Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απ' ότι φαίνεται οι προσφορές των 1500' ομιλίας και 1500 sms, καθώς και του διπλασιασμού της πρώτης κάρτας ανανέωσης θα διαρκέσει για πάντα, γιατί μόλις μπήκα στην ιστοσελίδα της frog και δεν λέει ότι ισχύουν μέχρι τις 31/1/2011, αλλά ούτε και αναφέρει κάποια άλλη ημερομηνία...

τις τελευταιες μερες του δεκεμβριου πηραν παραταση μεχρι 31/1 οι προσφορες που αναφερεις. το οτι δεν παιρνουν νεα παραταση εμενα μου δινει την εντυπωση οτι δεν θα συνεχιστει καμα απο τις δυο. μακαρι να κανω λαθος εγω και να επιβεβαιωθουν τα δικα σου λεγομενα

[sIGPIC][/sIGPIC]

τις τελευταιες μερες του δεκεμβριου πηραν παραταση μεχρι 31/1 οι προσφορες που αναφερεις. το οτι δεν παιρνουν νεα παραταση εμενα μου δινει την εντυπωση οτι δεν θα συνεχιστει καμα απο τις δυο. μακαρι να κανω λαθος εγω και να επιβεβαιωθουν τα δικα σου λεγομενα

Ψαρωνουν το κοσμο οτι δε θα συνεχιστη για να κανει καρτοσυμβολαια με 15 ευρω το 1 στη καλυτερη,ολοι τους,ετσι κι αλλιως οτι κανει ο ενας κανοει και ο αλλος!

Σημερα το ιδιο μου ειπαν και οταν πηγα να κανω 1 συνδεση Q(karta)οτι τερμα λεει στις καρτες το δωρεαν 1500 αλλα απ την αλλη βαζοντας μοναδες μου λεει οτι εχω για 1 μηνα..τι να πω ελπιζω να συνεχιστουν γιατι ειδικα η frog με εχει βολεψει πολυ σε σημειο που περιμενω να τελειωσει το απεριοριστα που εχω σε λιγες μερες να κοψω τη συνδεση!:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

στην Frog τα 1500 δεν είναι για ένα μήνα..... είναι μέχρι τέλος του μήνα.... ακατανόητη τακτική....

στην Frog τα 1500 δεν είναι για ένα μήνα..... είναι μέχρι τέλος του μήνα.... ακατανόητη τακτική....

Έχεις δίκιο, αλλά ας μην ξεχνάμε και το διπλασιασμό της κάρτας.

Κανένα άλλο πακέτο δεν δίνει τέτοιες επιλογές, με τέτοιες χρεώσεις.

Η μεταφορά της ημερομηνίας λήξης της Frog με κάθε ανανέωση είναι για ένα έτος, έτσι;

Γιατί έχω ένα frog που λήγει 7/4/2011 το οποίο έχει μπόλικο υπόλοιπο και δεν ήθελα να το "ταΐσω" ακόμα αλλά τώρα δελεάστηκα και σκέφτηκα να το ανανεώσω 31/1/2011 να πάρω και τον διπλασιασμό και να το ανανεώσω κιόλας ως 31/1/2012.

Ο διπλασιασμός, σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί δεν θα ισχύει για ανανεώσεις από 1/2/2011, σωστά;

Edited by tseapis

Και εγώ για τον ίδιο λόγο τάισα τα Frog μου χτές, για να πάρουν παράταση για 1 χρόνο και να εκμεταλευτώ και τον διπλασιασμό. Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα υπάρξει παράταση , θα πρέπει να περιμένουμε να μπεί ο Φεβρουάριος.

Λοιπον εχουν βγαλει τις ημερομηνιες ληξης των προσφορων πραγμα που σημαινει οτι θα συνεχιστουν,μεχρι να αποφασισει καποια στιγμη η εταιρια,αλλο ειναι το θεμα,οτι εαν κατσει η προσφορα με τα 1500 προφανως συμφερει περισσοτερο απο το να εχεις whats up,ο κοσμος ειναι παραπληροφορημενος κι αμα τους ρωτησεις ποια εταιρια ειναι καλυτερη και ποιο πακετο καρτοκινητης θα σου απαντησουν: η κοσμοτε γιατι ειναι του οτε και το whats up γιατι το χουν οι περισσοτεροι.......οτι να ναι δηλαδη....

Άλλο ειναι το θεμα,οτι εαν κατσει η προσφορα με τα 1500 προφανως συμφερει περισσοτερο απο το να εχεις whats up,ο κοσμος ειναι παραπληροφορημενος κι αμα τους ρωτησεις ποια εταιρια ειναι καλυτερη και ποιο πακετο καρτοκινητης θα σου απαντησουν: η κοσμοτε γιατι ειναι του οτε και το whats up γιατι το χουν οι περισσοτεροι.......οτι να ναι δηλαδη....

Δυστυχώς αυτή είναι η μαύρη αλήθεια φίλε.

Όντως οι περισσότεροι έχουν What's up κι επίσης όντως αυτή τη στιγμή στην αγορά το οικονομικότερο πακέτο είναι το Frog.

Πίστεψέ με, πολλοί είναι αυτοί που θα ήθελαν να "πεταχτούν" μέχρι το Frog, αλλά η διαδικασία να μεταφερθούν σε άλλο δίκτυο και μετά να ενταχθούν στο βάτραχο, τους φρενάρει, ίσως επειδή φοβούνται (δικαιολογημένα) τη λήξη της προσφοράς και τον τόσο χαμένο χρόνο.

Επίσης, το γεγονός πως τα τελευταία χρόνια έχουμε συνηθίσει τέτοιες προσφορές, όλοι περιμένουν την ανανέωση, κάτι που επίσης φρενάρει την όλη ιστορία.

Εγώ που έχω Frog πάντως, έκανα ένα διάλειμμα και πήγα στην Q με προοπτική να φύγω σε ένα μήνα για What's up, αλλά λόγω του ότι από προστέθηκαν νέες υπηρεσίες στο πακέτο (αναμονή, βιντεοκλήση, κλπ) και διπλασιασμός +1500', αποφάσισα να επιστρέψω πάλι, χωρίς να ξαναθυσιάσω το χρόνο μου με άσκοπες φορητότητες.

Έχεις δίκιο, αλλά ας μην ξεχνάμε και το διπλασιασμό της κάρτας.

Κανένα άλλο πακέτο δεν δίνει τέτοιες επιλογές, με τέτοιες χρεώσεις.

Καλησπέρα. Υπάρχει πιο οικονομικό πακέτο από το frog,το WIND f2g2 που έχει την κλήση 0.11Ε το λεπτό με χρέωση ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο και διπλασιασμό της πρώτης κάρτας εως 50Ε τον μήνα(Ο διπλασιασμός ισχύει μέχρι τον Ιούνιο).Επίσης έχεις 1500'+1500sms + 500mb internet. Και το βασικό οτί δεν κόβεται η κλήση όποτε κάνω τηλεφώνημα όπως σε ένα frog που έχω λόγω υπερφορτωμένου δικτύου cosmote.

TCL 40 NXTPAPER

Καλησπέρα. Υπάρχει πιο οικονομικό πακέτο από το frog,το WIND f2g2 που έχει την κλήση 0.11Ε το λεπτό με χρέωση ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο και διπλασιασμό της πρώτης κάρτας εως 50Ε τον μήνα(Ο διπλασιασμός ισχύει μέχρι τον Ιούνιο).Επίσης έχεις 1500'+1500sms + 500mb internet. Και το βασικό οτί δεν κόβεται η κλήση όποτε κάνω τηλεφώνημα όπως σε ένα frog που έχω λόγω υπερφορτωμένου δικτύου cosmote.

Υπάρχει, αλλά δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο.

Εκτός αυτού, έχει ακουστεί και το ενδεχόμενο κατάργησής του.

Εγώ πάντως αναφέρθηκα σε εμπορικά διαθέσιμα πακέτα.

Υπάρχει, αλλά δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο.

Εκτός αυτού, έχει ακουστεί και το ενδεχόμενο κατάργησής του.

Εγώ πάντως αναφέρθηκα σε εμπορικά διαθέσιμα πακέτα.

Όντως δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο πλέον. Όσο για την κατάργηση αυτό ακούγεται εδώ και ένα χρόνο...Πάντως με το καρτέλ των εταιριών σήμερα ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει.Η Q θα ανεβάσει το sms στα 0,064ευρώ και είμαι σίγουρος οτι θα το κάνει και η frog.Είναι καιρός να επικοινωνούμε με τα σταθερά πλέον.

TCL 40 NXTPAPER

Είναι καιρός να επικοινωνούμε με τα σταθερά πλέον.
Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε, ειδικά με τα απεριόριστα σταθερά που είναι αρκετά προσιτά πλέον...
[sIGPIC][/sIGPIC]

και στο απεριοριστο ιντερνετ που δινουν ολοι, κανεις και κληση skype τσαμπα, σε ολον τον πλανητη και εχεις και εικονα.

Αυτός είναι και ο λόγος που επέλεξα για πακέτο τη Frog, επειδή προτιμώ την "face to face" επικοινωνία και με συμφέρει να έχω ένα καρτοκινητό που θα ξεχνάω να του βάζω κάρτα.

Kαλημερα,πηγα να παρω ενα νουμερο frog,η υπαλληλος με ρωταει τι το θελετε και της απανταω οτι αραια και που παω στην κω και στο μερος που παω μονο η κοσμοτε εχει σημα.Mου λεει το οτι εχει σημα η κοσμοτε δεν παει να πει οτι εχει και η frog!ισχυει η οχι;

Kαλημερα,πηγα να παρω ενα νουμερο frog,η υπαλληλος με ρωταει τι το θελετε και της απανταω οτι αραια και που παω στην κω και στο μερος που παω μονο η κοσμοτε εχει σημα.Mου λεει το οτι εχει σημα η κοσμοτε δεν παει να πει οτι εχει και η frog!ισχυει η οχι;

δεν τη ρωτησες για ποιο λογο στο ειπε αυτο; Μηπως μετα σου προτεινε συμβολαιο κοσμοτε;

ολο χαζομαρες... φυσικα και εχει η frog σημα αφου πιανει η cosmote γιατι η πρωτη λειτουργει στο δικτυο της δευτερης απλως στο ειπε για να κανεις κανενα συμβολαιο!!

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλά ε, καιρό είχα να γελάσω τόσο!

Μα είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσο άσχετοι στα καταστήματα;

Frog=Cosmote φίλε, μη μασάς, πάρτο άνετα.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλά ε, καιρό είχα να γελάσω τόσο!

Μα είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσο άσχετοι στα καταστήματα;

Frog=Cosmote φίλε, μη μασάς, πάρτο άνετα.

Δεν ειναι καθολου ασχετοι.ειναι δασκαλεμενοι για να σε οδηγησουν στο συμβολαιο.με τα καρτοκινητα δεν βγαζουν κερδος τα καταστηματα,ενω με τις συνδεσεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ειναι καθολου ασχετοι.ειναι δασκαλεμενοι για να σε οδηγησουν στο συμβολαιο.με τα καρτοκινητα δεν βγαζουν κερδος τα καταστηματα,ενω με τις συνδεσεις?

Γι' αυτό υπάρχουν και οι εναλλακτικές απαντήσεις όταν σου προτείνουν συμβόλαιο:

1) Χρωστάω στην Cosmote, γι' αυτό δεν θέλω συμβόλαιο.

2) Βάζω μία κάρτα στους 6 μήνες. Υπάρχει οικονομικότερο συμβόλαιο απ' αυτό;

απ ότι βλέπω υπάρχει σκότος οσον αφορά τι θα γίνει με τα 1500 έτσι??

(ρωτάω γτ η βοντα έκανε ήδη την κίνηση της)

αν είναι αύριο που μπαίνει ο νέος μήνας να μην το ταϊσω τζάμπα 5ε, να το βάλω στο συρτάρι μέχρι νεοτέρας....

Γι' αυτό υπάρχουν και οι εναλλακτικές απαντήσεις όταν σου προτείνουν συμβόλαιο:

1) Χρωστάω στην Cosmote, γι' αυτό δεν θέλω συμβόλαιο.

2) Βάζω μία κάρτα στους 6 μήνες. Υπάρχει οικονομικότερο συμβόλαιο απ' αυτό;

η καλυτερη αντιδραση τους ειναι οταν τους ρωτας τι μου προτεινεται? σου λενε αυτα με μονο 25 ευρω τον μηνα. μα αυτα ακριβως τα εχω στο καρτοκινητο με μονο 10 ευρω. σας ευχαριστουμε για την επικοινωνια για σας:lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

από το http://www.frogmobile.gr στη στήλη «προσφορές» έχει αφαιρεθεί κάθε αναφορά στις προσφορές 1500'+1500 sms και διπλασιασμού της πρώτης κάρτας ανανέωσης κάθε μήνα. Υπάρχει ακόμα στο μπάννερ της αρχικής σελίδας. Δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό... Θα το δούμε αύριο.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν βάλω τώρα 31/1 5€ στο φρογκ, θα τον πάρω τον διπλασιασμό;

Έκανε κανείς σήμερα ανανέωση να μου πει;