Jump to content

Καθαρισμός προσώπου

Ilias1908
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλε οκ το ειπα στον γνωστο μου και ειδε αυτην την σελιδα.Λεει οκ δεν εχει πολυμορφη ακμη καθως δεν εχει ολες τις μορφες μαζι (δηλαδη μπιμπίκια, βλατίδες, αποστήματα επιπόλαια ή βαθύτερα και ουλές) απλα εχει καποια αποστηματα και απλη ακμη.Ευχαριστω εκ μερους του.

ροδοχρους ακμη στο προσωπο ειναι.
Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3

δεν εχω τα σπυρακια εχω ομως τις κοκκινιλες,το εχω διαβασει αυτο το αρθρο,εγω θελω αν ξερει καποιος εναν πολυ καλο δερματολογο που να μπορει να το θεραπευσει.γιατι δεν ειναι ευκολο,και γι αυτο ρωταω το εχει και καποιος αλλος εδω μεσα και εχει βρει τον γιατρο που το θεραπευσε.
Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3

Mπορείς να πας και στο Συγγρός που είναι κορυφαίο νοσοκομείο...για δερματολογικά.

Peugeotclub

Peugeot 406 ST 2000 1.600cc

Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο...

http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg

Ολα σας τα ιατρικα θεματα στο φορουμ θα τα λυσετε;

Προφανώς...

Άλλωστε αφού υπάρχει το MyPhone και οι χρήστες του που δεν έχουν καν ιδέα πού είναι η συγκεκριμένη ακμή, οι γιατροί είναι απλά περιττοί... ;)

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

το συγγρος ειναι μια καλη λυση ...εχει βεβαια τεραστια ουρα...

ειχα παει 2 επισκεψεις σε κατι τοπ ο ενας στο κολονάκι προεδρος κ καθηγητες κτλ κ αλλος ενας στην κηφησιας στην αμερικανικη πρεσβεια απεναντι κ κεινος μια απο τα ιδια...

μ χαν παρει κ 80ε χαλαρα o καθενας:P

exw paei s enan pou epairne 80 ston peiraia den ekane kai polla,kai enan allo sti vas.sofias. to exw skeftei gia to syggrou alla einai dyskolo giati thelei polles episkepseis mia tetoia therapia kai den einai eykolo s ena nosokomeio na to kaneis ayto.ston peiraia menw,aytoi oi kathigites sto kolonaki den tha eixa kanena provlima na tous episkeftw genikotera thelw kapoion top kai me sygxrones gnwseis giati eixa vrei sto internet pws therapevete me leizer.

Τα δύο θέματα σχετικά με την ακμή μεταφέρθηκαν εδώ, μιας και σε προηγούμενες σελίδες του παρόντος θέματος έχει συζητηθεί ξανά το θέμα.

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

• 4 weeks later...

Kαλημερα και απο εμενα...Το τελευταιο εξαμηνο συμβαινουν διαφορα περιεργα πραγματα στον οργανισμο μου...ενω δεν ειχα καθολου λιπαρα μαλλια τωρα πρεπει να λουζομαι καθημερινα γιατι λιπαινουν πολυ ευκολα...επισης εμφανισα αρκετη πυτιριδα και κοκκινιλες στο κεφαλι...το τελευταιο τριμηνο ηρθε και εδεσε το γλυκο καθως αρχισα να βγαζω αρκετα εντονα σπυρακια στο προσωπο (εντονη κοκκινιλα) και μερικα στην περιοχη του στηθους.Τι παιζει?Ξερει κανεις καποια παρομοια περιπτωση και που ωφειλετε?

Ευχαριστω και παλι καλημερα

http://www.paok-hellas.gr/logo.jpg

ΟΕΟ ΟΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΕΟ :shoot: :kill: :rocket:

Kαλημερα και απο εμενα...Το τελευταιο εξαμηνο συμβαινουν διαφορα περιεργα πραγματα στον οργανισμο μου...ενω δεν ειχα καθολου λιπαρα μαλλια τωρα πρεπει να λουζομαι καθημερινα γιατι λιπαινουν πολυ ευκολα...επισης εμφανισα αρκετη πυτιριδα και κοκκινιλες στο κεφαλι...το τελευταιο τριμηνο ηρθε και εδεσε το γλυκο καθως αρχισα να βγαζω αρκετα εντονα σπυρακια στο προσωπο (εντονη κοκκινιλα) και μερικα στην περιοχη του στηθους.Τι παιζει?Ξερει κανεις καποια παρομοια περιπτωση και που ωφειλετε?

ποσο χρονων εισαι;;;:blink: μπορει να είναι τα εφηβικα σπυρακια...

• 2 weeks later...
παιδια μπορειτε να μας πειτε μερικα πραγματα για το roaccutan? εχει κανεις εμπειρια απο το συγκεκριμενο φαρμακο?
Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα

παιδια μπορειτε να μας πειτε μερικα πραγματα για το roaccutan? εχει κανεις εμπειρια απο το συγκεκριμενο φαρμακο?

Εγω κανω αυτην την θεραπεια αλλα οχι με τα συγκεκριμενα χαπια(ολα το ιδιο συστατικο εχουν απλα αλλαζει η εταιρια) αλλα με τα A-cnotren. Την κανω κυριως λογω ηλικιας και επειδη με κρεμες, αντιβιωσεις και καθαρισμους ειχα πηξει τοσα χρονια. Ειναι πολυ αποτελεσματικη και οπως θα ξερεις φανταζομαι, μετα το τελος της θεραπειας κατα 90% δεν ξαναντιμετωπιζεις ποτε προβλημα ακμης.;)

Εχει καποιες παρενεργεις οπως αυξηση καποιων υπατικων ενζυμων και χοληστερινης και γι' αυτο γινονται εξετασεις αιματος πριν αλλα και κατα την διαρκεια της θεραπειας ανα μηνα.Επισης παρατηρειται μια ξηροτητα σε προσωπο και χειλη, και(λενε) και μια επιδεινωση στον πρωτο μηνα της θεραπειας...Προσωπικα και οι εξετασεις μου ειναι μια χαρα και η ξηροτητα ειναι ανεκτη(με μια κρεμουλα) και δεν εχω εμφανισει ουτε ενα σπυρακι απο την τριτη κιολας μερα της θεραπειας.:p

Η θεραπεια διαρκει αναλογα με τα κιλα του καθενα, περιπου 4-6 μηνες...

Ιατρικο ανακοινωθεν εβγαλα...:p

Το μονο προβλημα ειναι οτι στα 16 που βρισκεσαι οι πιθανοτητες να εμφανισεις ακμη ξανα ειναι λιγο μεγαλυτερες. Ρωτα γιατρο για το αν γινεται αυτη η θεραπεια στην ηλικια αυτη. Καλυτερα θα ηταν να περιμενεις εναμιση χρονο ακομα...Ισως φυγουν μονα τους στην ηλικια που εισαι, αν οχι τοτε προχωρας σε τετοιες μεθοδους...Εμενα δεν εφυγαν και γι'αυτο προχωρησα.:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

ειμαι 17 τώρα πια(δεν ξερω γιατι στο myphone εμεινε στο 16). Είμαι 1.83 και ζυγίζω 78 κιλά. Ο γιατρος μου είπε οτι τωρα πια δεν τίθεται θέμα ηλικιας γιατι σωματικα ειμαι αναπτυγμενος(πριν απο δυο χρονια μου ειχε πει οτι υπαρχει περιπτωση τα κοκκαλα να μην αναπτυχθουν, κατι τετοιο). Μου εδωσε μια λιστα με εξετασεις που πρεπει να κανω και το αρχιζω.
Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα

Ακμη μπορει να εχεις και μεχρι τα 25 αν εισαι ατυχος.

Οσον αφορα τα χαπια, αυτο που ξερω ειναι οτι τα δινουν μονο οταν υπαρχει μεγαλο προβλημα αφου δρουν με διαφορετικο τροπο.

Και οπως ειπε η sofi-k με εξετασεις και παρακολουθηση. :)

Επισης, μην νομιζεις πως ειναι μαγικα και θα κανουν 'φλιπεντο' σαν το Χαρι Ποτερ και θα ξυπνησεις ενα πρωι με επιδερμιδα μωρου. :p

ποσο χρονων εισαι;;;:blink: μπορει να είναι τα εφηβικα σπυρακια...

Μακαρι να ηταν εφηβικα σπυρακια αλλα ειμαι 28 χρονων.Οποτε κατι αλλο παιζει...Ξερει κανεις τπτ σχετικο η εχει να μου προτεινει κατι?

http://www.paok-hellas.gr/logo.jpg

ΟΕΟ ΟΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΕΟ :shoot: :kill: :rocket:

Μακαρι να ηταν εφηβικα σπυρακια αλλα ειμαι 28 χρονων.Οποτε κατι αλλο παιζει...Ξερει κανεις τπτ σχετικο η εχει να μου προτεινει κατι?

Καταρχάς καλημέρα. Θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι τα σπυράκια τα οποία έχεις βγάλει δεν βγαίνουν μόνο στην εφηβεία. Να ξέρεις ότι και σε μεγάλη ηλικία μπορεί να βγάλεις ακμή. Μήπως τον τελευταίο καιρό είσαι αρκετά αγχωμένος?:what:

:X

για το κεφαλι οκ,δεν ειναι κατι τραγικο.

για τα σπυρακια σε στηθος και προσωπο ομως καλυτερα να πας σε δερματολογο.

μου περναει μια υποψια πυ συνυαζει και κοκκινιλες και λιπαροτητα στο κεφαλι αλλα δε θα ηθελα να το αναφερο στο φορουμ αφενος γιατι δεν μπορω να κανω τηλεδιαγνωση και αφετερου γιατι ισως ακουστει ...καπως..

πανε σε ενα δερματολογο λοιπον για να εισαι σιγουρος.

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Γειά σε όλους! Το πρώτο μου post εδώ :) ας μπω λοιπόν στο θέμα. Πλέον το πρόβλημα με την ακμή μου έχει ελατωθεί κατά πολύ αλλά όχι τελείως. Η επιδερμίδα μου είναι πολύ λιπαρή και πρίν απο δύο περίπου χρόνια πήγα και εγώ σε δερματολόγο. Μου έδωσε μια αλοιφή η οποία έκανε δουλειά αλλά την διέκοψα επειδή μου προκαλούσε ξηροδερμία. Πλέον χρησιμοποιώ έναν αφρό της Avon για το καθαρισμό του προσώπου. Διάβασα τα προηγούμενα post και σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ αυτόν τον συνδιασμό που χρησιμοποίησαν ο manos the greek και η splendid και έκανε δουλειά. Για αυτά λέτε? http://www.pharmazon.gr/product_info.php?cPath=1_27&products_id=677 Δεν θέλω να μου δώσουν κάτι άλλο. Ευχαριστώ πολύ!
eeeepppffffff... :ninja: