Jump to content

[S60 3rd Edition] Nokia PC Suite / OVI Suite / Software Updater

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αλήθεια μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να διαγράψω από την pc suite το μοντέλο του κινητού μου? Αυτό που θέλω να πω είναι το εξής. Χρησιμοποίησα τον υπολογιστή ενός φίλου για να κάνω την αναβάθμιση. Τώρα όμως κάθε φορά που πηγαίνω στο σπίτι του το κινητό μου συνδέεται μέσω του bluetooth με τον υπολογιστή του και μπορεί να βλέπει τα μηνύματα μου κτλ. Το να κλείσω το bluetooth μου δεν αποτελεί λύση γιατί το χρησιμοποιώ για το bluetooth handsfree.

• Απαντήσεις 898
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Exω την τελευταια εκδοση του PCsuite εγκατεστημενη και μου βγαζει οτι υπαρχει η νεα Οvisuite 2.0 προς εγκατασταση. Η Ovisuite θα αντικαταστησει την Pcsuite? :blink:

... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες.

Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει

όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος)

Guest lagoudakis

παιδια τα φωτα σας,προσπαθω να κατεβασω το τελευταιο pc suite στα ελληνικα απο εδω http://www.nokia.gr/support/software/pc-suite και μου βγαζει error η σελιδα:cry:μονο εγω εχω το προβλημα;τα link που δινουν τα παιδια πιο πανω ειναι με το τελευταιο;

καλες γιορτες:)

Αλήθεια μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να διαγράψω από την pc suite το μοντέλο του κινητού μου? Αυτό που θέλω να πω είναι το εξής. Χρησιμοποίησα τον υπολογιστή ενός φίλου για να κάνω την αναβάθμιση. Τώρα όμως κάθε φορά που πηγαίνω στο σπίτι του το κινητό μου συνδέεται μέσω του bluetooth με τον υπολογιστή του και μπορεί να βλέπει τα μηνύματα μου κτλ. Το να κλείσω το bluetooth μου δεν αποτελεί λύση γιατί το χρησιμοποιώ για το bluetooth handsfree.

Βγαλε απο τις αξιοπιστες συσκευες ΒΤ το pc του φιλου σου.

παιδια τα φωτα σας,προσπαθω να κατεβασω το τεκευταιο pc suite στα ελληνικα απο εδω http://www.nokia.gr/support/software/pc-suite και μου βγαζει error η σελιδα:cry:μονο εγω εχω το προβλημα;

καλες γιορτες:)

και σε εμενα το βγαζει.Κατεβασε το αγγλικο http://europe.nokia.com/support/download-software/pc-suites/compatibility-and-download

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Γεια σας εγώ προσπάθησα να κανω update το n96 και την ώρα της αναβαθμησεις διακοπηκε η συνδεση για καποιο λογο μετο usb και τωρα δεν ανοιγει το τηλέφωνο, μονο ανοιγουν τα φωτακια στο πληκτρολόγιο, υπάρχει καποια λύση να μου προτείνετε?

Γεια σας εγώ προσπάθησα να κανω update το n96 και την ώρα της αναβαθμησεις διακοπηκε η συνδεση για καποιο λογο μετο usb και τωρα δεν ανοιγει το τηλέφωνο, μονο ανοιγουν τα φωτακια στο πληκτρολόγιο, υπάρχει καποια λύση να μου προτείνετε?

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.:)

Βγάλε την μπαταρία για λίγα λεπτά.Αν δεν γίνει τίποτα δοκίμασε να βγάλεις και την κάρτα μνήμης.Επίσης δοκίμασε αν μπορείς να κάνεις φορματ Πως κάνω format στο κινητό και στη κάρτα μνήμης;

Τέλος δοκίμασε μήπως αναγνωρίζεται η συσκευή για να κάνεις αναβάθμιση μέσω NSU.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Βγαλε απο τις αξιοπιστες συσκευες ΒΤ το pc του φιλου σου.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Αλλά το PC του φίλου μου δεν είναι στις αξιόπιστες συσκευές μου....

Ευχαριστώ για την απάντηση. Αλλά το PC του φίλου μου δεν είναι στις αξιόπιστες συσκευές μου....

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.:)

Αν ο υπολογιστής δεν είναι στις αξιόπιστες συσκευές στο τηλέφωνό σου τότε φυσιολογικά πριν γίνει σύνδεση θα γίνεται ερώτηση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ο συγχρονισμος παντως του Ε52 με το Nokia PC suite ειναι σχεδον αδυνατον στο δικο μου! Any help?

τι σου βγαζει?

Ξαναπηρα το 6710 Navigator γιατι μου αρεσει η απλοτητα και η αποτελεσματικοτητα του αλλα....

Απο χθες προσπαθω να κανω το OVI στην αρχη αλλα και το PC suite να το δουν αλλα μου γραφουν οτι δε το αναγνωριζουν!

Μου εσπασαν τα νευρα,τι εγκατασταση και απεγκατασταση (οπως και επαναφορα του κινηντυου)εχω κανει δε λεγετε!

Οχι οτι θελω και ιδιαιτερα να το συνδεσω καθως του εχω περασει τις επαφες μου σε vcard και ολες τις εφαρμογες που θελω αλλα το σπασιμο ειναι οτι θελω να του ελαφρωσω τη 4αρα καρτα απ τους χαρτες που δε χρησιμοποιω και μου ειναι αχρηστοι αλλα φοβαμαι μη σβησω τιποτα αλλα αρχεια μιας και δε τα εχει οπως ειναι οι εφαρμογες για WM ετσι εσβησα τις φωνες μονο αλλα το προβλημα χωρου παραμενει!

Καμια ιδεα γιατι δε το βλεπει σε PCsuite διαμορφωση(σε μαζικη αποθηκευση ουδεν προβλημα).

Σημειωτεων πως με το πρωτο Navigator δεν ειχα κανενα προβλημα αντιθετα με το Ν86 που ειχα παραλληλα για λιγο καιρο και μου εκανα κατι κουλα και αυτο!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Τελικα τα καταφερα απο χθες ολα ΟΚ!

Παντως να πω 2 λογια,το OVI δε πολυ λεει(οχι το store) πιο καλα προτιμο το PC suite,εβαλα το cleaner τα απεγκατεστησα ολα και με τελειως καθαρη εγκατασταση πλεον ειναι ενταξει!

Και γενικα προτινω σε οσους ειναι σε διλημα να προτιμουν(τουλαχιστον στη παρουσα στιγμη) το PC Suite:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

• 3 weeks later...

παιδια καλως σας βρηκα!!!!!!

αφορμη για να μπω και επισημα στην παρεα σας , αφου σας γνωριζω αρκετο καιρο ηδη , ειναι το παρακατω προβλημα :

http://img259.imageshack.us/img259/5554/nokiaupdater.jpg

δεν μπορω να κανω ενημερωση του λογισμικου της συσκευης μου ( n78 ) .

σας ευχαριστώ πολύ!!!!

Πήγαινε στο Υπολογιστής μου > Phone browser > Nokia N73 και κάνε επικόλληση τα αρχεία word που επιθυμείς.

αμα κανεις αυτο που σου λεει ο Itchrist86 τι σου βγαζει?

[ATTACH]15405[/ATTACH] [ATTACH]15406[/ATTACH]

η ερωτηση παραμενει, το Nokia OVI Suite v 2.0.1.35 θα αντικαταστησει το Nokia PC Suite v.7.1.40.1 που εχω τωρα ή θα τα εχω και τα 2;

θα παρακαλούσα όσους γράφουν εντυπώσεις, να παραθέτουν και τα προηγούμενα κινητά τους για να έχουμε μια πιο ξεκαθαρη εικόνα για τα οσα λεει ο καθένας. οσοι αναφέρονται σε SoT, να μας λένε και τις ρυθμίσεις που ειχαν, πχ ανοικτο 4g, wifi only, gps, gaming κλπ.

το προβλημα μου ειναι το εξης:avg f@cked up Nokia PC Suite

κοινως οσο καιρο ειχα αυτη τη βλακεια πρεπει να μπερδεύτηκε με το Nokia PC Suite και τωρα που το εβγαλα δεν λειτουργει.δεν λειτουργει με την εννοια οτι συνδεω το κινητο το βλεπει ο υπολογιστης και με αφηνει να επεξεργαστω τα αρχεια του αλλα τοNokia PC Suite νομιζει οτι δεν υπαρχει συνδεδεμενο κινητο και οταν το βαζω να ψαξει για συσκευες λεει οτι δεν υπαρχει καποιος τροπος συνδεσης για κινητο στον υπολογιστη(ναι καλα 2 καλωδια τιποτα τα λεει αυτο???)εκανα εγκατατασταση-απεγκατασταση αλλα τιποτα..καμια ιδεα??:cry:

κανενας;;;;;;;;;;;; :(

Μπορείς να τα εχεις και τα 2.

Για μενα καλυτερο το pc suite.Το Ovi ειναι πολυ βαρυ και δυσχρηστο

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδες εχω το Ν82 και η version maps ειναι: v3.01 προσαπθω να κανω πλοηγηση και μου ζηταει λεφτα.Μηπως υπάρχει νεότερη version και δεν την παιρνει κατα την εγκατασταση το κιν.;
Ακομα μαθαίνω......

Πήγαινε στο Υπολογιστής μου > Phone browser > Nokia N73 και κάνε επικόλληση τα αρχεία word που επιθυμείς.

αμα κανεις αυτο που σου λεει ο Itchrist86 τι σου βγαζει?

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=15405&d=1264250405

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=15406&d=1264250405

:wacko:

θα παρακαλούσα όσους γράφουν εντυπώσεις, να παραθέτουν και τα προηγούμενα κινητά τους για να έχουμε μια πιο ξεκαθαρη εικόνα για τα οσα λεει ο καθένας. οσοι αναφέρονται σε SoT, να μας λένε και τις ρυθμίσεις που ειχαν, πχ ανοικτο 4g, wifi only, gps, gaming κλπ.

Θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με την αναβάθμιση. Εάν κάνω αναβάθμιση όπως είναι τώρα στο λογισμικό του κινητού μου, είναι το ίδιο με το να κάνω πρώτα "soft format"(επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων) και να περάσω μετά την τελευταία έκδοση λογισμικού; Το ρωτάω αυτό γιατί για κάποιο περίεργο λόγο σταμάτησε να δουλεύει ξαφνικά το adobe reader στο Ε66 μου και θέλω ούτως ή άλλως να κάνω αναβάθμιση και να επανέλθει το πρόγραμμα!

Ρε παιδια με το ovi suite γινεται ευκολα back up?Εχει κανα μισαωρο που ειναι στο ιδιο σημειο,να το ακυρωσω και να βαλω pc suite?
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Software Update για win 7 το ξεχνάμε; ή πάμε Nokia Shop για FP1 συσκευή;

Όχι.Τρέξε το πρόγραμμα με συμβατότητα προς τα πίσω και κάνε εκτέλεση ως διαχειριστής.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδια με το ovi suite γινεται ευκολα back up?Εχει κανα μισαωρο που ειναι στο ιδιο σημειο,να το ακυρωσω και να βαλω pc suite?

Γενικά αργεί το ovi, αλλά το προτιμώ απο το PC Suite.

Nothing lasts forever, but the certainty of change...

Emperistatomenos' Blog