AgentCain Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 Εντάξει δεν πήγαν όλοι Πολυτεχνείο, αρκετοί ναι... Ο πετυχημένος δεν είναι αυτός που θα κάνει την πρόβλεψη στη βάση αλλά αυτός που επιλέγοντας μια σχολή (ασχέτως βάσης) θα προσπαθήσει να φτάσει στην ειδίκευση που νομίζει ότι θα του προσφέρει ότι το καλύτερο για να πετύχει επαγγελματικά. Διότι ΟΛΟΙ ψάχνουν σήμερα εξειδικευμένα άτομα. Και ακόμα πιο περιζήτητα είναι τα εξειδικευμένα άτομα που γνωρίζουν πολυπλεύρως το επάγγελμά τους (πριν εξειδικευτούν). Και αυτό το περι "περιουσίας" το ακούμε βερεσέ ΟΛΟΙ έχουν ανεργία. Το θέμα είναι να διαλάξεις επάγγελμα στο οποίο θαρρείς ότι θα ξεχωρίσεις και θα καινοτομήσεις. Και ο Eistein είχε ανταγωνιστές, κατάφερε να ξεχωρίσει όμως κυρίως με την εργατικότητα του και την αφοσίωσή του στην επιστήμη που διάλεξε Επιπλέον ο τίτλος του τμήματός σου είναι γενικευμένος Για να καταλάβεις οι μαθηματικοί μπορούν με ένα-δυο μεταπτυχιακά να κάνουν τη δουλειά πληροφορικάριου, κάτι για το οποίο πολλοί διαμαρτύρονται [sIGPIC][/sIGPIC]Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network member a.k.a. TWMN community Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 παιδια.παρατηρω οτι ολοι εδω περα στο forum στο πολυτεχνειο περασατε.να ξερετε ομως κατι.οι σχολες ειναι σαν τις εταιριες στο χρηματιστηριο.οτι εχει υψηλη βαση εχει και ζητηση.δεν κοιταζετε μελλοντικα αλλα ακουτε τωρα τι ζητηση εχει το επαγγελμα.καποτε ολοι ηθελαν ιατρικη γιατι πραγματι τοτε το επαγγελμα του γιατρου αποτελουσε μονοδρομο και οικονομικα και λογω της ελλειψης γιατρων εκεινη την εποχη.τα πραγματα αλλαξαν.για παραδειγμα δεν μπορω να φανταστω τωρα ατομο που να θελει να γινει γιατρος επειδη πιστευει πως θα κανει περιουσια.μονο την κοινωνικη προσφορα σκεφτεται(λεμε τωρα) ή το κυρος που πλεον το εχει χασει.οι παπουδες μας μονο το πιστευουν αυτο.ακομα για παραδειγμα ουτε οι ηλεκτρολογοι στην παρουσα φαση μπορουν να κανουν περιουσια δουλευοντας σε μια εταιρεια οπου θα περνουν 800-900 ευρω στην αρχη.γι'αυτο ο πετυχημενος ειναι αυτος ο οποιος μπορεσει να προβλεψει εκεινο το επαγγελμα που τωρα εχει βαση 15 και αργοτερα θα φτασει 19.και μην ξεχνατε οτι καποτε οι πολιτικοι μηχανικοι ειχαν βαση 14-15.επειδη ομως τελευταια χτιστηκαν πολλα σπιτια και πολυκατοικιες και επειδη ο ελληνας αρχισε να αποκτα αμερικανικη νοοτροπια ετσι αρχισε να αναπτυσσεται το επαγγελμα. επισης οι μηχανολογοι.επειδη σιγα σιγα η χωρα μας αρχιζει να αναπτυσσεται βιομηχανικα αναπτυχθηκε και το επαγγελμα αυτο.οπως και του ηλεκτρολογου λογω της ανοδους της τεχνολογιας.τιποτα δεν ειναι τυχαιο με τα επαγγελματα.διοτι σε 5-10 χρονια τα παντα αλλαζουν και η αγορα εργασιας αλλαζει.και τοτε ειναι που ολοι μας εδω θα προβληματιζομαστε.τωρα χαιρομαστε αν βγαλαμε 19400 μορια.δεν ειναι ετσι. Δηλαδή λες ότι όλοι που περάσαμε εδώ το κάναμε για τα λεφτά?Πρώτον δεν θα μιλάς για άλλους χωρίς να ξέρεις.Δεύτερον αν δεν έχεις δώσει ακόμα να βάλεις πρώτη επιλόγη ΤΕΙ ΙΧΘΥΟΚΟΜΕΙΑΣ καθώς έχει τρομερές προοπτικές.Δεν άφησα την Πληροφορική για να πάω στο Πολιτικούς ένω έχω συγγενή 1ου βαθμού που είναι τόσο πετυχημένος τόσο πολύ στο χώρο που θα μου εξασφάλιζε όσο άσχρηστος και να ήμουνα δουλειά με καλά λεφτά.Το ίδιο και κάμποσοι από εδώ μέσα που άφησαν καλές σχολές και ξαναδιαβάσανε για να πάνε εκεί που θέλανε.Θα σου απαντήσουνε και αυτοί σύντομα.Πετηχυμένος δεν είναι αυτός που θα προβλέψει ποια σχολή θα πάρει τα πάνω της.Είναι αυτός που θα κάνει ότι τον εκφράζει.Δεν διανοόμε ότι μπορείς να φέρεις τέτοιες απόψεις. Να ξέρεις οι ψυχές των ανθρώπων δεν είναι σαν το χρηματιστήριο.Μόλις είδα ότι πέρασες διδακτικη της τεχνολογιας και ψηφιακων συστημάτων παν πειραια.Και εγώ θα κάνω την φοβερή ερώτηση.Αν είχες όσα μόρια ήθελες σε ποια σχολή θα πήγαινες?Ανυπομονώ για την απάντηση. Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnney Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 ωραια ολα αυτα... αλλα στο παιδι δεν απαντησατε για τον προγραμματισμο που ρωτησε! εγω ρε παιδια ειμαι απο θετικη και απο προγραμματισμο δεν ξερω καν τι ειναι? τι θα κανω?! ΠΩΛΑΜΕ-ΞΕΠΩΛΑΜΕ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ Β ΚΑΙ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ - ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 παιδια.παρατηρω οτι ολοι εδω περα στο forum στο πολυτεχνειο περασατε.να ξερετε ομως κατι.οι σχολες ειναι σαν τις εταιριες στο χρηματιστηριο.οτι εχει υψηλη βαση εχει και ζητηση.δεν κοιταζετε μελλοντικα αλλα ακουτε τωρα τι ζητηση εχει το επαγγελμα.καποτε ολοι ηθελαν ιατρικη γιατι πραγματι τοτε το επαγγελμα του γιατρου αποτελουσε μονοδρομο και οικονομικα και λογω της ελλειψης γιατρων εκεινη την εποχη.τα πραγματα αλλαξαν.για παραδειγμα δεν μπορω να φανταστω τωρα ατομο που να θελει να γινει γιατρος επειδη πιστευει πως θα κανει περιουσια.μονο την κοινωνικη προσφορα σκεφτεται(λεμε τωρα) ή το κυρος που πλεον το εχει χασει.οι παπουδες μας μονο το πιστευουν αυτο.ακομα για παραδειγμα ουτε οι ηλεκτρολογοι στην παρουσα φαση μπορουν να κανουν περιουσια δουλευοντας σε μια εταιρεια οπου θα περνουν 800-900 ευρω στην αρχη.γι'αυτο ο πετυχημενος ειναι αυτος ο οποιος μπορεσει να προβλεψει εκεινο το επαγγελμα που τωρα εχει βαση 15 και αργοτερα θα φτασει 19.και μην ξεχνατε οτι καποτε οι πολιτικοι μηχανικοι ειχαν βαση 14-15.επειδη ομως τελευταια χτιστηκαν πολλα σπιτια και πολυκατοικιες και επειδη ο ελληνας αρχισε να αποκτα αμερικανικη νοοτροπια ετσι αρχισε να αναπτυσσεται το επαγγελμα. επισης οι μηχανολογοι.επειδη σιγα σιγα η χωρα μας αρχιζει να αναπτυσσεται βιομηχανικα αναπτυχθηκε και το επαγγελμα αυτο.οπως και του ηλεκτρολογου λογω της ανοδους της τεχνολογιας.τιποτα δεν ειναι τυχαιο με τα επαγγελματα.διοτι σε 5-10 χρονια τα παντα αλλαζουν και η αγορα εργασιας αλλαζει.και τοτε ειναι που ολοι μας εδω θα προβληματιζομαστε.τωρα χαιρομαστε αν βγαλαμε 19400 μορια.δεν ειναι ετσι. 1 αποψη μου ειναι οτι οι γιατροι βγαζουν ακομα τρελα λεφτα(αν τουλαχιστον εχουν δικο τους ιατρειο η δουλευουν σε ενα ιδιωτικο νοσοκομιο)ακομα και αυτοι που δουλευουν στο δημοσιο βγαζουν λεφτα με τον ενα η με τον αλλο τροπο(ολοι καταλαβαινουν για πιο πραγμα μιλαω) 2 σε αυτο που ειπες για τους ηλεκτρολογουσς νομιζω οτι σχεδον ολα τα επαγγελματα εχουν την ιδια μοιρα.ξερεις εσυ κανεναν που με το που τελειωσει τη σχολη και κανει ενα μεταπτυχιακο να βγαζει 1500 και 2000 ευρω?(στις εξαιρεσεις βρισκονται οι γιατροι) 3συμφωνω απολυτα με τον AgentCain οτι ενας που τελειωνει ΗΜΜΥ δεν ειναι προγραμματιστης ακομα και αν παρει την αντιστοιχη κατευθυνση.θα μπορουσε βεβαια με ενα μεταπτυχιακο να γινει ανετα μηχανικος λογισμικου. τελος και εγω AgentCain καταφερα με 3 μηνες διαβασμα φετος ,χωρις φροντιστηριο και παρακολουθοντας τη σχολη που περασα περσυ να μπω ηλεκτρολογος(σημειωνω οτι πηγαινα σε δημοσιο αλλα ταυτοχρονα ,οταν πηγαινα γ λυκειου πηγινα φροντιστηριο).το λεω αυτο για να δειξω σε μερικους οτι αν κατι το θες πολυ μπορεις να το πραγματοποιησεις ,χωρις απαραιτητα να εχεις τη συμπαρασταση των γυρω σου [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 ωραια ολα αυτα... αλλα στο παιδι δεν απαντησατε για τον προγραμματισμο που ρωτησε! εγω ρε παιδια ειμαι απο θετικη και απο προγραμματισμο δεν ξερω καν τι ειναι? τι θα κανω?! Ρε συ αυτά που κάναμε στον προγραμματισμό δεν είναι τίποτα.Θα τα μάθεις πολύ γρήγορα.Επίσης μην νομίζεις ότι οι άλλοι που έχουν δώσει έχουν τρελό πλεονέκτημα.Έχουνε μια επαφή παραπάνω.Βέβαια θα είναι χρήσιμη αλλά δεν εισαι και ξυπόλητος στα αγκάθια. Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
capacitor Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 ελεος δηλαδη!δεν καταλαβαινω γιατι ορισμενοι το βλεπεται τοσο ανταγωνιστηκα το θεμα(σκεφτεσαι απο τωρα οτι ο αλλος θα παιρνει μεγασλυτερο μισθο και για αυτο το λογο θα πρεπει να τον ξεπερασεις για να βγαζεις περισσοτερα)!ελατε στα συγκαλα σας ρεεεεεεεεε!δεν εισαστε πλεον λυκειο!εχοντας συνεχεια στο μυαλο σας πως θα περασεται τον αλλον ,και μονο αυτο δεν φορτωνεται τη ζωη σας με αγχος και ουσιαστηκα δεν ζειτε φοιτητικη ζωη.τι σε νοιαζει τι βαθμους παιρνει ο αλλος,σε σημειο να κοιτας πρωτα το βαθμο του και μετα το δικο σου(συνατνησα αρκετες τετοιες περιπτωσεις!)και να του κανεις και το φιλο.οσο για το ποιος θα τελειωσει ποιο γρηγορα,πιστευω οτι μπορεις να συνδιασεις ευκολα και διαβασμα και διασκεδαση ωστε να τελειωνεις και εσυ γρηγορα σαν τους αλλους! ΥΓσε ποια πολη εισαι ηλεκτρολογος? Οχι αυτό το κάνουν άλλοι,έχουμε και αυτούς στο κεφάλι μας να μας ταλαιπωρούνε για τα μετέπειτα.Εγώ αντιμετωπίζω πλέον το πανεπιστήμιο χειρότερα απο το λύκειο.όσο αυτό με τη φοιτητική ζωή,είσαι φοιτητής; Αν είσαι ξέρεις οτι και τα 2 που λες δεν συνδυάζονται ιδιαίτερα αν θες να βγάλεις πολύ μεγάλο βαθμό:Ένας που κάνει φοιτητική ζωή με διασκέδαση κάθε μέρα πολύ δύσκολα θα πάρει πάνω απο 6,αντίθετα κάποιος που διαβάζει πολύ σχολαστικά είναι σε πολύ καλή μοίρα.Εγώ δεν επικροτώ τον τελευταίο,βέβαια κατι τέτοιο εν τέλει δεν μπορώ να το κρίνω γιατι είναι ανάλογα με τις προτεραιότητες που έχει βάλει στη ζωή του. Όμως η φοιτητική ζωή είναι πολύ άναρχη,κάνεις ο,τι θέλεις για το οποίο μετανιώνεις μετά.Γι'αυτό και είναι πολύ καλή μια στρατιωτική σχολή-βάζεις τον εαυτό σου σε τάξη και πειθαρχία.Ο χρόνος σπουδών είναι κατα μέσο όρο >=7 χρόνων αν και βέβαια μερικοί τα καταφέρνουν σε 5,5 χρόνια. Capacitor Σε όλες τις σχολές υπάρχουν κουλοί και κουλοί τέτοιοι που μπαίνουν για τη βάση αλλά αυτό που είπες με τις ευκαιρίες είναι το κάτι άλλο Εγώ είμαι ένας απ'αυτούς και δεν βρίσκω το κακό,ο καθένας κάνει οτι θέλει.Όμως μετέπειτα προσαρμόστηκα.Το πρόβλημα είναι τα μιλλούνια που μπορεί να υπάρξουν με πτυχίο καλύτερου βαθμού απο μένα και μετά να βρούνε καλύτερη δουλειά,οποια και να ναι αυτή.Πως να στο πω,το παίρνω εγωιστικά το θέμα,καταντάει obsedant,και τσατίζομαι όταν ο άλλος με περνάει.Δεν είναι τίποτα κακό. όσον αφορά αυτό που είπες για την εμπειρία που έχεις,μπράβο σου αλλα αυτό που θα σε χρησιμεύσει είναι αν ξέρεις καλό προγραμματισμό,καθώς και κυκλώματα.Ειδικά τα κυκλώματα αν τα ξέρεις πολύ καλά απο τώρα,τότε δε θα έχεις πρόβλημα.Αλλα αυτά στα πρώτα έτη.Μετά είστε όλοι το ίδιο ;) ωραια ολα αυτα... αλλα στο παιδι δεν απαντησατε για τον προγραμματισμο που ρωτησε! εγω ρε παιδια ειμαι απο θετικη και απο προγραμματισμο δεν ξερω καν τι ειναι? τι θα κανω?! Ο προγραμματισμός θέλει χρόνο προσαρμογής και μεγάλη ενασχόληση.Εγώ που είμαι απο θετική τα βρήκα σκούρα αφού δεν μπορούσα να σκεφτώ αλγορυθμικά,είναι ενας άλλος τρόπος σκέψης που θέλει λίγη δεξιότητα. όμως το καλοκαίρι πριν το σεπτέμβριο ασχολήθηκα εξ'ολοκλήρου μ'αυτά και πέρασα με καλό βαθμό.Το τρίκ είναι να μπεις στο νόημα απο νωρίς,δηλαδή το πρώτο καιρό μετά την έναρξη των μαθημάτων.Πολλοί όμως δεν το καταφέρνουν και δυστηχώς το αφήνουν για πολλά χρόνια μετά. Οι ΗΜΜΥ έχουν πολλή λίγη σχέση με ένα της πληροφορικής,ειδικά αν επιλέξεις να γίνεις ενεργειακός.Οι τελευταίοι ασχολούνται με κυκλώματα,ηλεκτρονικά ισχύος,πηγές ενέργειας,πυρηνική ενέργεια με τέτοια.Ξεκολλάτε απ'αυτό,άλλα πράγματα θα μάθετε.Γνώσεις 2 προγραμματιστικών γλωσσών,πύλες AND,Flip flop καταχωρητές,ραμ και τέτοια είναι το ρεζουμέ,που είναι λίγα ομολογουμένως. Τα μισά μαθήματα είναι μαθηματικά και φυσική,θα πήξετε σ'αυτά,γιατί ακόμα και η τεχνική μηχανική,τα σαε ,ηλεκτρομαγνητισμός,μικροηλεκτρονική είναι καθαρές φυσικές,δε δέχομαι κουβέντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentCain Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 .Γνώσεις 2 προγραμματιστικών γλωσσών,πύλες AND,Flip flop καταχωρητές,ραμ και τέτοια είναι το ρεζουμέ,που είναι λίγα ομολογουμένως. Τα μισά μαθήματα είναι μαθηματικά και φυσική,θα πήξετε σ'αυτά,γιατί ακόμα και η τεχνική μηχανική,τα σαε ,ηλεκτρομαγνητισμός,μικροηλεκτρονική είναι καθαρές φυσικές,δε δέχομαι κουβέντα. Μη με πείτε παλαβό όμως ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩ :D:D:D Στην αρχή είχα αμφιβολίες για τη σχολή όμως τώρα θαρρώ ότι αυτός είναι ο δρόμος που έπρεπε να διαλέξω johney αν αναφέρεσαι σε αυτά που κάναμε (πωπωωωω αόριστος!!! :lol:) στην 3η λυκείου, εγώ που ξέρω προγραμματισμό ΒΑΡΙΟΜΟΥΝ Ο κολλητός μου που ήταν θετική, πολύ καλός μαθητής, τα είδε μια μέρα και με σε ένα 5λεπτο κατάλαβε τι γινόταν στον κώδικα Λίγο λογική να έχεις και όλα έρχονται σιγά σιγά [sIGPIC][/sIGPIC]Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network member a.k.a. TWMN community Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω μερικους (δεν θα πω ονοματα) για την σκουριασμενη νοοτροπια που κουβαλανε.Πριν πω κατι ομως θελω να αναφερω πως πανω απο ολα μετραει ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ:η αγαπη για ενα συγκεκριμενο αντικειμενο και με βαση ΑΥΤΗΝ κανουμε επιλογες στην τελευταια ταξη λυκειου για το που θελουμε να παμε.Οταν εγω προσωπικα ακουω περι χρηματων ως κυριο λογο η περι.. "πρεστιζ" επειδη ετσι λενε μερικοι ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ και τιποτα Θειοι και Θειες οχι απλα νευριαζω αλλα αηδιαζω.Ναι ειναι αηδια να ακους καποιον να το παιζει διανοια απλα και μονο επειδη θεωρει οτι περασε καπου με μεγαλη βαση και τον ενδιαφερει ΜΟΝΟ το χρηματικο η το οτι θα λενε ολοι "α να κοιτα το παιδι αυτο κοιτα που περασε"κτλ.Λοιπον κυριοι το 90% αυτων θα μεινουν με μισθους απλα "καλους" της ταξεως ΕΩΣ και 2-2.5 χιλιαρικα και επισης κανεις δεν προκειτε να σας κανει Θεους η να φτιαξει ανδριαντα εαν περασατε καπου που εχει υψηλη βαση απλα και μονο για τους λογους που αναφερα. Τωρα , για το υπολοιπο 10% ενα εχω να πω μονο.ΜΠΡΑΒΟ διοτι αυτο που επαιξε ρολο δεν ηταν τι ελεγε ο καθε ασχετος παππους η μπαγλαμας για θεματα πρεστιζ κτλ η για θεματα ενος καλου μισθου , αλλα αυτο που επαιξε ρολο ηταν η επιθυμια και η ΑΓΑΠΗ προς το αντικειμενο.Ξερουν για ποιους μιλαω και παλι δεν θα πω ονοματα γιατι δεν εχουν αναγκη απο προβολη και αυτο ειναι το παν. Για να κλεισω επειδη δεν μου αρεσει να μιλαω γενικα διχως να βαζω μεσα ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ και να το παιζω απλα κριτης θα πω την δικη μου περιπτωση : εχουμε μια καλη κερδοφορα επιχειρηση δοξα τον Θεο και ποτε δεν ειχα αναγκη απο τιποτα ουτε ενιωσα ποτε καποια στερηση.Ομως δυστηχως η ευτηχως ειχα ενα παθος με την Αστυνομια.Για αυτο επελεξα να περασω και εκει.Δεν με νοιαζει τι λενε οι αλλοι γιατι πολλοι ειπανε οτι εκανα βλακεια , αλλα εμενα με ενδιαφερει τι πιστευω εγω και πανω απο ολα ΤΙ ΝΙΩΘΩ ΕΓΩ και ΜΟΝΟ ΕΓΩ γιατι ηταν ΔΙΚΗ ΜΟΥ αποφαση.Τα λεφτα ειναι συγκεκριμενα , 1χιλιαρικο.Ομως δεν μετρανε για εμενα και παλι Δοξα τον Θεο.Αυτο δεν σημαινει οτι θα σταματησω να ασχολουμε με την δουλεια μας.Αλλα επιτελους ας καταλαβουνε μερικοι οτι δεν ειναι το παν τα λεφτα σε κατι που θελει καποιος να ακολουθησει , δεν σε κανουν παντα τα λεφτα να νιωθεις γεματος ευτηχια και χαρα.Μπορει να πειτε οτι το λεω ετσι επειδη εγω δεν εχω αναγκη αλλα δεν ειναι ετσι.Δεν φυτρωσε οτι φυτρωσε σαν μανιταρι.... Για αυτο ας καταλαβουνε ολοι οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ κακη η καλη σχολη , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ χειροτερο πραγμα απο το να πηγαινει κανεις σε μια σχολη μονο λογο υψηλης βασης , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ χειροτερο πραγμα απο το να πηγαινει κανεις σε μια σχολη μονο επειδη ετσι θεωρει οτι και καλα θα εχει πρεστιζ , χρημα , και οτι οι αλλοι θα μιλανε για αυτον σαν.. Θεο. ΥΓ:και επειδη υπαρχουν κολημενα ατομα εδω που σκεφτοναι γρηγορα αμαξια κτλ ε , κυριοι , ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ.Αρχιστε την δικη σας επιχειρηση ειναι απλο αλλιως δεν προκειτε να παρετε πανω απο 2-3χιλιαρικα.Ετσι ωμα μπας και το καταλαβουνε αυτοι που πρεπει. ΥΓ : συγνωμη εαν σας επρηξα δεν θελω να προσβαλω κανενα αλλωστε για αυτο δεν λεω κανενα ονομα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnney Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 και γω γουσταρω... πιο πολυ γουσταρω τα μαθηματικα & τις φυσικες παρα ενα μαθημα που λεγεται "αρχιτεκτονικη Η/Υ"... θα μου πεις δεν ξερω καλα καλα τι ειναι! anyway, θελω να πω οτι αποφασισα να παω στο ΑΠΘ... ο λογος ειναι πολυ σοβαρος και ειναι ο εξης: θελω να τραγουδαω το τραγουδι της Πεγκυς "Και αν δεν ανεχεσαι τα βουρκωμενα ματια, κι αν δε μπορεις τις μακρινες διαδρομες, στη Σαλλλλλονικη να μην ερχεσαι ποτε, τις κυριακες, τις κυριακες..." :p ΠΩΛΑΜΕ-ΞΕΠΩΛΑΜΕ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ Β ΚΑΙ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ - ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentCain Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 και γω γουσταρω... πιο πολυ γουσταρω τα μαθηματικα & τις φυσικες παρα ενα μαθημα που λεγεται "αρχιτεκτονικη Η/Υ"... θα μου πεις δεν ξερω καλα καλα τι ειναι! :p My opinion αφορά τη γενικότερη και ειδικότερη δομή ενός Η/Υ ξεπερνώντας τα όρια ενός PC όπως τα όρισε η IBM Περνάς στην ουσία της ιεραρχίας των υπολογιστικών συστημάτων καθώς και της σχέσης συνεργασίας μεταξύ αυτών π.χ. οι νέοι Η/Υ που θα βγουν θα έχουν τον κύριο επεξεργαστή και τον επεξεργαστή γραφικών σε ένα τσιπ πράγμα που θα βελτιώνει τις επιδώσεις στην επεξεργασία εικόνας βίντεο και στα games Χωρίς να θέλω να θίξω τους Αθηναίους, δύσκολα αποχωρίζεσαι τη Σαλονίκη ειδικά αν.....κατάγεσαι από κει!!! [sIGPIC][/sIGPIC]Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network member a.k.a. TWMN community Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. September 2, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 μόνο ΤΕΙ ήθελες? δεν προσπάθησες το Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Αθήνας Καποδιστριακό? ... ... Γιατί το ΑΕΙ που λες έχει 17K++ και εγώ δεν τα έφτανα με τίποτα... Είμαι στα ~10500! Ευτυχώς που πέρασα εκεί πάντως! Απ' ότι έμαθα είναι πολύ ωραία! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 και γω γουσταρω... πιο πολυ γουσταρω τα μαθηματικα & τις φυσικες παρα ενα μαθημα που λεγεται "αρχιτεκτονικη Η/Υ"... θα μου πεις δεν ξερω καλα καλα τι ειναι! anyway, θελω να πω οτι αποφασισα να παω στο ΑΠΘ... ο λογος ειναι πολυ σοβαρος και ειναι ο εξης: θελω να τραγουδαω το τραγουδι της Πεγκυς "Και αν δεν ανεχεσαι τα βουρκωμενα ματια, κι αν δε μπορεις τις μακρινες διαδρομες, στη Σαλλλλλονικη να μην ερχεσαι ποτε, τις κυριακες, τις κυριακες..." :p και εγω πιστευω οτι πηρες την πιο σωστη αποφαση.....να μεινεις θεσσαλονικη.θα δεις θα σου αρεσει τρελα!δεν ειναι τυχαιο οτι ειναι η καλυτερη πολη της ελλαδος,για φοιτητικη ζωη(το τονιζω αυτο)φυσικα οι περισσοτεροι θεσσαλονικεις και γενικοτερα οι βορειοελλαδιτες ειναι κολημενοι με το θεμα θεσσαλονικης-αθηνας,γι'αυτο το λογο μπορει να σου σπανε τα νευρα μερικοι περιστασιακα αλλοι συνεχεια!αλλα οτι θα σου τα σπανε θα σου τα σπανε σε προετιμαζω για αυτο!:p.απλα δωσε τοπο στην οργη και μην ερθεις σε αντιπαραθεση(εγω που το εκανα ειχα αποτελεσμα ναμου τη λενε οποτε βρουν ευκαιρια,ειτε για το ποδοσφαιρο ειτε για καποιο αλλο θεμα) μαζι τους απλα.... ζηλευουν και δεν θελουν να το παραδεχτουν ΥΓπροσεξε πως θα ζητησεις το σουβλακι στη θεσσαλονικη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentCain Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 και εγω πιστευω οτι πηρες την πιο σωστη αποφαση.....να μεινεις θεσσαλονικη.θα δεις θα σου αρεσει τρελα!δεν ειναι τυχαιο οτι ειναι η καλυτερη πολη της ελλαδος,για φοιτητικη ζωη(το τονιζω αυτο)φυσικα οι περισσοτεροι θεσσαλονικεις και γενικοτερα οι βορειοελλαδιτες ειναι κολημενοι με το θεμα θεσσαλονικης-αθηνας,γι'αυτο το λογο μπορει να σου σπανε τα νευρα μερικοι περιστασιακα αλλοι συνεχεια!αλλα οτι θα σου τα σπανε θα σου τα σπανε σε προετιμαζω για αυτο!:p.απλα δωσε τοπο στην οργη και μην ερθεις σε αντιπαραθεση(εγω που το εκανα ειχα αποτελεσμα ναμου τη λενε οποτε βρουν ευκαιρια,ειτε για το ποδοσφαιρο ειτε για καποιο αλλο θεμα) μαζι τους απλα.... ζηλευουν και δεν θελουν να το παραδεχτουν ΥΓπροσεξε πως θα ζητησεις το σουβλακι στη θεσσαλονικη!!!! Γιατί καλέ το σουβλάκι πώς να το ζητήσει? απλά...σουβλάκι αρκετοί είναι ζηλιάρηδες αλλά αν βρεις το κουμπί τους περνάς καλά Έχω ζήσει Αθήνα μια περίοδο και μπορώ να πω πως η Σαλονίκη είναι μια πιο μαζεμένη αν θες πόλη. Αυτό που ψάχνεις ξέρεις που περίπου να το βρεις Επίσης να προσέξει τη λεμονάδα και τη μπουγάτσα! :lol: [sIGPIC][/sIGPIC]Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network member a.k.a. TWMN community Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
usak Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 Alexis_18, για πες ρε φίλε πως κατάφερες με 3 μήνες διαβάσματος να βγάλεις τόσα μόρια? (συγχαρητήρια κιόλας). :rolleyes: Σκέφτομαι κι εγώ να κάνω το ιδιο, δηλαδή να ξαναδώσω του χρόνου παρακολουθώντας ταυτόχρονα και την σχολή στην οποία πέρασα. Θέλω ΗΜΜΥ ή Μηχανολογους/Αεροναπηγους (ναι, ναι). Όμως φοβάμαι οτι πολυ δύσκολα συνδυάζονται μαζι και τα δυο(διαβασμα για την σχολη και το λυκειο). Το καλο ειναι οτι θα χρειαστεί να κανω μονο επανάληψη και επιπλέον, τα μαθήματα της σχολης που πέρασα(Εφαρμοσμενα Μαθηματικα και Φυσικη) θα με βοηθησουν(πιστυευω) αρκετά αφου θα κάνουμε φυσικές, μηχανικές, μαθηματικά και προγραμματισμό. Ποια ηταν η πρωτη σχολή στην οποία περασες? Τα μαθήματα της σε βοήθησαν καθολου στο να ξαναδωσεις? .:C E S S N A:. http://www.alaskastock.com/Pix/302/FP/302FP_DY0034_001_T.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam66 Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 αχ θεσαλονίκη...ζηλεύω...η καλύτερη πόλη...γιατί να μην υπαρχη η σχολή μου εκεί? πέρα από τις μπουγάτσες, τα καλαμακία και τις ζήλιες (για το τελευταίο διαφωνώ) θα γνωρίσεις ανθρώπους άλλης νοοτροπίας, πιο χαρούμενους και έξω καρδιά... αχ...αχ... αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 Alexis_18, για πες ρε φίλε πως κατάφερες με 3 μήνες διαβάσματος να βγάλεις τόσα μόρια? (συγχαρητήρια κιόλας). :rolleyes: Σκέφτομαι κι εγώ να κάνω το ιδιο, δηλαδή να ξαναδώσω του χρόνου παρακολουθώντας ταυτόχρονα και την σχολή στην οποία πέρασα. Θέλω ΗΜΜΥ ή Μηχανολογους/Αεροναπηγους (ναι, ναι). Όμως φοβάμαι οτι πολυ δύσκολα συνδυάζονται μαζι και τα δυο(διαβασμα για την σχολη και το λυκειο). Το καλο ειναι οτι θα χρειαστεί να κανω μονο επανάληψη και επιπλέον, τα μαθήματα της σχολης που πέρασα(Εφαρμοσμενα Μαθηματικα και Φυσικη) θα με βοηθησουν(πιστυευω) αρκετά αφου θα κάνουμε φυσικές, μηχανικές, μαθηματικά και προγραμματισμό. Ποια ηταν η πρωτη σχολή στην οποία περασες? Τα μαθήματα της σε βοήθησαν καθολου στο να ξαναδωσεις? πληροφορικη απθ ηταν η σχολη μου βασικα ηταν 3,5 μηνες αλλα τελος παντων...εγω ξεκινησα να διαβαζω για πανελλαδικες εξαιτιας των καταληψεων που ειχαμε για περιπου 1 μηνα.στο δευτερο εξαμηνο δεν παρακολουθουσα ολα τα μαθηματα,αλλα μονο τα πιο βασικα που ηταν 5 απο τα 7.τωρα ο προγραμματισμος τις σχολης με βοηθησε πολυ στις πανελλαδικες ,με την εννοια οτι ειχα δει και πρακτικα πια πολλα πραγματα πουκαναμε στο λυκειο(πχ το θεμα με την goto που επεσε μου φανηκε αστειο).φυσικη δεν πηρα κατι απο τη σχολη.μαθηματικα βοηθηθηκα καπως με την εννοια οτι τα ειχα καποια επαφη,αν και καναμε πιο δυσκολες εννοιες στη σχολη,καναμε σε καποιο σημειο και τα πραγματα που καναμε στο λυκειο,οχι βεβαια τοσο αναλυτικα(ειδικα της παραγωγους καθως θεωρουνταν δεδομενα).διοικηση απλα διαβασα και εγραψα το ιδιο και βιολογια.εκθεση εγραφα εκθεσης μονος μου,εκανα ασκησεις μονος μου προσπαθωντας να θυμηθω αυτα που ελεγα περσυ με τον καθηγητη μου.παντως το internet με βοηθησε απιστευτα στο διαβασμα μου καθως το μεγαλυτερο μερος των θεματων που ελυνα ηταν απο εκει(μπορω να σου πω οτι ηταν σαν να εχω ενα καθηγητη διπλα μου,καθως τα θεματα ειχαν απο κατω την απαντηση και οτι απορια ειχα ανετρεχα εκει).παντως και εγω δεν ξερω πως ακριβως τα καταφερα,σε καποια μαθηματα ισως σταθηκα και τυχερος.αν θες να ρωτησεις κατι αλλο ελα πμ παντως πιστευω να αξιζε τον κοπο γιατι αφηνω μια καλη σχολη κατι που ισως το μετανιωσω [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_dimit Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 Γιατί το ΑΕΙ που λες έχει 17K++ και εγώ δεν τα έφτανα με τίποτα... Είμαι στα ~10500! Ευτυχώς που πέρασα εκεί πάντως! Απ' ότι έμαθα είναι πολύ ωραία! :D Έβγαλες 10500; Συγγνώμη κιόλας άλλα τζάμπα έκοψες το Ίντερνετ! Δεν τα πήγες και πολύ καλά... Κι είχες κάνει τόσες προετοιμασίες:) Τέσπα , Καλή επιτυχία σου εύχομαι!:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. September 3, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 Έβγαλες 10500; Συγγνώμη κιόλας άλλα τζάμπα έκοψες το Ίντερνετ! Δεν τα πήγες και πολύ καλά... Κι είχες κάνει τόσες προετοιμασίες:) Τέσπα , Καλή επιτυχία σου εύχομαι!:p Μα ποτέ δεν το έκοψα... Απλά το χρησιμοποιούσα λιγότερο! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentCain Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 Ωραία ούτε για φαΐ δεν μπορούμε να συζητάμε Ας αλλάξουμε θέμα! Οι εγγραφές πια περίοδο κυμαίνονται ? :p:ooch::ρ [sIGPIC][/sIGPIC]Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network member a.k.a. TWMN community Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasakis Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 οι εγγραφές ξέρω ότι χοντρικά γίνονται μετά την εξεταστική του Σεπτεμβρίου, λογικά γύρω στα μέσα του μηνός... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 Ναι μονος.Βασικα εντελως ερασιτεχνικα λεω τι νιωθω στις γευσεις..Ετσι για πλακα φιλε. Παιδια αυτο το ατομικο δελτιο επιτυχιας ποτε θα βγει?Πηρα σημερα στο σχολειο μου μου ειπαν δεν βγηκε ακομα.. τι γινεται ξερει κανεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 Ναι μονος.Βασικα εντελως ερασιτεχνικα λεω τι νιωθω στις γευσεις..Ετσι για πλακα φιλε. Παιδια αυτο το ατομικο δελτιο επιτυχιας ποτε θα βγει?Πηρα σημερα στο σχολειο μου μου ειπαν δεν βγηκε ακομα.. τι γινεται ξερει κανεις? κοιτα εγω περσυ το ειχα παρει την ημερα του αγιασμου,αλλα ισως να βγαινει νωριτερα [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asithassa Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 Πήγα στο σχολείο σήμερα, και μου είπανε σε καμιά δεκαριά μέρες το ατομ. δελτίο επιτυχίας... Τα τηλέφωνα που σου λένε τη σειρά σου, είναι εκτός λειτουργίας. Θέλω να μάθω τη σειρά μου!!! ΥΓ πείτε κάτι και για τα περίφημα μπιφτέκια Θεσσαλονίκης! Στη βασ.Σοφίας;;; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasakis Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 Πήγα στο σχολείο σήμερα, και μου είπανε σε καμιά δεκαριά μέρες το ατομ. δελτίο επιτυχίας... Τα τηλέφωνα που σου λένε τη σειρά σου, είναι εκτός λειτουργίας. Θέλω να μάθω τη σειρά μου!!! ΥΓ πείτε κάτι και για τα περίφημα μπιφτέκια Θεσσαλονίκης! Στη βασ.Σοφίας;;; και εγώ θέλω να μάθω τη σειρά μου!!!!!!!!! πήρα τηλέφωνο το Σάββατο το πρωί και δεν το σήκωναν κ σήμερα ξέχασα να πάρω... αύριο το πρωί θα δούμε... αχ τι καλά να είμαι από τους πρώτους... δεν έπιασα 500 μόρια παραπάνω για το τίποτα... μπορεί να πήρα κ υποτροφία, που ξέρετε!!!:lol::lol::lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasakis Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 Κάτι άσχετο, πρέπει να πάμε να κεράσουμε τους καθηγητές μας στο σχολείο όσοι περάσαμε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts