kotsianis7 Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Στείλε καλύτερα e-mail από τη φόρμα επικοινωνίας του myaccount ή από την ιστοσελίδα της Κοσμοτέ για να μη χρεωθείς όσο θα περιμένεις τους-ανειδίκευτους-υπαλλήλους να σ'εξυπηρετήσουν ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsi Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Μου είπαν ότι στα προγράμματα My Way υπάρχει ενημέρωση υπολοίπου στέλνοντας ΕΥ στο 1256, μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος που έχει αυτό το πρόγραμμα; Παράθεση In my dream I was drowning my sorrows But my sorrows, they learned to swim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer7 Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Καλησπέρα, Έκανα προχθές ενεργοποίηση σε i-35 με τιμολογιακό μήνα 10/12 Στέλνω ενημέρωση χθές στο 1256 και λαμβάνω: -- 53' 80 sms εως 10/12 (το μύνημα γράφει τελευταία ενημέρωση 10/11(!!) ) 261mbyte εως 10/12 (το μύνημα γράφει τελευταία ενημέρωση 25/11 - μερικά λεπτά πριν ) -- Στέλνω σήμερα και αφού έχω μιλήσει ελάχιστα, ΚΑΝΕΝΑ SMS & 8 mbyte σύνολο bandwidth(iphone) -- 46' sms: 70(δεν έχω στείλει κανένα(!)) Τελευταία ενημέρωση : 10/11 mbyte 233,333 Τελευταία ενημέρωση : 10/11 (!!) --- Τι παίζει; Γιατί μειώθηκαν τα sms χωρίς να τα χρησιμοποιήσω;Τα mbytes ενώ χρησιμοποιήσα πολύ λιγότερα; Και ακόμα, χρεώνονται οι αποστολές στο 1256? Παράθεση Iphone 2G / Iphone 3Gs / Iphone 4 / iPhone 5 / Thl W8 / Galaxy S5 / iPhone 5S / iPhone 6 / iPhone 6S Plus / iPhone 8 Plus iMac 21,5 / MacBook Pro iPad 2 3G / iPad mini 2 / iPad PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Το sms δεν χρεωνεται. Για καλυτερη ενημερωση απο το 1256 να περιμενεις την εκδοση του πρωτου λογαριασμου και μετα, γιατι ισως τωρα να μην δουλευει και σωστα. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Για να μην μπλεχτείς με το 1256,υπολόγισε ότι μάξιμουμ έχεις τα 17/30 της ομιλίας και αντίστοιχο ποσοστό για τα μηνύματα και τα mb,μέχρι τις 10/12 που εκδίδεται ο λογαριασμός.Δηλαδή,έχεις λίγο παραπάνω απ'τα μισά(απ'το καθένα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 ενημερωση υπολοιπου εχουνε μονο τα προγραμματα myway και i; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Ολα τα προγραμματα. Απ'οσο ξερω. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 ενημερωση υπολοιπου εχουνε μονο τα προγραμματα myway και i; Όχι, έχουν και τα προγράμματα C ενημέρωση υπολοίπου.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 ενημερωση υπολοιπου εχουνε μονο τα προγραμματα myway και i; Όπως προείπαν οι συμφορουμίτες,έχουν όλα τα προγράμματα,πλην-φυσικά-του Μηδενικού και του Βασικού παγίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 πολυ καλο αυτο,επιτελους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis334 Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 το ΕΥ πρεπει να ειναι στα αγγλικα..μεχρι την εκδοση του πρωτου λογαριασμου...(15 μερες περιπου μετα την ενεργοποιηση)η δεν δουλευει καθολου η οχι σωστα...η υπηρεσια δουλευει και στα εταιρικα προγραμμτα...και σε ολα τα προγραμματα οικιακωου πελατη..και στο myway. στ .myway σας ερχται υπολοιπο χρηματων...πχ αν εχεται 10 ευρω υπολοιπο και θελετε να στειλετε μυνηματα μονο ειναι 10 δια 0.12 λεπτα....το υπολογιζεται αναλογως του αν θελετε να μιλησετε να μπειτε στο ιντερνετ η να στειλετε μυνημα...επισης υπαρχει και υπηρεσια που βλεπετε το ποσο του λογαρισμου σας που ειναι να πληρωσετε...στελνετε Λ στο 1256...τα μυνηματα δεν χρεωνοντε σε καμια περιπτωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Το EY μπορεί να στα ελληνικά ή στα αγγλικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis334 Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Το EY μπορεί να στα ελληνικά ή στα αγγλικά! αν δεν το παρει στα αγγλικα τοτε στα ελληνικα...ειναι αναλογως το κινητο...το 99% ειναι στα αγγλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Στα απεριόριστα σε ενημερώνει κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 αν δεν το παρει στα αγγλικα τοτε στα ελληνικα...ειναι αναλογως το κινητο...το 99% ειναι στα αγγλικα Αναποδα το λες. Εαν δεν το παρει στα Ελληνικα τοτε στα Αγγλικα. Εαν δεν το παρει στα Αγγλικα καπου αλλου ειναι το προβλημα :lol: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 αν δεν το παρει στα αγγλικα τοτε στα ελληνικα...ειναι αναλογως το κινητο...το 99% ειναι στα αγγλικα Για να τα λέμε σωστά, αν δεν μπορεί να το πάρει στα Ελληνικά, τότε μιλάμε για ΝΟΚΙΑ συσκευές ή εν πάση περιπτώσει, συσκευές που στέλουν πεζά-κεφαλαία Ελληνικά, αρα είναι καλύτερο να κάνουμε την αλλαγή γραμματοσειράς σε περιορισμένη για να μη χρεώνεται τα πολλαπλά μηνύματα σε γενικές γραμμές. Διπλό καλό δηλαδή. Να μπορεί και να στέλνει κανονικά το ΕΥ και να κάνει οικονομία στα μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis334 Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Για να τα λέμε σωστά, αν δεν μπορεί να το πάρει στα Ελληνικά, τότε μιλάμε για ΝΟΚΙΑ συσκευές ή εν πάση περιπτώσει, συσκευές που στέλουν πεζά-κεφαλαία Ελληνικά, αρα είναι καλύτερο να κάνουμε την αλλαγή γραμματοσειράς σε περιορισμένη για να μη χρεώνεται τα πολλαπλά μηνύματα σε γενικές γραμμές. Διπλό καλό δηλαδή. Να μπορεί και να στέλνει κανονικά το ΕΥ και να κάνει οικονομία στα μηνύματα.[/QUO πρωτον τα μυνηματα στο 1256 δεν χρεωνοντε και δευτερον στο 99% των τηλεφωνων το παιρνει στα αγγλικα...κ δεν το λεω ετσι εξυπηρετω καθημερινα δεκαδες συνδρομητες cosmote...σας το λεω εμπειρικα.. Στα απεριόριστα σε ενημερώνει κανονικά; ναι σε ολα τα οικιακα προγραμματα εκτος καρτοσυμβολαιου...στο οποιο μαθαινεις το υπολοιπο της καρτας σου καλωντας 1314...και αν εχεις τα 1200 λεπτα προς cosmote(προσφρα καρτοσυμβολαιου) στελνεις μνημα ΥΠ στο 1314 και σουρχεται απαντηση με το υπολοιπο απο 1200 που εχεις..δωρεαν το μυνημα Διάβασα μερικές σελίδες πριν ότι η ενημέρωση υπολοίπου ισχύει και για τα προγράμματα MULTI, αν και υπήρξε ένα πρόβλημα με την ενημέρωση SMS που μάλλον διορθώθηκε. Ξέρει κανείς αν η ενημέρωση ισχύει και για το πρόγραμμα MULTI MESSAGE MANIA που απ' ότι βλέπω στο site της Cosmote, είναι λίγο διαφορετικό από τα υπόλοιπα MULTI; λοιπον σχετικα με το μυνημα αυτο να σας τονισω οτι οταν μιλησω τωρα πχ αν εχω υπολοιπο 50 λεπτα ομιλιας και μιλησω 1 το μεσημερι για 20 λεπτα...και μολις κλεισω στειλω το μυνημα καπακι θα μου λεει υπολοιπο παλι 50 λεπτα και ας εχω μιλησει τα 20....γιατι το συστημα ενημερωνεται ανα 2-3 ωρες... την ωρα που ενημερωνεται το συστημα την βλεπετε και στο μυνημα... λεει ποτε εγινε η τελευταια ενημερωση....αρα στελνετε μυνημα μια δυο ωρες μετα την χρηση(ειτε εινα ομιλια μυνηματα η ιντερνετ) για να παρετε το σωστο υπολοιπο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 πρωτον τα μυνηματα στο 1256 δεν χρεωνοντε και δευτερον στο 99% των τηλεφωνων το παιρνει στα αγγλικα...κ δεν το λεω ετσι εξυπηρετω καθημερινα δεκαδες συνδρομητες cosmote...σας το λεω εμπειρικα.. Ναι, αλλά χρεώνονται πολλά μηνύματα όταν στέλνουν sms με πλήρη γραμματοσειρά. Το γνωστό σπάσιμο σε πολλαπλά μηνύματα. Και σε αυτό αναφερόμουν. Άρα, το γύρισμα στα Αγγλικά είναι απλό γιατροσόφι. Με εξαίρεση μερικές S/E συσκευές που δεν παρέχουν τη δυνατότητα αλλαγής μορφοποίησης χαρακτήρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 πρωτον τα μυνηματα στο 1256 δεν χρεωνοντε και δευτερον στο 99% των τηλεφωνων το παιρνει στα αγγλικα...κ δεν το λεω ετσι εξυπηρετω καθημερινα δεκαδες συνδρομητες cosmote...σας το λεω εμπειρικα.. το συστημα ενημερωνεται ανα 2-3 ωρες... την ωρα που ενημερωνεται το συστημα την βλεπετε και στο μυνημα... λεει ποτε εγινε η τελευταια ενημερωση....αρα στελνετε μυνημα μια δυο ωρες μετα την χρηση(ειτε εινα ομιλια μυνηματα η ιντερνετ) για να παρετε το σωστο υπολοιπο.... Επειδή ήδη μακρυγορούμε, το μήνυμα μπορεί να αποσταλεί κανονικά με ελληνικούς χαρακτήρες, με εξαίρεση ορισμένες συσκευές οι οποίες δημιουργούν πρόβλημα με τη μετατροπή των χαρακτήρων σε Unicode πρότυπο. Το έχω δοκιμάσει με SE, Samsung,LG και όλες στέλνουν στα ελληνικά. Γενικώς, αν δεν αναγνωριστεί με ελληνικά, ας ξαναπροσπαθούν οι συνδρομητές στα αγγλικά. Από τη μέχρι τώρα χρήση της υπηρεσίας, το σύστημα ενημερώνεται κατά μέσο όρο κάθε 20-30 λεπτά. Εξαιρετικά σπάνια αργεί λίγο περισσότερο. Το έχω δοκιμάσει και σε i προγράμματα, και στα κανονικά προγράμματα και στα myway και maximum καθυστέρηση είχα σχεδόν πάντα 20 λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekos23 Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Εχω το προγραμμα 240(4ωρες+1 σε αριθμο που θελω εγω) με παγιο 35, ειναι το παλιο προγραμμα τωρα υπαρχει το 270 αν δεν κανω λαθος, λοιπον καθε 3 του μηνα ξεκινα ο καινουργιος δωρεαν χρονος, ολα καλα μεχρι αυτο τον μηνα που εχω μιλησει 117 λεπτα και στελνω μνμ και μου λεει οτι εχω ακομα διαθεσιμο 243λ, δηλαδη παμε συνολο στης 6 ωρες, και λεω μεταφερεται ο χρονος του προηγουμενου μηνα στον επομενο απο οτι ξερω οχι, θα τους παρω τηλ οταν βγει ο καινουργιος λογαριασμος, απλος το γραφω μηπως εχει τυχη σε κανεναν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aurame Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 εδω και 15 ημερες που ενεργοποιησα το πακετο με τα 600 λεπτα οταν εστελνα sms για το υπολοιπο χρονου ομιλιας μου ερχοταν το μηνυμα πως λογω τροποποιησης/απενεργοποιησης της υπηρεσιας θα ειναι διαθεσιμη η υπηρεσια οταν εκδοθει ο λογαριασμος του Δεκεμβριου... σημερα μου λεει πως θα ειναι διαθεσιμη οταν εκδοθει ο λογαριασμος του Ιανουαριου.. συμβαινει και σε αλλους αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Εχω το προγραμμα 240(4ωρες+1 σε αριθμο που θελω εγω) με παγιο 35, ειναι το παλιο προγραμμα τωρα υπαρχει το 270 αν δεν κανω λαθος, λοιπον καθε 3 του μηνα ξεκινα ο καινουργιος δωρεαν χρονος, ολα καλα μεχρι αυτο τον μηνα που εχω μιλησει 117 λεπτα και στελνω μνμ και μου λεει οτι εχω ακομα διαθεσιμο 243λ, δηλαδη παμε συνολο στης 6 ωρες, και λεω μεταφερεται ο χρονος του προηγουμενου μηνα στον επομενο απο οτι ξερω οχι, θα τους παρω τηλ οταν βγει ο καινουργιος λογαριασμος, απλος το γραφω μηπως εχει τυχη σε κανεναν Σε ενημερώνει για το σύνολο του χρόνου ομιλίας του τρέχοντος μήνα+το υπόλοιπο που προέκυψε κατά τον προηγούμενο ( αφού, για να καταναλώσεις το υπόλοιπο θα πρέπει να καταναλώσεις πρώτα το χρόνο του τρέχοντος ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekos23 Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Δεν αντιλεγω σε αυτο που λες, αλλα στα 2 χρονια που εχω αυτη την συνδεση ειναι η πρωτη φορα που μου το γραφει και εννοιτε οτι δεν ειναι η πρωτη φορα που δεν εχω τελειωσει τον χρονο που εχω, για αυτο μου φανηκε περιεργο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer7 Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Για Internet on the go έχουμε ενημέρωση υπολοίπου; Παράθεση Iphone 2G / Iphone 3Gs / Iphone 4 / iPhone 5 / Thl W8 / Galaxy S5 / iPhone 5S / iPhone 6 / iPhone 6S Plus / iPhone 8 Plus iMac 21,5 / MacBook Pro iPad 2 3G / iPad mini 2 / iPad PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Αναποδα το λες. Εαν δεν το παρει στα Ελληνικα τοτε στα Αγγλικα. Στέλνω το μήνυμα ΕΥ στα ελληνικά αλλά δεν λειτουργεί! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts