Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μεταφορά από cosmote σε frog φαντάζομαι πως γίνεται σωστά;Για ανανέωση 5 ευρώ εκτός από το κατάστημα γίνεται μέσω πιστωτικής ή Paypal;Μεταφορά υπολοίπου γίνεται από cosmote σε frog και ανάποδα;

Το πρώτο ναι, το δεύτερο θέλει δοκιμή αν σου δεχτεί τον αριθμό, το τρίτο ναι.

Στην μετατροπή από cosmoκάρτα σε frog, τι γίνεται με το υπόλοιπο και τα δωρεάν MB/χρόνο ομιλίας που έχω;Χάνονται; Edited by tasgr86

Στην μετατροπή από cosmoκάρτα σε frog, τι γίνεται με το υπόλοιπο και τα δωρεάν MB/χρόνο ομιλίας που έχω;Χάνονται;

Τα λεφτά δεν χάνονται. μάλλον ούτε και τα mb η τα λεπτά ομιλίας δεν το ξέρω σίγουρα όμως . Για τα λεφτά όταν έκανα αλλαγή πακέτου δεν τα έχασα. σε αυτό απαντάω σίγουρα

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Τα λεφτά δεν χάνονται. μάλλον ούτε και τα mb η τα λεπτά ομιλίας δεν το ξέρω σίγουρα όμως . Για τα λεφτά όταν έκανα αλλαγή πακέτου δεν τα έχασα. σε αυτό απαντάω σίγουρα

Μόνο τα χρήματα δεν χάνονται σίγουρα. Για τα ΜΒ δεν είμαι σίγουρος. Λεπτά και μηνύματα χάνονται.

Μαλλον αλλαζει απο τον επομενο μηνα το bonus ανανεωσης.

Μου ηρθε μηνυμα οτι με την πρωτη ανανεωση 10 ευρω του επομενου μηνα εχετε δωρο 1500 σε froq και 500 mb.

Για 5 ευρω δεν αναφερει τιποτα

Μου ηρθε μηνυμα οτι με την πρωτη ανανεωση 10 ευρω του επομενου μηνα εχετε δωρο 1500 σε froq και 500 mb.

γενικα η κοσμοτε αυτες τις μερες δειχνει αγριες διαθεσεις, οποτε μαλλον θα κοψει τις 5ευρες στο βατραχο (για αρχη κοβει το μπονους, ωστε να συνηθίσει ο κοσμος στις 10ευρες, και μετα απο 1-2 μηνες θα τις κοψει εντελως)

Να φανταστώ, αυτό το μήνυμα σου ήρθε μετά από ανανέωση που έκανες;

γενικα η κοσμοτε αυτες τις μερες δειχνει αγριες διαθεσεις, οποτε μαλλον θα κοψει τις 5ευρες στο βατραχο (για αρχη κοβει το μπονους, ωστε να συνηθίσει ο κοσμος στις 10ευρες, και μετα απο 1-2 μηνες θα τις κοψει εντελως)

Με τα σημερινά δεδομένα δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να κάνει αυτό που λες, είτε τώρα είτε σε 1-2 μήνες. Μην πλάθουμε αβάσιμα σενάρια.

Προχθές μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα.

Huawei Nova 5T

Να φανταστώ, αυτό το μήνυμα σου ήρθε μετά από ανανέωση που έκανες;

Nαι ,μου ηρθε μετα απο ανανεωση που εκανα σημερα.

Εκτός από το σμσ υπάρχει τρόπος να βλέπω τα υπόλοιπα μου?

Κάρτες 5 ευρώ που βρίσκω?

Αν το frog σου δεν προερχεται απο μετατροπη cosmokarta/whatsup, τοτε δεν υπαρχει αλλος τροπος αν εννοεις καποιον online τροπο. Φυσικα μπορεις να παρεις και τηλεφωνο για να μαθεις το υπολιπο. Καρτες των 5€ δεν υπαρχουν πλεον για κανενα καρτοκινητο. Μονο απο το cosmote.gr μπορεις να βαλεις τετοια αλλα και παλι αν δεν προερχεται απο μετατροπη, δεν θα μπορεις να κανεις εγγραφη.

Nαι ,μου ηρθε μετα απο ανανεωση που εκανα σημερα.

Οπως το περιμενα. Αυτο το μηνυμα ερχεται το ιδιο μετα απο ανανεωση εδω και μηνες, παρολο που την ιδια περιοδο τρεχει η αλλη προσφορα με τα 5€. Συνεπως δεν ειναι αυτος ο προπομπος για την μελλοντικη καταργηση.

Εκτός από το σμσ υπάρχει τρόπος να βλέπω τα υπόλοιπα μου?

Κάρτες 5 ευρώ που βρίσκω?

Καλησπερα κατεβαζεις την εφαρμογη της cosmote και οταν εισαι συνδεδεμενος σε wifi στελνει μηνυμα και σου διχνει το υπολοιπο αλλα μονο αυτο δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο.Δοκιμασμενο σε iphone που ο αριθμος ειναι καθαρα frog χωρις μετατροπη απο cosmokarta...και μονο σε wifi

Edited by snake44444

Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό τα έχουμε διαβάσει όλα! Εννοώ ότι διαβάζουμε από αυτονόητα "ερωτήματα" μέχρι συμπεράσματα που δεν προκύπτουν από εντελώς πουθενά! Δηλαδή το να σταματήσει να υφίσταται μια προσφορά σημαίνει κατάργηση της 5ευρης ανανέωσης;; Αν ήταν έτσι, στο γουατσαπ θα είχε καταργηθεί και η 10ευρη με τόσες προσφορές που σταμάτησαν με τα χρόνια! Μην τρελαθούμε κιόλας!:lol:

Πολλα + σε ολα τα παραπανω που εγραψες. :clap: Δεν θα μας μεινει τριχα στην κεφαλη με αυτα που διαβαζουμε ωρες ωρες.

εγω διακρινω ενα.."κυμα" συνδρομητων προς το frog.

σφιξανε τα οικονομικα.

για τα εξυπνοπούλια της παρέας: οταν σου μειωνει τους τρόπους που μπορεις να ανανεώσεις με 5 ευρω, τι μπορει να σημαινει; Να σας το γραψω πιο απλα, μηπως και το καταλαβετε: Οταν σταματαει τις 5ευρες καρτες ανανεωσης, τι λετε να σημαινει; Για ποιον λογο δεν αφήνει η κοσμοτε τα περίπτερα και ψιλικατζίδικα να βγαζουν 'χαρτακι' 5 ευρω; Προφανως δεν τα σκεφτηκατε αυτα, ή απλα ειστε 16χρονα τρολς :lol:

για τα εξυπνοπούλια της παρέας: οταν σου μειωνει τους τρόπους που μπορεις να ανανεώσεις με 5 ευρω, τι μπορει να σημαινει; Να σας το γραψω πιο απλα, μηπως και το καταλαβετε: Οταν σταματαει τις 5ευρες καρτες ανανεωσης, τι λετε να σημαινει; Για ποιον λογο δεν αφήνει η κοσμοτε τα περίπτερα και ψιλικατζίδικα να βγαζουν 'χαρτακι' 5 ευρω; Προφανως δεν τα σκεφτηκατε αυτα, ή απλα ειστε 16χρονα τρολς :lol:

Mόνο που αυτό γίνεται απο όλες τις εταιρίες και κοντεύει ένας χρόνος πλέον απο τότε που τις κατάργησαν.

Mόνο που αυτό γίνεται απο όλες τις εταιρίες και κοντεύει ένας χρόνος πλέον απο τότε που τις κατάργησαν.

και ο λογος που τις κατηργησαν; Για τα 'χαρτακια' εχει λιγους μηνες που τα κατήργησαν ;) Για ποιον λογο εσυ λες;

Edited by geocom

Πρωτας μας λεει οτι θα καταργησουν το bonus και αυτο με καποιο μαγικο τροπο μας δειχνει οτι θα καταργησουν τις 5ευρες ανανεωσεις, και τωρα μας λεει γιατι δεν δινουν πλεον 5ευρα χαρτακια τα περιπτερα κατι που εχουν καταργησει απο την 1 Ιουλιου του 2014 (αυτο ειναι το λιγοι μηνες)... Νταξει τρολλαρεις κατ' εξακολουθηση και μαλιστα ερασιτεχνικα.

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τελικα για την ακριβεια η διακοπη ηρθε απο τις 16/6/2014 (δηλαδη ακριβως 1 χρονος) αλλα υπηρχε αποθεμα κωδικων καρτων για λιγες μερες ακομα.

Edited by runner70

Δεν είναι άσχημο να κάνουμε αυτοκριτική, είναι πάντα θετικό γιατί μας βοηθάει να βελτιωνόμαστε με τον καιρό.

Το χαρτάκι από τα περίπτερα καταργήθηκε ωστε να αυξήσουν τον κόσμο στα καταστήματα. Είναι προφανές. Γιατί να στηρίξουν τα περίπτερα όταν τα καταστήματα χρειάζονται έσοδα για να επιβιώσουν;

Αν βέβαια εσύ έχεις άλλες πληροφορίες από την εταιρία και ξέρεις κάτι παραπάνω για κατάργηση καρτών κλπ, μπορείς να μας ενημερώσεις αντιστοίχως. Τα υπόλοιπα είναι για να γελάσουμε.

Πρωτας μας λεει οτι θα καταργησουν το bonus και αυτο με καποιο μαγικο τροπο μας δειχνει οτι θα καταργησουν τις 5ευρες ανανεωσεις, και τωρα μας λεει γιατι δεν δινουν πλεον 5ευρα χαρτακια τα περιπτερα κατι που εχουν καταργησει απο την 1 Ιουλιου του 2014 (αυτο ειναι το λιγοι μηνες)... Νταξει τρολλαρεις κατ' εξακολουθηση και μαλιστα ερασιτεχνικα.

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τελικα για την ακριβεια η διακοπη ηρθε απο τις 16/6/2014 (δηλαδη ακριβως 1 χρονος) αλλα υπηρχε αποθεμα κωδικων καρτων για λιγες μερες ακομα.

ευχομαι να κανω λαθος, αλλα φοβαμαι πως η ελαχιστη ανανεωση θα γινει 10 ευρω... εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε...

Αυτό που γράφει στην σελίδα της Frog ισχύει; Ότι δηλαδή με ανανεώσεις όλων των αξιών μέχρι 30ευρώ στα καταστήματα ΟΤΕ και Γερμανός υφίσταται διπλασιασμός;

Μπείτε εδώ και μετά πατήστε "Μη εμπορικά διαθέσιμες προσφορές" γιατί οι σύνδεσμοι δεν δουλεύουν σωστά στη σελίδα της frog.

Ισχύει κανονικα όσο αφορά τον διπλασιασμό αλλά όπως διάβασες είναι μη εμπορικά διαθέσιμη προσφορα