Jump to content

deepbluezx12r

Members
  • Δημοσιεύσεις

    42
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by deepbluezx12r

  1. εγω το προβλημα που εχω εδω και καιρο ειναι οτι η οταν ανοιγω καποιες φορες την καμερα για να βγαλω φωτο μου βγαζει νερα με πρασινο χρωμα μεσα με αποτελεσμα να μη βλεπω τιποτα και αλλες φορες κανει συνεχεια reset!! εχω βαλει την αναβαθμιση αλλα τα ιδια,εβγαλα ενα ενα ολα τα εξτρα προγραμματα που ειχα βαλει ενα ενα για να δω μηπως κατι φταιει εβγαλα και την καρτα μνημης αλλα και παλι το κανει!! νομιζω πως ειναι προβλημα μνημης του τηλεφωνου που με οποια αναβαθμιση δε προκειτε να φτιαξει!!!
  2. εχεις βαλει στο τηλεφωνο σου το IM σωστα? βγαλτο και ολα θα ειναι οκ!! ειχα και γω το ιδο προβλημα και ψαχνω μερες να βρω τι ειναι και τελικα ειναι αυτο!! βγαλτο και θα δεις!! σε καμμια περιπτωση δεν φταινε τα windows αλλα τα διαφορα προγραμματα που βαζουμε στο τηλεφωνο μερικα δεν ειναι απολυτα συμβατα με το π990!! παντως εαν καθαρισεις τελειως το ΙΜ θα κανεις back up. εγω ετοιμαζομαι μα στειλω mail στη Handango οπου και αγορασα το ΙΜ και να τους πω το προβλημα. πες μου νεα ..
  3. ειχα και εγω το ιδιο προβλημα με το back up και τελικα τη ζημια την κανει το εορτολογιο!! βγαλτο και αν δε δουλευει και παλι κανε επαναφορα στην συσκευη και ολα οκ!!
  4. αυτο το τηλεφωνημα το εκανα πριν απο καιρο στην SE και μαλιστα σε προηγουμενα ποστ υπαρχει η κουβεντα που ειχα με την SE . για οποιο προβλημα τους ανεφερα οπως ελληνικοι χαρακτηρες sms κλπ ο τυπος απο την SE μου ελεγε με καμαρι αυτο (δηλαδη το καθε προβλημα) ειναι χαρακτηριστικο της συσκευης !!!!!!!!! Τρελλα γλεντια και εγω του απαντησα απο ποτε οι ατελειες και οι ελειψεις λεγονται χαρακτηριστικα και οχι βλακεια και ιλ.θ....τα ?
  5. μπορεις να χρησιμοποιησεις το winamp η το tag & rename
  6. μπορει και μονιμα αλλα και χωριστα !! για μονιμα πας στο πινακα ελεγχου μηνυματα λογαριασμος sms η mms και κλικαρεις αιτηση για παραλαβη παραδοσης και τα σχετικα.
  7. η τιμη ειναι καλη αλλα σιγουρα η καρτα θελει φορματ επιλογη που στην δινει το ιδιο το π990 αν δε το κανεις νομιζω δε μπορει να αποθηκευσει αρχεια!!
  8. νομιζω οτι δεν κανει ετσι το π900 πρεπει κατι να μη κανεις καλα.ολα αυτα της σειρας π εχουν επιλογη στην καρτα. οσο για πιο πανω για την καρτα μνημης (Fotis55) ..την εκανες φορματ?
  9. ναι αλλα το τηλεφωνο εχει στο μενου επιλογη για αυτοματη ρυθμιση ωρας και μαλιστα σε ρωταει λες λοιπον απο μονο του να μπαινει σε αυτορυθμιση μια και στο εχει και σαν επιλογη το μενου?
  10. πας στα εργαλεια στον πινακα ελεγχου, συνδεσεις, κινητα δικτυα κανεις κιλκ εκει και επιλεγεις δικτυα GSM/3G και επιλεγεις μονο GSM
  11. Μαλιστα,ακου λοιπον..χαρη στον καθε πικραμενο μαθαινουμε τα διαφορα προβληματα αλλα και λυσεις σ'αυτα της συσκευης και μεσα απο αυτο τον πονο ξερουμε τι γινετε με αυτη τη συσκευη. τωρα αν εσυ τον καθενα που αναφερει τι γινετε με την συσκευη του τον βλεπεις σαν πικραμενο δε μπορω να σου πω κατι ,αποψη σου!! οσο για τα βιντεο μια και εγω δεν ειμαι μαστορας της βιντεο ληψης θα προτεινα να τραβηξεις εσυ που ξερεις ενα βιντεακι στο σκοταδι να μας το δειξεις για να εχουμε πιο εμπεριστατωμενη αποψη. παντως εγω μεσα σε club δεν καταφερα τιποτα σπουδαιο ισως γιατι δε ξερω!! οσο για το αν πρεπει να καθεσε να διαβασεις ολες τις απαντησεις νομιζω πως κακο δε θα εκανε να επελεγες καποιες πιο χρησιμες απο τις κλαψες οπως λες νομιζω πως οπως και γω ετσι και αλλοι πολλοι αυτο κανουν και σε καμμια περιπτωση δε σου εβαλα χερι απλα εκανα μια υποσημειωση και αυτη ειναι απλα η αποψη μου.οσο για τα αφεντη και τις ειρωνιες νομιζω πως ειναι περιττα. αν καποιος εχει στο π990 το swiss manager και εχει στα settings επιλεξει cleanup when idle και aggressive memory reclaim τοτε κατα την ληψη βιντεο η οθονη κανει νερα και το κινητο restart !! καλο ειναι να ξεκλικαρετε τις 2 προαναφερομενες επιλογες!! εαν παλι τις ξανακλικαρετε κατα περιεργο τροπο θα λειτουργει και παλι μεχρι να το ξανακανει .
  12. τοτε δε μπορουμε να λεμε οτι ολα ειναι οκ και καλα και αυτο δεν ειναι μαγικο ειναι ατελεια μια και αλλες συσκευες υποδιεστερης του π990 υπαρχει η επιλογη αναματος στο φωτακι σε βιντεο ληψη!! παντος χαιρομαι που συμβιβαζεσαι με καποιες παραληψεις ενος κινητου των 600 ευρω!!
  13. εχω ξαναπει οτι ληψη βιντεο χωρις επαρκη φωτισμο τη νυχτα η στο σκοταδι δεν ειναι καλη και αυτο γιατι το φωτακι που εχει για τις φωτο ,στο βιντεο δεν αναβει οπως σε αλλα sonyericsson (w900,z800...) και μαλιστα εχω κανει προηγουμενος καποια σχετικη ερωτηση μηπως ξερει καποιος καποια λυση η καποιο προγραμματακι για την ενεργοποιηση του. απορω λοιπον πως δεν εχετε κανενα προβλημα και ολα ειναι ενταξει αφου σε πολυ χαμηλο φωτισμο τιποτα δε τραβαει η μαλλον αυτα που τραβαει δεν ειναι ευδιακριτα .αν θελετε πειτε μου τι μαγικα κανετε ? οσο για την βιντεο κληση ολα λειτουργουν κανονικα και το ηχειο ανοικτης ακροασης ανοιγει μονο του.παντως θεωρω σωστο οτι καποιοι πρεπει να κοιτανε ολες τις αναφορες σχετικα με το τηλεφωνο σε ολες τις σελιδες μια και ανακυκλωνουμε τα ιδια και τα ιδια μια και οσο αφορα την ληψη βιντεο εχουν γινει καποιες αναφορες σε προηγουμενες σελιδες μη τα θελουμε ολα ετοιμα ας διαβαζουμε ολες τις αναφορες για το π990 απο την αρχη της ενοτητας!!!
  14. νομιζω οτι ειναι οτι καλυτερο αν γινει απο ολους μας!! αλλη μια βλακεια του π990 ειναι οτι στην εγραφη βιντεο δεν δουλευει το φλασακι σαν φακος ενω σε πολλα αλλα μοντελα (z800,w900..)λειτουργει. μηπως ξερει καποιος αν με καποιο προγραμμα μπορει να τεθει σε λειτουργια το φλασακι σε εγραφη βιντεο διοτι στο σκοταδι δυστηχως δε βιντεοσκοπει τιποτα!! αλλο ενα προβληματακι!!
  15. ας κανουμε μια αρχη να παιρνουμε ολοι τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων της sony ericsson καλο θα μας κανει και στη συνεχεια mail στη μαμα εταιρια
  16. το θεμα ειναι οτι γουσταρουμε τη συγκεκριμενη εταιρεια αλλα θα ηταν καλο ολοι μας να τους καναμε απο 1 τηλεφωνο στο (2108991919 εξυπηρετηση πελατων) για να μην εχουν μαυρα μεσανυχτα και για να βελτιωνονται και αυτοι και εμεις να εχουμε τα αποτελεσματα που πρεπει και που προσδοκουμε!! μπορει ο καταναλωτης να εχει την δυναμη αλλα βλεπεις πως παρολο που υπαρχουν πολλες φορες προβληματα εμεις δε μασαμε και αγοραζουμε..! το θεμα ειναι να μη φτανουμε στο αμην με αποτελεσμα να αποριπτουμε κατι το οποιο θα μπορουσε να ειναι πιο καλο
  17. σημερα μιλησα με την εξυπηρετηση πελατων της sony ericsson και τους ελεγα για τα προβληματα του π990 και μου απαντησαν πως ολοι οι πελατες ειναι πολυ ευχαριστημενοι δεν υπαρχουν παραπονα και το μονο που εχουν σημειωσει ειναι με τη γραμματοσειρα με κλειστο καπακι και οτι εχουν ενημερωσει την μαμα εταιρια και περιμενουν την αναβαθμιση αυτη για τους ελληνες χρηστες ολα τα αλλα ειναι τελεια!!! εγω λοιπον τους ειπα πως καλο ειναι να ανοιγουν και κανα site οπως αυτο μπας και καταλαβουν τι ακριβως γινετε γιατι εχουν μαυρα μεσανυχτα.
  18. μπες στο site της sony ericsson και βαλε τα στοιχεια σου και στειλε στο κινητο σου ξανα τις ρυθμισεις.
  19. Dear mpampir ... ασφαλως και δεν ειχα τετοια προθεση (να αυξησω τα pots μου )ουτε και με ενδιαφερει κατι τετοιο ηθελα απλα και μονο να πω την αποψη μου . δεν καταλαβα γιατι πρεπει να γραφω ολοκληρες σελιδες απο το να πω μονολεκτικα τα αυτονοητα που και αλλοι λενε.απλα διαβαζω μια μια τις σελιδες και την ωρα που διαβαζω απανταω στο καθε ενα θεμα που με ενδιαφερει η ρωταει καποιος δεν καταλαβαινω το λαθος μου? οσο για το κραξιμο η συμβουλη αν ηθελες να το κανεις μπορουσες να μου στειλεις ενα μηνυμα και οχι να γεμιζουμε παραπανω σελιδες για κραξιματα και απαντησεις οταν μαλιστα κατι δεν εγινε με προθεση!!! τελος δεν ηθελα να προκαλεσω κανενα ουτε και να δυσαρεστησω και αν ηδη το εκανα ζητω απο ολους συγνωμη!! το μονο που με ενδιαφερει ειναι να βρουμε καποια ακρη με το ριμαδι π990 οταν θελω να απαντησω καπου μετο quick reply το κανω η με την παραθεση?
  20. θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις αν υπαρχει messenger για το π990 η κανει το jmsn του π 910 οπως και αν κανει και το ir remote ? και θα ηθελα ακομα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος τροπος να ανοιγει το φλασακι που εχει για τις φωτο αν θες να τραβηξεις καποιο βιντεακι μια και στο σκοταδι δεν τραβαει? ακομα ηθελα να ρωτησω αν και σε αλλους χρηστες δεν παιζει καποιο απο τα παιχνιδια που εχει γιατι εμενα δε μου παιζει το Qadrapop? καποια στιγμη μπηκα και στο sto site της tim και πηρα καποιο αλλο παιχνιδι frog ....το οποιο ποτε δεν ηρθε ενω αυτοι το εστελναν!! παντος προβλημα με το ρολοι εχω και γω οπως κανει και reboot μονο του και με τους ελληνικους χαρακτηρες με κλειστο πορτακι και ευτυχως δουλευει λιγο καλυτερα με το swiss manager. ευχαριστω και περιμενω απαντηση :D
  21. akoma kai aytos-h poy apantaei stin ericsson stin texniki ipostiriksi thelei anabathmisi!!!
  22. και γω εχω και τα δυο αλλα ολα δουλευουν καλα!!
  23. παιρνεις ενα card reader και αντιγραφεις...
×
×
  • Create New...