Jump to content

[Επίσημο] Nokia 8800 Sirocco Edition

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μηπως αυτο γινεται οταν αλλαζεις θεμα ?

Εαν ναι ,ετσι γινεται . Μπαινει ο default ηχος.

Ετσι ακριβως...Κι εγω την επαθα !!!

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• Απαντήσεις 648
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι ναι και εγώ το έπαθα αυτό χθες:!:

Άλλαξα θέμα και μπήκε ο default ήχος με αποτέλεσμα σε κανά δυο εισερχόμενες να μη καταλάβω ότι χτύπαγε το τηλέφωνό μου.:lol:

Ναι ναι και εγώ το έπαθα αυτό χθες:!:

Άλλαξα θέμα και μπήκε ο default ήχος με αποτέλεσμα σε κανά δυο εισερχόμενες να μη καταλάβω ότι χτύπαγε το τηλέφωνό μου.:lol:

H πλακα ειναι οτι εγω σβησα ολους τους εγκατηστεμενους ηχους και μου τους εμφανιζει παλι στα προφιλ..Δεν υπαρχει σωτηρια απο τον Ενο μου φαινεται...

paidia....kserei kaneis pws mporw na valw ellinika???...to pira apo agglia kai exei aggliko menu....(ontws oi ixoi einai xalia....paizoun pouthena free ixoi klisis???me ti extention prepei na tous valw kai se poion fakelo????)

euxaristw...!!!!

Σε οποιοδήποτε κατάστημα Nokia, με κάποια χρέωση. Για ήχο κλήσης μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε αρχείο mp3.

καλησπερα ! σκεφτομαι να αγορασω το 8800 sirocco . ποτε υπολογιζεται να βγαλει η nokia καινουριο μοντελο σειρας 88 ? μην το παρω τωρα και σε 3 μηνες βγει καινουριο μοντελο !

Kαλημέρα. Γνωρίζει κανείς αν η θηκούλα που συνοδεύει το sirocco πωλείται ξεχωριστά? Σε 2-3 Nokia shops που ρώτησα δεν υπάρχει...

NOKIA:5110,6150,6210,6310,6310i,6510,7110,E51,6700c,6700s, C3-01,N8,701,515, Lumia 925.

8110,8210,8250,8310,8810,8850,8910,8910i,8600Luna,8800,8800 Sirocco, 8800Arte.

SAMSUNG:Galaxy Note 8, Tab S 8.4

Galaxy Note3, Galaxy Alpha, S7 edge

κανείς δεν ξέρει...

επιπλέον φαίνεται ότι η αγορά σταθεροποιείται κάπου στη χρήση καμερών 2 mp, γεγονός που καλύπτει το sirocco.

η μόνο "έλλειψη" του αυτή τη στιγμή, θα μπορούσε κάποιος να πει ότι είναι η 2η κάμερα για video-calls. Αλλά σε Ευρώπη και Αμερική είναι απειροελάχιστοι οι χρήστες τησ συγκεκριμένης τεχνολογίας...

η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι θα πάρει κάποιο διάστημα πριν την εμφάνιση νέου μοντέλου...

Εγω πιστευω οτι οπως εγω οσοι εχουμε το siroco και σκασαμε πολλες κατοσταριες ευρω δεν μας πολυενδαφερει η καμερα κλπ που τα βρισκουμε σε αλλα κινητα με τα μισα λεφτα αλλα η εμφανιση του κινητου σαν ...κοσμημα κατα καποιο τροπο..

Φιλικά Γιάννης

Ναι μεν, αλλά...θα ήθελα να είναι 3G, για να το χρησιμοποιώ ως μόντεμ και να μη χρειάζεται να βάζω τη SIM σε Ν80, N73 ή Motorola Maxx για να έχω γρήγορες ταχύτητες. Αλήθεια, το έχει δοκιμάσει κανείς ως GPRS μόντεμ;
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

με την μπαταρια ομως ? ολο παραπονα οτι δεν κραταει πολυ ακουω ! μηπως θα επρεπε να γινει καποια τετοια βελτιωση ?

Για καποιον που θελει να κραταει μια βδομαδα δεν ειναι καλη.Εμενα που μου αρκουν 2-3 μερες με μετρια χρηση καλη ειναι.Βεβαια καθε βελτιωση ειναι επιυθμητη.

Φιλικά Γιάννης

σου κρατει 2-3 μερες με την 2η μπαταρια μαζι ? δηλαδη 1,5 και 1,5 ?

Με την μια φυσικα.Εχω το silver αν εχει σημασια...

Φιλικά Γιάννης

Η μπαταρία δεν έχει κανένα πρόβλημα.Εμένα με χρήση:Τηλέφωνα & κάτι ολίγα sms βγάζει 4-5 ημέρες.(Και με τις 2 μαζί)

Ναι μεν, αλλά...θα ήθελα να είναι 3G, για να το χρησιμοποιώ ως μόντεμ και να μη χρειάζεται να βάζω τη SIM σε Ν80, N73 ή Motorola Maxx για να έχω γρήγορες ταχύτητες. Αλήθεια, το έχει δοκιμάσει κανείς ως GPRS μόντεμ;

Γιατι να αλλαζεις σιμ?Παρε διπλη καρτα και κλεινε το ενα/ανοιγε το αλλο.Ετσι το εχω και εγω με sirocco και 6230i για το γηπεδο/παραλια/κλπ..

Παιδες εμενα η καθε μπαταρια κραταει 2 μερες..Παντως σαν τηλ ειναι πολυ καλο..Οσο για την θηκη που εχουμε του sirocco δεν την εχω βρει πουθενα να πωλειται ξεχωρηστα γιατι την ηθελα κ εγω για ενα φιλαρακι...Κατι αλλο καλωδιο γιο τον υπολογιστη υπαρχει??:O
Exω Ν70,8210,2600,3200,5140i,7610,8800:p

Παιδιά καλησπέρα! Είμαι καινούριος στο Forum και κάτοχος Sirocco εδω και 2 μήνες!! Η μπαταρία μου 2 μέρες? ΧΑΑΧΑΧΑΧ Παιδιά ούτε 12 ωρες δεν βγάζει το τηλέφωνο με μια μπαταρία. Έχει συμβεί και σε άλλους ή μόνο εμένα με καταράστηκαν? Του πατέρα μου κρατάει περίπου 1.5 μέρα εμένα με τπτ!! Τι να κάνω? Συμβαίνει και με τις 2 μπαταρίες!!

Κατ αρχας καλωσηρθες.

Το ποσο κραταει γενικα μια μπαταρια εχει αμμεση σχεση οχι μονο με τις ωρες αναμονης αλλα κυριως τις ωρες που μιλας στο κινητο.Μιλας τοοοοσο πολυ για να σου κραταει τοσο λιγο ???

Φιλικά Γιάννης

Επειδή σπουδάζω Κύπρο έχω 2 συσκευές! Την ελληνική σύνδεση που η sim είναι στο Sirocco δεν την χρησιμοποιώ γιατί κατά διαστήματα πλήρωνα 500αρες λογαριασμούς. Με αναμονή, περίπου 10 ωρες βγάζει!! Απλά να κάθομαι να το κοιτάω. Έλεος απογοητεύτηκα!!! Έχω φτάσει να χρησιμοποιώ την μπαταρία κ απο το απλό το 8800.

Με αναμονή, περίπου 10 ωρες βγάζει!!

Τοτε εχει προβλημα η μπαταρια σου.

Φιλικά Γιάννης

Μπορώ να απευθυνθώ στη Nokia? Δεν δικαιολογείται αυτή η κατάσταση των μπαταριών!! Και κάτι άλλο πριν απο λίγο καιρό ανακάλυψα οτι ποτέ δεν δούλεψε η δόνηση! Τι μπορώ να κάνω?

Μπορώ να απευθυνθώ στη Nokia? Δεν δικαιολογείται αυτή η κατάσταση των μπαταριών!! Και κάτι άλλο πριν απο λίγο καιρό ανακάλυψα οτι ποτέ δεν δούλεψε η δόνηση! Τι μπορώ να κάνω?

Πηγαινε το αν και δεν ξερω για τηνν μπαταρια αν βγαλεις ακρη..Για την δονηση σιγουρα θα στην φτιαξουν.

Φιλικά Γιάννης