charmed_powers Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 και εχω αφησει το σπιτι που νοικιαζα και τωρα μου λενε να περιμενω μιαα βδομαδα να βγαλουν καινουριες βασεις ΟΧΙ.νακοψουν το λαιμο τους οι ανικανοι που αποτελουν το υπουργειο εθνικης παιδειας Αυτο ποιοι ακριβως στο ειπαν?Οτι θα βγουν σιγουρα καινουριες βασεις λεω...:wacko: THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Αυτο ποιοι ακριβως στο ειπαν?Οτι θα βγουν σιγουρα καινουριες βασεις λεω...:wacko: το ακουσα στο ραδιο της νετ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodin002 Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Έχω περάσει εφαρμοσμένης πληροφορικής στο τει κρήτης αλλά στο σχολείο που πήγα γράφουν 2 εξάμηνο. Με ποιο κριτήριο σε βάζουν στα εξάμηνα, με τον βαθμό; Γιατί έχω σειρά 90 απο 193 που βάζει η σχολή, λογικά δεν θα'πρεπε να ήμουν στο πρώτο; Current Phones: Apple iPhone, Samsung U600 Gold Edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelpap4 Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Έχω περάσει εφαρμοσμένης πληροφορικής στο τει κρήτης αλλά στο σχολείο που πήγα γράφουν 2 εξάμηνο. Με ποιο κριτήριο σε βάζουν στα εξάμηνα, με τον βαθμό; Γιατί έχω σειρά 90 απο 193 που βάζει η σχολή, λογικά δεν θα'πρεπε να ήμουν στο πρώτο; Αν το 90 ειναι αυτο που ειδες στο ypeth.gr τοτε μαλλον μιλας για το 90% των εισακτεων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodin002 Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Α οκ μάλλον αυτό είναι.. και απο που θα μάθουμε την σειρά; Current Phones: Apple iPhone, Samsung U600 Gold Edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 1)Αυτοί που κινδυνεύουνε είναι αυτοί που βρίσκονται στο τέλος της λίστας εισαγωγής.Σε αυτούς μπορούνε να πούνε δρόμο για να έρθει ο επόμενος που ίσως είναι οι ακατάληλοι που πέρασαν στρατιωτικές. 2)Ότι είναι απαράδεκτο είναι.Και σε κάποιους μπορεί να πέσει βόμβα.Ακόμα λόγω φωτιάς δεν ασχολούνται με το θέμα τα ΜΜΕ πολύ και τους έχει κατσει μια χαρά(καλά κάνουν βέβαια και δεν ασχολούνται με βάσεις) 3)Αν αρχίσει ο τελευταίος κάθε σχολής να πηγαίνει στην επόμενη επιλογή του τι θα γίνει?Θα αλλάξουν όλα? 4)Εκτός από ψυχική οδύνη δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο.Να πάρεις θέση που δεν έχεις?Εκτός αν ευνοήσουν μερικούς και πούνε όσοι είναι τώρα καταλάθως σε στρατιωτικές να εισαχθούνε καθ'υπέρβαση εισακτέων.Αλλά και πάλι έτσι θα αδειάσουνε θέσεις από αυτούς που θα πάνε στις στρατιωτικές με αποτέλεσμα να μπορούσε κάποιος να πάει σε σχολή που είναι πιο πάνω στις επιλογές.Δηλαδή να αδικήθει.Επομένως μάλον οι νέες βάσεις είναι η λύση. 5)Δεν νομίζω να παίζει κλήρωση.Τραβηγμένο. 6)Τη σειρά τη μαθαίνουμε από το ατομικό δελτίο επιτυχίας που κάποτε θα πάρουμε από το σχολείο. Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZOZOS Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Μια συμβουλή σε όλους τους υποψήφιους να πάνε στην σελίδα ... του υποργείου και να γράψουν το κωδικό τους .. και να εκτυπώσουν...ή να αποθηκεύσουν την φόρμα που λέει που περάσατε θα χρειαστέι αργότερα στα δικαστηρια.. μην θεωρείται δεδομένο ότι πέρασατε.. γιατί δεν ξέρουμε το επίπεδο του σφάλματος. Αν αφορά όλες τις στρατιωτικές σχολές θα έχουμε μεγάλη διαφορά στις βάσεις......... θα κλάψουν πολλα παιδάκια :wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::blink: http://tsakos.blogspot.com/ Διαβάστε τα πάντα με τα μάτια των CARTOON καινούριο μέλος ο Ταινιάς ρωτήστε τον τα πάντα από ταινίες τα ξέρει όλα:lol:. O Μπάλακ και ο Μπαλάκης κάνουν την εμφάνισης τους . Τα βιογραφικά αναρτημένα στο blog. Yποσχονται πως θα σας πάνε ταμείο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Και τι θα σου δώσουνε τη θέση πίσω?Μπααα. Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZOZOS Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Και τι θα σου δώσουνε τη θέση πίσω?Μπααα. φυσικά αν όχι φέτος σίγουρα του χρόνου .... αν πάρεις καλό δικηγόρο σίγουρο δεδομένου πως αυτοί σαν υπουργίο ... θα πάρουν τουσς καλύτερους http://tsakos.blogspot.com/ Διαβάστε τα πάντα με τα μάτια των CARTOON καινούριο μέλος ο Ταινιάς ρωτήστε τον τα πάντα από ταινίες τα ξέρει όλα:lol:. O Μπάλακ και ο Μπαλάκης κάνουν την εμφάνισης τους . Τα βιογραφικά αναρτημένα στο blog. Yποσχονται πως θα σας πάνε ταμείο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Πως θα διεκδικήσεις κάτι που δε σου ανήκει?Και ποσοι θα πληρώσουνε σε δικηγόρους ενώ μπορεί να την πατήσουνε?Το πολύ πολύ να επικαλεστείς ψυχική οδύνη. Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Και εγκληματική αμέλεια/ανευθυνότητα των υπευθύνων (φαντάζομαι). Λογικά μπορεί να υπάρχουν και άλλα πολλά,αλλά δεν είμαστε νομικοί να τα ξέρουμε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asithassa Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Μα αυτοί που δεν πέρασαν τα στρατιωτικά τεστ, μπορούσαν να δηλώσουν στρατιωτικές σχολές; Εκτός κι αν το έμαθαν μετά τα μηχανογραφικά. ΕΛΕΟΣ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Μια συμβουλή σε όλους τους υποψήφιους να πάνε στην σελίδα ... του υποργείου και να γράψουν το κωδικό τους .. και να εκτυπώσουν...ή να αποθηκεύσουν την φόρμα που λέει που περάσατε θα χρειαστέι αργότερα στα δικαστηρια.. μην θεωρείται δεδομένο ότι πέρασατε.. γιατί δεν ξέρουμε το επίπεδο του σφάλματος. Αν αφορά όλες τις στρατιωτικές σχολές θα έχουμε μεγάλη διαφορά στις βάσεις......... θα κλάψουν πολλα παιδάκια :wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::blink: Βασικα το λαθος αφορα μονο τις στρατιωτικες η και τις αστυνομικες σχολες?Γιατι κατι τετοιο διαβασα... Μη το λες αυτο για τα παιδακια....μερικα μπορει και να χαμογελασουν...αν πεσουν εστω και λιγο οι βασεις;) THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Μα αυτοί που δεν πέρασαν τα στρατιωτικά τεστ, μπορούσαν να δηλώσουν στρατιωτικές σχολές; Εκτός κι αν το έμαθαν μετά τα μηχανογραφικά. ΕΛΕΟΣ σε αυτο εχεις δικιο ,νομιζω οτι πχ αν ειχες γραψει αγγλικα κατω απο 10 δεν μπορουσες να δηλωσεις αγγλικη φιλλολογια η κανω λαθος?μπορει βεβαια να εμαθαν μετα την καταθεση των μηχανογραφικων δελτιων αν περασαν η οχι τα τεστ. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZOZOS Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Βασικα το λαθος αφορα μονο τις στρατιωτικες η και τις αστυνομικες σχολες?Γιατι κατι τετοιο διαβασα... Μη το λες αυτο για τα παιδακια....μερικα μπορει και να χαμογελασουν...αν πεσουν εστω και λιγο οι βασεις;) Επηρεάζει όλες τις σχολές. Εάν καποιος επέλεξε 1η επιλογή στρατιωτική σχολή και ενώ έπρεπε να μπει τελικά μπαίνει στη δεύτερη σχολή επιλογής του που είναι μη στρατιωτική. Αυτό σημαίνει ότι <<έκλεψε>> τη θέση από ένα παιδάκι που τώρα κλαίει (δεν πέρασε στη σχολή για λίγα μόρια) αλλά μετά θα γελάει αφού θα αδειάσει η θέση αφού τελικά ο πρώτος θα παεί στην στρατιωτική σχολή που επέλεξε πρώτα Αντίθετα καποιο παιδάκι που τώρα γέλα αφου για λίγα μόρια μπήκε στο στραιωτική σχολή (δεν έγινε για όλους) θα τη χάσει τη θέση αφού θα την πάρουν τη θέση άλλοι που έγραψαν καλύτερα αλλά εσφαλμένα μπήκαν στην δεύτερη επιλογή τους. ΤΕΨΑ : Αν είσαι το παιδάκι της πρώτης παραγράφου τότε :yahoo: Αν είσαι το παιδάκι της δεύτερης παραγράφου τότε :knife: και αν σέβεσαι τον εαυτό σου πρέπει να πας σε δικηγόρο. http://tsakos.blogspot.com/ Διαβάστε τα πάντα με τα μάτια των CARTOON καινούριο μέλος ο Ταινιάς ρωτήστε τον τα πάντα από ταινίες τα ξέρει όλα:lol:. O Μπάλακ και ο Μπαλάκης κάνουν την εμφάνισης τους . Τα βιογραφικά αναρτημένα στο blog. Yποσχονται πως θα σας πάνε ταμείο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asithassa Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Για το πρώτο παιδάκι οκ. Για να μην κλαίει το δεύτερο παιδάκι προφανώς ισχύει αυτό που είπαν για "εισαγωγή υπεράριθμων". Οι υπεράριθμοι δεν θα είναι αυτοί που απέτυχαν στο ειδικό τεστ. ΕΛΕΟΣ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Παιδια σας παρακαλω απαντηστε μου σε αυτο γιατι πραγματικα θα παθω ΣΥΓΚΟΠΗ δεν αντεχω.Ειδα οτι αυτο εγινε ΜΟΝΟ στις Στρατιωτικες σχολες ΚΑΙ ΟΧΙ στις αστυνομικες...Λοιπον...Επισης ειδα οτι αφορα κυριως την Σχολη Ευελπιδων.Τωρα , εφοσον ΟΛΕΣ οι στρατιωτικες σχολες εχουν περισσοτερα μορια απο την Αστυφυλακων υπαρχει περιπτωση η αστυφυλακων να επηρεαστει και να ανεβει επειδη καποια αλλα ατομα θα πανε εκει τωρα ?!?! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanosx Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Το ποιο λογικο που πρεπει να γινει μετα απο αυτο το μπερδεμα ειναι να σου δινουν μια βεβαιωσει οτι εχεις περασει ολα τα τεστ και οτι μπορεις να μπεις στη συγκεκριμενη σχολη. Αλλα δυστηχως αν γινει αυτο θα γινει απο του χρονου και το φετινο το μπερδεμα συνεχιζετε.... ΝΟΚΙΑ :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Εξαρτάται απο τα μηχανογράφικα΄.Αν αυτοί που μπήκαν <άδικα> σε στρατιωτικές σχολές έχουν δηλώσει μετά την αστυφυλάκων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 λοιπον επειδη τωρα ειπαν για το θα στη νετ.το προβλημα εντοπιζεται στις σχολες ευελπιδων και οχι σε αλλες στρατιωτικες σχολες.δεν εχει ακομα υπολογισει το υπουργιο τον ακριβη αριθμο των εισαχθεντων οι οποιοι δεν εχουν εισελθει στη σχολη ,αν και σθγκεντρωνουν τα μορια.αν ο αριθμος ειναι μικρος το προβλημα θα αντιμετωπιστει εσωτερικα με αμοιβαιες μετακινισεις επιτυχοντων ,ενω σε αντιθετη περιπτωση θα συζητηθει το πως θα αντιμετωπιστει το προβλημα.το υπουργειο τονιζει οτι σε καμια περιπτωση δεν θα αδικηθουν επιτυχοντες.επισης ειπαν οτι θα εχουν περισσοτερες πληροφοριες στο κεντρικο δελτιο της νετ.αυτα ακουσα.... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Φιλε αυτοι που κριθηκαν ΜΗ ΙΚΑΝΟΙ απο τον Στρατο και ηταν για Αστυνομια , αυτοματα κρινονται ΜΗ ικανοι για αστυνομια...Οποτε αυτοι που ητα μη ικανοι και μπηκαν σε στρατιωτικη σχολη σε καμια περιπτωση δεν μπορουνε να πανε Αστυφυλακων αφου εκει ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ λαθος τελικα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asithassa Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Ας απαντήσει κάποιος που δήλωσε στρατιωτικές σχολές. Αν δεν είχε περάσει το τεστ , μπορούσε να "ξεγελάσει" τον υπολογιστή και να τη δηλώσει;;; Η' υπάρχουν άτομα που μπήκαν άδικα στην ευελπίδων κλπ, ή η ευελπίδων έχει 0 εισακτέους. Η' το σφάλμα δεν έγινε σε όλους τους σπουδαστές των στρατιωτικών σχολών. Αν δεν έχει μπει κανείς "άδικα" , οι βάσεις θα μειωθούν οπότε δεν θα έχεις φόβο Weskers. Αν όμως κάποιος απέτυχε στο τεστ, με ποια λογική να τη δήλωσε τη σχολή;;; Η ΝΕΤ μίλησε για 4 άτομα μέχρι στιγμής. Θα μας τρελάνουν!!! Τι άλλο θα γίνει;;; Τι άλλο, πέστε μου! Αν αυτό ήταν ταινία, θα λέγαμε "τι δρακιές μας δείχνουν!" [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Weskers δεν διαφέρουν τα ιατρικά στανταρ από σχολή σε σχολή?Εγώ έχω ένα φίλο που περνάει ΣΝΔ.Μου έλεγε ότι υπάρχει περίπτωση να είσαι ακατάλληλος για ΣΝΔ και κατάλληλος για ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ.Για αστυνομία δεν ξέρω. Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Ας απαντήσει κάποιος που δήλωσε στρατιωτικές σχολές. Αν δεν είχε περάσει το τεστ , μπορούσε να "ξεγελάσει" τον υπολογιστή και να τη δηλώσει;;; Η' υπάρχουν άτομα που μπήκαν άδικα στην ευελπίδων κλπ, ή η ευελπίδων έχει 0 εισακτέους. Η' το σφάλμα δεν έγινε σε όλους τους σπουδαστές των στρατιωτικών σχολών. Αν δεν έχει μπει κανείς "άδικα" , οι βάσεις θα μειωθούν οπότε δεν θα έχεις φόβο Weskers. Αν όμως κάποιος απέτυχε στο τεστ, με ποια λογική να τη δήλωσε τη σχολή;;; Η ΝΕΤ μίλησε για 4 άτομα μέχρι στιγμής. Θα μας τρελάνουν!!! Τι άλλο θα γίνει;;; Τι άλλο, πέστε μου! Αν αυτό ήταν ταινία, θα λέγαμε "τι δρακιές μας δείχνουν!" Έμαθα ότι έκανες μηχανογραφικό και αν δεν ήσουν κατάλληλος δεν πέρναγες.Δηλαδή το μηχανογραφικό ήτανε πριν τα αποτελέσματα των υγειονομικών.Τώρα έχουν βγάλει ακατάλληλος για κατάλληλους και έχουνε περάσει. Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Και εγω ετσι σκεφτηκα οτι η Αστυφυλακων δεν θα επηρεαστει αμεσα αφου εχει κατωτερη βαση απο τις στρατιωτικες και οι ΜΗ ικανοι του στρατου κοβονται αυτοματα απο την ΕΛ.ΑΣ.Αλλα εαν πχ ρε φιλε , γινει καμια ζημια εξαιτιας αυτης της αλυσιδωτης αντιδρασης?Πιστευεις ειναι δυνατον να γινει αυτο?Εγω νομιζω οχι αφου η πιο κοντινη βαση στην ΕΛ.ΑΣ ειναι της ΣΜΥ αλλα ειναι γυρω στο 15.500... Γιατι ρε συμβαινουν τετοια και με ταραζουν τοσο και με τρελενουν γιατι γιατι γιατι?!Ποτε επιτελους θα νιωσω ηρεμος , ελεος πια καταντια φετος μας εχουν πεθανει! edit : harispugX ναι παιζει αυτο..Πχ ΣΝΔ δεν θελουν να εχεις μυωπια καθολου.Ισως ευελπιδων το επιτρεπουν δεν ξερω λεπτομερειες..Ρε φιλε λες να επηρεαστει η Αστυφυλακων τωρα ?! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts