Jump to content

[Επίσημο] Nokia 7390

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν είναι για όλα τα 3G της Νόκια αλλά λογικά έτσι όπως μου το είπαν αυτό κατάλαβα.

Το κακό είναι πως δεν δέχονται να μου το αλλάξουν με καινούργιο. Τρεις συσκευές Νόκια έχω αγοράσει μέχρι τώρα και οι 2 είχαν πρόβλημα με τις ρυθμίσεις τους. Ας το προσέξει επιτέλους η Νόκια όταν βγάζει καινούργιες συσκευές στην αγορά να ελέγχει πρώτα ότι το λειτουργικό τους δουλεύει σωστά και δεν κάνει κολλήματα

• Απαντήσεις 742
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Meta apo psaksimo arketo vrika tin lisi gia ta 8emata pou emfanizoun mple grammi se katastasi anamonis toso epano oso kai kato....I lisi einai epeksergasia tou 8ematos me theme studio 2.2 kai na perasete ena transparent gif stin 8esi ton dyo mple grammon....

:worry: - να ηταν μονο αυτο το προβλημα μας καλα θα ηταν ,μωρε ας παιρνει και 1 GB φτανει στα αλλα του να ειναι ΟΚ

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

Meta apo psaksimo arketo vrika tin lisi gia ta 8emata pou emfanizoun mple grammi se katastasi anamonis toso epano oso kai kato....I lisi einai epeksergasia tou 8ematos me theme studio 2.2 kai na perasete ena transparent gif stin 8esi ton dyo mple grammon....

Tο πρόγραμμα theme studio 2.2 πιο είναι? Μπορούμε να το κατεβάσουμε από κάποιο site?

Tο πρόγραμμα theme studio 2.2 πιο είναι? Μπορούμε να το κατεβάσουμε από κάποιο site?

http://www.forum.nokia.com/info/sw.nokia.com/id/7e78403b-ce27-42c3-ba3c-d8629da7622a/Nokia_Series_40_Theme_Studio.html

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

:worry: - να ηταν μονο αυτο το προβλημα μας καλα θα ηταν ,μωρε ας παιρνει και 1 GB φτανει στα αλλα του να ειναι ΟΚ

το εψαξα μετα και βρηκα οτι υποστηριζει μεχρι 2gb.... μπορει να μου πει καποιος ποια η διαφορα της απλης microSD απο την microSD Ultra||?????????? και αν την υποστηριζει το7390???????????????? ευχαριστω!!!!!!!!

Σ' ευχαριστώ! Το κατέβασα το πρόγραμμα, το πρόβλημα μου τώρα είναι πως δεν βγάζω άκρη με την επεξεργασία των themes. Πως επικολλούμε transparent gif πάνω στις 2 μπλε μπάρες? Ποία επιλογή είναι αυτή?

Σ' ευχαριστώ! Το κατέβασα το πρόγραμμα, το πρόβλημα μου τώρα είναι πως δεν βγάζω άκρη με την επεξεργασία των themes. Πως επικολλούμε transparent gif πάνω στις 2 μπλε μπάρες? Ποία επιλογή είναι αυτή?

Αν ανοίξεις το αρχείο ενός .nth με Winrar θα δεις ότι περιέχει πάρα πολλά αρχεία,ανάμεσα τους και το theme_descriptor.xml το οποίο περιέχει όλες τις παραμέτρους του θέματος κατά την δημιουργία του με το Theme Studio.

Το αρχείο αυτό πρέπει λοιπόν να το κάνεις extract στα Εγγραφα σου,και επιλέγοντας να το ανοίξεις με το Wordpad θα έχεις αυτό το αποτέλεσμα: (παράδειγμα)

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

<!DOCTYPE theme PUBLIC "-//NOKIA//DTD THEME 2.0//EN" "theme.dtd">

<theme name="WhiteCondensation" version="2.0">

<colors

display="main"

header_font_color="0x0"

status_area_font_color="0x0"

softkey_font_color="0x0"

idle_font_color="0x0"

menu_font_color="0x0"

menu_highlight_font_color="0x0"

grid_menu_font_color="0x0"

grid_menu_highlight_font_color="0x0" />

<menu_item

item_id="applications"

list_view_icon="apps.gif"

grid_view_icon="apps.gif"

animating_grid="apps2.gif"/>

<menu_item

item_id="callregister"

list_view_icon="log.gif"

grid_view_icon="log.gif"

animating_grid="log2.gif"/>

<menu_item

item_id="contacts"

list_view_icon="contacts.gif"

grid_view_icon="contacts.gif"

animating_grid="contacts2.gif"/>

<menu_item

item_id="gallery"

list_view_icon="gallery.gif"

grid_view_icon="gallery.gif"

animating_grid="gallery2.gif"/>

<menu_item

item_id="media"

list_view_icon="media.gif"

grid_view_icon="media.gif"

animating_grid="media2.gif"/>

<menu_item

item_id="messages"

list_view_icon="messages.gif"

grid_view_icon="messages.gif"

animating_grid="messages2.gif"/>

<menu_item

item_id="organizer"

list_view_icon="org.gif"

grid_view_icon="org.gif"

animating_grid="org2.gif"/>

<menu_item

item_id="push_to_talk"

list_view_icon="ptt.gif"

grid_view_icon="ptt.gif"

animating_grid="ptt2.gif"/>

<menu_item

item_id="services"

list_view_icon="web.gif"

grid_view_icon="web.gif"

animating_grid="web2.gif"/>

<menu_item

item_id="settings"

list_view_icon="settings.gif"

grid_view_icon="settings.gif"

animating_grid="settings2.gif"/>

<menu_item

item_id="simatk"

list_view_icon="sim.gif"

grid_view_icon="sim.gif"

animating_grid="sim2.gif"/>

<wallpaper

main_display_graphics="condensation.jpg" />

<background

main_default_bg="white.jpg"

grid_menu_bg="white.jpg"

idle_status_area_bg="unsichtbar oben.png"

idle_softkey_area_bg=unsichtbar unten.png />

<wait_graphics

src="nt_gfx_wait_src.gif" />

<tones ringtone = "Zen Music.mp3"/>

<highlight

tab="tabhighlight.png"

list="listhighlight.png"

grid="gridhighlight.png"

active_idle_row="activehighlight.gif"

active_idle_shortcut_bar="tabhighlight.png"/>

<calendar_bg

january="white.jpg"

february="white.jpg"

march="white.jpg"

april="white.jpg"

may="white.jpg"

june="white.jpg"

july="white.jpg"

august="white.jpg"

september="white.jpg"

october="white.jpg"

november="white.jpg"

december="white.jpg" />

<radio_audio_bg

radio_bg="white.jpg"

audio_bg="white.jpg" />

</theme>

Βασικά λοιπόν πρέπει να δημιουργήσεις δυο αρχεία διαφανή για πάνω και κάτω(240 x 46 και 240 x 22 αντίστοιχα) ονομάζοντας τα όπως θες και να τα προσθέσεις (Add) με Winrar στο αρχείο .nth που σε ενδιαφέρει και βέβαια μην ξεχάσεις να τροποποιήσεις το theme_descriptor.xml όπως τονίζω πιο πάνω.Απλά και ωραία.;)

Παρε φιλε ενα διαφανες αρχειο να το περασεις στο μενου idle

Σ' ευχαριστώ πολύ!! Τα έκανα αυτά που είπες και όντως πετυχαίνει, είσαι φοβερός!!! Για να τα ξετρυπώσεις όμως όλα αυτά πρέπει να έχεις και γνώσεις αρκετά καλές στον υπολογιστή γιατί ομολογώ πως δυσκολεύτηκα αρκετά, δεν ήταν και τόσο απλό.

Θέλει όμως προσοχή πάνω στους κώδικες που μου έδωσες να περάσω. Το theme studio 2.2 δεν μου άνοιγε το theme γιατί υπήρχαν κάποια λαθάκια στην αρχή

Οι κώδικες που μου έδωσες ήταν: idle_status_area_bg="unsichtbar oben.png"

Χρειάστηκε να τους διορθώσω σε : idle_status_area_bg="top.jpg"

idle_softkey_area_bg="bottom.jpg" />

'Όπου top και bottom είναι το όνομα που δίνουμε εμείς και ανάλογα το τύπο που σώσαμε τα 2 διαφανή αρχεία jpg ή png πρέπει να βάλουμε ως κατάληξη.

Τα δυο αρχεία τα επεξεργάστηκα μέσα στο photoshop εγώ

Σ' ευχαριστώ πολύ!! Τα έκανα αυτά που είπες και όντως πετυχαίνει, είσαι φοβερός!!! Για να τα ξετρυπώσεις όμως όλα αυτά πρέπει να έχεις και γνώσεις αρκετά καλές στον υπολογιστή γιατί ομολογώ πως δυσκολεύτηκα αρκετά, δεν ήταν και τόσο απλό.

Θέλει όμως προσοχή πάνω στους κώδικες που μου έδωσες να περάσω. Το theme studio 2.2 δεν μου άνοιγε το theme γιατί υπήρχαν κάποια λαθάκια στην αρχή

Οι κώδικες που μου έδωσες ήταν: idle_status_area_bg="unsichtbar oben.png"

Χρειάστηκε να τους διορθώσω σε : idle_status_area_bg="top.jpg"

idle_softkey_area_bg="bottom.jpg" />

'Όπου top και bottom είναι το όνομα που δίνουμε εμείς και ανάλογα το τύπο που σώσαμε τα 2 διαφανή αρχεία jpg ή png πρέπει να βάλουμε ως κατάληξη.

Τα δυο αρχεία τα επεξεργάστηκα μέσα στο photoshop εγώ

Λάθος παράθεση έκανες του χρήστη satizen και εννοείται ότι τα διαφανή αρχεία θα τα ονόμαζες εσύ όπως θες.Χαίρομαι που τα κατάφερες:)

Συγνώμη φίλε μου rostrol το είδα αφού έστειλα το μήνυμα ότι είχα κάνει σε λάθος χρήστη παράθεση.

Yparxei kai pio aplos tropos kai oxi toso periplokos opos tou filou rostropol...

H αλήθεια είναι πως ήταν λίγο δύσκολος τρόπος, πρέπει να έχεις κάποιες γνώσεις πάνω στους υπολογιστές για να τα καταφέρεις, αλλά βγαίνει και έτσι. Δεν υπάρχει πρόβλημα πλέον, το μόνο μου πρόβλημα είναι πως δεν έχω το κινητό ακόμα για να τα δοκιμάσω τα θέματα. 2 εβδομάδες ακόμα πρέπει να περιμένω για να γυρίσει Ελλάδα από το service.:worry:

Συγνώμη φίλε μου rostrol το είδα αφού έστειλα το μήνυμα ότι είχα κάνει σε λάθος χρήστη παράθεση.

Τώρα έκανες λάθος και στο όνομα μου:mad: :confused: ;) :) ,αστειεύομαι,μην μασάς....υπομονή και θα έρθει και το κινητό για να δεις το θέμα.

Η αλήθεια είναι ότι προγενέστερα Series40V3 δεν είχαν τέτοια ζητήματα στα θέματα και ειδικότερα στην οθόνη αναμονής,είναι νομίζω και μέρος του Feature Pack 2 των Series40V3 αυτό,νομίζω,τεσπα όλα καλά:)

Τώρα έκανες λάθος και στο όνομα μου:mad: :confused: ;) :) ,αστειεύομαι,μην μασάς....υπομονή και θα έρθει και το κινητό για να δεις το θέμα.

Η αλήθεια είναι ότι προγενέστερα Series40V3 δεν είχαν τέτοια ζητήματα στα θέματα και ειδικότερα στην οθόνη αναμονής,είναι νομίζω και μέρος του Feature Pack 2 των Series40V3 αυτό,νομίζω,τεσπα όλα καλά:)

:X Ουπς!!! Όντως το σκότωσα κάπως το όνομα σου. Είναι η πρώτη φορά που μπαίνω σε forum και παίρνω μέρος γενικότερα σε συζητήσεις και ακόμα ψάχνομαι, όχι ότι θέλει και κανά πτυχίο γι' αυτό αλλά τα μπερδεύω κάπως.:D

Τελικά.. ποια είναι τα πιο σημαντικά προβλήματα που παρατηρήσατε όσοι έχετε αγοράσει και είστε χρήστες του 7390; Α, και κάτι ακόμη.. το Black bronge απευθύνεται και στο αντρικ΄π κοινό,έτσι;
Ζωή χωρίς κινητό..; "Ελλειπτική" ζωή...:p

Τελικά.. ποια είναι τα πιο σημαντικά προβλήματα που παρατηρήσατε όσοι έχετε αγοράσει και είστε χρήστες του 7390; Α, και κάτι ακόμη.. το Black bronge απευθύνεται και στο αντρικ΄π κοινό,έτσι;

Το μαύρο-μπρονζέ είναι unisex, άρα απευθύνεται και στο αντρικό κοινό. Τώρα το κυρίως πρόβλημα της συσκευής είναι οι ήχοι αφύπνισης. Δηλαδή ότι ήχο και αν επιλέξεις εσύ, mp3 ή ακόμα και ραδιόφωνο ως ξυπνητήρι, όταν απενεργοποιήσεις την συσκευή ο ήχος αλλάζει μόνος του σε κανονικό. Μόνο όταν μείνει η συσκευή ανοικτή χτυπάει το ξυπνητήρι με κάποιον επιλεγμένο mp3 ήχο.

Όταν η εξωτερική οθόνη είναι σε κατάσταση αναμονής είναι δηλαδή μαύρη και δείχνει την ώρα & την ημερομηνία και σου κάνουν κάποια αναπάντητη ή λάβεις κάποιο μήνυμα, θα φωτίσει η οθόνη και θα δεις ότι είχες κάποια κλήση ή μήνυμα αλλά σε περίπτωση που δεν τα ακούσεις και ξαναμπεί η οθόνη σε κατάσταση αναμονής (ώρα-ημερομηνία), τότε δεν δείχνει κανένα σύμβολο έξω ότι είχες μήνυμα ή κλήση, πρέπει να φωτίσεις ξανά την οθόνη εσύ για να τα δεις.

Επίσης εμένα δεν μου αρέσει το γεγονός ότι μετά από κάνα σαρανταπεντάλεπτο η εξωτερική οθόνη (μετά την κατάσταση αναμονής) μαυρίζει εντελώς. :mad: :(

Το μαύρο-μπρονζέ είναι unisex, άρα απευθύνεται και στο αντρικό κοινό. Τώρα το κυρίως πρόβλημα της συσκευής είναι οι ήχοι αφύπνισης. Δηλαδή ότι ήχο και αν επιλέξεις εσύ, mp3 ή ακόμα και ραδιόφωνο ως ξυπνητήρι, όταν απενεργοποιήσεις την συσκευή ο ήχος αλλάζει μόνος του σε κανονικό. Μόνο όταν μείνει η συσκευή ανοικτή χτυπάει το ξυπνητήρι με κάποιον επιλεγμένο mp3 ήχο.

Όταν η εξωτερική οθόνη είναι σε κατάσταση αναμονής είναι δηλαδή μαύρη και δείχνει την ώρα & την ημερομηνία και σου κάνουν κάποια αναπάντητη ή λάβεις κάποιο μήνυμα, θα φωτίσει η οθόνη και θα δεις ότι είχες κάποια κλήση ή μήνυμα αλλά σε περίπτωση που δεν τα ακούσεις και ξαναμπεί η οθόνη σε κατάσταση αναμονής (ώρα-ημερομηνία), τότε δεν δείχνει κανένα σύμβολο έξω ότι είχες μήνυμα ή κλήση, πρέπει να φωτίσεις ξανά την οθόνη εσύ για να τα δεις.

Επίσης εμένα δεν μου αρέσει το γεγονός ότι μετά από κάνα σαρανταπεντάλεπτο η εξωτερική οθόνη (μετά την κατάσταση αναμονής) μαυρίζει εντελώς. :mad: :(

Εγω παντως δεν εχω τετοιο προβλημα οση ωρα και να αφησω το κινητο μου δεν σβηνει η οθονη οταν υπαρχει αναπαντητη η μηνυμα..δειχνει την ωρα κανονικα και διπλα το συμβολακι!

Εγω παντως δεν εχω τετοιο προβλημα οση ωρα και να αφησω το κινητο μου δεν σβηνει η οθονη οταν υπαρχει αναπαντητη η μηνυμα..δειχνει την ωρα κανονικα και διπλα το συμβολακι!

Τυχερός είσαι!!!!! Στο δικό μου αυτά τα προβλήματα είχα εντοπίσει γι' αυτό το πήγα στην alpha copy για service αλλά δυστυχώς δεν μπορούσαν να το φτιάξουν εδώ και το έστειλαν στο εξωτερικό για service.

Αυτό που με εκνεύρισε όμως είναι ότι ενώ το είχα μόνο 5 μέρες αρνήθηκαν από την Νόκια να μου το αντικαταστήσουν. Για προβλήματα στις ρυθμίσεις των κινητών λέει δεν γίνονται αντικαταστάσεις, πρέπει να έχουν κάτι πιο σοβαρό...

Και εμενα δεν μου κανει αυτο με την οθονη,οση ωρα και να το αφησω οταν εχω κληση η μυνημα μου το δειχνει οπως και την ωρα:D

Δηλαδή όση ώρα και να μείνει η συσκευή σας ανοικτή σε κατάσταση αναμονής η εξωτερική οθόνη δεν μαυρίζει μετά από κάποια ώρα? Ανεξάρτητα του αν λάβετε κάποια κλήση ή μήνυμα.

Εγώ νόμιζα τουλάχιστον το θέμα του μαυρίσματος της οθόνης ότι το κάνει για περισσότερη εξοικονόμηση ενέργειας, γι' αυτό και μετά από καμιά ώρα παύει να δείχνει και την ώρα, ημερομηνία κλπ. :confused:

Δηλαδή όση ώρα και να μείνει η συσκευή σας ανοικτή σε κατάσταση αναμονής η εξωτερική οθόνη δεν μαυρίζει μετά από κάποια ώρα? Ανεξάρτητα του αν λάβετε κάποια κλήση ή μήνυμα.

Εγώ νόμιζα τουλάχιστον το θέμα του μαυρίσματος της οθόνης ότι το κάνει για περισσότερη εξοικονόμηση ενέργειας, γι' αυτό και μετά από καμιά ώρα παύει να δείχνει και την ώρα, ημερομηνία κλπ. :confused:

Λειτουγία νάρκης είναι αυτό,στις ρυθμίσεις οθόνης.

Το ότι μαυρίζει η οθόνη είναι η λειτουργία νάρκης. Εαν την απενεργοποιήσεις όλα οκ. Είχε κανένας πρόβλημα με την φωνητική κλήση?

Όποτς προσπαθώ να κάνω, μου βγάζει πρόβλημα φωνητικής κλήσης.

γεια σας!

Αντιμετωπίζω ένα προβληματισμό... μετά από αρκετή σκέψη και επειδή το κινητό μου θέλω να έχει πορτάκι ή συρόμενο με κάμερα αυτόματη εστίαση, αποφάσισα να πάρω το 7390.Δεν το έχω πάρει ακόμη είναι θέμα λίγων ημερών.θέλω να σας ρωτήσω πόσους χαρακτήρες σε κανονικό sms μπορείτε να στείλετε. Πάντα μιλάω με χρέωση για ένα sms!!! Μου είπαν ότι αυτό το μοντέλο παίρνει για ένα sms 70 χαρακτήρες :wacko: εν αντίθεση με τα περισσότερα που στέλνουν γύρω στα 160 με 170 χαρακτήρες πάντα μιλάω σαν ένα sms.Αληθεύει αυτό;;;; Εσείς μέχρι πόσους χαρακτήρες έχετε στείλει;;; Βρίσκομαι σε δίλημμα γιατί ενώ έχω αποφασίσει να πάρω αυτό, αν όντως ισχύει που στέλνει μικρό πολύ sms μου δημιουργεί ανασταλτικό για την αγορά αυτού του μοντέλου.

Γράφτε μου σας παρακαλώ εντυπώσεις σας πάνω σε αυτό το θέμα.

Συγνώμη αν σας κούρασα:dizzy: