webassasin Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Την καλησπερα μου παλιοπαιδα! Εχω παρατηρησει σε πολλους υπολογιστες οτι το youtube δεν την παλευει για κανενα λογο. Πλεον δε μπορουμε να δουμε βιντεο σε rush hour,ασχετα αν ειμαστε στο 2013 με ισχυρες γραμμες. Εαν θελω να προχωρησω ειδικα το βιντεο ξεκιναει παλι να φορτωνει απο το σημειο που προχωρησα τον κερσορα μου. Το πιο ενοχλητικο παντως ειναι οτι πολλες φορες ενω εχει φορτωσει το βιντεο,πατωντας το replay button απλα ξαναφορτωνει το βιντεο. Εχουμε καποια λυση σε αυτο? Δεν αφορα τον υπολογιστη μου,γιατι μου το λεει αρκετος κοσμος,οποτε υποθετω δεν ειναι προβλημα cache.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis13 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Την καλησπερα μου παλιοπαιδα! Εχω παρατηρησει σε πολλους υπολογιστες οτι το youtube δεν την παλευει για κανενα λογο. Πλεον δε μπορουμε να δουμε βιντεο σε rush hour,ασχετα αν ειμαστε στο 2013 με ισχυρες γραμμες. Εαν θελω να προχωρησω ειδικα το βιντεο ξεκιναει παλι να φορτωνει απο το σημειο που προχωρησα τον κερσορα μου. Το πιο ενοχλητικο παντως ειναι οτι πολλες φορες ενω εχει φορτωσει το βιντεο,πατωντας το replay button απλα ξαναφορτωνει το βιντεο. Εχουμε καποια λυση σε αυτο? Δεν αφορα τον υπολογιστη μου,γιατι μου το λεει αρκετος κοσμος,οποτε υποθετω δεν ειναι προβλημα cache.. Όντως συμβαίνει σε όλους όσους ξέρω αυτό(εννοείται και μένα) δεν το έχω ψάξει βέβαια να δω τι συμβαίνει.Σε άλλους είναι πολύ χειρότερα πχ. σε ένα φίλο μου ανοίγεις το βίντεο φορτώνει και μόλις το βάζει full screen ξαναφορτώνει από την αρχή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webassasin Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Όντως συμβαίνει σε όλους όσους ξέρω αυτό(εννοείται και μένα) δεν το έχω ψάξει βέβαια να δω τι συμβαίνει.Σε άλλους είναι πολύ χειρότερα πχ. σε ένα φίλο μου ανοίγεις το βίντεο φορτώνει και μόλις το βάζει full screen ξαναφορτώνει από την αρχή.. Aυτο ειναι απλα ρυθμιση. Πας εδω http://www.youtube.com/account_playback και επιλεγεις : Έχω αργή σύνδεση. Να μην αναπαράγονται ποτέ βίντεο υψηλότερης ποιότητας. Aυτο βοηθαει οταν το πηγαινεις μπρος-πισω το βιντεο και οταν βαζεις fullscreen. Το ειχα ενεργοποιησει και εγω,αλλα ειδα οτι ειχε απενεργοποιηθει παλι. Παρ ολα αυτα δε βοηθησε στο θεμα του replay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Τον τελευταίο καιρό έχω θέμα με το youtube. Αργεί να φορτώσει τα βίντεο ακόμα και σε ανάλυση 360p. Κάποιες φορές μάλιστα ξεκινάει να μου παίζει τα βίντεο σε ανάλυση 240p! Κάποια βίντεο μου τα παίζει κανονικά χωρίς να καθυστερεί στην φόρτωση. Έχω 24άρα γραμμή conn-x. Στο ρούτερ μου βγάζει ταχύτητα down 12411 kbps και up 1023 kbps, ενώ και με το speedtest.net που έκανα αρκετές μετρήσεις μου βγάζει ταχύτητα download γύρω στα 10mbps. Επίσης δεν είναι θέμα υπολογιστή μιας και έχει γίνει δοκιμή και σε άλλον υπολογιστή και tablet καθώς επίσης έχει γίνει δοκιμή και με διαφορετικό browser. Αντιμετωπίζει κανείς παρόμοιο πρόβλημα? Τί μπορεί να ευθύνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Τον τελευταίο καιρό έχω θέμα με το youtube. Αργεί να φορτώσει τα βίντεο ακόμα και σε ανάλυση 360p. Κάποιες φορές μάλιστα ξεκινάει να μου παίζει τα βίντεο σε ανάλυση 240p! Κάποια βίντεο μου τα παίζει κανονικά χωρίς να καθυστερεί στην φόρτωση. Έχω 24άρα γραμμή conn-x. Στο ρούτερ μου βγάζει ταχύτητα down 12411 kbps και up 1023 kbps, ενώ και με το speedtest.net που έκανα αρκετές μετρήσεις μου βγάζει ταχύτητα download γύρω στα 10mbps. Επίσης δεν είναι θέμα υπολογιστή μιας και έχει γίνει δοκιμή και σε άλλον υπολογιστή και tablet καθώς επίσης έχει γίνει δοκιμή και με διαφορετικό browser. Αντιμετωπίζει κανείς παρόμοιο πρόβλημα? Τί μπορεί να ευθύνεται? εχεις cyta? ενας φιλος μου εχει ακριβως το ιδιο προβλημα με cyta Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Το γράφω, η σύνδεσή μου είναι κόνεξ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Καλησπέρα σε όλους! Αρχικά να ξεκαθαρίσω ότι δεν βρήκα πιο σωστό θρέντ για να ανοίξω το θέμα μου, οπότε αν βρίσκεται σε λάθος σημείο ας μεταφερθεί. Θέλω να γράψω ένα σι ντι για το αυτοκίνητο (όχι εμ πι 3) και δεν γνωρίζω τι φορμάτ πρέπει να είναι τα αρχεία που θα βάλω στο σι ντι... σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 (edited) Πας σε αυτό το σαιτ http://www.youtube-mp3.org/gr και κάνεις το βίντεο που θες mp3 . Μετά με ένα πρόγραμμα όπως το infrarecorder ή το Nero παιρνεις τα mp3 και το πρόγραμμα τα κάνει μόνο του κανονικό audio cd που θα παίζει σε όλα τα cd player. Edited June 9, 2013 by johnnytifosi Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Θα ήθελα να κατεβασω τραγουδια από το youtube αλλά να τα εγγραψω σε cd χωρίς εικόνα,να παιζουν σε cd Player.Μπορώ να τα μετατρέψω και πώς;Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Υπάρχουν άφθονος converters ειδικά αν δουλεύεις firefox,έχει add on που ´παιζουν´ αμεσως. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Μια απλη αναζητηση youtube to mp3 αρκει :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Ευχαριστώ παιδιά θα το ψάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Προσωπικά χρησιμοποιώ το ytd, για εμένα είναι απλό στη χρήση. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Παρατήρησα από σήμερα τα ξημερώματα, το YouTube άλλαξε τη ποιότητα στα video του και έχει μόνο τις επιλογές 320p και 720p. Το παρατήρησε κανείς άλλος αυτό ή μόνο σ' εμένα συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Και σε έμενα το ίδιο συμβαίνει με firefox. Κατέβασα το chrome και δουλεύει κανονικά. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Παρατήρησα από σήμερα τα ξημερώματα, το YouTube άλλαξε τη ποιότητα στα video του και έχει μόνο τις επιλογές 320p και 720p. Το παρατήρησε κανείς άλλος αυτό ή μόνο σ' εμένα συμβαίνει; Και σε έμενα το ίδιο συμβαίνει με firefox. Κατέβασα το chrome και δουλεύει κανονικά. Με κανεναν browser δεν εχω θεμα με την επιλογη της ποιοτητας! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 (edited) Κι εμένα με Firefox το κάνει. Θα δοκιμάσω και Chrome αν και δεν τον προτιμώ σε σχέση με τον Firefox. EDIT: Διορθώθηκε προς το παρόν. Edited February 18, 2015 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nagual Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Ο πιο απλός τρόπος που βρήκα, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσω plugins κλπ είναι με το videograbby: 1. Πήγαινε στο youtube video που θες και παρατήρησε πάνω, στη γραμμή διευθύνσεων τη διεύθυνση (URL) του video που είναι κάπως έτσι: http://www.youtube.com/watch?v=..... 2. Βάλε τα γράμματα "vg" μπροστά ακριβώς από τη λέξη "youtube". Το παραπάνω δηλαδή να γίνει: http://www.vgyoutube.com/watch?v=... και πάτα enter 3. Θα σε πάει σε άλλη σελίδα όπου εκεί πατάς το κουμπί "Download MP3" για να το κατεβάσεις σε μορφή MP3 Εναλλακτικά, μπορείς απλά να κάνεις copy το παραπάνω URL και να το κάνεις paste στο site του videograbby Παράθεση always look on the bright side of life :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Τι ακριβως κανει αυτο το κουμπι με την μουσικη που εχει προστεθει απο σημερα στα video του youtube?Μας τρολλαρει το youtube πρωταπριλιατικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fade2Black Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Καλημέρα, έψαξα αλλά δεν βρήκα να υπάρχει παρόμοιο θέμα, οπότε σκέφτηκα να το ρωτήσω εδώ. Πολύ συχνά βλέπω στο iPad μου ή στο iPhone μου σε διάφορα βίντεο του Youtube να μου πετάει το μήνυμα "Αυτό το βίντεο δεν είναι διαθέσιμο". Σε υπολογιστή παίζει κανονικά. Επίσης το βίντεο είναι τραβηγμένο από iphone. Τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ πολύ...! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adams25 Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 καλησπέρα παιδιά ξεκίνησα να φτιάχνω κάποια βίντεο και τα ανεβάζω στο youtube χρησιμοποιώ το Apowersoft Screen Capture Pro άλλα όταν τα ανεβάζω δεν φαίνεται καθαρά το βίντεο πολύ μικρά τι πρέπει να αλλάξω ξέρει κάποιος ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και στον υπολογιστή που αποθηκεύετε μόνο αν το βάλω σε πλήρη εικόνα φαίνεται καθαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Λογικά έχει να κάνει με την ανάλυση του βίντεο. Καν' το export σε 1080p ή 720p (ή αλλιώς 1920*1080 ή 1280*720) Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adams25 Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Λογικά έχει να κάνει με την ανάλυση του βίντεο. Καν' το export σε 1080p ή 720p (ή αλλιώς 1920*1080 ή 1280*720) δεν βλέπω κάπου στις ρυθμίσεις κάτι τέτοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Δυστυχώς ούτε ακουστά δεν το έχω το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς. Δώσε λίγο αν θέλεις περισσότερα στοιχεία. Τι ανάλυση είναι το βίντεο που ανέβασες και σε τι μορφή; Το βίντεο το έκανες editing; Αν ναι, με ποιο πρόγραμμα; Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Γεια σας Στο youtube οταν κάνω subscribe σε ενα καναλι και αυτο το κανάλι κάνει upload πολλά βιντεο την ημέρα δεν με βολευει γιατι στα "subscriptions" γεμιζει με βίντεος απο αυτο το κανάλι και με δυσκολευει να κανω περιηγηση σε ολα τα καναλια ισαξια. πχ κανάλια ειδήσεων. Ξέρει ξαποιος πως να μειώσω αυτο το φαινομενο? πχ να βλέπω ένα μονο βιντεο απο κάποιο καναλι την ημέρα maximum. :bow: Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts