Jump to content

P990i: Ερωτήσεις και προβλήματα μόνο


florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παντως έχω ΣΠΑΣΤΕΙ με το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ auto focus...

 

http://img146.imageshack.us/img146/2376/dsc00018yr5.th.jpg

 

H φωτο ειναι τραβηγμένη με αριστες συνθηκες φωτισμου και σε ανοιχτο χωρο!!Απαραδεκτο!!!!!!Και το 99% ειναι ετσι

 

μονο αυτο λες..εχουν βαλει φλας για τις φωτο και δεν λειτουργει για να τραβηξεις βιντεο σε σκοτεινο χωρο!!

 

Πολλά τηλέφωνα το κάναν αυτό με το autofocus Και τελικά ήταν προβληματικά. Πήγαινέ το στην SE για αντικατάσταση.

mpampir has spoken

Νέο Blog! :

www.mpampir.com

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η υποστήριξη της Ericsson με ύφος μου είπε ότι έχει εκπληκτική φωτογραφική μηχανή το τηλέφωνο, επίσης μου είπε ότι το πρόβλημα των Ελληνικών, το στείλανε τωρα τελευταία στη Σουηδία, και περιμένουν αναβάθμιση. Στο πότε δεν πηρα απάντηση.

 

Το έδωσα πίσω στην Vodafone από όπυ το πήρα το Σάββατο, και αναμένω αντιδράσεις. Θα ενημερώσω.

 

Γ.

Η υποστήριξη της Ericsson εχει πολυ πλακα οταν τους ρωτας για καποιες ατελειες του 990 οπως τα ελληνικα που δεν τα εχει ολα με κλειστο πορτακι σου λενε σαν να ειναι κατορθωμα πως αυτο οπως και αλλες ατελειες ειναι χαρακτηριστικα της συσκευης και τα πηρα και γω στο κρανιο και τους ειπα απο ποτε οι ατελειες λεγονται χαρακτηριστικα και οχι βλακειες..?

μετα απο αυτο το βουλωσε αυτος που ηταν στη γραμμη !!μας αντιμετωπιζουν λες και ειμαστε χαζοι...!!

deepbluezx12r
Link to comment
Share on other sites

Όχι, μπορείς να την κάνεις μόνος σου. Απλά τρέχεις το πρόγραμμα αναβάθμισης, συνδέεις το κινητό στη βάση και ακολουθείς τις οδηγίες..

 

 

 

 

Έχεις επιλέξει ως "τοποθεσία" την Ελλάδα;

και γω εχω επιλεξει ελλαδα αλλα χανει και το δικο μου ρολοι!!!

deepbluezx12r
Link to comment
Share on other sites

και γω εχω επιλεξει ελλαδα αλλα χανει και το δικο μου ρολοι!!!

 

εμένα πάντως δεν χάνει δευτερόλεπτο. Το είχα βάλει με το 141 μετά την αναβάθμιση που του είχα κάνει πριν κάμποσο καιρό, και σήμερα που πήρα πάλι 141 για να βάλω την καινούρια ώρα (για να δω κιόλας αν έχει χάσει) ήμουν 4 δευτερόλεπτα πίσω απο το μπίιιιιιιπ, που μπορεί να είναι και χαμένα απο αργοπορία μου για εντερ την προηγούμενη φορά που είχα βάλει την ώρα.

mpampir has spoken

Νέο Blog! :

www.mpampir.com

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδιά τι να πω.... πολλά προβλήματα για ένα τηλέφωνο που τόσους τόσους μήνες κατασκευαζόταν. Και συν τοις αλλοις είναι και κουφά (χάνει λεπτά το ρολόι, οτι να ναι ξυπνητήρι,greek sms bug...). Είχα το Ρ910 και πραγματικά ήταν το καλύτερο τηλ που είχα ποτέ. Δυστυχώς παρέδωσε πνεύμα (και στο σερβις ήταν τραγικοι οι τύποι).

Τώρα σκεπτομουν να πάω για το 990 μιας και πλέον όλα έχουν 2 χρονια εγγύηση, αλλα με τόσο προβλήματα φοβάμαι μην κλαίω τα λεφτά μου. Ασε που εχουν γίνει αμφιβόλου εργονομίας και λειτουργικότητας αλλαγές (no mini jack, 3-way jog κλπ)

Επίσης, αν μπορεί κάποιος που έκανε τη μετάβαση από το 910 στο 990 να έλεγε τις εντυπώσεις του θα ήμουν υπόχρεος!

 

Thanks!

 

λοιπον ειχα ολη τη σειρα p..το καλυτερο ηταν το 910i !!

οσο για το 990 εχω ξενερωσει γιατι θεωρω πως μετα απο ενα τοσο καλο 910 ειναι ξεφτιλα ενα 990 ολο προβληματα!!

το μονο καλο ειναι το 3G και το ασυρματο δικτυο.

deepbluezx12r
Link to comment
Share on other sites

1) Δυστυχώς αυτό δεν γίνεται.

2) Κάνεις backup της αρχικής κάρτας και μετά το επαναφέρεις στην δεύτερη.

 

παιρνεις ενα card reader και αντιγραφεις...

deepbluezx12r
Link to comment
Share on other sites

Επειδή και εγώ στον υπολογιστή μου έχω το pc suite του Ρ910 πιστέυω ότι αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπορώ να συνδέσω το Ρ990 με usb και έτσι δεν μπορώ να πάρω backup...

 

Με bluetooth συνδέεται κανονικά και ευτυχώς μπορώ και κάνω συγχρονισμό...;)

 

και γω εχω και τα δυο αλλα ολα δουλευουν καλα!!

deepbluezx12r
Link to comment
Share on other sites

θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις αν υπαρχει messenger για το π990 η κανει το jmsn του π 910 οπως και αν κανει και το ir remote ?

και θα ηθελα ακομα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος τροπος να ανοιγει το φλασακι που εχει για τις φωτο αν θες να τραβηξεις καποιο βιντεακι μια και στο σκοταδι δεν τραβαει?

ακομα ηθελα να ρωτησω αν και σε αλλους χρηστες δεν παιζει καποιο απο τα παιχνιδια που εχει γιατι εμενα δε μου παιζει το Qadrapop?

καποια στιγμη μπηκα και στο sto site της tim και πηρα καποιο αλλο παιχνιδι frog ....το οποιο ποτε δεν ηρθε ενω αυτοι το εστελναν!!

παντος προβλημα με το ρολοι εχω και γω οπως κανει και reboot μονο του και με τους ελληνικους χαρακτηρες με κλειστο πορτακι και ευτυχως δουλευει λιγο καλυτερα με το swiss manager.

ευχαριστω και περιμενω απαντηση :D

deepbluezx12r
Link to comment
Share on other sites

Φίλτατε deepbluezx12r

 

Εδώ είναι φόρουμ και όχι κάποιο irc κανάλι. Όταν θες να κάνεις κάποιο πόστ κάντο, αλλά μην σπαμάρεις 1 γραμμή σε κάθε ένα, και φτιάχνεις ολόκληρες σελίδες ενώ θα μπορούσε μια απάντησή σου να τα περιέχει όλα. Αν κοιτάξεις το thread που είμαστε τώρα, σχεδόν ολόκληρη η σελίδα είναι απο δικές σου απαντήσεις , στην πλειοψηφία τους μιας σειράς, και λένε τα αυτονόητα!

 

Δεν ξέρω αν προσπαθείς να αυξήσεις τα ποστ σου , αλλά αν θες να κάνεις αυτό, είσαι σε λάθος μέρος. Αν πάλι απλά δεν ξέρεις , πάρε το παραπάνω κράξιμο ως συμβουλευτικό.

mpampir has spoken

Νέο Blog! :

www.mpampir.com

Link to comment
Share on other sites

Σχετικα με το βιντεο που αναφερθηκε παραπανω σε φορματ .mp4 θα προτεινα πολυ ευκολα να κανεις convert με το δωρεαν προγραμμα psp video9 το οποιο μεν χρησιμοποιω στο psp αλλα κανει για το 990 αφου μπορεις να ορισεις το μεγεθος το βιντεο σε οτι αναλυση γουσταρεις..
Link to comment
Share on other sites

Apo oti paratirisa merikes fores otan pas na valeis fonto othonis kapia fotografia alles fores tin idia fotografia sou tin bgazei dialimeni kai ales oxi.. Diladi alles fores mporeis na tin valeis fonto kai alles oxi kai an den mporeis autin tote den mporeis kamia..

Ena deutero einai oti den mporeis na kaneis diagrafi ta minimata me to stilo mazika i kai ena ena, den iparxei i epilogi autin, alles fores nai kai alles oxi. 3on otan me pernoun tilefono enw egw pataw to "yes" na milisw o allos argei ligo na me akousei. I mpataria den mou kanei thorivo otan eksantlite.

Ti na pw oute mia bdomada den to exo to kinito, iparxei kapoios pou mporei na me voithisei i kapoios pou na exei pathei kati analogo???

 

Φιλε μου θα σου πω οτι εχωντας και εγω τα ιδια προβληματα και μετα απο την αναβαθμιση το πηγα την περασμενη Δευτερα στο SERVICE SE στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ στην Δωδεκανησου συγκεκριμενα και ενω θα το επαιρνα με την ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ αναβαθμιση που μονο αυτη λενε οτι μπορουνε να κανουν και δεν γινεται μεσα απο το site τελικα δεν μου το εδωσανε την Παρασκευη γιατι την Πεμπτη εγινε κλοπη στο καταστημα αλλα οι κλεφτες εκλεψαν μονο τα (ΨΕΥΤΙΚΑ) ΚΟΥΦΟΟΟ !! Τελος παντων πηγα σημερα και μου το εδειναν οπως το πηγα με τα ιδια ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ - 1) δεν μπορης να βαλης φοντο που καποια φορα το εβαλα και κανοντας backup το εμφανιζη για του λογου το αληθες 2) δεν μεταφερη τον τηλ.καταλογο στην 3g καρτα μου λεη οτι δεν υπαρχει καρτα 3) δεν εμφανιζει την επιλογη τερματισμος διαχειρισεις εργασιων και διαφορα αλλα κουφα τελος παντων και τωρα μου ειπανε οτι θα παη στο service στην ΑΘΗΝΑ και θα μου το φερουνε σε 15 ακουστε 15 ΜΕΡΕΣ δεν πανε καλα ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΗ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΗ

ΝΙΚΟΣ
Link to comment
Share on other sites

λοιπον ειχα ολη τη σειρα p..το καλυτερο ηταν το 910i !!

οσο για το 990 εχω ξενερωσει γιατι θεωρω πως μετα απο ενα τοσο καλο 910 ειναι ξεφτιλα ενα 990 ολο προβληματα!!

το μονο καλο ειναι το 3G και το ασυρματο δικτυο.

Συμφωνώ!!! P910i κορυφαίο !!! Θα τους χέσω στην SonyEricsson με επιστολή! Χμ! σκέφτομαι και ένα εξώδικο... Α Π Ο Γ Ο Η Τ Ε Υ Σ Η !!!

psarakis
Link to comment
Share on other sites

Dear mpampir ...

ασφαλως και δεν ειχα τετοια προθεση (να αυξησω τα pots μου )ουτε και με ενδιαφερει κατι τετοιο ηθελα απλα και μονο να πω την αποψη μου .

δεν καταλαβα γιατι πρεπει να γραφω ολοκληρες σελιδες απο το να πω μονολεκτικα τα αυτονοητα που και αλλοι λενε.απλα διαβαζω μια μια τις σελιδες και την ωρα που διαβαζω απανταω στο καθε ενα θεμα που με ενδιαφερει η ρωταει καποιος δεν καταλαβαινω το λαθος μου?

οσο για το κραξιμο η συμβουλη αν ηθελες να το κανεις μπορουσες να μου στειλεις ενα μηνυμα και οχι να γεμιζουμε παραπανω σελιδες για κραξιματα και απαντησεις οταν μαλιστα κατι δεν εγινε με προθεση!!!

τελος δεν ηθελα να προκαλεσω κανενα ουτε και να δυσαρεστησω και αν ηδη το εκανα ζητω απο ολους συγνωμη!!

το μονο που με ενδιαφερει ειναι να βρουμε καποια ακρη με το ριμαδι π990

οταν θελω να απαντησω καπου μετο quick reply το κανω η με την παραθεση?

deepbluezx12r
Link to comment
Share on other sites

Να ρωτήσω κάτι αναφορικά με τους υπότιτλους στις ταινίες. Χρησιμοποιώ το πρόγραμμα Super για να τις κάνω convert αλλά δεν μου επιτρέπει να εισάγω και τους υπότιτλους. Αναφορικά με τους υπότιτλους γράφει στο FAQ:

 

Q.018 Can I convert with SUPER © my VOB file (MPEG-II and AC3 5.1) into avi and keep all subtitles?

 

A. SUPER © cannot directly deal with subtitles.

Check this link to find a suitable AviSynth plugin supporting subtitles. Write a script to handle subtitles.

However, SUPER © perfectly support AC3 5.1 channels to play them, read them or encode them, you may

also select the Audio track and the language of your choice.

 

Δεν καταλαβαίνω την διαδικασία που προτείνει. Έψαξα στο ίντερνετ και βρήκα ένα πρόγραμμα που λέγεται Subrip αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω τι γίνεται. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Εσείς τι κάνετε με το θέμα των υπότιτλων στις ταινίες; Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείτε;

 

Για κατέβασε αυτό το προγραμματάκι(αφου κάνεις μια εγγραφή)και θα δεις την διαφορά:) :) http://katz.ws/download/766107/App/CloneDVD%20Mobile%201.1.2.0/ Εχει τα c**** μέσα και μπορεί να σε δισκολέωει λίγο,αλλα αξίζει

Link to comment
Share on other sites

3) δεν εμφανιζει την επιλογη τερματισμος διαχειρισεις εργασιων
****Τερματισμό διεργασιών μπορείς να κάνεις ΜΟΝΟ με πρόσθετο πρόγραμμα (π.χ. Swiss manager Pro)

Καλησπέρα σε όλους ...

Ειναι καιρός νομίζω να καταλάβουμε ότι το post αφορά Ερωτήσεις και Προβλήματα για το ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Sony Ericsson P990i. Μέσα σε όλες αυτές τις σελίδες έχουν γραφτεί διάφορα όπως 'γιατι δε παίζει βιντεο πάνω απο 50 ΜΒ? γιατί είναι θολές οι φωτογραφίες? γιατί χάνει το ρολόι? γιατί χτυπάει το ξυπνητήρι? αγαπητοί φίλοι ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ αγοράσατε ...Οχι φορητό village cinema, ούτε dslr φωτογραφική και φυσικά δεν το διαφημίζει σαν τέτοιο η SE. Καιρός νομίζω είναι να αναφερθεί ότι πραγματικά έχουμε ένα κινητό που τα κάνει ΟΛΑ στα μέτρα ενός ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ. Έχει πολύ καλύτερη φωτογραφική μηχανή σε σχέση με το Ρ910 , ράδιο, wireless lan, ΦΟΒΕΡΕΣ δυνατότητες για κινητό γραφείο , 3G και άλλα πολλά. Συμφωνώ πώς υπάρχουν bugs(π.χ. άν ανοιξεις το πορτάκι με κλειδωμένα πλήκτρα όταν το ξανακλείσεις εξαφανίζεται το task bar_Kλήσεις μενου περισσ_ και θα πρέπει να κάνεις ξεκλείδωμα κλείδωμα για να εμφανιστούν, δεν εμφανίζει Ελληνικά γράμματα με κλειστό πορτάκι κ.τ.λ.)

Συμφωνώ πως αυτά τα λειτουργικά προβλήματα μπορούν να βελτιωθούν με το επερχόμενο update, αλλά απ΄την άλλη μην ξεχνάμε ότι το βασικό του σκοπό τον εξυπηρετεί ΑΨΟΓΑ. Σ'αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο mpampir τον morfeus αλλά και όλους όσους βοηθούν σε αυτό το thread.Aκόμα θέλω να πώ ότι η συνύπαρξη παλαιότερων PC Suite στο ίδιο Pc προκαλεί προβλήματα. Προσωπικά με την εγκατάσταση ΜΟΝΟ του pc suite for smartphones έλυσα τα προβλήματα μου.:!: Ουφ τα είπα

Λέω "ΟΧΙ" στα greeklish !!!!
Link to comment
Share on other sites

Dear mpampir ... οταν θελω να απαντησω καπου μετο quick reply το κανω η με την παραθεση?

 

όταν απαντάμε σε συγκεκριμένη ερώτηση πατάμε παράθεση, αλλά αν θέλουμε να απάντήσουμε σε 2 3 μαζί κάνουμε πρώτα παράθεση της κεντρικής μας απάντησης, και μετά δουλεύουμε με quote. είναι το εικονίδιο δίπλα απο τα βουναλάκια, που μοιάζει με σημείωμα. Απλά κάνεις copy paste τα μηνύματα αυτών που θες, και απο κάτω απαντάς. Έτσι βάζεις "παράθεση" και δεύτερου και τρίτου μηνύματος.

 

κείμενο

απάντηση

 

κείμενο

απάντηση....

 

 

έτσι δεν έχουμε αύξηση των σελίδων σε κάθε thread και μπορεί καθένας να βρει πολύ πιο εύκολα αυτό που θέλει. Αυτό αν έχεις να απαντήσεις σε πολλά πράγματα την ίδια στιγμή.

mpampir has spoken

Νέο Blog! :

www.mpampir.com

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν παρατήρησα στο μικρό μου κουβαδάκι χτές, πως φόρτισε από 27% σε 100% σε μισή ώρα και ψηλά.Ε λέω ταχυφορτιστής...έπειτα σε διάστημα 15' απο 100% πήγε 84%,χωρίς να το δουλέψω ή να λάβω/στείλω μήνυμα/κλήση.Επίσης δεν έτρεχε τπτ στο background...Καμμιά φαεινή ιδέα?
[sIGPIC][/sIGPIC]Πάει και αυτό το σαξάκι...
Link to comment
Share on other sites

αγαπητοί φίλοι ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ αγοράσατε ...

 

...απλά πληρώσαμε κάτι παραπάνω φίλε antdouk, και όπως καταλαβαίνεις έχουμε κάποιες απαιτήσεις...

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

όταν απαντάμε σε συγκεκριμένη ερώτηση πατάμε παράθεση, αλλά αν θέλουμε να απάντήσουμε σε 2 3 μαζί κάνουμε πρώτα παράθεση της κεντρικής μας απάντησης, και μετά δουλεύουμε με quote. είναι το εικονίδιο δίπλα απο τα βουναλάκια, που μοιάζει με σημείωμα. Απλά κάνεις copy paste τα μηνύματα αυτών που θες, και απο κάτω απαντάς. Έτσι βάζεις "παράθεση" και δεύτερου και τρίτου μηνύματος.

 

Υπάρχει και η απλή λύση του να πατήσεις το +'' (πολλαπλή παράθεση) σε όσα posts θέλεις να παραθέσεις και στο τελευταίο πατάς την "παράθεση" ...και είναι όλα μέσα.

Link to comment
Share on other sites

Για κατέβασε αυτό το προγραμματάκι(αφου κάνεις μια εγγραφή)και θα δεις την διαφορά:) :) http://katz.ws/download/766107/App/CloneDVD%20Mobile%201.1.2.0/ Εχει τα c**** μέσα και μπορεί να σε δισκολέωει λίγο,αλλα αξίζει

 

Πράγματι το CloneDVD φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και σχετικά απλό. Επίσης λύνει το πρόβλημά μου με τους υπότιτλους. Θέλω όμως μια βοήθεια. Στο πρώτο παράθυρο μόλις ανοίγει προτείνει μια λίστα με μοντέλα φορητών video player και κινητών. Φυσικά στην λίστα αυτή δεν υπάρχει το P990. Εσύ ποιο μοντέλο από την λιστα χρησιμοποιείς που να μπορεί να δώσει ανάλυση 320Χ240. Έψαξα λίγο αλλά δεν βρήκα τίποτα....

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Δεν μπορώ να κάνω συγχρονισμό των επφών μου (outlook 2002). Το σφάλμα που μου βγάζει είναι ότι δεν μπορεί να εκκινήσει ο συγχρονισμός, δεν καταλαβαίνω γιατί, το τηλέφωνο το βλέπει και μπορώ να μπω στους φακέλους του !!
Konstantinos Metaxas - 6972727220
Link to comment
Share on other sites

Δεν μπορώ να κάνω συγχρονισμό των επφών μου (outlook 2002). Το σφάλμα που μου βγάζει είναι ότι δεν μπορεί να εκκινήσει ο συγχρονισμός, δεν καταλαβαίνω γιατί, το τηλέφωνο το βλέπει και μπορώ να μπω στους φακέλους του !!

 

μπας και έχεις σηκώσει firewall?

mpampir has spoken

Νέο Blog! :

www.mpampir.com

Link to comment
Share on other sites

Δεν μπορώ να κάνω συγχρονισμό των επφών μου (outlook 2002). Το σφάλμα που μου βγάζει είναι ότι δεν μπορεί να εκκινήσει ο συγχρονισμός, δεν καταλαβαίνω γιατί, το τηλέφωνο το βλέπει και μπορώ να μπω στους φακέλους του !!

εγώ κανω μια χαρά (Μ600) αλλά στην μεταφορά κατα κάποιο τρόπο χάνονται kb :wacko: και το παράτησα...

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Link to comment
Share on other sites

Πράγματι το CloneDVD φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και σχετικά απλό. Επίσης λύνει το πρόβλημά μου με τους υπότιτλους. Θέλω όμως μια βοήθεια. Στο πρώτο παράθυρο μόλις ανοίγει προτείνει μια λίστα με μοντέλα φορητών video player και κινητών. Φυσικά στην λίστα αυτή δεν υπάρχει το P990. Εσύ ποιο μοντέλο από την λιστα χρησιμοποιείς που να μπορεί να δώσει ανάλυση 320Χ240. Έψαξα λίγο αλλά δεν βρήκα τίποτα....

 

Θα επιλέξεις το iPod Video5.gen(hines) εχει την ιδια ανάλυση:)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...