Picard Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 Kαλη η frog αλλα δεν εχει βγαλει κανενα πακετο ομιλιας ωστε να μπορεις να το χρησιμοποιησης...εγω ειμαι του πολυ μπλα-μπλα.. Αν εισαι του πολυ μπλα μπλα υπαρχουν και τα συμβολαια,το frog απευθυνεται σε ατομα που δε μιλανε πολυ και θελουν φτηνες χρεωσεις χωρις ελαχιστο χρονο κλησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lam10 Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Παιδια για αλλαγη πακετου απο φρογκ σε what's uρ γινεται?επισης ειναι μεγαλη διαδικασια?κοστιζει πολυ?ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Παιδια για αλλαγη πακετου απο φρογκ σε what's uρ γινεται?επισης ειναι μεγαλη διαδικασια?κοστιζει πολυ?ευχαριστω.. φορητοτητα σε αλλη εταιρια και μετα παλι σε κοσμοτε και γουατς απ! εγω παλι παντως παω απο γουατς απ σε φρογκ γιατι εχω και σμς στην ισπανια δε λεει να τα πληρωνω διπλα ! χεχεχεχεχεε Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Μπορω να συνδεθω στο Internet μεσω των στοιχειων της cosmote?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lam10 Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 ποσο λες να κοστισει ολη η μεταφορα?επισης θα κανει καιρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 δεν κοστιζει αλλα θα σου παρει ενα μηνα.. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Οσο αναφορα το frog και τα συμβολαια,γι αυτους που λενε οτι τα συμβολαια συμφερουν επειδη πληρωνεις ενα παγιο και εχεις δωρεαν χρονο ομιλιας και μηνυματα για ενα μηνα,τα χω λογαριασει ολα,τι μπορεις να κανεις με τη καρτοκινητη FROG? (κατα την αποψη μου ειναι πιο ευελικτη απο τα συμβολαια) αν βαλεις 3 καρτες των 7 ευρω 3χ7=21 ευρω εχεις με τις τωρινες χρεωσεις 83 λεπτα περιπου χρονο ομιλιας (συμφωνα με τη χρεωση 0,0042/sec) η εχεις 525 sms(συμφωνα με τη χρεωση 0,04/sms) στη διαθεση σου που μπορουν να καταναλωθουν σε 6 μηνες ενω στα συμβολαια ειναι μονο για 1 μηνα,το μονο μειονεκτημα σε σχεση με τα συμβολαια ειναι οτι δεν υποστηριζει βιντεοκληση,οποτε εαν μιλας πολυ συμφερει το FROG ;) [ενταξει κι αν συμπεριλαβουμε και τις φτηνες χρεωσεις προς καρτοκινητα FROG εχουμε ακομη περισσοτερο χρονο ομιλιας και SMS] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 στα μηνύματα προς εξωτερικό η frog έχει προβλήματα?? δηλ τα μνμ κ οι αναφορές έρχονται κανονικά?? (γιατί με την Q που κ που τα μνμ δε παραλαμβανονται ουτε αναφορές μου έρχονται, ενω χρέωνομαι κανονικα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cardinal13 Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Φίλε εδώ και 2 χρόνια που έχω βάτραχο (ακριβώς για να στέλνω φθηνά μηνύματα στο εξωτερικό) ποτέ δεν είχα πρόβλημα στέλνοντας μηνύματα σε Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδά και Κύπρο. Για άλλες χώρες, δε γνωρίζω αλλά δεν πιστεύω πως θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Εβαλα την καρτα σιμ στο Ε51 και μπορεσα να κανω κληση κανονικα στο δικτυο 3G,βεβαια βιντεοκληση δε δοκιμασα και δε πιστευω να υποστηριζει αλλα σημασια εχει οτι εχεις προσβαση στο 3G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lam10 Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 παιδια μια φορα ειχα παιξει ενα παιχνιδι στο ιντερνετ και μετα εδωσα τον αριθμο μου...το ξερω εκανα μλκια και απο τοτε οποτε βαζω καρτα μου τρωει 1-2 ευρω οσο θελει...θα σταματησει ποτε αυτο η θα το κανει συνεχεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 παιδια μια φορα ειχα παιξει ενα παιχνιδι στο ιντερνετ και μετα εδωσα τον αριθμο μου...το ξερω εκανα μλκια και απο τοτε οποτε βαζω καρτα μου τρωει 1-2 ευρω οσο θελει...θα σταματησει ποτε αυτο η θα το κανει συνεχεια? Θα πρέπει να ξαναβρείς την ιστοσελίδα που έπαιξες το παιχνίδι και να βρεις στους όρους άν θα πρέπει να στείλεις καμία φράστη τύπου ''Stop'' στο ΧΧΧΧ για να απερνεργοποιηθεί η υπηρεσία και να σταματήσει να σου ''τρώει'' χρήματα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lam10 Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 ευχαριστω φιλε...εψαξα λιγο στο ιντερνετ βρηκα την σελιδα και λεει πως να κανω διαγραφη...προσπαθω να στειλω το μνμ αλλα δν φευγει..παραθετο την σελιδα μηπως την γνωριζει κανεις και μπορει να βοηθησει... http://www.smsgameon.com/greeceunsubscribe.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 ευχαριστω φιλε...εψαξα λιγο στο ιντερνετ βρηκα την σελιδα και λεει πως να κανω διαγραφη...προσπαθω να στειλω το μνμ αλλα δν φευγει..παραθετο την σελιδα μηπως την γνωριζει κανεις και μπορει να βοηθησει... http://www.smsgameon.com/greeceunsubscribe.html Έχεις υπόλοιπο στην κάρτα σου;Μήπως θέλει παραπάνω λεφτά για να σταλθεί το μήνυμα;:worry:Άν δεν τα καταφέρνεις επικοινώνησε μαζί τους στο τηλέφωνο:8018038000. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lam10 Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 θα βαλω καρτα και θα ξαναστειλω...βεβαια μαζι με το STOP θα στειλω και κανενα καντήλι..(πλακα κανω) εγω παντως φιλε πιστευω πως αμα παρω σε αυτον τον αριθμο θα χρεωθω ακομα περισσοτερο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 θα βαλω καρτα και θα ξαναστειλω...βεβαια μαζι με το STOP θα στειλω και κανενα καντήλι..(πλακα κανω) εγω παντως φιλε πιστευω πως αμα παρω σε αυτον τον αριθμο θα χρεωθω ακομα περισσοτερο.. Απ' ότι βλέπω εδώ το οποίο είναι ένα άσχετο link, αλλά προφανώς το τηλέφωνο 8018038000 είναι στην κατοχή της ίδιας εταιρείας που σου δημιουργεί τα προβλήματα (μιας και ο διαγωνισμός στο παραπάνω link έληξε 17 Οκτωβρίου 2008- μέσα σε 2 μήνες, δε νομίζω να δόθηκε σε άλλη εταιρεία το νούμερο) , τότε έχει απλή αστική χρέωση από σταθερό... Αυτό το γράφει στον όρο 13. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anvoulgaris Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 Η απόλυτη ξεφτίλα Το frogmobile της Βουλγαρίας έχει video κλήσεις και το δικό μας που έγινε πρώτο δεν έχει καθόλου Γιατί γίνεται αυτή η κίνηση από την Cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 Η απόλυτη ξεφτίλα Το frogmobile της Βουλγαρίας έχει video κλήσεις και το δικό μας που έγινε πρώτο δεν έχει καθόλου Γιατί γίνεται αυτή η κίνηση από την Cosmote Πιστευω οτι σχεδον κανεις δεν χρισοιμοιει την βιντεο-κληση... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 Όλα τα πακέτα σαν το Frog δηλαδή Ciao Q-card Mo-Mad κ.τ.λ έχουν ώς φιλοσοφία να προσφέρουν απλές υπηρεσίες. Κανένα από αυτά δεν προσφέρει βιντεοκλήσεις ή πακέτα internet ή άλλες απαραίτητες πλέον υπηρεσίες όπως το 0,01 ανα κλήση , και αυτό είναι πλέον μεγάλο πρόβλημα. Ίσως να πρέπει κάπως να διαφοροποιούνται από τα κλασικά πακέτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 Μου ηρθε το εξης μηνυμα: Το frog σας χαριζει 5€. Απλα ανανεωστε το χρονο σας με μια καρτα των 3€ η 7€, μεχρι τις 25/01/2009 και θα κερδισετε επιπλεον 5€ τον επομενο μηνα! Απο το τπτ καλο ειναι και αυτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 Που θα βρω να παρω ενα πακετο με καρτα sim και νουμερο frog; Τα πουλανε σε συγκεκριμενη αλυσιδα ή τα βρισκω και σε περιπτερο; Επισης γνωριζει κανεις ποσο κανει το πακετο με τον αριθμο; Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 σε περιπτερο θα βρεις, μπορει και με 1€! συνηθως γυρω στα 3€ εχουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 σε περιπτερο θα βρεις, μπορει και με 1€! συνηθως γυρω στα 3€ εχουν! Σοβαρα; Μαζι με νουμερο 3€; :) Πολυ περιεργο μου φαινεται να πουλανε τοσο φθηνα. Ευχαριστω για την απαντηση παντως. Αυριο θα παω απο ενα περιπτερο τοτε. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 εμ, τι? χωρις νουμερο θα ηταν?:) στην θεσσαλονικη και στις σερρες τοσο τα εχουνε σε καποια περιπτερα! οχι μονο frog αλλα ολα τα πακετα καρτοκινητης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Μου ηρθε το εξης μηνυμα: Το frog σας χαριζει 5€. Απλα ανανεωστε το χρονο σας με μια καρτα των 3€ η 7€, μεχρι τις 25/01/2009 και θα κερδισετε επιπλεον 5€ τον επομενο μηνα! Απο το τπτ καλο ειναι και αυτο! Παιδια ισχυει οντως κατι τετοιο?Εχει ερθει σε καποιον αλλο τετοιο sms? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts