Nrg Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 ερωτησεις 1)εχει ιδια τιμη σε σμς εξωτερικου με ελλαδα? 2)πως μπορω να μεταφερω 2-3 νουμερακια αλα καρτ σε frog? δωρεαν ειναι ετσι? 1) http://www.frogmobile.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolio Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 2) 13897 για αίτηση φορητότητας - (δεν το έχω δει στο site) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 Σε πρόσφατο ταξίδι μου στο εξωτερικό με τη frog παρατήρησα ότι ένω είσαι σε περιαγωγή δεν υπάρχει αναγνώριση κλήσεων. Αυτό συνέβη και στη Γαλλία αλλά και στην Ιταλία και σε όλα τα δίκτυα των χωρών αυτών. Ξέρει κανείς αν ισχύει μόνο στη frog ή γενικότερα δεν υπάρχει αναγνώριση σε roaming; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argymeg Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 Στη Vodafone (και στη Γαλλία και στην Ιταλία) η αναγνώριση δουλεύει κανονικά... Παράθεση Σήμα στην Κυψέλη κανείς; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 Σε πρόσφατο ταξίδι μου στο εξωτερικό με τη frog παρατήρησα ότι ένω είσαι σε περιαγωγή δεν υπάρχει αναγνώριση κλήσεων. Αυτό συνέβη και στη Γαλλία αλλά και στην Ιταλία και σε όλα τα δίκτυα των χωρών αυτών. Ξέρει κανείς αν ισχύει μόνο στη frog ή γενικότερα δεν υπάρχει αναγνώριση σε roaming; Eίναι γενικότερο πρόβλημα της Cosmote. Για κάποιο λόγο στο 99% των περιπτώσεων τα κινητά της δεν έχουν αναγνώριση κλήσεων στο εξωτερικό, ανεξαρτήτως δικτύου roaming. Το είχα αναφέρει στην εξυπηρέτηση των συμβολαίων και η κοπέλα με την οποία μίλησα προσπαθούσε να με πείσει ότι είναι πρόβλημα των τοπικών δικτύων και δεν την υποστηρίζουν για roamers ή των δικτύων σταθερής που παρεμβάλλονται στη δρομολόγηση της κλήσης επειδή "δεν είναι ψηφιακά":lol: Σε ερώτηση μου βέβαια γιατι με κινητό Vodafone είχα κανονικά αναγνώριση δεν μπορούσε να μου απαντήσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 (1) για να μάθετε αν ο χρήστης που θέλετε να καλέσετε είναι χρήστης FROG, στείλτε δωρεάν το μήνυμα 'frog <αριθμός κινητού>' στο 1298 (π.χ. frog 6971234567). http://www.frogmobile.gr/el/content.aspx?style=styles&ns=-10009&cid=17992 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Σε πρόσφατο ταξίδι μου στο εξωτερικό με τη frog παρατήρησα ότι ένω είσαι σε περιαγωγή δεν υπάρχει αναγνώριση κλήσεων. Αυτό συνέβη και στη Γαλλία αλλά και στην Ιταλία και σε όλα τα δίκτυα των χωρών αυτών. Ξέρει κανείς αν ισχύει μόνο στη frog ή γενικότερα δεν υπάρχει αναγνώριση σε roaming;επισης αυτο που παρατηρησα ηταν οτι παρολο που ειχα φουλαρει την καρτα πριν φυγω,μετα την πρωτη κληση(διαρκειας 2 λεπτων περιπου) μου ηρθε σμς οτι το υπολοιπο μου εχει ελαττωθει σημαντικα και θα πρεπει να κανω ανανεωση χρονου ομιλιας.. φυσικα κατι τετοιο δεν ισχυε αφου δεν ηταν δυνατον για 2 λεπτα συνομιλιας να ειχε αδειασει καρτα 50ε... προκειται μαλλον για καποιο λαθος του συστηματος:D Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 επισης αυτο που παρατηρησα ηταν οτι παρολο που ειχα φουλαρει την καρτα πριν φυγω,μετα την πρωτη κληση(διαρκειας 2 λεπτων περιπου) μου ηρθε σμς οτι το υπολοιπο μου εχει ελαττωθει σημαντικα και θα πρεπει να κανω ανανεωση χρονου ομιλιας.. φυσικα κατι τετοιο δεν ισχυε αφου δεν ηταν δυνατον για 2 λεπτα συνομιλιας να ειχε αδειασει καρτα 50ε... προκειται μαλλον για καποιο λαθος του συστηματος:D Και σε μένα το ίδιο με cosmokarta, προφανώς αφού βασίζονται στην ίδια πλατφόρμα. Με 20 ευρώ υπόλοιπο, χωρίς να έχω κάνει ολοκληρωμένη κλήση, είτε εισερχόμενη, είτε εξερχόμενη, μόνο κάποιες απόπειρες κλήσεων, μου ερχόταν το ίδιο μήνυμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Από την άλλη, χτες φίλος μου με συμβόλαιο cosmote μου είπε, ότι είχε κανονικά αναγνώριση όταν πήγε στην Ιταλία τον Ιούλιο.. Λές να κάνουν διαχωρισμό σε συμβόλαια και κάρτες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToSofoPaidi Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Μόλις πριν λίγο έλαβα με sms τις νέες χρεώσεις που ήδη ισχύουν από 30/08 για roaming. Ενδεικτικά για ευρωπαϊκές χώρες και κλήσεις προς Ελλάδα είναι: εξερχόμενες: 0,0097ευρώ/δευτ. (Κύπρος 0,0079ευρώ/δευτ.) εισερχόμενες: 0,0048ευρώ/δευτ. sms: 0,3570ευρω (Κύπρος: 0,1785ευρώ) Το θετικό νέο είναι πως δεν υπαρχει ελάχιστη χρέωση για καμία χώρα σε αυτή τη ζώνη (Ε.Ε.) και η χρέωση είναι ανά δευτερόλεπτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Και εγώ το έλαβα πριν από λίγο.. Καλές είναι οι χρεώσεις για κλήσεις, αλλά ακόμα η τίμη για τα SMS είναι αρκετά υψηλή. Δεν υπήρξε σχεδόν καμία ουσιαστική διαφορά (μόνο γύρω στο 1 λεπτό φθηνότερα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Παιδιά ξέρει κανείς τι θα γίνει με τα μηνύματα?Θα παραμείνει ως έχει η χρέωση? Λογικά αν η q συνεχίσει την προσφορά θα πρέπει να την συνεχίσει και η φρογκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Ο μόνος λόγος που είχα τον "Βάτραχο" ήταμ τα sms με 0,03€. Τώρα είναι πιο φθηνα τα πακέτα sms choise του what's up που δίνουν sms με 0,05€ έστω και για ορισμένο χρόνικο διάστημα. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 το ιδιο κοστος εχει εδω και πολυ καιρο η vodafone cu :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 το ιδιο κοστος εχει εδω και πολυ καιρο η vodafone cu :) φιλε μου, τι εννοεις "το ιδιο κοστος"?Εχει η CU 0,03ευρω το μνμ ?? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 Και εγώ ρε γμτ καλόμαθα με το 3cents/sms και τώρα φεύγει πολύ εύκολα η κάρτα. Μάλλον με βλέπω για τίποτα άλλο από βδομάδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 φιλε μου, τι εννοεις "το ιδιο κοστος"?Εχει η CU 0,03ευρω το μνμ ?? Οχι αναφερεται στο 0.05€ με την sms card. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 Οχι αναφερεται στο 0.05€ με την sms card. ok... Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Ειλικρινά δεν παλευέται η κατάσταση τώρα που σταμάτησε η προσφορά. Ελπίζουμε σύντομα σε κάτι ανάλογο που θα ταράξει λίγο τα νερά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 mo' mad me diplasiasmo kartas pou paei to minima 0.034... Exete vrei kati kalitero? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 mo' mad me diplasiasmo kartas pou paei to minima 0.034... Exete vrei kati kalitero? το σκεφτόμουν καιρό για momad και αύριο τρέχω για νέο πακέτο. Αυτός ο διπλασιασμός της κάρτας λέει τρελά.(ελπίζω η wind αυτήν την φορά να τηρήσει αυτήν την προσφορά και όχι να κάνει ότι έκανε με το non stop) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Ti ennoeis,ti ekane me ton non stop? Ayti i prosfora ipotithetai pos isxiei "gia panta".Toulaxiston etsi leei stin selida tis... Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Το 2005, όταν πρωτοβγήκε, το πακέτο νον-στοπ ήταν πραγματικά νον-στοπ, δεν υπήρχε δηλαδή κανένας χρονικός περιορισμός, όπως τώρα. Μπορούσες, θεωρητικά, να καλέσεις έναν αριθμό και να μιλάς ακατάπαυστα μέχρι να περάσουν οι 30 μέρες ισχύος του πακέτου. Το πακέτο αυτό διαφημιζόταν από την τιμ ως πακέτο που θα ίσχυε για πάντα, ενώ η ίδια εταιρεία δεν είχε φροντίσει να επιφυλαχθεί για τυχόν μεταγενέστερη τροποποίηση των όρων του ή κατάργησή του. Ξαφνικά, αφού διαπιστώθηκε κατά τους πρώτους μήνες, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο, μεγάλη αποδοχή του πακέτου από το κοινό, αλλά και σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, κατάχρηση της υπηρεσίας, αποφασίστηκε ο περιορισμός του ως τότε απεριόριστου χρόνου ομιλίας προς έναν αριθμό σε 500 λεπτά μηνιαίως, με την ταυτόχρονη παροχή δωρεάν 500 μηνυμάτων προς τον ίδιο αριθμό. Η κίνηση αυτή προκάλεσε μεγάλη δυσαρέσκεια και πολλές αντιδράσεις, και έπληξε το κύρος της τιμ, καθώς θεωρήθηκε ότι ο περιορισμός αυτός ήταν προγραμματισμένος πριν καν διατεθεί εμπορικά το πακέτο νον-στοπ. Στην περίπτωση του μομαντ, μάλλον τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Άλλωστε, η προσφορά του διπλασιασμού βρίσκεται ήδη εδώ και πολλούς μήνες σε καθεστώς δοκιμής, με μικρές ή μεγαλύτερες παρατάσεις από τότε που ξεκίνησε το πακέτο μομαντ. Και επίσης, τώρα που υπάρχει και η φορητότητα, κάτι μου λέει ότι οι εταιρείες κινητής είναι λίγο πιο προσεκτικές αναφορικά με τέτοιες αιφνιδιαστικές κινήσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Δεν καταλαβα,απο την στιγμη που το πακετο πουλουσε τοτε ποιο το προβλημα (για την τιμ)? Και στο κατω-κατω πως γινεται να ξεπερασεις τα 500 λεπτα με ενα ατομο!?Η κολλητη μου που με το αγορι της μιλαει συνεχεια δεν τα ξεπερνανε ποτε.Δεν παραπονεθηκε ποτε απο την στιγμη που το ριξαν στα 500 λεπτα! Βεβαια απο αποψη αξιοπιστια ναι συμφωνω πως χαλαει το προφιλ της εταιριας απο την στιγμη που εχει υποσχεθει μια προσφορα και δεν την διατηρησε αν μη τι αλλω. Τεσπα τι να πω,τουλαχιστον στον διπλασιασμο,εχεις και τον περιορισμο των 2 καρτων ανανεωσεις αρα υπαρχει καποιος ελεγχος.Στην χειροτερη με 2 10ρες εχεις 20 ευρω κερδος το μηνα αρα δεν τους χαλαει για να βγουν να την ακυρωσουν. Εκτος και αν γινεται και καποιο sharing και μπορεις να ανανεωσεις και απο αλλους αριθμους και να τα στελενεις στον κεντρικο σου αριθμο,αλλα δεν το εχω ψαξει και νομιζω πως σε μο μαντ δεν γινεται... Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Να επανέλθουμε στα θέματα σχετικά με το frog, για τα πακέτα της wind υπάρχει ειδικό τμήμα. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts