pocopoco Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Παιδες καλη η Nova αλλα αξιζει τα 58€ τον μηνα ? Εαν το ειχανε μεχρι 35€ θα την εβαζα παντως. Παράθεση www.Betdays.com Παίζεις Στοίχημα? Ψαγμένα Προγνωστικά Στοιχήματος με σοβαρές αποδόσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Ρε παιδες ερώτηση : Εχω αποκωδικοποιητή KAAON (κάπως έτσι τελος παντων :rolleyes: ..) και ενω μέχρι πριν λίγο καιρό έπιανα κανονικά EUROSPORT (με καρτούλα εννοείται..), εδώ και λίγο καιρό δεν το πιάνω καθολου. Να υποθέσω ότι κωδικοποιήθηκε διαφορετικά ? Τι θα γίνει ? να περιμένουμε καρτούλες καινουργιας γενιας?:( Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Ρε παιδες ερώτηση : Εχω αποκωδικοποιητή KAAON (κάπως έτσι τελος παντων :rolleyes: ..) και ενω μέχρι πριν λίγο καιρό έπιανα κανονικά EUROSPORT (με καρτούλα εννοείται..), εδώ και λίγο καιρό δεν το πιάνω καθολου. Να υποθέσω ότι κωδικοποιήθηκε διαφορετικά ? Τι θα γίνει ? να περιμένουμε καρτούλες καινουργιας γενιας?:( To eurosport εδώ και λίγο καιρό εγκατέληψε το "τρύπιο" viaccess 1 απο το οποίο το έβλεπες με την καρτούλα σου... Πλέον εκπέμπει μόνο με πολύ ασφαλείς κάρτες που δε το βλέπω να ανοίγει ξανά, τουλάχιστον σύντομα... Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 To eurosport εδώ και λίγο καιρό εγκατέληψε το "τρύπιο" viaccess 1 απο το οποίο το έβλεπες με την καρτούλα σου... Πλέον εκπέμπει μόνο με πολύ ασφαλείς κάρτες που δε το βλέπω να ανοίγει ξανά, τουλάχιστον σύντομα... Και πόσο πάει το μαλλί?:happy: Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Και πόσο πάει το μαλλί?:happy: Μάλλον δε με κατάλαβες καλά... Εννοούσα πως μπορείς να το δείς μόνο μέσω νόμιμης κάρτας, μέσα απο κάποιο πακέτο, πχ το πακέτο της Νονα που έχει 57 ευρώ τον μήνα... (μαζί με όλα τα άλλα κανάλια της φυσικά) Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Δηλαδή αν δεν θέλω να βάλω Νόβα , δεν μπορώ νόμιμα (ή παράνομα) να δω eurosport? Γιατί να αναγκαστώ να πληρώσω Νόβα? Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 [άσχετος mode on] Αρχικά να πω ότι δεν έχω δυστυχώς το χρόνο να διαβάσω όλο το thread οπότε αν γίνεται απαντήστε μου στα παρακάτω: Είμαι στο Βέλγιο και θέλω να βάλω δορυφορική Nova. Την κάρτα θα την πάρω προφανώς από Ελλάδα αλλά δε με συμφέρει να αγοράσω από Ελλάδα τον εξοπλισμό και να τον στείλω. Οπότε ψάχνω να βρω εδώ. Ξέρω ότι πρέπει να βρω decoder που θα υποστηρίζει κάρτες Irdeto II. Σωστά? (αυτός κάνει? http://sat-receiver-world.com/pd754906021.htm?categoryId=439) Επίσης, τι πιάτο χρειάζομαι? Ψάχνω οικονομικές λύσεις και για τα δύο αν γίνεται. Έχω βρει ένα κατάστημα στις Βρυξέλλες (http://www.selection.be) το οποίο έχει μεγάλη ποικιλία σε δορυφορικά αλλά δεν ξέρω τι πρέπει να πάρω. Για την τοποθέτηση του πιάτου: Μένω στο δεύτερο όροφο και εκεί που θα μπει το πιάτο βλέπει σε συγκεκριμένη γωνία και δεν θα υπάρχει και πάρα πολύ μεγάλη ελευθερία κινήσεων. Υπάρχει πρόβλημα? Πρέπει να βλέπει κάπου συγκεκριμένα το πιάτο? Τι άλλο χρειάζομαι εκτός από encoder και πιάτο? Thanks a lot! [/ασχετος mode off] Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 ...δε με συμφέρει να αγοράσω από Ελλάδα τον εξοπλισμό και να τον στείλω. Οπότε ψάχνω να βρω εδώ... Με € 149 (νομίζω για 12μηνο συμβόλαιο) η Nova σου δίνει Δέκτη Panasat + Πιάτο με LNB + κάρτα πρόσβασης + δορυφορικό καλώδιο (δέκτης->πιάτο). Παρότι σα δέκτης ο Panasat δεν θεωρείται από τους καλύτερους, με € 149 δε νομίζω ότι θα βρείς τέτοιο πακέτο. Ίσως σε συμφέρει να το αγοράσεις στην Ελλάδα στα €149 από κάποιο κατάστημα ηλεκτρικών και να το πας εκεί που θέλεις. Πόσο πια να κοστίσουν τα μεταφορικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 (αυτός κάνει? http://sat-receiver-world.com/pd754906021.htm?categoryId=439) Ο συγκεκριμένος δέκτης έχει υποδοχή CI αλλα ΔΕΝ εχει smart card reader Irdeto για να βάλεις την κάρτα σου... Οπότε θα χρειαστείς και ενα module Irdeto να το τοποθετήσεις στην υποδοχή CI και να βάλεις την κάρτα μέσα σε αυτό! Εγώ απο το online κατάστημα που μας έδωσες θα σου προτείνω αυτό το μοντέλο: http://sat-receiver-world.com/pd134740993.htm?categoryId=215 το οποίο έχει ενσωματωμένο Irdeto και είναι πολύ αξιόπιστου κατασκευαστή! Να ξέρεις, πως πολλά απο τα μηχανήματα που κυκλοφορούνε στην αγορά αυτή την στιγμή έχουν πολλά προβλήματα στην ανάγνωση των νέων καρτών της Nova (version 5) που κυκλοφορούν απο αρχές Σεπτεμβρίου. Σε αρκετά απο αυτά δεν παίζουν καθόλου, ενώ σε άλλα κάνουν παγώματα πολυ συχνά... Ο δέκτης που σου ανέφερα παίζει δίχως προβλήματα και η διαφορά στην τιμή σε σχέση με οτιδήποτε άλλο να είσαι σίγουρος πως αξίζει... Για κάτοπτρο με ενα διαμέτρου 80 εκατοστών είσαι καλυμμένος, και πιστεύω για την περιοχή σου θα είναι δυνατή η λήψη και απο δύο δορυφόρους (Hotbird - Astra1) Για το οπτικό πεδίο καλό θα είναι να ρωτήσεις τον τεχνικό που θα αναλάβει την εγκατάσταση, να είσαι σίγουρος! Φιλικά Κώστας Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 εχει κανεις τον καινουριο αποκωδικοποιητη λεει τιποτ α η ειναι απατη? Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 εχει κανεις τον καινουριο αποκωδικοποιητη λεει τιποτ α η ειναι απατη? Επειδή τα "κατά" του δέκτη δε μας τα λένε, θα σου τα πώ εγώ και βγάλε εσύ συμπέρασμα: Έχει επιπλέον συνδρομή 7 ευρώ τον μήνα Χρειάζεται έως και 2 καλώδια επιπλέον (σύνολο 3) για να δουλέψει όπως το περιγράφουν... Δεν υπάρχει δυνατότητα εξαγωγής των εγγραφών σε PC ωστε να γράψεις DVD. Αυτό σημαίνει πως ο σκληρός δίσκος κάποια στιγμή θα γεμίσει και θα αναγκαστείς να σβήνεις παλίες εγγραφές για να κάνεις νέες. Αν διακόψεις την συνδρομή το μηχάνημα κλειδώνει τελείως και δε μπορείς να δείς ούτε τα ελέυθερα κανάλια, ούτε και τις εγγραφές που έχεις κάνει! Η τιμή του... Κάνε μια αναζήτηση στην αγορά να δείς τι βρίσκεις με αυτά τα χρήματα και τις δυνατότητες των πραγματικών PVR... ...αυτά τα λίγα! Φιλικά Κώστας Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Επειδή τα "κατά" του δέκτη δε μας τα λένε, θα σου τα πώ εγώ και βγάλε εσύ συμπέρασμα: Έχει επιπλέον συνδρομή 7 ευρώ τον μήνα Χρειάζεται έως και 2 καλώδια επιπλέον (σύνολο 3) για να δουλέψει όπως το περιγράφουν... Δεν υπάρχει δυνατότητα εξαγωγής των εγγραφών σε PC ωστε να γράψεις DVD. Αυτό σημαίνει πως ο σκληρός δίσκος κάποια στιγμή θα γεμίσει και θα αναγκαστείς να σβήνεις παλίες εγγραφές για να κάνεις νέες. Αν διακόψεις την συνδρομή το μηχάνημα κλειδώνει τελείως και δε μπορείς να δείς ούτε τα ελέυθερα κανάλια, ούτε και τις εγγραφές που έχεις κάνει! Η τιμή του... Κάνε μια αναζήτηση στην αγορά να δείς τι βρίσκεις με αυτά τα χρήματα και τις δυνατότητες των πραγματικών PVR... ...αυτά τα λίγα! Φιλικά Κώστας επειδη εχω ενα dvd recorder αμα το συνδεσω δε θα μπορω να γραψω τις ταινιες που θα εχω στο σκληρο του αποκωδικοποιητη σε δισκακια Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 επειδη εχω ενα dvd recorder αμα το συνδεσω δε θα μπορω να γραψω τις ταινιες που θα εχω στο σκληρο του αποκωδικοποιητη σε δισκακια Ίσως και να μπορείς. Αλλά τα 84€ το χρόνο που θα πρέπει να πληρώνεις μόνο για την πολυτέλεια χρήσης αυτού του δέκτη δε σε κάνουν να μη σκέφτεσαι καν την αγορά του; :worry: Ο skatzoxoiros σου εξηγεί ότι με τα ίδια χρήματα που κοστίζει ο PVR της Nova (400-500€) παίρνεις σοβαρό δορυφορικό δέκτη-PVR χωρίς "μηνιαία συνδρομή χρήσης" :lol: . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Ίσως και να μπορείς. Αλλά τα 84€ το χρόνο που θα πρέπει να πληρώνεις μόνο για την πολυτέλεια χρήσης αυτού του δέκτη δε σε κάνουν να μη σκέφτεσαι καν την αγορά του; :worry: Ο skatzoxoiros σου εξηγεί ότι με τα ίδια χρήματα που κοστίζει ο PVR της Nova (400-500€) παίρνεις σοβαρό δορυφορικό δέκτη-PVR χωρίς "μηνιαία συνδρομή χρήσης" :lol: . Ακριβώς αυτό που λέει ο φίλος μας... Με 450 ευρώ αγοράζεις έναν dreambox, με 60 ευρώ του βάζεις και έναν σκληρό και κάνεις παπάδες.... :) Ούτε 84 ευρώ τον χρόνο επιπλέον πληρώνεις, και να θές να κόψεις την συνδρομή, θα σου μείνει το μηχάνημα! (που κάθε άλλο παρά άχρηστο είναι) Στην ουσία το PVR της Noνa αχρηστευεται αν κόψεις την συνδρομη και κλαίς και τα 400 ευρώ που τον έχεις αγοράσει και 84 ευρώ τον χρόνο, επι όσα χρόνια έχουν περάσει! Αυτό που ρωτάς για το DVD recorder δε το γνωρίζω, μην σου φανεί παράξενο όμως αν δε γίνεται να γράψεις τις αποθηκευμένες ταινίες... Πληροφοριακά, PVR βρίσκεις απο 125 ευρώ! Ενδεικτικά, ρίξε μια ματιά εδώ... Και όσο ψάχνεις κερδισμένος βγαίνεις, να το ξέρεις αυτό! :D Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 οταν λετε οτι θελετε 2 επιπλεον καλωδια για να λειτουργησει τι εννοειτε???δλδ εγω που εχω τον αποκωδικοποιητη στο σαλονι στην κυριως τηλεοραση και 2 τιβι στα αλλα δωματια δε θα μπορω να το λειτουργησω??επισης εχει αγορασει κανενας σας ασυρματο δεκτη-πομπο για να μπορεις να χρησιμοποιεις το κοντρολ της νοβα απο το δωματιο που εισαι στο σαλονι που εχεις τον αποκωδικοποιητη???ψαχνω να βρω κατι για να λυσω το προβλημα του πηγαινε ελα ολη την ωρα σε δωματιο-σαλονι για να αλλαζω καναλι... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 οταν λετε οτι θελετε 2 επιπλεον καλωδια για να λειτουργησει τι εννοειτε???δλδ εγω που εχω τον αποκωδικοποιητη στο σαλονι στην κυριως τηλεοραση και 2 τιβι στα αλλα δωματια δε θα μπορω να το λειτουργησω??επισης εχει αγορασει κανενας σας ασυρματο δεκτη-πομπο για να μπορεις να χρησιμοποιεις το κοντρολ της νοβα απο το δωματιο που εισαι στο σαλονι που εχεις τον αποκωδικοποιητη???ψαχνω να βρω κατι για να λυσω το προβλημα του πηγαινε ελα ολη την ωρα σε δωματιο-σαλονι για να αλλαζω καναλι... anybody??????????? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantasio Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 anybody??????????? στην 31 σελίδα και στα μηνύματα #613, #614, #615 έχω ξαναγράψει γι αυτό. :D Παράθεση ''... Να είσαι καλός με τους ανθρώπους ανεβαίνοντας γιατί θα τους χρειαστείς κατεβαίνοντας ...'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 δεν μπορω να καταλαβω ρε παιδια... γιατι το τριμηνο προπληρωμενο ειναι πιο ακριβο αποτι αν πληρωνα 3 μηνες εναν-εναν Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 στην 31 σελίδα και στα μηνύματα #613, #614, #615 έχω ξαναγράψει γι αυτό. :D se εχει αφησει ευχαριστημενο??πιανει το κοντρολ??εμενα ειναι 160τ.μ το σπιτι μου θα πιανει το κοντρολ απο το δωματιο μου που ειναι σε απεναντι θεση απο το σαλονι οπου ειναι ο αποκωδικοποιητης και παρεμβαλλονται και αρκετοι τοιχοι???και τελευταιο..απο που μπορω να αγορασω το εν λογο?? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 οταν λετε οτι θελετε 2 επιπλεον καλωδια για να λειτουργησει τι εννοειτε???δλδ εγω που εχω τον αποκωδικοποιητη στο σαλονι στην κυριως τηλεοραση και 2 τιβι στα αλλα δωματια δε θα μπορω να το λειτουργησω??επισης εχει αγορασει κανενας σας ασυρματο δεκτη-πομπο για να μπορεις να χρησιμοποιεις το κοντρολ της νοβα απο το δωματιο που εισαι στο σαλονι που εχεις τον αποκωδικοποιητη???ψαχνω να βρω κατι για να λυσω το προβλημα του πηγαινε ελα ολη την ωρα σε δωματιο-σαλονι για να αλλαζω καναλι... Να θυμίσουμε ότι το PVR της Nova διαθέτει δύο τηλεχειριστήρια, ένα για κάθε τηλεθεατή, που λειτουργούν με οπτική επαφή με το δέκτη, αλλά και δύο ανεξάρτητες εξόδους, μία για κάθε χρήστη. Επίσης, για την ορθή λειτουργία του, θα πρέπει να αντικαταστήσετε το Single LNB με ένα Quad LNB, τις τρεις από τις τέσσερις εξόδους του οποίου θα οδηγήσετε με διαφορετικά καλώδια, στις τρεις εισόδους του δέκτη. Απο το περιοδικό Δορυφορικά Νέα περισσότερα πατωντας εδώ Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 επισης εχει αγορασει κανενας σας ασυρματο δεκτη-πομπο για να μπορεις να χρησιμοποιεις το κοντρολ της νοβα απο το δωματιο που εισαι στο σαλονι που εχεις τον αποκωδικοποιητη???ψαχνω να βρω κατι για να λυσω το προβλημα του πηγαινε ελα ολη την ωρα σε δωματιο-σαλονι για να αλλαζω καναλι... Εχω αγορασει , λειτουργει μεσω της ηλεκτρικης εγκαταστασης (πριζα) και δουλευει μια χαρουλα .....:) Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 Εχω αγορασει , λειτουργει μεσω της ηλεκτρικης εγκαταστασης (πριζα) και δουλευει μια χαρουλα .....:) σου κανει τιποτα κολληματα λογω των τειχων που παρεμβαλλονται??σε σπιτι 160τ.μ θα πιανει απο ολα τα δωματιοα λες?? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 σου κανει τιποτα κολληματα λογω των τειχων που παρεμβαλλονται??σε σπιτι 160τ.μ θα πιανει απο ολα τα δωματιοα λες?? Επειδή έχω δουλέψει πολλά audio - video senders θα σε ενημερώσω πως η απόσταση στην οποία πιάνουν εξαρτάται (μαζί με τους τοίχους που παρεμβάλονται) κυρίως απο την ισχύ που εκπέμπει ο πομπός και η συχνότητά του. Τα πιο πολλά που κυκλοφορούν εκπέμπουν στα 2.4 GHz. Προτίμησε κάποιο ακριβό μοντέλο αλλα κανένας δε μπορεί να σου εγγυηθεί οτι θα πιάσει. Είχα περίπτωση που σε απόσταση 8 μέτρων και με έναν τοίχο ανάμεσα, να έχω πρόβλημα με χιόνι! Επίσης, να γνωρίζεις πως τα πιο πολλά απο αυτά εκπέμπουν μόνο οριζόντια, οπότε αν θες να δείς στον ακριβώς απο πάνω όροφο... μην περιμένεις να πιάσει γιατι η δέσμη σε αυτές τις συχνότητες είναι πολύ κατευθυντική... Αν δοκιμάσεις στα 2.4GHz και δε βρείς λύση, θα πρέπει να "ανέβεις" σε κόστος και να βρείς παρόμοιο μηχάνημα που να δουλέυει στα 5.6GHz... Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 Επειδή έχω δουλέψει πολλά audio - video senders θα σε ενημερώσω πως η απόσταση στην οποία πιάνουν εξαρτάται (μαζί με τους τοίχους που παρεμβάλονται) κυρίως απο την ισχύ που εκπέμπει ο πομπός και η συχνότητά του. Τα πιο πολλά που κυκλοφορούν εκπέμπουν στα 2.4 GHz. Προτίμησε κάποιο ακριβό μοντέλο αλλα κανένας δε μπορεί να σου εγγυηθεί οτι θα πιάσει. Είχα περίπτωση που σε απόσταση 8 μέτρων και με έναν τοίχο ανάμεσα, να έχω πρόβλημα με χιόνι! Επίσης, να γνωρίζεις πως τα πιο πολλά απο αυτά εκπέμπουν μόνο οριζόντια, οπότε αν θες να δείς στον ακριβώς απο πάνω όροφο... μην περιμένεις να πιάσει γιατι η δέσμη σε αυτές τις συχνότητες είναι πολύ κατευθυντική... Αν δοκιμάσεις στα 2.4GHz και δε βρείς λύση, θα πρέπει να "ανέβεις" σε κόστος και να βρείς παρόμοιο μηχάνημα που να δουλέυει στα 5.6GHz... το σπιτι μου ειναι οροφοδιαμερισμα δεν ειναι τυπου πανω κατω.οποτε θελω να πιανει σε ολα του τα σημεια.δεν με πειραζει κοστος.θελω να βαλω ενα μηχανημα και να πιανει σε ολους τους χωρους του διαμερισματος.αυτο που λες στα 5.6 δεν θα εχω προβλημα κανενα ετσι??? εχεις κανενα καλο μοντελο να προτεινεις??τιμη??και απο που θα το βρω???ευχαριστω αρχηγε εκ των προτερων Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 το σπιτι μου ειναι οροφοδιαμερισμα δεν ειναι τυπου πανω κατω.οποτε θελω να πιανει σε ολα του τα σημεια.δεν με πειραζει κοστος.θελω να βαλω ενα μηχανημα και να πιανει σε ολους τους χωρους του διαμερισματος.αυτο που λες στα 5.6 δεν θα εχω προβλημα κανενα ετσι??? εχεις κανενα καλο μοντελο να προτεινεις??τιμη??και απο που θα το βρω???ευχαριστω αρχηγε εκ των προτερων παιδια δεστε αυτο/ ---> http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c.o.20061207.p.setasirmatosanametadotis λεω να παω να το χτυπησω τι λετε καλο??? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts