Jump to content

jgoros

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jgoros

  1. ΟΧΙ είχε μπαταρία παρ' όλα αυτα το εβαλα να φορτισει 45 λεπτα το πατησα να ανοιξει τιποτα, εβγαλα μπαταρία και ξαναεβαλα, παταω να ανοιξει δείχνει μόνο το sony ericsson και μετα κλεινει και όλα αυτα έγιναν μετα απο update που τελείωσε επιτυχώς!!!!
  2. παιδιά καλησπέρα θέλω να κάνω μια ερώτηση!!! Έβαλα το software της Sony Ericsson για Update τελείωσε το update κανονικά και μέτα το κινητό δεν ξανάνοιξε. Παρα μόνο αναβοσβήνει ένα λαμπάκι δεξιά κόκκινο Γνωρίζει κανείς κάποια λύση????
  3. Καλησπέρα σας Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος να συνδέσω απο το ηχοσύστημα καλώδιο που να συνδέεται πάνω του iphone 3g και να μπορεί και να φορτίζει αλλα και να παίζει τραγούδια ταυτόχρονα! εχω το golf tsi gt sport και έχει πάνω την εργοστασιακη μονάδα!
  4. Thanks!!! Αν μάθετε κάτι νεώτερο ή αν έχει κάποιος κάποια ιδέα ας τη ρίξει!! Για κάποια εναλλακτική!
  5. καποιος να ξέρειιιιιιιιιιιιιιιι???????????????????????
  6. Βασικά ο πραγματικος λόγος που θέλω να αφησω το καπάκι ανοικτο με το βαρελάκι της bmc μέσα είναι ο ήχος που μ΄αρέσει παρα πολύ το θέμα είναι κατα πόσο δημιουργώ βλάβη στην μηχανή, στον maf η όχι!!! Αυτό με ενδιαφέρει!
  7. kalispera sas tha ithela na kano MIA erotisi sxetika me to filtro aeros. prosfata antikatestisa to ergostasiako filtro mesa sto filtrokouti me ths bmc tha ithela na mou pei opoios xserei ran afhno to kapaki apo to filtrokouti anoikto ean tha exo provlima giati O hxos allazei entyposiaka Tha kaei O maf? Tha exei provlima h mhxanh? sorry gia ya greeklish
  8. Καλησπερα μπορει αν ξερει να μου στείλει καποιος πληροφοριες σχετικα με το vag com και απο που μπορω να βρω καλωδιο? Έχω το golf tsi 122
  9. Καλησπέρα επειδή έχω ρωτήσει προσωπικό μου φίλο φανοπειό ένα τρόπος που μπορούν να φύγει η μπογιά είναι το ασετόν είναι ακίνδυνο το χρώμα δεν παθαίνει τίποτα, το μόνο που μένει είναι κάτι σαν λάδι αλλά φεύγει με το πρώτο πλύσιμο. Για σιγουριά δοκίμασε σε ένα μικρό σημείο με βαμβάκι!!!
  10. Παιδιά Καλησπέρα Ενδεχομένως να εχει αναφερθεί και παλαιότερα σας παρακαλώ αν μπορεί να μου πεί κάποιος σχετικά με το πόσο κοστίζει η προσθήκη υποβραχιόνιου, είμαι ήδη κάτοχος tsi gt sport εδω και 6 μήνες και ενδιαφέρομαι να το προσθέσω. (Aν γνωρίζει κάποιος τον κωδικό του προιόντος στην περίπτωση που το έκανα παραγγελία από εξωτερικό) Τhanks :)
  11. Παιδιά Καλησπέρα Ενδεχομένως να εχει αναφερθεί και παλαιότερα σας παρακαλώ αν μπορεί να μου πεί κάποιος σχετικά με το πόσο κοστίζει η προσθήκη υποβραχιόνιου, είμαι ήδη κάτοχος tsi gt sport εδω και 6 μήνες και ενδιαφέρομαι να το προσθέσω, (αν γνωρίζει κάποιος τον κωδικό του προιόντος στην περίπτωση που το έκανα παραγγελία από εξωτερικό Τhanks :)
  12. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΜΗΝΑ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ GOLF TSI 122 PS ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΑΝ : 1oν ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΑ - ΣΚΟΥΠΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗΣ? 2ον ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΘΥΡΑ USB ΣΤΟ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!
  13. ΠΑΙΔΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ DESTINATOR 7 ΓΙΑ WM6 ΕΧΩ HTC P3300 PLEASE
  14. ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ WM6 ΣΕ HTC P3300 ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ DESTINATOR 7 ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΛOΗΓΟ PLEASE
  15. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ wm6 rom?
  16. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΞΑΝΑΕΞΗΓΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ROM ΣΤΟ HTC P3300 ΚΟΛΗΣΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ HARD RESET ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕI : HTC KAI ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΛΕΕΙ : IPL : ......... SPL :......... GSM: ........ OS : ....... OI ΤΕΛΕΙΤΣΕΣ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΓΟΝ thanks
  17. ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΗΝ ROM ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΦΟΡΤΩΣΩ ΑΦΟΥ ΤΟ PC ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΝ ΣΕ WINDOWS PLEASE HELP
  18. ΟΧΙ HARD RESET ME ΠΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΛΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΟΘΟΝΗ "ΗΤC " ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΟΣΗΣ
  19. ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ HTC P3300 ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ SOS ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΝ ROM ΚΑΙ ΚΑΝΩΝΤΑΣ HARD RESET ΜΕ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ : OS 3.4.0.0 GSM ΚΤΛ KAI KΟΛΛΑΕΙ ΕΚΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
  20. katalava thanks Pantos symbian se sxesh me windows mobile kammia sxesh windows poly kalytera
  21. Paidia gnorizei kaneis an mporo na egatastiso windows mobile se p990
×
×
  • Create New...