DIMKA Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 route66 greek full δεν μπορω να το κανω εγκατασταση με τιποτα.... κανεις με μσν να βοηθησει με οδηγειες ? εκτος και αν υπαρχει καλυτερο προγραμμα ευχαριστω πολυ ! Παράθεση DIMKA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Ρε παιδιά, πόσες φορές να ειπωθεί για να το καταλάβετε? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ R66 ΓΙΑ UIQ3!!! :) Δείτε τη σελίδα του προγράμματος, http://www.66.com. Η μόνη πλατφόρμα που δεν υπάρχει client είναι το UIQ3! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Ρε παιδιά, πόσες φορές να ειπωθεί για να το καταλάβετε? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ R66 ΓΙΑ UIQ3!!! :) Δείτε τη σελίδα του προγράμματος, http://www.66.com. Η μόνη πλατφόρμα που δεν υπάρχει client είναι το UIQ3! τι ειναι ετουτοι ?:( Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMKA Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 ΟΚ υπαρχει κατι αλλο αναλογο ? Παράθεση DIMKA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 ilias74 thanx a lot file......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgoros Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Paidia gnorizei kaneis an mporo na egatastiso windows mobile se p990 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinity1 Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Vista? :cry: Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgoros Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 windows mobile opos exoun ta htc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Ελπίζω να σκέφτεσαι για κάποιο theme, γιατί διαφορετικά δεν γίνεται:!: Δεν ξέρω αν γίνεται να μπεί κάποιο Java interface όπως είπε ο Ηλίας εδώ για το iiphone -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1883478#post1883478 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menace82 Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Paidia gnorizei kaneis an mporo na egatastiso windows mobile se p990 Τα Windows Mobile χρειάζονται ένα ισχυρό μηχάνημα για να δουλέψουν ικανοποιητικά. Σε 200άρη επεξεργαστή θα σέρνονται. Εϊχα δει ένα PDA με 200άρη CPU και WinMobile και σερνόταν. Ασχέτως από αυτό, δυστυχώς δεν μπορούμε να εγκαταστήσουμε άλλο λογισμικό πέρα από αυτό που υπάρχει μέσα στο συγκεκριμένο PDA. Παράθεση Αντώνιος Δημόπουλος Power On Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgoros Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 katalava thanks Pantos symbian se sxesh me windows mobile kammia sxesh windows poly kalytera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros3p Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 υπαρχει καποιος τροπος να κανω master reset στο κινητο αλλα οχι απο την επιλογη που υπαρχει στο μενου γιατι δεν μπορω να μπω σε αυτο επειδη το κινητο κολλαει και δεν ανοιγει απολυτως τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Μια βοήθεια:πως μπορώ να κάνω απεγκατάσταση εφαρμογών στο Ρ990 VF;Εχω άχρηστες εφαρμογές και δεν ξέρω πως να τις πετάξω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Μια βοήθεια:πως μπορώ να κάνω απεγκατάσταση εφαρμογών στο Ρ990 VF;Εχω άχρηστες εφαρμογές και δεν ξέρω πως να τις πετάξω με ανοιχτο το πορτακι ρυθμισεις>ρυθμισεις τηλ.>απεγκατασταση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantnick Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Δεν έχω VFlive αλλα στο δικό μου είναι : Πίνακας ελέγχου----->Άλλα---->απεγκατάσταση (Κατι παρόμοιο φαντάζομαι θα είναι και στο δικό σου) Κατι άσχετο με το προηγούμενο αλλα σχετικό παράλληλα... Πως κατάφεραν και έβγαλαν ενα τόσο προβληματικό κινητό στην αγορά? 3 updates ακόμα προβλήματα έχει...Είχα όλη την σειρά pxx αλλα αυτό είναι το χειρότερο... Παράθεση to kako me to na mi kaneis tipota einai oti den boreis na stamatiseis gia na ksekourasteis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Δεν έχω VFlive αλλα στο δικό μου είναι : Πίνακας ελέγχου----->Άλλα---->απεγκατάσταση (Κατι παρόμοιο φαντάζομαι θα είναι και στο δικό σου) Κατι άσχετο με το προηγούμενο αλλα σχετικό παράλληλα... Πως κατάφεραν και έβγαλαν ενα τόσο προβληματικό κινητό στην αγορά? 3 updates ακόμα προβλήματα έχει...Είχα όλη την σειρά pxx αλλα αυτό είναι το χειρότερο... στο folafone δεν εχει πινακα ελεγχου... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Παιδια,για πειτε μου,αν ξερεται,μπορει να μπει το Ρ990 στο ιντερνετ μεσω του pc(με το usb καλοδιο δηλ.)χωρις να χρεωνομαι gprs?Οπως στα pda? Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 4) format internal drive 5) master reset πως τα κάνουμε αυτα τα δύο? Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 πως τα κάνουμε αυτα τα δύο? Με κλειστό το πορτάκι πάτησε: Jog Πάνω, *, Jog Κάτω, Jog Κάτω, *, Jog Κάτω, * και μετά επέλεξε "Μορφοποίηση εσωτερικού δίσκου". Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 στο folafone δεν εχει πινακα ελεγχου... καντο unbranded!!!! εμένα σήμερα μου ήρθε με το vodafone μενού και ακολούθησα τις οδηγίες που έχουν δωθεί παραπάνω, και με 6ευρώ (κόστος credit) το κινητό μου αναγνωρίζεται σαν generic 1 mobile!! και φόρτωσε κανονικά το λειτουργικό της SE Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 καντο unbranded!!!! εμένα σήμερα μου ήρθε με το vodafone μενού και ακολούθησα τις οδηγίες που έχουν δωθεί παραπάνω, και με 6ευρώ (κόστος credit) το κινητό μου αναγνωρίζεται σαν generic 1 mobile!! και φόρτωσε κανονικά το λειτουργικό της SE το θεμα ειναι οτι δεν εχω καπιο τροπο για να πληρωσω αυτα 6 ευρα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 ρε παιδιά με τα μηνύματα δεν υπάρχει καμια λύση όταν γράφεις με ελληνικά για 160 χαρακτήρες..? αυτή η se ένα πρόβλημα λύνει (αναφορές παράδοσης) και ένα δημιουργεί? ελεος!! Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 ρε παιδιά με τα μηνύματα δεν υπάρχει καμια λύση όταν γράφεις με ελληνικά για 160 χαρακτήρες..? αυτή η se ένα πρόβλημα λύνει (αναφορές παράδοσης) και ένα δημιουργεί? ελεος!! Με κεφαλαία μπορείς να γράψεις κανονικά 160 χαρακτήρες. Με την τελευταία έκδοση πάντα. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Παιδια,τα θεματα που στο καλο να τ'αποθηκευσω για να μπορω μετα να διαλεξω πιο θελω?Ακομα και τα δικα του,δεν τα βλεπω σε κανενα φακελο(ακομα και με το suish pro!!) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Όντως το δοκίμασα και έχεις δίκιο. Μόνο που ακόμα και με κεφαλαία αλλά χρήση t9 γίνεται το ίδιο..Μόνο με τη κλασσική μέθοδο εισαγωγής μου "επέτρεψε" να χρησιμοποιήσω 160 χαρακτήρες :cry: Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts