερα! Αλήθεια..πιάνει κανείς απο εσάς4G?Στην εξυπηρέτηση δεν ξερουν που τους παν τα....4!!!Ο ένας μου λέει να αλλαξω την sim με νέας τεχνολογίας....ο άλλος λεει οτι για να πιασω 4G πρέπει να αγοράσω το πακετο με τα 5€(πραγμα που αναγκαστικά το εκανα αφου τελος το δωρεαν 1GB)...ο άλλος οτι η φρογκ δεν δινει 4G.......θα με τρελάνουν!!!!!Εχει κάποιος κάποια απάντηση επιτέλους??? Να σημειώσω οτι εχω κάνει και ενεργοποιήσει τις αναλογες ρυθμίσεις και οτι το κινητό(LG G3) έπιανε μονο 4G στην.....Ιταλία(!!)σε δικό τους δίκτ9υο. Πρέπει να έχεις κάρτα sim που να υποστηρίζει 4G. Εγώ όταν άλλαξα τηλέφωνο αναγκάστηκα να αλλάξω sim για να έχω 4G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 ηρθε ο καιρος να ανανεωσουμε τα mb μας, υπαρχει τροπος να μαθουμε τι ισχυει για τα δωρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Από κατάστημα ή internet 500 ΜΒ για 7 ημέρες αν ανανεώσεις από 10 ευρώ. Αν θες να κρατήσεις παλιά ΜΒ απλά αγόρασε 120 ΜΒ με 3 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Από κατάστημα ή internet 500 ΜΒ για 7 ημέρες αν ανανεώσεις από 10 ευρώ. Αν θες να κρατήσεις παλιά ΜΒ απλά αγόρασε 120 ΜΒ με 3 ευρώ. Αυτό θα ισχύει και αν έχω mb από το μπόνους; Ή μόνο αν έχω παλαιότερα mb που λήγουν σύντομα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Ναι για όλα ισχύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 χμ, δεν νομιζω να συμφερει αυτο, καλυτερα τα 500 με 5, πως το κανουμε στην frog; με τηλ στο 1330 όπως στην cosmocarta; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Στειλε 200 στο 1330 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haHa Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Για 1gb πρεπει να δωσουμε 10€ απο την καρτα μας ετσι; Ακριβα ειναι , σαν σε συμβολαιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Ποιό είναι το APN του frog? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Σήμερα το πρωί έβαλα 5€ και δεν πήρα τίποτα. Το λέω απλώς για επιβεβαίωση. όσοι θέλετε οπωσδήποτε δωρεάν MB με την ανανέωση, έχετε πλέον μόνο τρεις εναλλακτικές (όλες εκτός Cosmote δυστυχώς): CU, F2G και Q. Βέβαια, όλα αυτά είναι προσωπικές μου απόψεις και δεν παίρνω κανέναν στο λαιμό μου. Άσε την CU, δεν αντέχεται η ταχύτητα... Ή μάλλον, η έλλειψή της :p Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Ποιό είναι το APN του frog? Internet θα βάλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Έχω καινούρια sim , εχω ενεργοποίηση το 4G αλλά σήμερα που ήμουνα στο Σύνταγμα δεν είχα 4G . Για την ακρίβεια δεν ειχα ποτέ απο τότε που ήρθα στην cosmote. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Απο τις ρυθμισεις δικτυου εχεις ενεργοποιήσει το Lte ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Απο τις ρυθμισεις δικτυου εχεις ενεργοποιήσει το Lte ;; Ναι, ρε φίλε μου όντως δεν το είχα ρυθμίσει στο LTE . Είχα την εντύπωση οτι το είχα κάνει . Αν και τώρα δεν έχω 4G πιθανολογώ ότι είναι απο αυτό . Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Στειλε 4G στο 1333 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gr1s0s Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Εγω παντως, για οσους ρωτούν για τα δωρεαν ΜΒ, εβαλα σημερα 10αρα καρτα και μου δωσε 500ΜΒ και μονο. Ουτε καν τα 100 λεπτα προς ολα τα δικτυα που συνηθιζε. Απλα εχει τη προσφορα 60+60. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Τελικά τι data δίνει αυτήν τη στιγμή δωρεάν;;; Ανανέωση 10/12 500mb για μια βδομάδα και 500mb για ένα μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haHa Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Ανανέωση 10/12 500mb για μια βδομάδα και 500mb για ένα μήνα. Ανανεωση 5 Δεκεμβριου 10€ μεσα απο την εφαρμογη της COSMOTE με καρτα και μου εδωσε δωρο 500mb για 7 μερες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts