alkis_7 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 ένα ακόμα διαμαντάκι... :lol::lol::lol: Τι είπε πάλι ο άνθρωπος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Δικαιολογημένα νομίζω ανήκει εδώ: Όταν μια εφαρμογή έχει πολλά force close ή football club, όπως το βλέπει κανείς :lol: Πιο συγκεκριμενα η εφαρμογη 1 φορα ανοιγει και 7 κλεινει !!! Αυτο ειναι το λεγομενο bfc (brazilian footbal club) :cry: :cry: :cry: Από το θέμα του hongmi http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=391805&page=92 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Δικαιολογημένα νομίζω ανήκει εδώ: Όταν μια εφαρμογή έχει πολλά force close ή football club, όπως το βλέπει κανείς :lol: Μου βγήκε ο καφές απ'τη μύτη πρωί πρωί.. ωραίος! Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Πλέον, το μόνο «εντυπωσιακό από κάθε πλευρά» θέαμα που μπορώ να σχολιάσω είναι η γυναίκα μου :p Αυτό θα πει πιστός στη σύζηγο :D Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Απαντήσεις στο θέμα: "Τί κουβαλάτε καθημερινά μαζί σας" Και του απαντάει ένας Θεός... Τέλος, η υπογραφή του pgetsopoulos... :p Όχι ρε φίλε, πού την ξέθαψες την απάντηση..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Όχι ρε φίλε, πού την ξέθαψες την απάντηση..! Όταν βαριέται ο άνθρωπος...:Ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 (edited) Το <<άκυρο> ποστ τής ημέρας με τίτλο ""Για ποίο λόγο ; "" Γράφει ο Rospy7 --> https://app.box.com/s/qj4nczarqugv88zzp1uk Και απαντάει ο al3x1k0 --> https://app.box.com/files/1/f/0/1/f_19170792747 Είναι στο θέμα τού lg g3 ποστ 761 και 765 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5516139#post5516139 Edited July 20, 2014 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Γιατί ρε Θανάση άδικο είχα; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Γιατί ρε Θανάση άδικο είχα; Ο apostolidisathan εκανε ποστ Χθες, 14:07 Ο Rospy7 απαντησε στο ποστ Χθες, 14:16 Ο Rospy7 εκανε τροποποίηση στο ποστ του Χθες, 14:31 Ο apostolidisathan εκανε τροποποίηση στο ποστ του Χθες, 15:40 Μπορει απο το να υπηρχαν ''διαφημίσεις'' εως να εκανε λαθος παραθεση/ποστ ο Rospy7, σε αυτα τα ποστ οτι εγινε-εγινε. Μετα πας εσυ και ρωτας στις Χθες, 16:08 το θεϊκο << Για ποίο λόγο ; >> Πες μου με ποια λογικη το εγραψες ? Να το γραψω και με την ατακα σου--> Για ποίο λόγο ; Τι περιμενες να μαθεις ή τι περιμενες να σου απαντησει/ουν ? Το να γραφει ο Rospy7 και ο οποιος δηποτε αλλος ποστ του στιλ Παρακαλω να σβηστει αυτο το σχολιο. θα εχει καποιο λογο. Επισης αν σε <<χαλασε>> το ποστ του Rospy7 γιατι δεν εκανες αναφορα ? Για το άλλο που λέτε ρε παιδιά πραγματικά έμεινα βρε τον τύπο. Μπαίνει έτσι απλά και λέει να σβηστεί ένα ποστ; Να κάνει αναφορά, να μην ρωτάω και εγώ. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx1 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 ^^ Peace and love :p ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Πίσω στο θέμα: Αρα η apple δεν ειναι κατασκευαστρια αλλα σχεδιαστρια, κατι σαν το Κωστετσο ειναι. Ναι μπραβο. Και η σαμσκουγκ ειναι η ραφτρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Ο apostolidisathan εκανε ποστ Χθες, 14:07 Ο Rospy7 απαντησε στο ποστ Χθες, 14:16 Ο Rospy7 εκανε τροποποίηση στο ποστ του Χθες, 14:31 Ο apostolidisathan εκανε τροποποίηση στο ποστ του Χθες, 15:40 Μπορει απο το να υπηρχαν ''διαφημίσεις'' εως να εκανε λαθος παραθεση/ποστ ο Rospy7, σε αυτα τα ποστ οτι εγινε-εγινε. Μετα πας εσυ και ρωτας στις Χθες, 16:08 το θεϊκο << Για ποίο λόγο ; >> Πες μου με ποια λογικη το εγραψες ? Να το γραψω και με την ατακα σου--> Για ποίο λόγο ; Τι περιμενες να μαθεις ή τι περιμενες να σου απαντησει/ουν ? Το να γραφει ο Rospy7 και ο οποιος δηποτε αλλος ποστ του στιλ Παρακαλω να σβηστει αυτο το σχολιο. θα εχει καποιο λογο. Επισης αν σε <<χαλασε>> το ποστ του Rospy7 γιατι δεν εκανες αναφορα ? Ok έπρεπε αλλά αυτό δεν με κάνει να κυνηγάω ποστ. ^^ Peace and love :p ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Πίσω στο θέμα: :lol::lol: Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 (edited) ^^ Peace and love :p: Μην ανησυχεις, την τεταρτη θα ειμαι για καφε-μπυρα με το Αλεξη :) Ok έπρεπε αλλά αυτό δεν με κάνει να κυνηγάω ποστ.:lol::lol: Δεν καταλαβα :O με το <<οκ επρεπε>> που γραφεις εννοεις οτι επρεπε να κανεις αναφορα ? Το αλλο που γραφεις παλι δεν το καταλαβα, σου εγραψα εγω πουθενα οτι κυνηγας ποστ ? :confused: Edited July 20, 2014 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Εννοώ ότι το σωστό θα ήταν να έκανα αναφορά αλλά αν το είχα κάνει δεν θα είχες την ευκαιρία να με ποστάρεις εδώ. :lol::p Ο Δημήτρης (prioxxx) μου είπε ότι κυνηγάω ποστ πράγμα που δεν ισχύει και που ελπίζω να μην το πιστεύει οποιοσδήποτε για μένα. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 δεν ξέρω άλλα φήμες λένε οτι έχει αυτοκόλλητο πάνω του που γράφει "by vodafone tuning team " :lol: Από το θέμα Vodafone: Aνακοίνωσε τις 4G συσκευές Smart 4 Turbo και Smart 4 Power. egodemis είσα κορυφή ρε :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Moderators o egodemis πρέπει να πάρει ειδικό τίτλο :lol: Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Από το θέμα Vodafone: Aνακοίνωσε τις 4G συσκευές Smart 4 Turbo και Smart 4 Power. egodemis είσα κορυφή ρε :lol::lol::lol: σαν το σχολιο που αφησε ο μπαγασας για το νεο update του s5 :lol: Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Η Samsung δεν διευκρινίζει ακριβώς τι προσφέρουν αυτά τα σχεδόν 200 MB έξτραbloatware :devil::devil::devil::devil: :lol::lol::lol: Δε το είχα προσέξει! Και πάντα κοιτάω τα θέματα όταν μπαίνω το μεσημέρι, αυτό μου ξέφυγε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx1 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Κι ο,τι ερχομουν να το ποσταρω εγω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Και μόνο λόγω των bold, πιστεύω ότι το εν λόγω ποστ μπαίνει δικαιωματικά στο Best of Myphone: Πάντως δεν μπορείς να πεις,βγάζει και αυτό σχεδιαστικά την αναμενόμενη παππουδιλα.Αν πλαισιώνεται (ρητορικό) και από τον lagχταριστο child friendly TouchWiz προβλέπεται ανεπανάληπτη εμπειρία χρήσης. :lol: :p :devil: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Τολμώ να πω πως ξεπέρασε τον εαυτό της η Huawei εδώ, τόσο που η Samsung πανικόβλητη ετοιμάζει κάτι ακόμη χειρότερο για να παραμείνει στην κορυφή :lol: :lol::lol::lol: Αλέξη δικαιωματικά έχεις μια θέση εδώ για την απάντησή σου! Στο θέμα Huawei C199: Εντοπίστηκε το μεταλλικό smartphone με 5,5 οθόνη ιντσών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Και μόνο λόγω των bold, πιστεύω ότι το εν λόγω ποστ μπαίνει δικαιωματικά στο Best of Myphone: :lol: :p :devil: ελιωσα!!! ΥΓ.: Μηπως ειναι λιγο σπαστικοι οι 10 χαρακτηρες? Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Χαλαρά του ανήκει θέση εδώ... Εγώ παιδιά βρήκα ένα 3310 που είχα ξεχασμένο στο υπόγειο 9 χρόνια και είχε ακόμα 2 γραμμές μπαταρία.... Φαντάσου να είχε battery saver.... Χρόνος από την τελευταία φόρτιση: 3.789 ώρες και 38 λεπτά :lol: :lol: :lol: Από το «Νοσταλγία για τα παλιά Nokia» Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 κυκλοφορο μονο με την Ζ και ενα απλο ουτε καμερα δεν εχει απλως ειπα την cosmote στο Ζ1 η Ζ1c οποιο απο τα 2 διαλεξω και σκεφτομαι να παρω και το Μ η το Μ2 σε dual για να βαλω τα αλα 2 νουμερα που εχω ωστε αν τελειωσει η μπαταρια απο τα Ζ και Ζ1 να εχω το Μ η Μ2 και να μπορω να μιλησω με τους συνεργατες και τους υπολιπους ασε γιατι η πρωην μου οταν εβλεπε κλειστο κινητο νομιζε οτι ειμαι με αλη και εριχνε καταρες και το κακο ειναι οτι εβγεναν ευτηχως χωρισα και υσηχασα απο την γκρινια της νεκροφορα 2 τα ξημερωματα ειδα στα κανονικα μποστα μου 2 τα ξυμερωματα και την αλη ημερα ο πατερας μου επεσε και κτηπησε στον κροταφο ευτηχως ειναι καλα μονο απο την γλοσοφαγια της η παλιο γκαντεμο αντε να ερθει σε εισαγωγη απο ευρωπη το m2 να το παρω από το θέμα του xperia m2 (δεύτερη σελίδα από την αρχή) - συγγνώμη δεν μπορώ να δώσω το λινκ, Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 από το θέμα του xperia m2 (δεύτερη σελίδα από την αρχή) - συγγνώμη δεν μπορώ να δώσω το λινκ, Χαχαχαχαχα έλιωσα λέμε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Έλιωσα και εγώ. Μιλάμε από τα καλύτερα topic του φόρουμ. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts