Stefa Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Να και κατι καλλο που βρηκα και εγω;) http://www.jeremyinc.com/images/lovely_toilet_paper.JPG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Αυτά σου κάνουνε; http://www.officedelivery.gr/dyn/prod/big/021108154117AWET%20HANKIES%2015.jpg Βγαίνουν και σε πρασινάκι με άρωμα "Φρεσκάδα Λεμονιού" http://g-ecx.images-amazon.com/images/G/01/askville/9774915_10081376_mywrite/shemagh.jpg Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Όσες φορές φίλος μου πήρε δώρο άρωμα ή ρούχο ή τσάντα, πήγα και το άλλαξα στη στιγμή :p Mαλλον φιλο επρεπε να αλλαξεις. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 http://g-ecx.images-amazon.com/images/G/01/askville/9774915_10081376_mywrite/shemagh.jpg Τραπεζομάντηλο φοράνε τα παλληκάρια κάτω αριστερά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Τραπεζομάντηλο φοράνε τα παλληκάρια κάτω αριστερά; Ναι βρε, δεν βλεπεις και τα ψιχουλα στην ακρη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anonymous12 Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Οι κλασικές γυναίκες, θα προτιμήσουν ένα κόσμημα (δαχτυλίδι, βραχιόλι, κολιέ).Οι μοντέρνες γυναίκες, θα προτιμήσουν ένα ταξίδι στο εξωτερικό.Οι παλιομοδίτισσες θα προτιμήσουν ένα κουτί σοκολατάκια ή μια κάρτα που να δηλώνει την αγάπη σας ή ένα μπουκέτο λουλούδια, ή έστω, μια αγκαλιά σας. ;):happy::):D Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Και επειδη δεν παιζουν μ αυτα τα πραγματα, παιρνουμε ολα τα παραπανω και καθαριζουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Θα ηθελα δυο παλιομοδίτισσες παρακαλω με εξτρα αγκαλιες και ενα sandwich Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Αυτά σου κάνουνε; http://www.officedelivery.gr/dyn/prod/big/021108154117AWET%20HANKIES%2015.jpg Βγαίνουν και σε πρασινάκι με άρωμα "Φρεσκάδα Λεμονιού" Μην αποπροσανατολίζεις τον κόσμο! http://img.alibaba.com/photo/100236936/Hankies.jpg Να τα λέμε όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roody86 Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Τέλειο δώρο δεν ξέρω αν υπάρχει, αλλά γενικά το βρίσκω πολύ όμορφο όταν κάποιος σου κάνει δώρο με βάση το τί σου αρέσει, πώς περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου κλπ. Γενικά κάτι που να καταλαβαίνεις οτί δεν το έκανε από υποχρέωση αλλά επειδή ήθελε πραγματικά να σου δώσει κάτι που θα σε κάνει να χαμογελάσεις και να το ευχαριστηθείς. Με το ίδιο κριτήριο κάνω κι εγώ δώρα στους φίλους μου, ανεξαρτήτως φύλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anonymous12 Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Τέλειο δώρο δεν ξέρω αν υπάρχει, αλλά γενικά το βρίσκω πολύ όμορφο όταν κάποιος σου κάνει δώρο με βάση το τί σου αρέσει, πώς περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου κλπ. Γενικά κάτι που να καταλαβαίνεις οτί δεν το έκανε από υποχρέωση αλλά επειδή ήθελε πραγματικά να σου δώσει κάτι που θα σε κάνει να χαμογελάσεις και να το ευχαριστηθείς. Με το ίδιο κριτήριο κάνω κι εγώ δώρα στους φίλους μου, ανεξαρτήτως φύλου. Οι περισσότεροι έτσι κάνουν για να είναι πιο σίγουροι :) ! Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Οι κλασικές γυναίκες, θα προτιμήσουν ένα κόσμημα (δαχτυλίδι, βραχιόλι, κολιέ).Οι μοντέρνες γυναίκες, θα προτιμήσουν ένα ταξίδι στο εξωτερικό.Οι παλιομοδίτισσες θα προτιμήσουν ένα κουτί σοκολατάκια ή μια κάρτα που να δηλώνει την αγάπη σας ή ένα μπουκέτο λουλούδια, ή έστω, μια αγκαλιά σας. ;):happy::):Dδλδ μια γυναικα που θα ηθελε να της δωσει ο καλος της ενα κουτι με σοκολατακια οπου μεσα θα εχει ενα εισητηριο για ταξιδι στο εξωτερικο,και κρυμενο στον πατο του κουτιου θαν εχει ενα μονοπετρο,πως την λες?(περα απο πλεονεκτρα?) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anonymous12 Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 δλδ μια γυναικα που θα ηθελε να της δωσει ο καλος της ενα κουτι με σοκολατακια οπου μεσα θα εχει ενα εισητηριο για ταξιδι στο εξωτερικο,και κρυμενο στον πατο του κουτιου θαν εχει ενα μονοπετρο,πως την λες?(περα απο πλεονεκτρα?) Μάλλον εγωίστρια...!:lol::):lol: Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 http://g-ecx.images-amazon.com/images/G/01/askville/9774915_10081376_mywrite/shemagh.jpg Πολυ γκευ λουκ.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anonymous12 Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Πολυ γκευ λουκ.. :p Ειδικά οι δύο κάτω αριστερά!! Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 δλδ μια γυναικα που θα ηθελε να της δωσει ο καλος της ενα κουτι με σοκολατακια οπου μεσα θα εχει ενα εισητηριο για ταξιδι στο εξωτερικο,και κρυμενο στον πατο του κουτιου θαν εχει ενα μονοπετρο,πως την λες?(περα απο πλεονεκτρα?) Βαμπίρ!! http://s9.rimg.info/57e27a82b5f25085b81a908a60609e11.gif Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Οι κλασικές γυναίκες, θα προτιμήσουν ένα κόσμημα (δαχτυλίδι, βραχιόλι, κολιέ).Οι μοντέρνες γυναίκες, θα προτιμήσουν ένα ταξίδι στο εξωτερικό.Οι παλιομοδίτισσες θα προτιμήσουν ένα κουτί σοκολατάκια ή μια κάρτα που να δηλώνει την αγάπη σας ή ένα μπουκέτο λουλούδια, ή έστω, μια αγκαλιά σας. Μ'αρεσει το ταξιδακι στο εξωτερικο αλλα ειναι too expensive για να το δεχτω σαν δωρο. Αρα παλιομοδιτισσα με λες μαλλον. Γιεα.:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Σιγουρα οτι ακριβο να δωσεις σε μια γυναικα παντως ειτε ειναι ενα ταξιδι ειτε ενα κοσμημα δεν θα της περασει απαρατηρητο... Εκτος κ αν της τα δωσεις σε κατασταση που ειναι θυμωμενη! Εμενα παιδια παντως μου εκανα δωρο χτες ενα ωραιο ακριβο κολιε κ σκουλαρικια σετακι κ μου περασαν τελειως απαρητηρητα. Μαζεψα κ το χτεσινο δωρο κ τα αλλα κοσμηματα που ειχα απο το συγκεκριμενο ατομο κ τα εδωσα σε οποιον εβλεπα στον δρομο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω γιατι σου φταιξαν τα κοσμηματα κι οχι το ατομο.:confused: Θα μπορουσες να μην τα δεχτεις καν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Θα μπορούσε να τα πουλήσει , να πάρει και λίγα λεφτά!! :p Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Διαβολιν αμα σου ξανακανει κανα τετοιο δωρο ο αλητης, δωστο σε μενα, να μεινει σε καλα χερια, οχι στους ξενους. Ναι; Φχαριστω! :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 κακως τα δεχτηκες. αν δεν θελεις δωρα απο συγκεκριμενα ατομα,μην τα παιρνεις καν. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 οτι θελει αυτη. (αν κ οι γυναικες δυσκολα βγαινουν με τους αντρες για ψωνια) Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Κι εγω πιστευω οτι ο ιδανικος συντροφος αναλογα με το τι θελουν θα ηταν το καλυτερο δωρο για τις γυναικες!! Το αντιστροφο ισχυει και για τους αντρες!! Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Σιγουρα οτι ακριβο να δωσεις σε μια γυναικα παντως ειτε ειναι ενα ταξιδι ειτε ενα κοσμημα δεν θα της περασει απαρατηρητο... Εκτος κ αν της τα δωσεις σε κατασταση που ειναι θυμωμενη! Εμενα παιδια παντως μου εκανα δωρο χτες ενα ωραιο ακριβο κολιε κ σκουλαρικια σετακι κ μου περασαν τελειως απαρητηρητα. Μαζεψα κ το χτεσινο δωρο κ τα αλλα κοσμηματα που ειχα απο το συγκεκριμενο ατομο κ τα εδωσα σε οποιον εβλεπα στον δρομο.... :X..No comment.... Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω γιατι σου φταιξαν τα κοσμηματα κι οχι το ατομο.:confused: Θα μπορουσες να μην τα δεχτεις καν. κακως τα δεχτηκες. αν δεν θελεις δωρα απο συγκεκριμενα ατομα,μην τα παιρνεις καν. +10000 και στις 2 σας... Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts