Jump to content

P990i: Ερωτήσεις και προβλήματα μόνο

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά έχει εγκαταστήσει κανείς το slovoed;Εγώ το είχα κάνει registered με το ****** που υπάρχει στο νετ πριν του περάσω το τελευταίο firmware και μετά που του έκανα αναβάθμιση αναγκάστηκα να του ξαναπεράσω πάλι από την αρχή σχεδόν όλα τα προγράμματα και τώρα το slovoed αντί να μου ζητάει κλειδί, με βάζει στο ίντερνετ για να αγοράσω κλειδί...Βρήκε κανείς λύση γι'αυτό;

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλή ιδέα, αλλά δεν υπάρχει πουθενά τέτοια επιλογή...εκτός αν είμαι στραβός κ δεν την βλέπω..

Συγκεκριμένα υπάρχουν μόνο οι επιλογές:history,direction,editing,settings,help,about κ επιλογές κειμένου...

Κάτι άσχετο:τα προβλήματα συγχρονισμού ήχου-εικόνας εξακολουθούν να υπάρχουν κ με το καινούργιο firmware...μέγιστο bug...:mad:

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με τα mms ! Δεν μπορώ να στείλω ούτε να λάβω ! Έχω κάνει και χειροκινητα και απο το site της SE της ρυθμίσεις ! Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι οτι όταν πάω να κάνω λήψη η να στείλω ενα mms η γηίνη σφαίρα εμφανίζεται για λιγα δευτερόλεπτα και μετα χάνεται πράγμα που σημαίνει οτι δεν είναι διαθέσιμο το gprs ! Πατόντας στο εικονίδιο του σήματος ειδα οτι έγραφε gprs μη διαθέσιμο. Όλος παραδόξος αφου έθεσα το κινητό σε flight mode και μετά το ξανα έβαλα σε κανονική καταστασή στο εικονίδιο του σήματος εμφαινίστηκε gprs διαθέσιμο. Βλεποντας αυτο εστειλα και έκανα λήψη mms αλλα πάντα έπρεπε να μπώ σε κατάσταση flight mode και μετά σε κανονική και πάντα το gprs ηταν διαθέσιμο μονο για λίγο. Μέτα αν έκανα προσπάθεια να στειλω η να πάρω mms που το αναβαλε για αργότερα. Σας παρακάλω αν κάποιος γνωρίζει για αυτό το πρόβλημα ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ

Χειροποίητα?μάλλον χειροκίνητα θες να πεις :P.Του έκανες την αναβάθμιση;αν ναι ξαναπέρασε τις ρυθμίσεις του παροχέα δικτύου σου..

Συγκεκριμένα υπάρχουν μόνο οι επιλογές:history,direction,editing,settings,help,about κ επιλογές κειμένου...

Δες την τελευταία επιλογή στο direction...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χειροποίητα?μάλλον χειροκίνητα θες να πεις :P.Του έκανες την αναβάθμιση;αν ναι ξαναπέρασε τις ρυθμίσεις του παροχέα δικτύου σου..

Σώστος φίλε μου λάθος μου... ναι έχω κάνει αναβάθμισει και έχω πέρασει τις ρυθμίσεις απο την Cosmote και την SE αλλα κανένα αποτέλσμα

Κάτι άσχετο:τα προβλήματα συγχρονισμού ήχου-εικόνας εξακολουθούν να υπάρχουν κ με το καινούργιο firmware...μέγιστο bug...:mad:

Αναφέρεσαι στα βίντεο που τραβάς με την κάμερα; Γιατί εμένα ο συγχρονισμός είναι απόλυτος!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Αναφέρεσαι στα βίντεο που τραβάς με την κάμερα; Γιατί εμένα ο συγχρονισμός είναι απόλυτος!

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με τα mms ! Δεν μπορώ να στείλω ούτε να λάβω ! Έχω κάνει και χειροκινητα και απο το site της SE της ρυθμίσεις ! Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι οτι όταν πάω να κάνω λήψη η να στείλω ενα mms η γηίνη σφαίρα εμφανίζεται για λιγα δευτερόλεπτα και μετα χάνεται πράγμα που σημαίνει οτι δεν είναι διαθέσιμο το gprs ! Πατόντας στο εικονίδιο του σήματος ειδα οτι έγραφε gprs μη διαθέσιμο. Όλος παραδόξος αφου έθεσα το κινητό σε flight mode και μετά το ξανα έβαλα σε κανονική καταστασή στο εικονίδιο του σήματος εμφαινίστηκε gprs διαθέσιμο. Βλεποντας αυτο εστειλα και έκανα λήψη mms αλλα πάντα έπρεπε να μπώ σε κατάσταση flight mode και μετά σε κανονική και πάντα το gprs ηταν διαθέσιμο μονο για λίγο. Μέτα αν έκανα προσπάθεια να στειλω η να πάρω mms που το αναβαλε για αργότερα. Σας παρακάλω αν κάποιος γνωρίζει για αυτό το πρόβλημα ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ

Αν δεν εχεις καρτα 3g αλλα απλη GSM, αλλαξε τις ρυθμισεις δικτυου (Εργαλεια-Πιν.Ελεγχου-Συνδεσεις-Κιν.Δικτυα, τσεκαρεις πανω και επιλεγεις Δικτυα GSM/3G και τσεκαρεις Μονο GSM...).

Live and let live...

Ναι το είδα που το συζητούσες με τον sealover αλλά δυστυχώς σε μένα δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ συγχρονισμός με εικόνα και ήχο.Μήπως φταίει το ότι του έχς περάσει γύρω στα 100 apps?Τα έχω install στην κάρτα βέβαια...Ή μήπως φταίει κάποιο από τα προγράμματα που του έχω περασμένα;π.χ. παρατήρησε κανείς διαφορά όταν έκανε uninstall το swiss manager pro 1.30 beta?

Για το θέμα του video η έλλειψη συγχρονισμού μάλλον οφείλεται στον player.

Το δοκίμασα χωρίς να έχω ούτε μια εφαρμογή εγκατεστημένη και το πρόβλημα συγχρονισμού υπήρχε.

Το παράδοξο είναι ότι αν παίξεις κάποιο video που έχεις τραβήξει αρκετές φορές κάποια στιγμή θα το παίξει κανονικά και αμέσως μετά το πρόβλημα θα επανέλθει.

Από τα παράξενα της SE...

Αν δεν εχεις καρτα 3g αλλα απλη GSM, αλλαξε τις ρυθμισεις δικτυου (Εργαλεια-Πιν.Ελεγχου-Συνδεσεις-Κιν.Δικτυα, τσεκαρεις πανω και επιλεγεις Δικτυα GSM/3G και τσεκαρεις Μονο GSM...).

Το έκανα και λειτούργησε σε ευχαριστώ πολυ φίλε μου!!!:)

Έχει βάλει κανείς μεγαλύτερη κάρτα μνήμης; Γιατί πήρα μια 4 GB, και στην κάμερα, εκεί που δείχνει τις υπολειπόμενες φωτογραφίες, ο αριθμός είναι μόνιμα στο 500...

Έχει βάλει κανείς μεγαλύτερη κάρτα μνήμης; Γιατί πήρα μια 4 GB, και στην κάμερα, εκεί που δείχνει τις υπολειπόμενες φωτογραφίες, ο αριθμός είναι μόνιμα στο 500...

Αν βαλεις μεγαλη καρτα σου δειχνει 500+.... Μετα χανει το μετρημα !!!

jzand

Αν βαλεις μεγαλη καρτα σου δειχνει 500+.... Μετα χανει το μετρημα !!!

Χάνει επίσης το μέτρημα και στο βίντεο...

Για το θέμα του video η έλλειψη συγχρονισμού μάλλον οφείλεται στον player.

Το δοκίμασα χωρίς να έχω ούτε μια εφαρμογή εγκατεστημένη και το πρόβλημα συγχρονισμού υπήρχε.

Το παράδοξο είναι ότι αν παίξεις κάποιο video που έχεις τραβήξει αρκετές φορές κάποια στιγμή θα το παίξει κανονικά και αμέσως μετά το πρόβλημα θα επανέλθει.

Από τα παράξενα της SE...

το θέμα όμως είναι ότι το πρόβλημα συγχρονισμού (τουλάχιστον πριν το update) είναι ότι όταν μεταφέρω τα βιντεάκια που τράβηξα στον υπολογιστή, έχουν κ στον υπολογιστή πρόβλημα!

το θέμα όμως είναι ότι το πρόβλημα συγχρονισμού (τουλάχιστον πριν το update) είναι ότι όταν μεταφέρω τα βιντεάκια που τράβηξα στον υπολογιστή, έχουν κ στον υπολογιστή πρόβλημα!

Τώρα όταν τα περνάς στον υπολογιστή, παρουσιάζουν πρόβλημα;

Εχει παρατηρήσει κανεις προβλήματα στις WLAN συνδέσεις και συγκεκριμένα σε internet hot spots αφου εχει αναβαθμίσει το P990 του με τη τελευταια εκδοση του firmware? Το αναφέρω αυτο διότι απο τη στιγμή που αναβαθμισα το δικό μου δεν έχω καταφέρει να συνδεθώ σε κανένα internet hot spot!!! Πιο συγκεκριμένα βρίσκει μεν τα ασύρματα δίκτυα, αλλα όταν προσπαθείς να συνδεθείς δε συμβαινει απολύτως τιποτα. Ουτε μηνυμα επιτυχίας αλλα ούτε και αποτυχίας. Προσπαθεί συνεχώς να συνδεθει χωρίς να γίνεται τίποτα. Με τη προηγουμενη έκδοση του firmware δεν ειχα αυτό το πρόβλημα τουλάχιστον!!!

εγω το προβλημα που εχω εδω και καιρο ειναι οτι η οταν ανοιγω καποιες φορες την καμερα για να βγαλω φωτο μου βγαζει νερα με πρασινο χρωμα μεσα με αποτελεσμα να μη βλεπω τιποτα και αλλες φορες κανει συνεχεια reset!!

εχω βαλει την αναβαθμιση αλλα τα ιδια,εβγαλα ενα ενα ολα τα εξτρα προγραμματα που ειχα βαλει ενα ενα για να δω μηπως κατι φταιει εβγαλα και την καρτα μνημης αλλα και παλι το κανει!!

νομιζω πως ειναι προβλημα μνημης του τηλεφωνου που με οποια αναβαθμιση δε προκειτε να φτιαξει!!!

deepbluezx12r

ΘΑ πρεπη να λαβης με μμς τις ρυθμισης του παροχεα σου και επειτα οκ σου ανοιγη 1 μηνυμα που θα το αποδεχθης
ΝΙΚΟΣ