Jump to content

Ό,τι αφορά την δορυφορική, ψηφιακή πλατφόρμα της Νova

tsarm
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ο δεκτης ειναι panasat ird 990 πισω εχει μια υποδοχη scart που την εχω κατειλημενη με την μια τηλεοραση και 3 υποδοχες rca που ειναι κενες...η αλλη τηλεοραση εχει μονο υποδοχη scart...ελπιζω να βοηθησα λιγο...

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δοκίμασε το εξής: Πάρε ένα βύσμα Scart-RCA και σύνδεσε επάνω του τρία καλώδια (rca και αυτά, έτσι θα τα ζητήσεις) και μετά στον δέκτη, προσέχοντας τα χρώματα: το κόκκινο στο κόκκινο κοκ. Φυσιολογικά θα παίζει. Δεν ξέρω σίγουρα γιατί δεν ξέρω τον 990. Πόση απόσταση είναι η άλλη τηλεόραση;
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

Εχει παραλαβει κανεις τις νεες καρτες IRDETO version 5 της nova???

:alien: ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΦΘΗΝΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΘΕΣ ...ΤΟΤΕ Ο. Τ. Ε !

Εχει παραλαβει κανεις τις νεες καρτες IRDETO version 5 της nova???

Τι ακριβώς θές να μάθεις φίλε μου?

Για τους απλούς χρήστες δεν υπάρχει καμμία διαφορά. Απλώς δεν παίζει σε δέκτες που δεν έχουν γνήσιο smart card reader Irdeto αλλα έχουν Ucas, και σε μη επίσημες modules.

Ήδη όμως έχουν κυκλοφορίσει (ανεπίσημα) λογισμικά που λύνουν το πρόβλημα σε μερικούς δέκτες. Απλώς δεν γίνεται αρχική ενεργοποίηση σε αυτούς του δέκτες

Ρίξε και εδώ μια ματιά σε σχετικό θέμα:ninja:

Φιλικά

Κώστας

CR electronics

Τελικα πήρε κανείς τον καινούριο δέκτη/PVR? Αξίζει τον κόπο; Έχω αρχίσει να ψήνομαι....

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Τελικα πήρε κανείς τον καινούριο δέκτη/PVR? Αξίζει τον κόπο; Έχω αρχίσει να ψήνομαι....

Γιατί να δώσεις τόσα χρήματα για να αγοράσεις ενα μηχανημα της πλάκας αφού στην αγορά υπάρχουν πολλά αξιόλογα μηχανήματα στην ίδια τιμή περίπου και χωρίς 12μηνη δέσμευση?

Για ψάξε λίγο...

Όσον αφορά το super :lol: μηχάνημα της Νοβα που ανακάλυψε το PVR 7 χρόνια μετά την κυκλοφορία των PVR στην αγορά, θα σου πώ πως πρώτον δεν υποστηρίζει HDTV, και δεύτερον για να εκμεταλευτείς τα τριά tuner του θα χρειαστείς επιπλέον 2 καλώδια απο το κάτοπτρο προς τον δέκτη (σύνολο 3) και LNB τετραπλό (quad)

Αρκετές πληροφορίες θα βρείς και εδώ

Φιλικά

Κώστας

CR electronics

Γιατί να δώσεις τόσα χρήματα για να αγοράσεις ενα μηχανημα της πλάκας αφού στην αγορά υπάρχουν πολλά αξιόλογα μηχανήματα στην ίδια τιμή περίπου και χωρίς 12μηνη δέσμευση?

Για ψάξε λίγο...

Όσον αφορά το super :lol: μηχάνημα της Νοβα που ανακάλυψε το PVR 7 χρόνια μετά την κυκλοφορία των PVR στην αγορά, θα σου πώ πως πρώτον δεν υποστηρίζει HDTV, και δεύτερον για να εκμεταλευτείς τα τριά tuner του θα χρειαστείς επιπλέον 2 καλώδια απο το κάτοπτρο προς τον δέκτη (σύνολο 3) και LNB τετραπλό (quad)

Αρκετές πληροφορίες θα βρείς και εδώ

Φιλικά

Κώστας

Eυχαριστώ πολύ καταρχάς.

Το βασικό κίνητρο να τον πάρω είναι η ασχετοσύνη μου και το γεγονός ότι παίρνοντας τον "επίσημο" δέκτη θα έχω εγκατάσταση/ρύθμιση κλπ. από τεχνικό της NOVA και γενικώς μια ξέγνοιαστη συμβίωση με το μηχάνημα, όπως τώρα με τον Panasat.

Οι δυνατότητές του μου φαίνονται ικανοποιητικές (τα 7,5 ευρώ επιπλέον το μήνα με εκνευρίζουν ελαφρώς αλλά....) οπότε η ερώτησή μου είναι κατά βάση το εάν κάνει όσα υπόσχεται, αν έχει προβλήματα κλπ.

Το HDTV συγγνώμη κιόλας αλλά τί να το κάνω; Αφού δεν υπάρχουν κανάλια στην Ελλάδα. Υπάρχουν καλά free to air HD κανάλια;

Δυστυχώς δεν μπορώ να μπώ στο link γιατί δεν είμαι μέλος.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

Eυχαριστώ πολύ καταρχάς.

Το βασικό κίνητρο να τον πάρω είναι η ασχετοσύνη μου και το γεγονός ότι παίρνοντας τον "επίσημο" δέκτη θα έχω εγκατάσταση/ρύθμιση κλπ. από τεχνικό της NOVA και γενικώς μια ξέγνοιαστη συμβίωση με το μηχάνημα, όπως τώρα με τον Panasat.

Οι δυνατότητές του μου φαίνονται ικανοποιητικές (τα 7,5 ευρώ επιπλέον το μήνα με εκνευρίζουν ελαφρώς αλλά....) οπότε η ερώτησή μου είναι κατά βάση το εάν κάνει όσα υπόσχεται, αν έχει προβλήματα κλπ.

Το HDTV συγγνώμη κιόλας αλλά τί να το κάνω; Αφού δεν υπάρχουν κανάλια στην Ελλάδα. Υπάρχουν καλά free to air HD κανάλια;

Δυστυχώς δεν μπορώ να μπώ στο link γιατί δεν είμαι μέλος.

Κατα αρχάς, πλέον οι συνδρομητές αναγκάζονται να πληρώσουν επιπλέον της τιμής του δέκτη την εγκατάσταση, οπότε να υπολογίζεις γύρω στα 60 - 70 ευρώ επιπλέον της τιμής που διαφημίζει η Νοβα.

Τώρα να ξέρεις πως σε όλα τα μηχανήματα PVR της αγοράς, υπάρχει η δυνατότητα εξαγωγής των εγγραφών σε υπολογιστή ωστε απο την μία να απελευθερώνεις τον σκληρό του μηχανήματος, και απο την άλλη να τις αποθηκευεις σε DVD, κατι που δεν γίνεται με το μηχάνημα της Νοβα.

Υπάρχουν Free To Air κανάλια, τα οποία οι απλοί δέκτες... αγνοούν την ύπαρξή τους! :D Το μέλλον είναι εκεί, και εγώ θα αναβάθμιζα το σύστημά μου μόνο για την δυνατότητα λήψης HD καναλιών... Ήδη μεγάλοι παροχείς ετοιμάζουν πακέτα καναλιών HD. To οτι οι παροχείς αυτοί δεν εκπέμπουν Ελληνικούς υπότιτλους δεν έχει σημασία, γιατι σε μερικά μηχανήματα (Βλέπε DREAMBOX που είναι και PVR) με ειδικά script προσθέτεις τους υπότιτλους την ώρα που βλέπεις την ταινία (Βλέπε script Dr Tick)...

Αυτά τα λίγο για να καταλάβεις πως το θέμα θέλειο αρκετό ψάξιμο.

Τα panasat καλά είναι για τους αρχάριους του χώρου μόνο. Αν θες κατι περισσότερο, πάς αλλού...

CR electronics

Είναι λίγο υπερβολή να ζητάμε να είναι συμβατός με HD ο δέκτης της Nova, από τη στιγμή που δεν κυκλοφορεί ελεύθερος στο εμπόριο κανένας HD PVR.

Κατά τα άλλα, δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να έχεις άλλον ΄δεκτη, πλην το Panasat (εξαιρείται ο Dreambox). Βρες ένα καλό μαγαζί με ορυφορικά, πες τους τι θέλεις από τον PVR δέκτη σου και θα το αναλάβουν αυτοί, μην τρως τις παραμύθες της Nova, θα κλαις τα λεφτά σου. Και το χειρότερο: όταν πάψεις να είσαι συνδρομητής, ο PVR που σου δίνουν είναι παντελώς άχρηστος!

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

Τι εννοείς ελεύθερος ?

Να τον δίνουν δωρεάν με κάποιο συνδρομητικό πακέτο ?

Τα παντα για την Δορυφορικη και Επίγεια Ψηφιακή TV

http://img126.imageshack.us/img126/5163/satfreaksbb2.jpg

Εννοώ να μπορείς να τον αγοράσεις στα καταστήματα. Πχ HD PVR έχει το SKY HD, αλλά είναι μόνο για το πακέτο του. Έχει βγάλει η PACE, αλλά το δίνει μόνο σε providers. Σιγά σιγά η κατάσταση θα αλλάξει... Ήδη περιμένουμε τον Humax 3000, τον Lyngsat και τον καινούριο Dreambox.

μια ερωτηση παιδια. ενδιαφερομαι να βαλω Nova αφου ομως πρωτα αγορασω τηλεοραση 42'' που ψαχνω γενικως. Καποιος φιλος μου ειπε οτι το σημα απο nova σε μεγαλη τηλεοραση βγαινει χαλια... ισχυει αυτο? Δηλαδη αν αγορασω 42αρα θα βλεπω χαλια σημα ή αυτο εχει να κανει με την τηλεοραση?

μια ερωτηση παιδια. ενδιαφερομαι να βαλω Nova αφου ομως πρωτα αγορασω τηλεοραση 42'' που ψαχνω γενικως. Καποιος φιλος μου ειπε οτι το σημα απο nova σε μεγαλη τηλεοραση βγαινει χαλια... ισχυει αυτο? Δηλαδη αν αγορασω 42αρα θα βλεπω χαλια σημα ή αυτο εχει να κανει με την τηλεοραση?

Eίναι αλήθεια ότι το σήμα της NOVA είναι πολύ μέτριο και στις 42 ίντσες οι ατέλειες φαίνονται. Αλλά δεν είναι και τόσο τραγικό πια, εγώ το έχω συνηθίσει.

Από το μέτριο αναλογικό επίγειο σήμα + τα τυχόν "χιόνια" κλπ. είναι μάλλον προτιμότερο.

-Candygram.

Η Nova "συμπιέζει" πολλά κανάλια στις συχνότητες που της ανήκουν και αυτό έχει άμεση επίπτωση στην ποιότητα των καναλιών... Το πρόβλημα είναι πιο ορατό στις καινούριες τηλεοράσεις HDready - Full HD και ειδικά στις σκηνές με γρήγορη δράση (ταινίες με κυνηγητό - ποδόσφαιρο οπου η κάμερα ακολουθεί την μπάλα) παρουσιάζονται μικρά τετραγωνάκια, αυτό που οι πιο ειδικοί ονομάζουμε pixelαρισμα.

Φυσικά αν η λήψη των καναλιών απο την επίγεια εγκατάσταση δεν είναι καλή, τότε είναι προτιμότερο να pixelαρει μερικές φορές η εικόνα σου...

Πάντως, με ενα δορυφορικό σύστημα αξιώσεων, (οχι τον δέκτη και το πιατάκι της NOVA) μπορείς να κάνεις ταυτόχρονη λήψη και απο άλλους γειτονικούς δορυφόρους οπου μεταδίδονται ελέυθερα προγράμματα σε πολύ καλύτερη ανάλυση λόγω της χαμηλότερης συμπίεσης (Δες astra 19.2)

CR electronics

Ενδιαφέρομαι για την εγκατάσταση Δορυφορικού Εξοπλισμού στο σπίτι μου... Γνώση απο pc έχω αρκετή αλλά αυτός ο τομέας μου διαφεύγει... Έχω ΤΡΕΛΑΘΕΙ με τους όρους σε όλα τα Forum... (π.χ τι είναι το cam, image, c@rd sh@ring κ.α) Δν μπορώ να βρώ πουθενά άκρη...:(

Μου έχουν προτείνει σαν αποδικοποιητή έναν Dreambox γτ κάνει παπάδες:ninja: ... Την Adsl γιατί την χρειάζεται το Dreambox...? Κάτι έχω καταλάβει αλλά όχι πολλά...

Θέλω τα φώτα σας...:wacko:

Δέχομαι κ PM...:cool:

Life Is Good

Dreambox: κάνει παπάδες!

cam: είναι κάτι σαν προσομοιωτής. Στους απλούς δορυφορικούς δέκτες, για να δείς κωδικοποιημένα κανάλια χρειάζεσαι την κάρτα τους στο εκάστοτε σύστημα κωδικοποίησης που χρησιμοποιούν (πχ Irdeto) και το αντίστοιχο module irdeto (κουμπώνει μέσα στον δέκτη, και η κάρτα μπαίνει μέσα στο module) εαν ο δέκτης δεν εχει ενσωματομένο αποκωδικοποιητή irdeto. To cam είναι πρόγραμμα του dreambox που λειτουργεί σαν εικονικό Module, κι έτσι δεν χρειάζεται να αγοράζεις για κάθε σύστημα (irdeto, viaccess, cryptoworks, κτλ) και διαφορετικό Module (τα οποία δεν είναι φθηνά)

Image: είναι κάτι σαν το λειτουργικό σύστημα στον dreambox. Χωρίς image έχεις απλά ένα κουτί με hardware.

c@rd sh@ring: μέθοδος που ένας μοιράζει την νόμιμη κ@ρτα του σε άλλους χρήστες. Στην ουσία οι άλλοι συνδέονται πάνω του (είτε μέσω ιντερνετ , είτε μεσω τοπικού δικτύου) και διαβάζουν τα κλ3ιδιά της κάρτας. Ειναι μέθοδος παράνομη και διώκεται ποινικά!

Την σύνδεση adsl την χρειάζεται ο dreambox για να κατεβάζει τα διάφορα Update, cam και οτιδήποτε άλλο πρόγραμμα θές να του εγκαταστήσεις. Α! Και φυσικά να συνδέεσαι σε σέρβερ c@rd sh@ring και να βλέπεις τα διάφορα πακέτα παράνομα και δωρεάν.

[ f i l i p p o s ]

O dreambox είναι αυτό που λέει και το όνομά του! Ενα ονειροκούτι για τον κάτοχό του, και ένας εφιάλτης για τις συνδρομητικές υπηρεσίες! Δε μπορείς να τον πείς απλά δορυφορικό δέκτη. Είναι στην ουσία ενας ηλεκτρονικός υπολογιστής με linux λογισμικό, με τον οποίο ασχολούνται πολλές ομάδες απο "κακά παιδιά" φτιάχνοντας καλούδια κάθε μορφής, και πειρατικού περιεχομένου, και ότι άλλο μπορείτε να φανταστήτε! To "image" ειναι το λειτουργικό, όπως ο υπολογιστής χρειάζεται τα windows για να δουλέψει

Τοποθετούμε πάνω του σκληρό δίσκο και κάνουμε εγγραφές (λειτουργία PVR) τις οποίες μπορούμε να μεταφέρουμε στο PC μας για να τις κάψουμε σε DVD...

Έχει θύρα ethernet, για ανταλλαγή αρχείων και μεταφορά δεδομένων απο το ίντερνετ (συνδέεται και κατευθείαν πάνω στο router) Είναι ο πρώτος διδάξας του cαrd shαring μέσω δικτύου ή μέσω ίντερνετ...

Το cam δε θα το χρειαστείς ποτέ, γιατι με την χρήση emu (emulator = εξομοιωτής συστήματος αποκωδικοποίησης) στα δύο smart card reader του δέκτη παίζουν ΟΛΕΣ οι κάρτες, ακόμη και του NDS (Sky digital) που δε παίζει πουθενά αλλού εκτός απο τον ιδιοκτησιακό δέκτη του πακέτου...

Την DSL την χρειάζεσαι γιτι για το cαrd shαring ο δέκτης πρέπει να είναι συνέχεια συνδεμένος στο ίντερνετ, πράγμα που σημαίνει πως αν έχεις dial up, δε σε συμφέρει οικονομικά + οτι πρέπει να έχεις το PC σου ανοικτό όσο θές να δείς, ενω στην DSL μοιράζεις το ίντερνετ με ενα swich και στον DM και δε χρειάζεται να είναι ανοικτό το PC...

Ελπίζω να βοήθησα λιγουλάκι! :D

Φιλικά

Κώστας

CR electronics

mporei kaneis , na mou steilei se PM , plirofories, gia pws mporw na ananewnw tin channel list me ta kanalia tis NOVA gia ton progDVB??
So this is how liberty dies, with thunderous applause

Σε λιγες μερες θα βαλω νοβα και διαβαζοντας προηγουμενα ποστ βλεπω οτι ο εξοπλισμος της δεν αξιζει. Επειδη δεν γνωριζω και πολλα πραγματα μπορω να παρω αλλον εξοπλισμο , να βλεπω νοβα και ταυτοχρονα και περισσοτερα δορυφορικα ? Εχει κανεις να προτεινει κατι μεχρι 300 - 350 ευρω ? τελος, επειδη με ενδιαφερει πολυ το nba ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος να βλεπω ?

Please help!!!

Σε λιγες μερες θα βαλω νοβα και διαβαζοντας προηγουμενα ποστ βλεπω οτι ο εξοπλισμος της δεν αξιζει. Επειδη δεν γνωριζω και πολλα πραγματα μπορω να παρω αλλον εξοπλισμο , να βλεπω νοβα και ταυτοχρονα και περισσοτερα δορυφορικα ? Εχει κανεις να προτεινει κατι μεχρι 300 - 350 ευρω ? τελος, επειδη με ενδιαφερει πολυ το nba ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος να βλεπω ?

Please help!!!

Σε οποιοδήποτε δέκτη με υποδοχή για κάρτα Irdeto, μπορείς να βάλεις την κάρτα σου και να δείς το πακέτο της NOVA.

Τώρα όσον αφορά το άλλο, υπάρχουν στην αγορά πολλοί δέκτες που μπορούν να κάνουν πρόσθετη (πειρ@τική) αποκωδικοποίηση καναλιών με την χρήση του λογισμικού τους, ενώ ταυτόχρονα έχουν και υποδοχή για την κάρτα της Nova.

Τα χρήματα που διαθέτεις είναι αρκετά για έναν τέτοι δέκτη, και συστημα λήψης απο ΔΥΟ δορυφόρους με κάτοπτρο 1.20 πράγμα που στο προτείνω.

Υπάρχουν περιοδικά στον χώρο για να ενημερωθείς για τιμές και χαρακτηριστικά καθώς και για τα σημεία πώλησης. Αγόρασε για παράδειγμα τα "Δορυφορικά νέα" σίγουρα θα βρείς πολλά μέσα!

Φιλικά

Κώστας

CR electronics

Σε οποιοδήποτε δέκτη με υποδοχή για κάρτα Irdeto, μπορείς να βάλεις την κάρτα σου και να δείς το πακέτο της NOVA.

Τώρα όσον αφορά το άλλο, υπάρχουν στην αγορά πολλοί δέκτες που μπορούν να κάνουν πρόσθετη (πειρ@τική) αποκωδικοποίηση καναλιών με την χρήση του λογισμικού τους, ενώ ταυτόχρονα έχουν και υποδοχή για την κάρτα της Nova.

Τα χρήματα που διαθέτεις είναι αρκετά για έναν τέτοι δέκτη, και συστημα λήψης απο ΔΥΟ δορυφόρους με κάτοπτρο 1.20 πράγμα που στο προτείνω.

Υπάρχουν περιοδικά στον χώρο για να ενημερωθείς για τιμές και χαρακτηριστικά καθώς και για τα σημεία πώλησης. Αγόρασε για παράδειγμα τα "Δορυφορικά νέα" σίγουρα θα βρείς πολλά μέσα!

Φιλικά

Κώστας

Καταρχας Κώστα σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου .

Αυτη η αποκωδικοποιηση χρειαζεται καποιες ιδιαιτερες γνωσεις για να γινει η τα κανει ολα το λογισμικο του δεκτη ? Ξερει κανεις αν μπορεις να δεις αμερικανικο μπασκετ ?

Δεν χρειάζονται εξειδικευνένες γνώσεις.

Αμερικάνικο μπασκετ... υπάρχει το κανάλι NBA στον turksat που εκπέμπει ελεύθερα

[ f i l i p p o s ]

Καταρχας Κώστα σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου .

Αυτη η αποκωδικοποιηση χρειαζεται καποιες ιδιαιτερες γνωσεις για να γινει η τα κανει ολα το λογισμικο του δεκτη ? Ξερει κανεις αν μπορεις να δεις αμερικανικο μπασκετ ?

Η μόνη γνώση που χρειάζεται είναι να ξέρεις που θα βρείς το "πειραγμένο" λογισμικό για να το περάσεις στον δέκτη σου με την χρήση ενός σειριακού καλωδίου. Είναι πολύ εύκολο και απο εκεί που θα αγοράσεις τον δέκτη σου προφανώς θα σου πούνε απο πιο site μπορείς να κατεβάζεις τις αναβαθμίσεις.

Οσο για το NBA, αυτή την στιγμή αποκωδικοποιήται απο μεγάλο μέρος δεκτών που "πειράζονται" με εύκολη λήψη απο τον astra (19.2) στο συστηματάκι που σου πρότεινα λίγο πιο κάτω, ΧΩΡΙΣ την χρήση δευτερου κατόπτρου. (Βλέπεις και NOVA με την νόμιμη κάρτα χωρίς άλλο κάτοπτρο)

CR electronics

Μια μικρή διόρθωση! :)

Με λίγο ψάξιμο (επειδή εγω δεν έχω κάτοπτρο στον Turksat) σύμφωνα με τον κατάλογο του έγκυρου Lyngsat το κανάλι δεν είναι ελέυθερο, αλλα το BISS που χρησιμοποιεί για την κωδικοποίησή του, ανοίγει στους περισσότερους δέκτες της αγοράς (ΟΧΙ σε όλους)

http://img232.imageshack.us/img232/9902/nbakg6.jpg

Φιλικά

Κώστας

CR electronics

Φιλε Κωστα πηρα τα ''δορυφορικα νεα'' αλλα χαθηκα λιγο , πολλοι δεκτες πολλα συστηματα ...Επειδη βλεπω οτι εχεις ασχοληθει και επειδη δεν εμπιστευομαι τους εμπορους γιατι μπορει να μου πασαρουν οτι τους εχει μεινει απουλητο...μηπως θα μπορουσες να μου προτεινεις καποιο συγκεκριμενο εξοπλισμο ωστε να ξερω προς τα που να κινηθω ? Διαθετω γυρω στα 300 ευρω και οι προτεραιοτητες ειναι :

- Να βλεπω Νοβα

- Να βλεπω ΝΒΑ ( το καναλι που εκπεμπει στο Turksat kαι στον Αστρα ειναι το ιδιο δηλαδη εχουν το ιδιο προγραμμα ? Ειναι καναλι μονο για nba η δειχνουν απλα εναν-δυο αγωνες τη βδομαδα οπως η νοβα? )

- Να μπορω να δω καποια αξιολογα καναλια, κυριως αθλητικα , ντοκιμαντερ κτλ.

Ευχαριστω :)))