kostakiss Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 κι εγω aknicare χρησιμοποιω..σαπουνακι καλο..και ανοιγει και ωραια :p ποια κρεμα βαζεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 κι εγω aknicare χρησιμοποιω..σαπουνακι καλο..και ανοιγει και ωραια :p ποια κρεμα βαζεις? Βrevoxyl 4% w/w Cream αλλα μαλλον πρεπει να 'περασω' απο το δερματολογο για αλλαγη :O Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Poia pisteuete pos einai kali alifi(...) gia ton katharismo prosopou?Prepei na pao kai sto farmakio na rotiso, alla thelo kai mia gnomi apo esas...Mono to nero gia ton katharismo prosopou dn ftanei... Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 ο κα8αρισμος του προσωπου 8α πρεπει να γινετε 2 φορες την ημερα.αναλογα με τισ προτιμησεις σου μπορεις να επιλεξεις αναμεσα σε υγρο σαπουνι,τζελ η μαντιλακια. μια φορα την εβδομαδα μπορεις να κανεις μασκα για βα8υ κα8αρισμο σε ολο το προσωπο εκτος απο την περιοχη γυρω απο τα ματια σου. απο προιοντα που κυκλοφορουν στην αγορα μπορω ενδεικτικα να σου προτεινω τα εξης ->κρεμα για τα σπυρακια και τα μαυρα στιγματα cream 10,exfoliac,merck -> maska gia lipara kai mikta dermata clarifiant,galenic ->ygro sapouni oil free deep clean,neutrogena ->gel enantia sta spurakia purif ac,roc Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 ο κα8αρισμος του προσωπου 8α πρεπει να γινετε 2 φορες την ημερα.αναλογα με τισ προτιμησεις σου μπορεις να επιλεξεις αναμεσα σε υγρο σαπουνι,τζελ η μαντιλακια. μια φορα την εβδομαδα μπορεις να κανεις μασκα για βα8υ κα8αρισμο σε ολο το προσωπο εκτος απο την περιοχη γυρω απο τα ματια σου. απο προιοντα που κυκλοφορουν στην αγορα μπορω ενδεικτικα να σου προτεινω τα εξης ->κρεμα για τα σπυρακια και τα μαυρα στιγματα cream 10,exfoliac,merck -> maska gia lipara kai mikta dermata clarifiant,galenic ->ygro sapouni oil free deep clean,neutrogena ->gel enantia sta spurakia purif ac,roc H alithia einai oti kathe imera plenomai toulaxiston 2 fores.Tha protimiso mallon kapoio tzel para mantilakia.Euxaristo gia tis plirofories sou FREAK_OF_NATURE:) Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 FREAK_OF_NATURE σώσε με! έχω στίγματα στην μύτη που επιμένουνε! τί να χρησιμοποιήσω; Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 λοιπον... ισχυει οτι ειπα στον φιλο πιο πανω περι κα8αρισμου .. μπορεις να παρεις καποια κρεμουλα οπως αυτη (την περνει μια φιλη μου και ειναι πολυ ευχαριστημενη) της garnier,pure(exfoliating antibacterial wash γραφει πανω) επισης το υγρο σαπουνι που ειπα και στο παιδι πριν,πιστεθω 8α σε βοη8ησει!! τελος 8α σου πω πριν παρεις καποιο απο αυτα τα προιονταν να δοκιμασεισ για μια εβδομαδα να πλενειςτην μυτουλα σου 2 φορεςτην μερα με καποιο υγρο,σαπουακι η τζελ.αν τα μαυτα στιγματα επιμεινουν τοτε παρε και καποιο πιο συγεκριμενο προιον Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Ρε παιδιά μια σειρά καθαρισμού proactive που διαφημίζουν στην TV, την έχει δοκιμάσει κάνείς; Ξέρει κανείς αν κάνει δουλειά; Πολλή διαφίμιση πέφτει... Όπως είδα στο internet στο εξωτερικό είναι διαδεδομένη όσο και αυτές που κυκλοφορούν στα ελληνικά φαρμακεία. Ποιο συγκεκριμένα την είδα σε online stores στην ίδια λίστα με αυτές της Roc, της Vichy και άλλω γνωστών εταιριών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 για σπυράκια στο σώμα (πλάτη) τί προτείνετε? Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 για σπυράκια στο σώμα (πλάτη) τί προτείνετε? Μαύρισμα. Μια γνωστή μου που είναι γιατρός (παιδίατρος) μου το είπε και όντως βοηθάει. Μετά το καλοκαίρι εξαφανίστηκε :D Α και, αφού διάβασα αυτό το thread αγόρασα το καθαριστικό της avene και όντως είναι πολύ καλό αλλα δεν εξαφανίζει την ακμή (στην δικιά μου περίπτωση, που έτσι κ αλλιώς είναι λίγη) απλώς την μειώνει και αν σταματήσεις να το χρησιμοποιείς για λίγο επιστρέφει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 για σπυράκια στο σώμα (πλάτη) τί προτείνετε? Δερματολογο και κομμενα τα γλυκα. Απο ενα φιλο μου που ξερω οτι εβγαζε σπυρακια του ειπε να κοψει τα γλυκα και φυσικα του εδωσε καποιες αλοιφες οταν τον δω θα τον ρωτησω να μου πει. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Φυσικα το καλυτερο ειναι οτι σου προτεινει ο δερματολογος :O Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Paidia pia i gnwmi sas gia ta proionta tis biotherm homme ? Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 tromeri liparothta se muti kai metwpo ti na kanw;;ti proion na xrisimopoihsw;;thanx Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Ρε παιδια τα γλυκα και οι σοκολατες δεν εχουν να κανουν, πιστεψτε με...Οποιον δερματολογο και να ρωτησεις θα στο πει...Μυθος ειναι αυτα...Εγω παλιοτερα τα χα κοψει σχεδον μαχαιρι για καιρο και δεν ειχα δει αλλαγη... Για την πλατη εχει η Neutrogena ενα καλο, ρωτηστε στο φαρμακειο. Οσο για την λιπαροτητα, καλος καθαρισμος αλλα οχι υπερβολικα πραγματα γιατι οταν προσπαθουμε να αφαιρεσουμε καθε ιχνος λιπαροτητας το δερμα παραγει κι αλλη, και το προβλημα επιδεινωνεται...Εγω χρησιμοποιουσα και πουδρα αλλα μαλλον εσυ φιλε μου δεν θα θες...:p Απο κει και περα υπομονη...;) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Ρε παιδια τα γλυκα και οι σοκολατες δεν εχουν να κανουν, πιστεψτε με...Οποιον δερματολογο και να ρωτησεις θα στο πει...Μυθος ειναι αυτα...Εγω παλιοτερα τα χα κοψει σχεδον μαχαιρι για καιρο και δεν ειχα δει αλλαγη... Για την πλατη εχει η Neutrogena ενα καλο, ρωτηστε στο φαρμακειο. Οσο για την λιπαροτητα, καλος καθαρισμος αλλα οχι υπερβολικα πραγματα γιατι οταν προσπαθουμε να αφαιρεσουμε καθε ιχνος λιπαροτητας το δερμα παραγει κι αλλη, και το προβλημα επιδεινωνεται...Εγω χρησιμοποιουσα και πουδρα αλλα μαλλον εσυ φιλε μου δεν θα θες...:p Απο κει και περα υπομονη...;) :) Εχεις δικιο. Βεβαια απ'οτι διαβασα σε καποιες περιπτωσεις μπορει καποιος να ειναι αλλεργικος σε καποια τροφη/συστατικο και η αλλεργια να επιδεινωνει την ακμη :O @zipperant Σου προτεινω να επισκεφθεις ενα δερματολογο καλυτερα παρα να αρχισεις να δοκιμαζεις αλοιφες και σαπουνια :) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Ρε παιδια τα γλυκα και οι σοκολατες δεν εχουν να κανουν, πιστεψτε με...Οποιον δερματολογο και να ρωτησεις θα στο πει...Μυθος ειναι αυτα...Εγω παλιοτερα τα χα κοψει σχεδον μαχαιρι για καιρο και δεν ειχα δει αλλαγη... Για την πλατη εχει η Neutrogena ενα καλο, ρωτηστε στο φαρμακειο. Οσο για την λιπαροτητα, καλος καθαρισμος αλλα οχι υπερβολικα πραγματα γιατι οταν προσπαθουμε να αφαιρεσουμε καθε ιχνος λιπαροτητας το δερμα παραγει κι αλλη, και το προβλημα επιδεινωνεται...Εγω χρησιμοποιουσα και πουδρα αλλα μαλλον εσυ φιλε μου δεν θα θες...:p Απο κει και περα υπομονη...;) :) Συμφωνώ μιας και απο γλυκά τρώω άπειραααααααααααα :p :D :rolleyes: και είναι όλα ok... Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Ρε παιδια τα γλυκα και οι σοκολατες δεν εχουν να κανουν, πιστεψτε με...Οποιον δερματολογο και να ρωτησεις θα στο πει...Μυθος ειναι αυτα...Εγω παλιοτερα τα χα κοψει σχεδον μαχαιρι για καιρο και δεν ειχα δει αλλαγη... "δεν εχουν να κανουν" ως πρωταρχικος παραγοντας..αλλα οσο και να το κανεις η διατροφη συμβαλει.. αν εχεις μια προδιαθεση η διατροφη απλα το ενισχυει..ισως και στο ελαχιστο αλλα το βαζει το χερακι της. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 εμεις θυμαμαι με τα κοριτσια οταν σπουδαζαμε καναμε το εξης για χαβαλε... φιαχναμε απο μια μεγαλη κουπα καφε κατ αρχας και μετα βραζαμε μια μεγαλη κατσαρολα νερο με χαμομηλι... μιλαγαμε και λεγαμε λαλακιες που καναμε και καθε φορα εμπενε και καθε μια μας απο πανω(μουτρακι) με μια πετσετα στο κεφαλι για κανα λεπτο και κατι πανω απο τον ατμο... για αρκετη ωρα αυτο... και μετα πλυσιμο με νερακι αφου καθαριζαμε με βαμβακακι και νιωθαμε σουπερ αλλα πολυ γελιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο κατινες τελειως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 "δεν εχουν να κανουν" ως πρωταρχικος παραγοντας..αλλα οσο και να το κανεις η διατροφη συμβαλει.. αν εχεις μια προδιαθεση η διατροφη απλα το ενισχυει..ισως και στο ελαχιστο αλλα το βαζει το χερακι της. Ναι σιγουρα μια σωστη διατροφη βελτιωνει το δερμα...Αλλα π.χ. τωρα καταναλωνω γλυκα και σοκολατες αβερτα και δεν εχω εμφανισει κατι...Αλλα πραγματα οπως, ορμονες, κληρονομικοτητα, ρυπανση παιζουν μεγαλυτερο ρολο στην εμφανιση της ακμης πιστευω.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 roaccutane εχει χρησιμοποιήσει κανείς αγια τα σπυριά του?και αν ναι ,είχε αποτέλεσμα?:) Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 roaccutane εχει χρησιμοποιήσει κανείς αγια τα σπυριά του?και αν ναι ,είχε αποτέλεσμα?:) Εγω κανω αυτην την θεραπεια αλλα οχι με τα συγκεκριμενα χαπια(ολα το ιδιο συστατικο εχουν απλα αλλαζει η εταιρια) αλλα με τα A-cnotren. Την κανω κυριως λογω ηλικιας και επειδη με κρεμες, αντιβιωσεις και καθαρισμους ειχα πηξει τοσα χρονια. Ειναι πολυ αποτελεσματικη και οπως θα ξερεις φανταζομαι, μετα το τελος της θεραπειας κατα 90% δεν ξαναντιμετωπιζεις ποτε προβλημα ακμης.;) Εχει καποιες παρενεργεις οπως αυξηση καποιων υπατικων ενζυμων και χοληστερινης και γι' αυτο γινονται εξετασεις αιματος πριν αλλα και κατα την διαρκεια της θεραπειας ανα μηνα.Επισης παρατηρειται μια ξηροτητα σε προσωπο και χειλη, και(λενε) και μια επιδεινωση στον πρωτο μηνα της θεραπειας...Προσωπικα και οι εξετασεις μου ειναι μια χαρα και η ξηροτητα ειναι ανεκτη(με μια κρεμουλα) και δεν εχω εμφανισει ουτε ενα σπυρακι απο την τριτη κιολας μερα της θεραπειας.:p Η θεραπεια διαρκει αναλογα με τα κιλα του καθενα, περιπου 4-6 μηνες... Ιατρικο ανακοινωθεν εβγαλα...:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Franklin Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Exei xrhsimopoihsei kaneis auto pou diafhmizetai teleutaia sthn tv ths clean&clear?pou leei oti exafanizontai ta spurakia se 4 wres???? Παράθεση _PrOuD_iPhOnE_3GS_WhItE_16GB_OwNeR_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Εγω βαζω προιοντα της Biotherm Homme (tonning cleansing gel, acnoclen anti blemish care KAI hydra Detox anti-dullness peel of mask )και ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τα αποτελεσματα. Γεννικα πιστευω οτι η Biotherm παραγει εκπληκτικα προιοντα. Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_GtOsLiF_ Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 o dermatologos mou mou eixe proteinei k ton afro k to sapouni tis avene k ta 2 poli kala alla gia na deis apotelesma ta derma prepei na eisai batheia katharo dld bathi katharismo se aisthitiko k mono tote tha mporeis na ksexoriseis ti einai pragmatika kalo gia t odiko s prosopo:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts