Jump to content

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2007

kostas_pav
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω 15.225 για αστυφυλακων με βαση 15.088.Κατω απο εμενα υπαρχουν 94 ατομα με σειρα επιτυχιας..Πο ρε γμτ απιστευτο αυτο που γινεται ΤΙ ΓΙΔΙΑ υπαρχουν στον στρατο!!!

Ωραίος Weksers!Mεταξύ μας αν παίζανε πιο λίγοι δεν την γλίτωνε το forum,θα το γκρέμιζες η θα γινόσουν ταλιμπαν:ninja::ninja::ninja:!:lol::lol::lol:Που πήρες?Σε αυτό που έδωσε ο Αλέξης έπαιρνα και συνέχεια μιλούσαν,και όταν καλούσε δεν το σηκώνανε!:chair::chair::chair:

Peugeotclub

Peugeot 406 ST 2000 1.600cc

Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο...

http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτο που εδωσε δεν ισχυε , δεν δινουν απο εκει την σειρα επιτυχιας.

210-3442099

210-3442684 σε αυτα τα 2 παρε , πριν της 9 το πρωι γιατι μετα δεν προκειτε να πιασεις γραμμη.Εγω πηρα κατα της 8.30.

Ρε ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ σχολες απο κοσκινο λεει θα περασουν!ΑΧΧ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ μιλαμε ειμαι τοσο τρομερα εκνευρισμενος που δεν ξερω τι θα εκανα εαν ειχα μπροστα μου τον ΒΛΑΚΑ το ΓΙΔΙ τον ΑΝΟΗΤΟ αυτο που εκανε αυτην την ερασιτεχνικη πατατα στο ΓΕΕΘΑ!!!!

ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΝ ΡΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ.Παιζουν με την αγωνια χιλιαδων παιδιων!

Ο Καραμανος ακου τι ειπε "ας βγουνε αργα οι βασεις αλλα τουλαχιστον ας βγουνε σωστα" ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΡΓΑ?!Και αλλο αργα ?Ποτε δηλαδη ?Ε βγαλτε τες του χρονου τι να σας πω τετοιοι ειστε.ΚΑΝΟΝΙΚΑ ολη την νυχτα επρεπε να ειναι εκει στα γραφεια τα επιτελεια και το εργατικο δυναμικο ωστε οι βασεις ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ να ειναι ετοιμες πρωι-πρωι ΟΧΙ να υπαρχει προοπτικη για την Δευτερα!Γιατι ειμαι 100% σιγουρος οτι μαλλον για Δευτερα θα πανε οι βασεις!7 ολοκληρες μερες μετα οριστε ποιοι ειναι αυτοι που κανουν κουμαντο στην παιδεια.

Φιλε να εισαι σιγουρος οτι θα τα γκρεμιζα ολα γιατι εγω ειναι η δευτερη φορα που εδωσα και μετα την πολυποθυτη επιτυχια ΔΕΝ αντεχω ουτε αλλη αναμονη , ουτε αλλες τετοιες βλακειες , ουτε μπορω ΚΑΝ να σκεφτω εστω και 1 πιθανοτητα στο 1 εκατομυριο να βρεθω εξω απο την σχολη που παντα ηθελα!

ΥΓ : πιστυεις πως θα τολμησουν εαν χρειαστει να πεταξουν εξω 94 ατομα απο αστυφυλακων γιατι εγω σου ειπα φιλε εχω 94 κατω απο εμενα.

Αν για 94 άτομα αγχώνεσαι, σου συμβουλεύω να ηρεμήσεις, να το δεις ψύχραιμα γιατί είναι κρίμα να πάθεις τίποτα βρε παιδάκι μου. Πάνω απ' όλα η υγεία. Είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ τέτοιο άγχος.

Δεν θα πετάξουν 94 άτομα έξω. Είναι αδύνατον. Βάλε κάτω τους αριθμούς και θα το δεις.

Πάντως πολλά περίεργα συμβαίνουν με τις Πανελλήνιες φέτος. Είμαι περίεργη τι θα γίνει του χρόνου. Και 100% περίεργη τι θέματα θα βάλουν του χρόνου.

Δεν θα ήθελα να κλείσει το θέμα, θα θελα να ξέρω αν καθένας από μας στο τέλος θα είναι ευχαριστημένος από εκεί που μπήκε.

Και πάλι ΕΛΕΟΣ, λυπηθείτε μας, το διάβασμα είναι τελικά η μικρότερη δοκιμασία! Νιώθω σαν να πέρασε 1 χρόνος από τότε που δώσαμε Έκθεση, ούτε τι έπεσε καλά καλά δεν θυμάμαι...

Όχι άλλες βλακείες με τις εξετάσεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε συ weskers τι λες....να πετάξουνε 94 άτομα?ήρεμαααααα....Αν γίνει αυτό θα αρχίσουν να το παίζουνε Σουλιώτισες οι υποψήφιοι.

Ευχαριστώ για τα τηλέφωνα.

Peugeotclub

Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο...

και γω ΗΜΜΥ ΑΠΘ ειμαι 229 μορια πανω

Ναι αλλά εσύ είπες ότι πας για μεταγραφή οπότε δεν πιάνεσαι :p.

Άσχετο: Είμαι ο μόνος που πέρασε στην πόλη του και σκέφτομαι να βρω σπίτι για να μείνω μόνος μου; :confused:

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Ναι αλλά εσύ είπες ότι πας για μεταγραφή οπότε δεν πιάνεσαι :p.

Άσχετο: Είμαι ο μόνος που πέρασε στην πόλη του και σκέφτομαι να βρω σπίτι για να μείνω μόνος μου; :confused:

Σωστός!

Ρε φιλε αμα αρχιζουν και σκαλιζουν τωρα τι να πω ?Ξερω γω , λενε παλι οτι θα περασουν απο κοσκινο τους υποψηφιους της Αστυνομιας.Τωρα αμα αρχιζει και σκαλιζει ο αλλος που ξερεις τι και πως να πουμε..Για αυτο..

haris-asithassa προσπαθω να ηρεμησω ενταξει , ναι μαθηματικα φαινετε αδυνατον να συμβει διοτι εαν πεταξουν 94 ατομα το ντομινο θα γινει.. 5 φορες μεγαλυτερο , αλλα αφου ξερετε τι τρελα κουβαλαω με την συγκεκριμενη σχολη..Για αυτο τα εχω παιξει τοσο , ηταν ενα τεραστιο σοκ το οποιο με εχει βγαλει εξω απο τα ρουχα μου.

Τελικα βασεις κτλ ποτε ?Εγω και σημερα που κοταξα περναω κανονικα στο site του ΥΠΕΠΘ.Ευχομαι αυριο να τελειωσουν ολα θετικα και να μην παμε ΠΑΛΙ απο Δευτερα , επιτελους ας ΖΟΡΙΣΤΟΥΝΕ , ας φτυσουνε αιμα για να εχουμε αυριο αποτελεσματα οπως καναμε και εμεις.

Ακουστε τι μαργαριταρια λεει ο Καραμανος θα τρελαθω!

""Είναι το γνωστό ντόμινο, όπως λέμε. Επομένως θα επηρεαστούν και άλλες σχολές. Ποιές είναι αυτές ακριβώς δεν μπορώ να γνωρίζω αυτή τη στιγμή"

Ειναι λεει το γνωστο ντομινο!Χαχαχ , ακουστε ρε τι λεει το ατομο , ετσι απλα λεει "ειναι το γνωστο ντομινο "ναι ωραια !Ωραιο παιχνιδι το ντομινο ε?Επομενως λεει θα επηρεαστουνε και αλλες σχολες και ακομα ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ οι κυριοι εκει "ποιες" ε ενταξει , πριν 2 μερες λεγανε Παρασκευη αποτελεσματα και σημερα 1 μερα πριν ΑΚΟΜΑ οι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ που κανανε τετοια πατατα ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΕΣ ΣΧΟΛΕΣ!Ε ΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ?Α ναι , ξεχασα ξερετε να παιζεται ντομινο και να παιζεται με τα νευρα και τις αγωνιες ΧΙΛΙΑΔΩΝ παιδιων.

Ποιος αραγε θα μπορεσει να αντεξει αυτο : να δει το ονομα του διπλα στην σχολη που παντα ηθελε και ξαφνικα εξαιτιας ανοητων χειρισμων και ερασιτεχνικων λαθων θαρεις και μιλαμε για καμια εκθεση ζωγραφικης και ΟΧΙ για πανελλαδικες απο επιτυχων να βρεθει.. αποτυχων!

Αρε.. 16Σεπτεμβρη κοντα ειναι..

Ρε φιλε αμα αρχιζουν και σκαλιζουν τωρα τι να πω ?Ξερω γω , λενε παλι οτι θα περασουν απο κοσκινο τους υποψηφιους της Αστυνομιας.Τωρα αμα αρχιζει και σκαλιζει ο αλλος που ξερεις τι και πως να πουμε..Για αυτο..

haris-asithassa προσπαθω να ηρεμησω ενταξει , ναι μαθηματικα φαινετε αδυνατον να συμβει διοτι εαν πεταξουν 94 ατομα το ντομινο θα γινει.. 5 φορες μεγαλυτερο , αλλα αφου ξερετε τι τρελα κουβαλαω με την συγκεκριμενη σχολη..Για αυτο τα εχω παιξει τοσο , ηταν ενα τεραστιο σοκ το οποιο με εχει βγαλει εξω απο τα ρουχα μου.

Τελικα βασεις κτλ ποτε ?Εγω και σημερα που κοταξα περναω κανονικα στο site του ΥΠΕΠΘ.Ευχομαι αυριο να τελειωσουν ολα θετικα και να μην παμε ΠΑΛΙ απο Δευτερα , επιτελους ας ΖΟΡΙΣΤΟΥΝΕ , ας φτυσουνε αιμα για να εχουμε αυριο αποτελεσματα οπως καναμε και εμεις.

Άσε που να δεις τι έπαθε ένας φίλος μου που γούσταρε τρελά να μπει στους Ιπτάμενους (Ικάρων). Έλεγε "Αν δεν μπω θα ξαναδώσω". Την είχε για 850 μόρια και όλοι του έλεγαν μη το σκέφτεσαι καθόλου. Τελικά έμεινε έξω για 58 μόρια νομίζω. Λογικά ακόμη κι αν δε μπει με την αλλαγή των βάσεων θα μπει με τους επιλαχόντες αλλά ήταν μεγάλο σοκ.

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Ρε φιλε σιγουρα ηταν μεγαλο σοκ ομως εξ αρχης δεν μπηκε.Αλλο να βγουνε και καλα τελεσιδικες βασεις να μπεις και μετα να βγεις και αλλο να μην μπεις..Παντως πες τον φιλο σου εαν μπορει να μαθει τι σειρα επιτυχιας εχει δηλαδη ποσο κοντα ειναι στον τελευταιο , και εαν ειναι αρκετα κοντα κατα 99% θα μπει ως επιλαχων.Ικαρων φευγουν ΠΟΛΛΟΙ μιλαμε...

Ασε ρε εγω τι να πω πια.. απογοητευση και αγανακτηση και αγχος..

Εγω σας λεω , παιδια , αυριο ΔΥΣΚΟΛΑ να βγουνε νεες βασεις, αμα αρχιζουν και λενε "μαλλον αυριο" η "κατα πασα πιθανοτητα αυριο" και οχι ΑΥΡΙΟ τοτε Δευτερα.Να τετοιοι ειναι.

καλα βαζω και στοιχημα οτι οι βασεις θα βγουν απο δευτερα.ρε weskers ακομα και αν την χασεις τη σχολη (ΑΝ λεω),χτυπα ξυλο,θα μπεις σαν επιλαχων.εχουν και αυτο το προνομειο οι στρατειοτικες-αστυνομικες σχολες.εμενα παντως και χτες και σημερα μου ειπαν στο υπουργειο οτι κατα 99.9% ειμαι μεσα.ερε και γινει να καμια στραβη...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε συ Weskers σε φαντάζομαι με τι άχτι τα γράφεις.Ηρέμησε μας αγχώνεις.Επίσης τι είναι οι επιλαχόντες?Δεν το ξέρω.

Peugeotclub

Εμενα δεν μου ειπαν μεσα-εξω.Φιλε εαν δεν μπω παει , σαν επιλαχων δεν με βλεπω γιατι απο ΕΛ.ΑΣ φευγουν ΛΙΓΟΙ εως καθολου..

Εγω δεν παλεψα τοσο για να μπω ως επιλαχων!

Επιλαχών τι είναι?Αν εγκαταλείψει κάποιος μπαίνει άλλος?Πότε?

Peugeotclub

Αυτο που ειπες.Φευγει ενας μπαινει ο αμεσως πιο κοντινος στην βαση..αλλα τι να το κανεις?το θεμα ειναι να μπεις να τελειωνεις.

Παντως για να καταλαβω λενε 300 ατομα , αυτα ειναι τα 300 ατομα στα οποια πανω ΘΑ ΠΕΣΕΙ το προβλημα , η ειναι 300 αδικημενοι ??Νομιζω το πρωτο απο οτι καταλαβα.

Εγω λεω να ανοιξει καποιος ενα καινουριο θεμα <<ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΤΟ weskerS>> θα εχει παταγωδη επιτυχια.:p:p

Πραγματικα εισαι υπερβολικος αφου εχεις 94 ατομα απο πισω.Να ηταν 4...Παει στο διαολο.

87 σειρα σε σχολη με 144 ατομα πως σας φαινετε?Καλη?

[sIGPIC][/sIGPIC]

300 λάθη.Πως θ αμπερδευτεί η δουλειά άγνωστο.Δηλαδή μπορεί να μπεις ως επιλαχών και πολύ μετά την αρχή της εκπαίδευσης?και τι παίζει τότε?

Peugeotclub

Καλη ναι.

Φιλε σιγουρα θα εχει επιτυχια..Να ηξερες πως ειμαι..Αυτο που βλεπεις εδω δεν ειναι τιποτα.Εχω κατα-αγχωθει , εχω τρελαθει και εκνευριστει.

Ισως φαινομα σαν κανα ηλιθιο παλιοπαιδο αλλα αυτα τα συναισθηματα που εκφραζω ειναι ΑΓΝΑ πιστεψε με φιλε...Τι τραβηξα ασε..

Αυτα τα 300 ατομα που ειπαν ειναι αυτα που θα δεχτουνε την ζημια η ειναι οι αδικημενοι ?Νομιζω οταν λενε 300 ατομα κτλ εννοουνε τα ατομα που θα αντιμετωπισουν προβλημα με τις σχολες εισαγωγης τους και οχι οι αδικημενοι που θα "κανονιστουνε".

Άγνωστο πως θα δουλέψει αυτό.300+ είναι που έχουνε γίνει τα λάθη.Οπότε δεν ξέρεις πόσοι θα έχουν πρόβλημα.

Peugeotclub

Φιλε νομιζω οι 300 αυτοι ειναι αυτοι που τελικα θα μετακινηθουνε εξαιτιας των αδικημενων.. εγω τουλαχιστον αυτο καταλαβα οριστε :

" ΜΑΡΙΑ ΠΑ******ΚΗ (ΜΕGA): Αριθμό μαθητών μπορούμε να έχουμε;

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Όπως δήλωσα και προχθές είναι περίπου 300 υποψήφιοι από τις 66.000 που εξετάστηκαν.

ΜΑΡΙΑ ΠΑ******ΚΗ (ΜΕGA): Αυτοί θα μετακινηθούν, αυτοί έχουν την επίπτωση;

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Γι αυτούς μιλάμε μόνο. Είναι οι 300 υποψήφιοι οι οποίοι θα υποστούν δυστυχώς αυτοί τις συνέπειες, οι οποίες εντάξει ελπίζω ότι δεν θα είναι εις βάρος τους. "

Το βρηκα παντως..

"Οι 300" μια ταινια-οροσημο του Ελληνικου Κινηματογραφου , με παραγωγη του ΥΠΕΠΘ και σκηνοθεσια του ΓΕΕΘΑ.Εκει οι 300 αυτοι μαχητες αντιμετωπιζουν το προβλημα να μην εισαχθουνε στην σχολη που επιθυμουνε.Τα δειληματα πολλα..Θα μπορεσουν να νικησουν?Θα ειναι το μελλον τους αυτο που φανηκε αρχικα?Θα βρεθει ο ενοχος και τελος , θα νικησει το καλο η το κακο ?! Δειτε το , και απολαυστε μια ταινια σε υψηλη ανοησια εχμμ υψηλη αναλυση (HD) !"

απο "ΤΑ ΝΕΑ"

Το πιθανότερο είναι ότι σήμερα ή αύριο θα γίνουν τελικά ανακοινώσεις, όμως κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος εφόσον καμιά πληροφόρηση δεν υπάρχει. Αυτό καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, η υπηρεσία εισαγωγικών εξετάσεων του υπουργείου δεν έχει ακόμα πλήρη εικόνα της έκτασης γκάφας. Το μόνο που είναι μέχρι στιγμής γνωστό είναι ότι το λάθος ξεκίνησε από λίγους (οι πληροφορίες μιλούν για 4-5) υποψηφίους στρατιωτικών σχολών και όχι μόνο της Σχολής Ευελπίδων όπως αρχικά ανακοινώθηκε, οι οποίοι προκάλεσαν καραμπόλα σε άλλους περίπου 300 υποψηφίους που εισήχθησαν σε διαφορετική σχολή από εκείνη που έχουν πραγματικά περάσει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Aρα οι 300 προκειτε να αλαξουν μονο σχολες η εξαιτιας της καραμπολας 3-4 , επηρεαστηκαν 300 οι οποιοι 300 θα επηρεασουν αλλους 900 οι οποιοι 900 αλλους 1500 κτλ κτλ.....

Επισης, σημερα δεν υπαρχει ουτε 1 περιπτωση να βγει καποιο νεο αποτελεσμα.Εγω διαβασα Παρασκευη απογευμα Η δευτερα.Για να μπαινει και το ενδεχομενο δευτερας ,1 ειναι το σιγουρο οτι κατα 99% ως συνηθως δηλαδη θα το καθυστερησουν οσο μπορουνε....αυριο δεν νομιζω να βγει τιποτα..Οσο το σκεφτομαι τοσο τρελενομαι.Περιμενα απο την τριτι να ερθει η παρασκευη , αυριο ειναι παρασκευη και τωρα λενε δεν ξερουμε ακομα θα δουμε..

Ρε φιλε σιγουρα ηταν μεγαλο σοκ ομως εξ αρχης δεν μπηκε.Αλλο να βγουνε και καλα τελεσιδικες βασεις να μπεις και μετα να βγεις και αλλο να μην μπεις..Παντως πες τον φιλο σου εαν μπορει να μαθει τι σειρα επιτυχιας εχει δηλαδη ποσο κοντα ειναι στον τελευταιο , και εαν ειναι αρκετα κοντα κατα 99% θα μπει ως επιλαχων.Ικαρων φευγουν ΠΟΛΛΟΙ μιλαμε...

Ασε ρε εγω τι να πω πια.. απογοητευση και αγανακτηση και αγχος..

Εγω σας λεω , παιδια , αυριο ΔΥΣΚΟΛΑ να βγουνε νεες βασεις, αμα αρχιζουν και λενε "μαλλον αυριο" η "κατα πασα πιθανοτητα αυριο" και οχι ΑΥΡΙΟ τοτε Δευτερα.Να τετοιοι ειναι.

Τι εννοεις οταν λες επιλαχων;Δηλ. ο αδελφος μου που εχασε το παιδαγωγικο για 38 μορια υπαρχει περιπτωση να μπει με τους επιλαχοντες;

Let me be the love that comes from the sun

let me your rainbow rising on

every single rase out of space

will shine on,shine on!

Eπιλαχόντες δεν παίζει στα παιδαγωγικά,μόνο στρατιωτικές.Εγώ είχα την εντύπωσή ότι 300 εγιναν τα λάθη στις στρατιωτικές.Αν είναι 4-5 πάλι καλά.

Peugeotclub

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...