cardinal13 Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 @skoulikomirmigot: Μέχρι στιγμής, όχι δε μου έχει έρθει - αλλά αν έρθει θα το τιμήσω δεόντως!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Για ποσο καιρο ακομη θα εχει τον σπαστικό τυπα να μας λεει την διαφημιση της προσφορας των γιορτων οταν καλουμε το 1298? Εδω και 10 μερες εχει ληξη η προσφορα.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel_hot Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Αλλαξε. Πλεον μιλάει για νέα μείωση τιμών σε 0,21€ προς όλους ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cardinal13 Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Μου φαίνεται ο βάτραχος τείνει να γίνει η καλύτερη πρόταση στην καρτοκινητή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Αλλαξε. Πλεον μιλάει για νέα μείωση τιμών σε 0,21€ προς όλους ... Έτσι όπως πάει στο τέλος θα δίνει 0,12€ προς όλους!:w00t: Μπράβο Frog.Συνέχισε έτσι.:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anvoulgaris Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Τελικά θα με κάνει ο βάτραχος να ξανά επιστρέψω στα λημέρια του!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Αλλαξε. Πλεον μιλάει για νέα μείωση τιμών σε 0,21€ προς όλους ... Kαι 0,10/λεπτο προς frog. Καλη μειωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 μμμ...καλό! 15% μείωση περίπου.... Θα δουμε πλέον και μειώσεις στις βασικές χρεώσεις γενικά στα καρτοκινητα από τον ανταγωνισμό... γιατί τα συμβόλαια δεν βλέπω κάτι στον ορίζοντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Λογικά θα γίνουν μειώσεις σε όλα τα πακέτα, γιατί έπεσαν τα τέλη τερματισμού στα κινητά δίκτυα κατά 20-30%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 το καλυτερο πακετο της αγορας αυτη τη στιγμη στην καρτοκινητη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laser Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Για να δούμε, λέτε να τολμήσει η Q να ματσάρει; 15% μείωση με την πρώτη δεν έχει ξαναγίνει. H Wind είχε κάνει -34% και μετά το είχε μαζέψει βάζοντας μήνυμα ενεργοποίησης. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Για να δούμε, λέτε να τολμήσει η Q να ματσάρει; 15% μείωση με την πρώτη δεν έχει ξαναγίνει. H Wind είχε κάνει -34% και μετά το είχε μαζέψει βάζοντας μήνυμα ενεργοποίησης. :) Το CU και το What's up είχαν κάνει 40% μείωση σε ομιλία και μηνύματα, όταν η WIND είχε κάνει 34% μόνο στην ομιλία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laser Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Πολύ σωστός/η Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greece1981 Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Πάντως εμένα που μιλάω τουλάχιστον 100 λεπτά το μήνα στο κινητό μου δεν με συμφέρει το FROG ακόμα και με τη μείωση χρεώσεων, γιατί είμαι στο WIND F2G βάω ένα πακέτο Non Stop της Παρέας και καθαρίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cardinal13 Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Νομίζω πως το δυνατό σημείο του Βάτραχου στον μεν τομέα της ομιλίας είναι το ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ χωρίς να σε υποχρεώνει να αγοράσεις πακέτα ή να κάνεις ανανεώσεις της τάξης των 20Ε όπως η COSMOΚΑΡΤΑ για να έχεις "προνομιακές" (εντός ή εκτός εισαγωγικών αν προτιμάτε) χρεώσεις και στον δε τομέα των γραπτών μηνυμάτων την λογικότατη τιμή των 4 λεπτών του ευρώ προς ξένα δίκτυα (κι όχι τιμές φαρμάκι των 0,17 λεπτών [χοντρικά τόσο χρεώνει το what's up] ή 0,22 λεπτών [χοντρικά τόσο το χρεώνει η COSMOΚΑΡΤΑ]). Εύγε Βάτραχε για άλλη μια φορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Είμαι έτοιμη να πάρω κάρτα Frog, αλλά θέλω να ρωτήσω 2 πραγματάκια πρώτα: 1. Δίνει κάποιο διπλασιασμό του χρόνου ομιλίας; Κάτι θυμάμαι να έχετε αναφέρει αλλά δεν το βρίσκω τώρα. Είναι κάτι που ισχύει πάντα ή μόνο αν λάβεις σχετικό SMS; 2. Έχει στείλει κανείς με επιτυχία SMS προς T-mobile ΗΠΑ πρόσφατα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Είμαι έτοιμη να πάρω κάρτα Frog, αλλά θέλω να ρωτήσω 2 πραγματάκια πρώτα: 1. Δίνει κάποιο διπλασιασμό του χρόνου ομιλίας; Κάτι θυμάμαι να έχετε αναφέρει αλλά δεν το βρίσκω τώρα. Είναι κάτι που ισχύει πάντα ή μόνο αν λάβεις σχετικό SMS; 2. Έχει στείλει κανείς με επιτυχία SMS προς T-mobile ΗΠΑ πρόσφατα; 1.Διπλασιασμό δεν δίνει συχνά.Το πολύ-πολύ να δώσει Χριστούγεννα και Πάσχα λόγω εορτών.Πάντως και χωρίς διπλασιασμός μιλάς και στέλνεις άνετα με τις χρεώσεις που έχει. 2.Αν η Cosmote στέλνει μηνύματα προς τη T-Mobile USA (ΗΠΑ) θα πρέπει να στέλνει και το Frog.Αν αγοράσεις FROG κάλεσε στο CC να σου που ή πρίν αγοράσεις στείλτε τους email στην πλατφόρμα που έχει στο site της Frog. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jarjap Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Εύγε στον Βάτραχο! Συνεχίζει να μας εκπλήσει ευχάριστα! Παράθεση Open your Windows to Freedom! [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.reactos.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Πάρα πολύ καλή είδηση αν και εγώ (όπως δήλωσα και παλαιότερα) περιμένω φθηνά sms με 0,02 € προς όλους και 0,01€ προς Βατράχια. Για να μην πω ότι περιμένω την μέρα που θα υπάρχουν απεριόριστα sms με ένα πάγιο το μήνα… Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Για να δούμε, λέτε να τολμήσει η Q να ματσάρει; 15% μείωση με την πρώτη δεν έχει ξαναγίνει. H Wind είχε κάνει -34% και μετά το είχε μαζέψει βάζοντας μήνυμα ενεργοποίησης. :) θα ματσαρει μονο αμα βελτιωθει η καλυψη της wind παραμενει χαλια μετα απο 16 χρονια λειτουργιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Τελικά υπάρχει κάποιος τρόπος να έχεις επιπλέον δωρεάν χρόνο ομιλίας; Έστω ένα +10% πχ αν ανανεώσεις με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο ή με κάποιο μεγάλο ποσό; Ρωτάω γιατί φτιάχνω ένα συγκριτικό πινακάκι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Αλλαξε. Πλεον μιλάει για νέα μείωση τιμών σε 0,21€ προς όλους ... Η τιμή αυτή ισχύει και αν επιλέξεις να μιλάς με το F2G της Wind στην επιλογή frog? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 To site της wind δεν έχει ενημερωθεί. Δεν κοιτάς/ρωτάς και στο αντίστοιχο thread του f2g καλύτερα; :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=164500&page=170 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Μιλαμε για ανοιχτο πολεμο πλεον, χαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Παιδία να σας κάνω μια ερώτησης; Για να ισχύσουν οι νέες χρεώσεις του Βάτραχου πρέπει να στείλουμε κάπου κάποιο μήνυμα ή ισχύει άμεσα για όλα τα Βατράχια; Στο site δεν είδα να λέει τίποτα για αποστολή μηνύματος προς κάπου. Το ρωτάω γιατί όπως είδα, στην q πρέπει να στείλεις sms πρώτα για να ισχύσουν οι νέες χρεώσεις. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts