elephant Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 6971, 6970 και γενικά σειρές της Cote αφού εκεί ανήκει το Frog. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asterios_l Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 ανοιξα κι εγώ το νουμερο της frog μετα απο πολυ καιρο αλλα δεν εχω λαβει μηνυμα για την προσφορα.. λετε οντως να ειναι για συγκεκριμενους αριθμους; Παράθεση Ζωή χωρίς κινητό..; "Ελλειπτική" ζωή...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Εγώ πάλι γιατί νομίζω ότι είναι 6975χχχχχχ...??? Ας με διορθώσει κάποιος εαν κάνω λάθος... λαθος κανεις...εγω τουλαχιστον εχω 6971χχχχχχ Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 egw exw noumero apo foritotita, kai se mena den irthe i prosfora... :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 η προσφορα ηταν μεχρι 5 του μηνα.. λογικα θα σας ερθει αλλη προσφορα εσας :cool: που δεν θα ερθει σ εμας τους υπολοιπους Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asterios_l Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 hm... we hope!! Παράθεση Ζωή χωρίς κινητό..; "Ελλειπτική" ζωή...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rustysk8erboi564 Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Guys, emena den ir8e kanena sms gia tin prosfora [paroti vazw karta ka8e vdomada, eimai dhladh taktikos pelaths], alla mono ena sms gia tin epektash ypoloipou. Elpizw na kanoun kati syntoma. BTW. Kati pou proseksa.. pleon den boreis na kaneis anapanthth an exeis 0.01e. :mad: htan enas apo tous logous gia tous opoious latreva to frog. Vgainei mia kai leei oti dn to ypoloipo den eparkei gia thn klhsh kai kante epektash kai blahblahblah :X Ante na valoun thlefwnhth kai wap. Den ginetai xwris wap :( :( [gia mena toulaxiston] Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] I wanna drive you into the corner, and kiss you without a sound Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. March 29, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Νεα προσφορα FROG:Μονο 3 λεπτα το SMS προς ΟΛΟΥΣ!ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Νεα προσφορα FROG:Μονο 3 λεπτα το SMS προς ΟΛΟΥΣ!ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ! δε μου ηρθε σμς ακομη.. ισχυει για ολους?η μονο σε οσους ερθει το σμς? ισχυει μονο για δικτυο εσωτερικου η και για διεθνη? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flor Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 δε μου ηρθε σμς ακομη.. ισχυει για ολους?η μονο σε οσους ερθει το σμς? ισχυει μονο για δικτυο εσωτερικου η και για διεθνη? ούτε εμένα αλλά το είδα στην διαφήμιση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Ισχυει για ολους, υπαρχει και στο site τους. Ωραια προσφορα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 μαλιστα...ωραια προσφορα οντως!!και εμ διαρκεια,οχι τζα κι αντιο! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Σουπερ προσφορα,ειδικα για τους smsακηδες! Θα παρουν φωτια τα κινητα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Πράγματι πολύ αξιόλογη προσφορά! :) Μπράβο στον βάτραχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Παιδια να ρωτησω εγω κατι ασχετο; -Πως θα γινει να μπορω να στελνω sms σε 4ψηφια νουμερα οπως το 4160; Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 τρομερη προσφορα.. μπραβο στo frog:D Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Παιδια να ρωτησω εγω κατι ασχετο; -Πως θα γινει να μπορω να στελνω sms σε 4ψηφια νουμερα οπως το 4160; γτ δεν μπορεις απο φρογκ?? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Εσυ μπορεις; :X Εχω δοκιμασει κ δεν στελνει:confused: Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2007 η αληθεια ειναι πως δεν δοκιμασα ποτε μου.. αλλα και τα μμς δε μπορω να ενεργοποιησω...εσυ μπορεις;? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. April 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2007 Δεν στελνω ποτε μου MMS. Δεν ξερω τι παιζει \ :happy: Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 Νεα προσφορα FROG:Μονο 3 λεπτα το SMS προς ΟΛΟΥΣ!ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ! μου ηρθε πριν λιγο σμς που με ενημερωνει για την προσφορα. ισχυει και για σμς εσωτερικου αλλα και προς εξωτερικο:up: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rustysk8erboi564 Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Phra thelfwno tin eksypiretisi pelatwn kai mou eipan oti den ypostrizoun minimata se tetrapsifia (4525 klp)... vlakeia. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] I wanna drive you into the corner, and kiss you without a sound Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 paides kalhspera kales giortes kalo pasxa!1 mikrh aplh erothsh 8elw na kanw.. exw c.u(vodafone) kai skeftwmai na to kanw forhtotita sthn frog...poio to kostos?o ari8mos alazh? euxarhstw kala na pernate Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 paides kalhspera kales giortes kalo pasxa!1 mikrh aplh erothsh 8elw na kanw.. exw c.u(vodafone) kai skeftwmai na to kanw forhtotita sthn frog...poio to kostos?o ari8mos alazh? euxarhstw kala na pernate Στη φορητότητα δεν αλλάζει ο αριθμός... Αυτό είναι και το προνόμιό της. Μπορείς να μεταφέρεσαι σε όποιο δίκτυο θέλεις διατηρώντας τον αριθμό σου μαζί με το πρόθεμά του (697...κλπ) Όσο αφορά το κόστος μέχρι λίγες μέρες πρίν έπρεπε να πληρώσεις από 15 έως και 20 ευρώ περίπου για να κάνεις φορητότητα. Αυτό ευτυχώς καταργήθηκε τη Μεγάλη Τετάρτη. Τώρα πια μπορείς να μεταφερθείς σε όποιο δίκτυο θες δωρεάν!:) Απλά καλείς από το κινητό σου 13897 χωρίς χρέωση... Καλή Ανάσταση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 Stefane dld 8a xasw to 694 kai 8a ginei 697?dld an exw twra p.x 6941234567 8a ginei 6971234567?an to metaniosw lew an!mporw na ksanagirisw se cu? euxarhstw gia thn amesh apanthsh sou file!kalo pasxa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts