othon Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Γιατί σε 1 μήνα? Σε 3 μερες γινονται οι φορητότητες...υπάρχει πουθενά δέσμευση για τον ελάχιστο χρόνο παραμονής σε κάποιο δίκτυο? Επισης,μου ηρθε μηνυμα που λέει να κάνω τώρα μια ανανέωση 5 ευρω για να συνεχίσω να εχω διπλασιασμό της πρώτης κάρτας που θα βάλω για όλο το Φεβρουαριο + τα 1500 προς φρογκ...:confused: Μου διαφεύγει τώρα που το έχω δει, αλλά υπάρχει δέσμευση 1 μήνα παραμονής στο δίκτυο για να ξανακάνεις φορητότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Εχω απεριόριστα cosmote αλλά σε λίγες μέρες λήγουν οπότε θα ενεργοποιείσω το frog μου. μου ήρθε sms που λέει βάλε 5€ να έχεις διπλασιασμό και ρωτάω αν βάλω 10€ δε θα μου δώσει δίπλα,το έχει κάνει κανένας με πάνω από 5€?? Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Εχω απεριόριστα cosmote αλλά σε λίγες μέρες λήγουν οπότε θα ενεργοποιείσω το frog μου. μου ήρθε sms που λέει βάλε 5€ να έχεις διπλασιασμό και ρωτάω αν βάλω 10€ δε θα μου δώσει δίπλα,το έχει κάνει κανένας με πάνω από 5€?? Προφανώς το μήνυμα αναφέρεται απλά στην ανανέωση και όχι στα 5 ευρώ που μας λες. Όπως και να 'χει, ο διπλασιασμός ισχύει και σε όλα τα ποσά από 5€ και άνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Art2007 Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Παιδιά έχω f2g2 και το θεωρώ το πιο συμφέρον πακέτο απλώς με τα νέα δεδομένα δε θα δίνει καθόλου δωρεαν σμσ εκτός αν ανανεώσεις με 20+ ευρώ.... Γι αυτό το λόγο σκέφτομαι να κάνω φορητότητα προς φρογκ και εγώ και 2-3 άτομα που μιλάμε πολύ αλλά η προοπτική να σταματησει ο δωρεάν χρόνος ομιλίας και ταα σμσ με κάθε ανανέωση με τρομάζει... Το θέμα είναι ότι τώρα στο f2g2 θα πληρώνω 12 λεπτά / σμσ ακόμα και προς f2g...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Παιδιά έχω f2g2 και το θεωρώ το πιο συμφέρον πακέτο απλώς με τα νέα δεδομένα δε θα δίνει καθόλου δωρεαν σμσ εκτός αν ανανεώσεις με 20+ ευρώ.... Γι αυτό το λόγο σκέφτομαι να κάνω φορητότητα προς φρογκ και εγώ και 2-3 άτομα που μιλάμε πολύ αλλά η προοπτική να σταματησει ο δωρεάν χρόνος ομιλίας και ταα σμσ με κάθε ανανέωση με τρομάζει... Το θέμα είναι ότι τώρα στο f2g2 θα πληρώνω 12 λεπτά / σμσ ακόμα και προς f2g...! Ρε παιδιά, το έχουμε πει επανειλημένως, μη συγκρίνουμε το Frog με πακέτα που δεν είναι πλέον εμπορικά. Εκτός αυτού, μετά την τακτική της Wind να καταργεί αβέρτα παλιά πακέτα, μιλάμε για αβέβαιο μέλλον του F2G2. Ήδη, βλέπω σιγά σιγά να αφαιρούν προνόμια από το συγκεκριμένο πακέτο και πολύ σύντομα αυτοί που μέχρι σήμερα το υπερασπιζόντουσαν με 1000, στο άμεσο μέλλον θα μιλούν με τα χειρότερα για τη Wind. Όσον αφορά τη φορητότητα προς Frog, στην καλύτερη περίπτωση η προσφορά θα διαρκέσει μέχρι 30/6, ενώ στη χειρότερη μέχρι τέλος του μήνα. Οι χαμηλές χρεώσεις όμως παραμένουν, σε συνδυασμό με τις δυνατότητες που αυτό προσφέρει (3G, βιντεοκλήση, αναμονή κλπ) και το καθιστούν το πιο οικονομικό πακέτο της αγοράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Σιγουρα αυτη τη στιγμη τη κερδιζει τη Qcard στα σημεια..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel_hot Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Εχει και διπλάσιο χρόνο οπότε κερδιζει ανετα για ομιλία και SMS χάνει στο internet αφού η Q ουσιαστικά με 1€ δίνει απεριόριστο internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Εχει και διπλάσιο χρόνο οπότε κερδιζει ανετα για ομιλία και SMS χάνει στο internet αφού η Q ουσιαστικά με 1€ δίνει απεριόριστο internet. Τα 100mb δεν τα λες και απεριόριστα! Εκτός αυτού, έχω ακούσει αμέτρητες περιπτώσεις όπου οι χρήστες τρώνε κυριολεκτικά το ίντερνετ για να ρυθμίσουν τις συσκευές τους! Το διάστημα που είχα αφήσει το Frog για να πάω στην Q, είχα παρόμοια προβλήματα με το θέμα ίντερνετ, κάτι που μ' έκανε να μετανιώσω πικρά για το χρόνο που έχασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knaison Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω τα εξής : παρατήρησα στο site της frog ότι έχουν εξαφανιστεί οι προσφορές 1500 και διπλασιασμού κάρτας. Έχουν σταματήσει και στη πράξη οι παραπάνω προσφορές ? Παράθεση __________ Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontarakiii Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 τα εχει κανονικα τα 1500 λεπτα και μυνηματα οπως και τον διπλασιαμο.δες καλυτερα...απλα εχουν βγαλει την ημερομηνια.μαλλον θα δει τι θα κανει η q και θα πραξει αναλογα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest makisg3 Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Θέλω να μάθω αν η FROG περιλαμβάνεται στους προορισμούς κλήσεων των προγραμμάτων Cosmote απεριοριστα. Εχω πάρει δυο φορές στην Cosmote μου έχουν πει διαφορετικές απαντήσεις. Με κοροιδευουν.Μπορει κάποιος που το έχει δοκιμάσει και είναι σίγουρος,να απαντήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 κατα 99% οχι. Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Θέλω να μάθω αν η FROG περιλαμβάνεται στους προορισμούς κλήσεων των προγραμμάτων Cosmote απεριοριστα. Εχω πάρει δυο φορές στην Cosmote μου έχουν πει διαφορετικές απαντήσεις. Με κοροιδευουν.Μπορει κάποιος που το έχει δοκιμάσει και είναι σίγουρος,να απαντήσει; Φυσικά και ναι το εχω τσεκάρει στην ανάλυση του λογαριασμού όπου δεν είδα χρέωση Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anvoulgaris Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Φυσικά και ναι το εχω τσεκάρει στην ανάλυση του λογαριασμού όπου δεν είδα χρέωση Το επιβεβαιώνω και εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Το επιβεβαιώνω και εγω. Φυσικά και την περιλαμβάνει..εγώ εδώ και 1 χρόνο μιλάω με απεριόριστα cosmote στο frog της γυναίκας μου:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel_hot Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 H προσφορά για διπλάσιο χρόνο ισχύει μέχρι και 30/6. Απο 1/3 κόβονται τα 1500 και στη θέση τους έδωσαν 300 λεπτά. Διπλασιος και 300 λεπτά στη 5αρα ..σε συνδιασμό με τις χαμηλώτερες χρεώσεις και ανα δευτερόλεπτο.... Μια χαρά είναι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuvox Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 H προσφορά για διπλάσιο χρόνο ισχύει μέχρι και 30/6. Απο 1/3 κόβονται τα 1500 και στη θέση τους έδωσαν 300 λεπτά. Διπλασιος και 300 λεπτά στη 5αρα ..σε συνδιασμό με τις χαμηλώτερες χρεώσεις και ανα δευτερόλεπτο.... Μια χαρά είναι.... Αυτο ειναι σιγουρο γιατι ετσι οπως τα εκανε η Wind ειμαι για φορητοτητα προς εδω. Παράθεση Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel_hot Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 1000€ στοίχημα.....με απόδοση 1/10 Αν κάνω λάθος να σου δώσω 10.000€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Εγω δε θα το έβαζα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narco_7 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 H προσφορά για διπλάσιο χρόνο ισχύει μέχρι και 30/6. Απο 1/3 κόβονται τα 1500 και στη θέση τους έδωσαν 300 λεπτά. Διπλασιος και 300 λεπτά στη 5αρα ..σε συνδιασμό με τις χαμηλώτερες χρεώσεις και ανα δευτερόλεπτο.... Μια χαρά είναι.... καλο ρε φιλε αλλα που το βρηκες να το δουμε επισημα..?και να σου πω 300 λεπτα προς frog?και με τι ελ.χρεωση 3 λεπτα η 1 λεπτο οπως η Q>? Παράθεση http://stream1.gifsoup.com/view/127847/i-need-money-o.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alekos871 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 καποιο λαθος κανεις φιλε μου,δεν υπαρχει πουθενα επισημα αυτο με τα 300 λεπτα που μας λες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel_hot Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 narco & Aleko έχετε δίκιο.. Ενα αστείο είπα να περάσει η ώρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 narco & Aleko έχετε δίκιο.. Ενα αστείο είπα να περάσει η ώρα.... Αστείο που έχει μια βάση πάντως, εεε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuvox Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Ναι αλλα παρα λόγο να με παρεις στο λαιμό σου με τη φορητοτητα. Καλά τα αστεια σου αλλα... Παράθεση Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel_hot Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Για τους κανονικούς χρήστες του myphone ισχύει η προσφορά.... Για τα αccount που δημιουργούνται σε dt .... μόνο πλάκα μπορείς να κάνεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts