LG1 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Εγώ ένα πράγμα δεν κατάλαβα. Με το που λήγει ένα αγορασμένο πακέτο ίντερνετ ενεργοποιείται αυτόματα το 1 ευρώ την ημέρα; Δηλαδή, ένας που θέλει περιστασιακά να χρησιμοποιεί πακέτα ίντερνετ τι κάνει; Τηλεφωνεί την εξυπηρέτηση λίγο πριν λήξει το πακέτο του; Αυτό ισχύει και στην κοσμοκάρτα και το whats up? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Εγώ ένα πράγμα δεν κατάλαβα. Με το που λήγει ένα αγορασμένο πακέτο ίντερνετ ενεργοποιείται αυτόματα το 1 ευρώ την ημέρα; Δηλαδή, ένας που θέλει περιστασιακά να χρησιμοποιεί πακέτα ίντερνετ τι κάνει; Τηλεφωνεί την εξυπηρέτηση λίγο πριν λήξει το πακέτο του; Αυτό ισχύει και στην κοσμοκάρτα και το whats up? Ναι, αν λήξει το πακέτο και εξακολουθείς να είσαι στο ίντερνετ ενεργοποιείται η υπηρεσία με το 1Ε. Ο μόνος τρόπος για να μην το πάθεις είναι να ξέρεις ακριβώς τι μέρα και ώρα λήγει το πακέτο και να φροντίσεις λίγο πριν να ενεργοποιήσεις νέο πακέτο ή να κλείσεις τα δεδομένα. Φυσικά και γίνεται η χρήση πακέτων όποτε εσύ θέλεις, δεν είναι μόνιμα. Στην εξυπηρέτηση γιατί να τηλεφωνήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Ναι, αν λήξει το πακέτο και εξακολουθείς να είσαι στο ίντερνετ ενεργοποιείται η υπηρεσία με το 1Ε. Ο μόνος τρόπος για να μην το πάθεις είναι να ξέρεις ακριβώς τι μέρα και ώρα λήγει το πακέτο και να φροντίσεις λίγο πριν να ενεργοποιήσεις νέο πακέτο ή να κλείσεις τα δεδομένα. Φυσικά και γίνεται η χρήση πακέτων όποτε εσύ θέλεις, δεν είναι μόνιμα. Στην εξυπηρέτηση γιατί να τηλεφωνήσεις; Α εντάξει άμα είσαι στο ίντερνετ ναι εξυπακούεται ότι θα ενεργοποιηθεί. Εγώ κατάλαβα, έτσι όπως το διάβασα, ότι ενεργοποιείται μόνο του αυτόματα χωρίς να είσαι ίντερνετ μετά την λήξη του πακέτου σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jarjap Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Να επιβεβαιώσω και εγώ (καθώς έχω ενεργοποιημένο τον διπλασιασμό) ότι η αγορά του πακέτουν των 60 λεπτών με τον διπλασιασμό συνδιάζονται χωρίς κανένα πρόβλημα. :) Παράθεση Open your Windows to Freedom! [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.reactos.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmamee Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Να επιβεβαιώσω και εγώ (καθώς έχω ενεργοποιημένο τον διπλασιασμό) ότι η αγορά του πακέτουν των 60 λεπτών με τον διπλασιασμό συνδιάζονται χωρίς κανένα πρόβλημα. :) Πολυ ευχαριστο νεο, ελπιζω να μην γινει καμια πατατα γιατι σκεπτομαι σοβαρα το ενδεχομενο να την (ξανα)βγαλω απο το συρταρι και να την (ξανα) κανω το βασικο μου νουμερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Κριμα που δε δινει 2πλασιασμο σε νεους συνδρομητες... Θα μπορουσε να παρει πολλους συνδρομητες της κιου που τωρα εχουν 3€ 80' Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmamee Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Κριμα που δε δινει 2πλασιασμο σε νεους συνδρομητες... Θα μπορουσε να παρει πολλους συνδρομητες της κιου που τωρα εχουν 3€ 80' Πιστευω δεν θα ειχε νοημα με την εννοια οτι ειναι σαν να προσφερει το πακετο 60'/1.5 ευρω για ολους...παντως θα μπορουσε να κανει τουλαχιστον αυτο που κανει η Q και να δωσει 80'/3ευρω στους νεους συνδρομητες, αλλα πιστευω δεν θα το κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Πιστευω δεν θα ειχε νοημα με την εννοια οτι ειναι σαν να προσφερει το πακετο 60'/1.5 ευρω για ολους...παντως θα μπορουσε να κανει τουλαχιστον αυτο που κανει η Q και να δωσει 80'/3ευρω στους νεους συνδρομητες, αλλα πιστευω δεν θα το κανει. Δεν έχει λόγο να το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Frog 3€ 120', q 3€ 80'. Οι καινουριοι συνδρομητες της φρογκ θα εχουν 3€ 60', οποτε δεν εχουν λογο να αφησουν την κιου, που δινει περισσοτερα. Επισης, ενας που ερχεται απο συμβολαιο, θα προτιμησει την κιου, λογω των περισσοτερων λεπτων προς ολους. ΠΑΝΤΑ αναφερομαι για τα πακετα προς ολους, δεν κανω καμμια αλλη συγκριση. Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Και λέμε ότι η κοσμοτέ είναι καλυμμένη με τον αριθμό συνδρομητών καρτοκινητής που ήδη έχει. Δεν θέλει να αποκτήσει καινούργιους συνδρομητές σε κανένα πακέτο καρτοκινητης, αντιθέτως θέλει να "ρίξει" συνδρομητές στα συμβόλαια. Το θέμα είναι ότι, δυστυχώς για την κοσμοτέ, αποκτάει συνεχώς καινούργιους συνδρομητές στην καρττοκινητή λόγω του καλύτερου σήματος και αυτός είναι ο λόγος που, και πολλοί αφήνουν την κιου, και δεν θα την σκεφτούν ποτέ σαν επιλογή. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kimius Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Να επιβεβαιώσω και εγώ (καθώς έχω ενεργοποιημένο τον διπλασιασμό) ότι η αγορά του πακέτουν των 60 λεπτών με τον διπλασιασμό συνδιάζονται χωρίς κανένα πρόβλημα. :) Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση!!! Μετά από 2 μήνες στην Q λόγω φτηνών πακέτων και την (προ Μαρτίου) έλλειψη του πακέτου των 3Ε/60' σκέφτομαι να επανέλθω και πάλι στον βάτραχο...Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι ευχαριστημένος από εξυπηρέτηση πελατών και γενικά την πολιτική που ακολουθεί η cosmote για τον βάτραχο... Παράθεση 1) Nokia 3330, 2) Nokia 6600, 3) Nokia N81, 4) Nokia C6-01, 5) Samsung Galaxy S5 Neo, 6) Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση!!! Μετά από 2 μήνες στην Q λόγω φτηνών πακέτων και την (προ Μαρτίου) έλλειψη του πακέτου των 3Ε/60' σκέφτομαι να επανέλθω και πάλι στον βάτραχο...Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι ευχαριστημένος από εξυπηρέτηση πελατών και γενικά την πολιτική που ακολουθεί η cosmote για τον βάτραχο... Μια χαρά είναι η εξυπηρέτηση. Εμένα μου πίστωσαν και 1Ε στο υπόλοιπο που κανονικά δεν δικαιούμουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 (edited) ενω το myaccount δεχεται πλεον καρτοκινητα cosmote...frog δεν δεχετε! Έκανα με frog που ήταν παλιότερα What's Up, αλλά δεν βλέπω να μπορώ να κάνω τίποτα απολύτως. Επεξεργασία: Ακόμα δεν έβγαλαν ανταγωνιστικό πακέτο... Q που τους χρειάζεται! Edited May 11, 2014 by talos_2002 Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kimius Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Μια χαρά είναι η εξυπηρέτηση. Εμένα μου πίστωσαν και 1Ε στο υπόλοιπο που κανονικά δεν δικαιούμουν... Άμα τους έχεις ταΐσει χιλιάδες ευρώ λογικό να μην θέλουν να σε χάσουν από πελάτη!! Αλλά είναι αδιανόητο να μην ξέρουν ποια πακέτα συνδυάζονται με ποιες προσφορές και γενικότερα άλλα να σου λένε στα απαντητικά mail άλλα στην σελίδα τους στο fb και άλλα στο 1299...Να μην τα ξαναλέμε τώρα...Έχω αποδείξεις από απαντητικά mail ωστόσο αν δεν με πιστεύεις! :lol: Παράθεση 1) Nokia 3330, 2) Nokia 6600, 3) Nokia N81, 4) Nokia C6-01, 5) Samsung Galaxy S5 Neo, 6) Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Και λέμε ότι η κοσμοτέ είναι καλυμμένη με τον αριθμό συνδρομητών καρτοκινητής που ήδη έχει. Δεν θέλει να αποκτήσει καινούργιους συνδρομητές σε κανένα πακέτο καρτοκινητης, αντιθέτως θέλει να "ρίξει" συνδρομητές στα συμβόλαια. Το θέμα είναι ότι, δυστυχώς για την κοσμοτέ, αποκτάει συνεχώς καινούργιους συνδρομητές στην καρττοκινητή λόγω του καλύτερου σήματος και αυτός είναι ο λόγος που, και πολλοί αφήνουν την κιου, και δεν θα την σκεφτούν ποτέ σαν επιλογή. :) Αφου λοιπον η κοσμοτε δε θελει αλλους συνδρομητες (ομως λες), για ποιον λογο εδωσε τα φοιτητικα πακετα; για ποιον λογο αντιγραφει τα πακετα της wind/q; συμφωνω μαζι σου οτι η κοσμοτε εχει τη καλυτερη καλυψη. Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 (edited) Έκανα με frog που ήταν παλιότερα What's Up, αλλά δεν βλέπω να μπορώ να κάνω τίποτα απολύτως. Επεξεργασία: Ακόμα δεν έβγαλαν ανταγωνιστικό πακέτο... Q που τους χρειάζεται! Στο myaccount βλεπω στους ορους οτι δεν δεχεται το whats'up. Μονο τη cosmokarta απο τα καρτοκινητα. Το frog απο πρωην cosmokarta το δεχτηκε αλλα μη θαρρεις οτι εχει και τιποτα σπουδαια εκει μεσα. Βλεπει το χρονο ομιλιας μονο απο τα πακετα που αγοραζεις. Οχι και αυτο που παιρνεις δωρεαν. Επισης ενα καλο ειναι οτι εχεις δυνατοτητα ενεργοποιησης/απενεργοποιησης της υπηρεσιας του internet με 1€ τη μερα ωστε να μη χρεωνεται καποιος αν πατησει καταλαθος την ενεργοποιηση των δεδομενων απο το κινητο του αλλα δεν ξερω οταν το εχεις απενεργοποιημενο αν μπορει να δουλεψει μετα το internet με καποιο αγορασμενο πακετο. Πιθανον να μπορει. Edited May 11, 2014 by runner70 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Αφου λοιπον η κοσμοτε δε θελει αλλους συνδρομητες (ομως λες), για ποιον λογο εδωσε τα φοιτητικα πακετα; για ποιον λογο αντιγραφει τα πακετα της wind/q; συμφωνω μαζι σου οτι η κοσμοτε εχει τη καλυτερη καλυψη. Γιατί δεν μπορεί να είναι και εκτός ανταγωνισμού. Ναι μεν δεν θέλει νέους συνδρομητές καρτοκινητής αλλά θέλει και να διατηρήσει τους ήδη υπάρχοντες. Απόδειξη οι άμεσες αλλαγές που έκανε στο φρογκ (500ΜΒ με 10Ε). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Γιατί δεν μπορεί να είναι και εκτός ανταγωνισμού. Ναι μεν δεν θέλει νέους συνδρομητές καρτοκινητής αλλά θέλει και να διατηρήσει τους ήδη υπάρχοντες. Απόδειξη οι άμεσες αλλαγές που έκανε στο φρογκ (500ΜΒ με 10Ε). Πιστευω απλα να εκανες λαθος απο βιασυνη και να μην αλλαξε κατι γιατι ηταν 5€ τα 500MB. To κακο ειναι που δεν δινει σοβαρο μικροτερο πακετο.Τα 60 MB με 3€ ειναι πολυ λιγα (τα ΜΒ). Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Εννοεί με 10€ ανανέωση. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Ωχχ ναι υπαρχει και αυτο. Το ξεχασα. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Φρέσκο φρέσκο! Πλέον κάνουμε ανανέωση κανονικά και με τις κοσμοκάρτες στα φρογκ! Δεν χρειάζεται να παίρνουμε κάρτες φρογκ! Επίσημο, το 'χουν αλλάξει και στη σελίδα και στο fb! Τέλειο! Επιτέλους η κοσμοτέ ξύπνησε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Φρέσκο φρέσκο! Πλέον κάνουμε ανανέωση κανονικά και με τις κοσμοκάρτες στα φρογκ! Δεν χρειάζεται να παίρνουμε κάρτες φρογκ! Επίσημο, το 'χουν αλλάξει και στη σελίδα και στο fb! Τέλειο! Επιτέλους η κοσμοτέ ξύπνησε! Άραγε θα ισχύει ο διπλασιαμός της 1ης κάρτας κάθε μήνα (για όσους ισχύει ακόμα) για κάθε ποσό ανανέωσης με κοσμοκάρτα?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Άραγε θα ισχύει ο διπλασιαμός της 1ης κάρτας κάθε μήνα (για όσους ισχύει ακόμα) για κάθε ποσό ανανέωσης με κοσμοκάρτα?:blink: Το απαντήσανε στο fb. Ναι, δεν αλλάζει τίποτε σε αυτά. Επίσης (λογικά), με τον καιρό θα καταργηθούν οι κάρτες φρογκ και θα ζητάμε κοσμοκάρτες για ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Το απαντήσανε στο fb. Ναι, δεν αλλάζει τίποτε σε αυτά. Επίσης (λογικά), με τον καιρό θα καταργηθούν οι κάρτες φρογκ και θα ζητάμε κοσμοκάρτες για ανανέωση. Αν ισχύει για ανανέωση με κάρτα 30€ είναι πολύ καλή εξέλιξη!!!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kimius Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Μάγκες σορυ που σας το χαλάω αλλά δεν νομίζω να ισχύει ο διπλασιασμός για άνω των 10Ε κάρτα... Μπορεί αν ανανεώσεις με 30Ε απλά να σου διπλασιάσει μόνο τα 10Ε που είναι το μάξιμουμ των καρτών του βάτραχου...Δεν ξέρω απλά εικασίες κάνω...Εμένα μου βρωμάει μήπως το πάνε για κλείσιμο το μαγαζάκι...και όχι τίποτε άλλο αλλά έχω και 85Ε υπόλοιπο στην κάρτα! Παρεπιπτόντως να επιβεβαιώσω και γω ότι ισχύει κανονικά το 3Ε/60' με τον διπλασιασμό! Πρώτα έβαλα το πακετάκι και μετά ανανέωσα και μου το διπλασίασε κανονικά! Πολύ καλό combo αυτό μακάρι να το κρατήσουν για εμάς τους παλιούς!! :) :) Παράθεση 1) Nokia 3330, 2) Nokia 6600, 3) Nokia N81, 4) Nokia C6-01, 5) Samsung Galaxy S5 Neo, 6) Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts