sp3cial Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς μου πήρα μια coca cola light 1,5λίτρο = 1,90ε. Κόντεψα να πάθω συγκοπή. Και σήμερα πάω στη κάβα της γειτονιάς μου και βρίσκω pepsi 1.5λίτρο = 0,80ε. Είχε προσφορά -0,50ε.... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς μου πήρα μια coca cola light 1,5λίτρο = 1,90ε. Κόντεψα να πάθω συγκοπή. Και σήμερα πάω στη κάβα της γειτονιάς μου και βρίσκω pepsi 1.5λίτρο = 0,80ε. Είχε προσφορά -0,50ε.... :mad: η πεπσι πολυ καιρο εχει την προσφορα αυτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 η πεψι σχεδον χρονο την εχει στα 0.80-0.90 η κοκα κολα ειναι σε προσφορα νομιζω 2+1 δωρο οσον αφορα λαιτ και ζιροου, 3+1 στις κανονικες. μερικοι εχουν και κατι ξεχασμενες με 1.10 ή 1.20 το 1,5 λιτρο Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Η Pepsi πάντως έχει διαφορά μεταξύ 1,5lt προσφοράς, και μεταλλικού κουτιού 330ml. Το 1,5lt έχω παρατηρήσει σαν να έχει πιό πολύ νερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 προσπαθώ να τα αποφεύγω τα αναψυκτικά αλλά όταν πίνω θα πιω coca cola light, η κανονική μου φαίνεται πολύ γλυκιά και η pepsi δεν μου αρέσει. Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Δυστυχώς όλες οι ως τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι αν ανέβουν οι κατώτερες κλίμακες ΦΠΑ σε κάποια προιόντα ,τ'αναψυκτικά είναι πρώτα σε προτίμηση να πάνε παραπάνω σε τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themaras7 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 ό,τι κάτσει την κάθε φορά!!αλλά μερικές φορές αναζητώ το ανθρακικό της κόκα κόλα πιο πολύ το βραδάκι με καμιά ταινία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Τελευταία προτιμώ την Pepsi από την Coca cola... μου φαίνεται ότι έχουν καλυτερέψει τη γεύση της πρώτης... Επίσης το green tea με λεμόνι της lipton είναι απλά θεϊκό! Όπως και ο χυμός μάνγκο της αμιτα (ο οποίος γίνεται και τέλεια γρανίτα :p) Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luci Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Μου αρέσει αρκετά το Red Bull. Ωστόσο είναι αρκετά ακριβό (ειδικά από περίπτερο στην Αθήνα μέχρι και 2,50 ευρώ μου το έχουν πουλήσει). Γι'αυτό παίρνω (χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση) την απομίμηση RB του carrefour το sugarfree που τα έχει 0,57 και έχουν περίπου την ίδια γεύση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 για όσους είναι fan των αναψυκτικών, η ΗΒΗ διοργανώνει διαγωνισμό με δώρο κουτάκια για έναν χρόνο!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_4 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Προτιμώ coca cola light καθαρά κ μόνο για τη γεύση αλλά δεν πίσω πολύ συχνά (3-4 φορές το μήνα) Επίσης για να ξυπνήσω μερικές φορές red bull Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Προτιμώ coca cola light καθαρά κ μόνο για τη γεύση αλλά δεν πίσω πολύ συχνά (3-4 φορές το μήνα) Επίσης για να ξυπνήσω μερικές φορές red bull το πρωί redbull; ή γενικά για να ξυπνήσεις; Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_4 Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 το πρωί redbull; ή γενικά για να ξυπνήσεις; Όχι, όχι γενικά όταν δεν υπάρχει χρόνος για καφέ:) Το πρωί δεν αλλάζω με τίποτα την ιεροτελεστία του καλύτερου καφέ του κόσμου (ελληνικός) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rozpanthiras Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 για όσους είναι fan των αναψυκτικών, η ΗΒΗ διοργανώνει διαγωνισμό με δώρο κουτάκια για έναν χρόνο!! Εγώ βγήκα ΗΒΗ μπλέ, καλή φάση να έχω τα αναψυκτικά όλου του χρόνου free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 pepsi max,γιατι ειναι πολυ μπροστα απο την....αλλη,και αυτες τις τιμες πρεπει να εχουν τα αναψυκτικα.;) Πολυ καλη η πορτοκαλαδα του carefour,το 500αρι 0,33 ευρω.;) Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adjoint Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Εγώ προτιμώ coca cola και καμιά λεμονάδα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rozpanthiras Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 pepsi max,γιατι ειναι πολυ μπροστα απο την....αλλη,και αυτες τις τιμες πρεπει να εχουν τα αναψυκτικα.;) Πολυ καλη η πορτοκαλαδα του carefour,το 500αρι 0,33 ευρω.;) η pepsi max έχει πολύ ωραία γεύση, πιστεύω οτι είανι το ωραιότερο light αναψυκτικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 η pepsi max έχει πολύ ωραία γεύση, πιστεύω οτι είανι το ωραιότερο light αναψυκτικό. και εμενα μου αρεσει πολυ η pepsimax και συτη περνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Συμφωνα με τα 4 τελευταια post,3 στους 4 πινουν pepsi max!:lol: Tυχαιο?δεν νομιζω!:lol: Εχανε και την 6αδα κουτακια 330 με 2 ευρω,και την περασαμε τρελλα τοσο καιρο! Εχει πολυ πλακα η διαφημηση της pepsi παρακατω.....:lol: Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Δεν την είχα ξαναδεί τη συγκεκριμένη. Πολύ μπροστά, γενικότερα όλες τους οι διαφημίσεις τα σπάνε! Κι αυτή είναι πολύ καλή της Pepsi MAX. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas18 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 η pepsi max έχει πολύ ωραία γεύση, πιστεύω οτι είανι το ωραιότερο light αναψυκτικό. ναι κι εγω ετσι πιστευω...η pepsi max ειναι το πιο καλο αναψυκτικο χωρις θερμιδες!!!η coca cola zero κ light εχουν μια περιεργη γευση αλλα οκ κ υτα τα πινω.....δε λεω οχι σε αναψυκτικο cola δυστυχως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Δεν την είχα ξαναδεί τη συγκεκριμένη. Πολύ μπροστά, γενικότερα όλες τους οι διαφημίσεις τα σπάνε! Κι αυτή είναι πολύ καλή της Pepsi MAX. τρομερη διαφημιση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 πώς την πίνετε την pepsimax μόνο αφρός είναι και τίποτα άλλο Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Πολυ καλη η πορτοκαλαδα του carefour,το 500αρι 0,33 ευρω.;)τη πηρασ σημερα απο περιεργεια για να την δοκιμασω ναι κι εγω ετσι πιστευω...η pepsi max ειναι το πιο καλο αναψυκτικο χωρις θερμιδες!!!η coca cola zero κ light εχουν μια περιεργη γευση αλλα οκ κ υτα τα πινω.....δε λεω οχι σε αναψυκτικο cola δυστυχως! τα εχει προσφορα.. 4 μισολιτρα για 2 ευρω ή 6 κουτακια 1,70 περιπου. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 4 μισολιτρα για 2 ευρω ή 6 κουτακια 1,70 περιπου. σε ποιο σουπερ μαρκετ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts