Asithassa Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Asithassa κριμα επρεπε να ακουσεις την καρδια σου και εσυ. Όλα στη ζωή γίνονται για κάποιο σκοπό. Μάλλον έπρεπε να γίνουν όλα αυτά για κάποιο λόγο. Στο ΕΜΠ γνώρισα τον άντρα της ζωής μου (μελό ! ! ! έτσι έγινε όντως). Επίσης τώρα έχω πιο συγκροτημένο μυαλό για διάβασμα και μελέτη. Καλύτερα που ήρθαν έτσι τα πράγματα! Και μπορώ να πω ολοκληρωμένη άποψη και για τα 2 συστήματα εισαγωγής. Τελικά οι νέοι μάλλον ξέρουν καλύτερα. Δεν πρόκειται να πιέσω τα παιδιά μου να μη γίνουν κάτι (παρανομίες εξαιρούνται). [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Kαταρχας livtylerfan δεν ειμαι πια υποψηφιος αλλα επιτυχων στην Αστυνομια:lol: Επισης τι εννοεις πολυ cool ?ΛΟΛ φιλε η προσωπικοτητα δεν αλαζει επειδη πετυχα εκει που παντα ηθελα..Μερικοι επηρεαζονται ισως εγω οχι δεν υπαρχει κανενας λογος αλλωστε. Asithassa εχεις απολυτο δικαιο.Η τυχη ευνοει τους τολμηρους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livtylerfan Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Όλα στη ζωή γίνονται για κάποιο σκοπό. Μάλλον έπρεπε να γίνουν όλα αυτά για κάποιο λόγο. Στο ΕΜΠ γνώρισα τον άντρα της ζωής μου (μελό ! ! ! έτσι έγινε όντως). Επίσης τώρα έχω πιο συγκροτημένο μυαλό για διάβασμα και μελέτη. Καλύτερα που ήρθαν έτσι τα πράγματα! Και μπορώ να πω ολοκληρωμένη άποψη και για τα 2 συστήματα εισαγωγής. Τελικά οι νέοι μάλλον ξέρουν καλύτερα. Δεν πρόκειται να πιέσω τα παιδιά μου να μη γίνουν κάτι (παρανομίες εξαιρούνται). Στο ΕΜΠ τελικά είναι περισσότερα κορίτσια ή αγόρια;Νομίζω ποιο πολλά είναι τα κορίτσια.Ή μισοι μισοί. >Λοιπόν επηδεί και εγώ είμαι λίγο μεγαλύτερος όσον αφορά τα συστήματα εισαγωγής πιστεύω ότι το τορινό είναι πολύ πολύ ποιο εύκολο.Κάνω λάθος @Αsithassa? >Αfternoon delight< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_dimit Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Όλα στη ζωή γίνονται για κάποιο σκοπό. Μάλλον έπρεπε να γίνουν όλα αυτά για κάποιο λόγο. Στο ΕΜΠ γνώρισα τον άντρα της ζωής μου (μελό ! ! ! έτσι έγινε όντως). Επίσης τώρα έχω πιο συγκροτημένο μυαλό για διάβασμα και μελέτη. Καλύτερα που ήρθαν έτσι τα πράγματα! Και μπορώ να πω ολοκληρωμένη άποψη και για τα 2 συστήματα εισαγωγής. Τελικά οι νέοι μάλλον ξέρουν καλύτερα. Δεν πρόκειται να πιέσω τα παιδιά μου να μη γίνουν κάτι (παρανομίες εξαιρούνται). Για να μπεις Τοπογράφων πρέπει να ήσουν θετική/τεχνολογική , σωστά;; Κάθισες και διάβασες ρε(φιλικά:)) θηρίο μόνη σου τα μαθήματα της Θεωρητικής; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asithassa Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Για να μπεις Τοπογράφων πρέπει να ήσουν θετική/τεχνολογική , σωστά;; Κάθισες και διάβασες ρε(φιλικά:)) θηρίο μόνη σου τα μαθήματα της Θεωρητικής; Ναι έτσι έγινε. Ήμουν 1η Δέσμη παιδιά. Ίσως είναι πιο εύκολο, αλλά λιγότερο δίκαιο... Εξαρτάται από τη σχολή στο ΕΜΠ. Στους Τοπογράφους ήμασταν λίγο περισσότερες οι γυναίκες. Ευχαριστώ πολύ όσους μου γράφουν καλά λόγια! Εύχομαι να τολμήσετε κι εσείς αυτό που θέλετε, και να πετύχετε! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasakis Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Για να μπεις Τοπογράφων πρέπει να ήσουν θετική/τεχνολογική , σωστά;; Κάθισες και διάβασες ρε(φιλικά:)) θηρίο μόνη σου τα μαθήματα της Θεωρητικής; και εγώ αυτό σκεφτόμουν να σε ρωτήσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasakis Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Ναι έτσι έγινε. Ήμουν 1η Δέσμη παιδιά. Ίσως είναι πιο εύκολο, αλλά λιγότερο δίκαιο... Εξαρτάται από τη σχολή στο ΕΜΠ. Στους Τοπογράφους ήμασταν λίγο περισσότερες οι γυναίκες. Ευχαριστώ πολύ όσους μου γράφουν καλά λόγια! Εύχομαι να τολμήσετε κι εσείς αυτό που θέλετε, και να πετύχετε! Τι εννοείς όταν λες λιγότερο δίκαιο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louis Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Για να θίξω κάτι που δεν το είπε άλλος , εγώ συγχαίρω τα κορίτσια για την ψυχραιμία τους στις πανελήνιες.Εγώ τις έβλεπα πάντως και ηρεμούσα.....Μιλάμε για την πλήρη ετοιμότητα. Δεν ξέρω έτσι το είδα πάντως... μπαααα.. επρεπε να δεις τα δικα μας κοριτσια :p Τα αγορια πιστευω ειναι πιο "αναισθητα" σε τετοια θεματα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 και οι πολιτικοι πρεπει να εχουν πολλα κοριτσια,αντιθετα απο τους ηλεκτρολογους και ειδικα τους μηχανολογους [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teras13 Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 παντως βλεπω καποιοι εχουν μια προκαταληψη απεναντι στους αστυνομικους.δλδ οτι ολοι ειναι πορωμενοι κτλ....ξεχνανε ομως οτι πλεον στη σχολη περναν ατομα που ειναι μορφωμενα.15000 εφτασε η βαση.χωρις βεβαια αυτο να σημαινει και πολλα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
think_2b Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Ειναι κανεις στο τμήμα εσωτερικης αρχιτεκτονικης, διακοσμησης και σχεδιασμου αντικειμενων στο τει αθηνας;:p:):happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 και οι πολιτικοι πρεπει να εχουν πολλα κοριτσια,αντιθετα απο τους ηλεκτρολογους και ειδικα τους μηχανολογους O Alexis είναι καλά πληροφορημένος.Άσε δε στην αρχιτεκτονική χαμός απο κορίτσια. Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Στους μηχανολόγους είνα όλα τα αγόρια... Με την παλάμη στο χέρι :lol: Στο Μαθηματικό Θεσνικης πέρασαν από τον νομό μου πολλά κορίτσια.Μάλλον γυναικοκρατία φέτος :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 teras13 την βαση μην την βλεπεις που ειναι 15.093.Εαν σκεφτεις τους παραγοντες αυτους : οτι η αστυφυλακων παιρνει ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ατομα εν αντιθεση με ολα τα αλλα ΑΕΙ/ΤΕΙ που παιρνουν αντε καμια 150 , οτι φετος παρα την μεγαλη αυξηση εισακτεων απο 1410 σε 1795 η αυξηση ηταν εκρηκτικη (+643) μορια , και τελος θα πρεπει να σκεφτεις και το ποσοστο αιτησεων που φετος εφτασαν τις 11.000!Δηλαδη στην ουσια λεμε οτι απο τα 10 ατομα που ηθελαν Αστυφυλακων μονο 1 περασε.Δηλαδη εχουμε μια σχεση 10/1!Εαν πχ η αστυφυλακων επερνε 500-600 ατομα θα ηταν γυρω στο 17... Τελος , η πορωση πρεπει να υπαρχει ως προς το οτι να αγαπας το Σωμα και την δουλεια που διαλεξες να κανεις..Το "περι επαγγελματικης αποκαταστασης" ετσι απο μονο του ειναι εντελως αστειο...Ομως ποτε δεν θα πρεπει να υπαρχει ακροτητα διοτι κανεις δεν ειναι υπερανω του μονου κριτη , του νομου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Πέρασε κανένας Φυσικό στο ΑΠΘ? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livtylerfan Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Τι ακουσα υπάρχει λέει πάλι πρόβλημα με τις βάσεις;; Έχει γούστο...! >Αfternoon delight< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louis Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Τι ακουσα υπάρχει λέει πάλι πρόβλημα με τις βάσεις;; Έχει γούστο...! τι προβλημα βρε συ?? ελπιζω να μην εννοεις το κολλημα με τις στρατιωτικες γιατι τοτε θα εχεις χασεις πολλα επεισοδια.. :lol: εχουν βγει νεες βασεις για καποιες σχολες.. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Mην μας λες παλι τετοια φιλε...Τι προβλημα παλι ? edit: δεν προκειτε παντως να βγουνε νεες βασεις..Απλα θα υπαρξουν προσφυγες σε δικαστηρια.Κανεις πια δεν χανει την θεση του οπως εγινε ετσι το πραγμα.Και ακομα και εαν υπαρξουν αλαγες αυτες θα ειναι προς τα κατω γιατι τωρα οσοι περασαν σε χαμηλοτερη επιλογη τους ειχαν μολις 10-20 μορια διαφορα απο την προηγουμενη επιλογη τους..Οποτε..Αλλα με τιποτα δεν προκειτε να βγουνε νεες βασεις για τριτη φορα , εαν γινει αυτο να ειστε σιγουροι οτι κανεις πια δεν θα θελει να δωσει πανελλαδικες και το συστημα θα καταρευσει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louis Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Mην μας λες παλι τετοια φιλε...Τι προβλημα παλι ? χα εχει γουστο :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livtylerfan Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Nα δείτε εδώ. >Αfternoon delight< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Kαλα τι ειναι τωρα αυτο... ?Που κολαει με το θεμα νεου προβληματος βασεων (που δεν προκειτε να υπαρξει) Ασχετο αλλα ωραιο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Ορισμένα μηνύματα μεταφέρθηκαν στο παρακάτω θέμα...: [thread=46097]Παιδεία: Τι έπρεπε κατά τι γνώμη σας να αλλάξει; [/thread] ... καθώς δεν ταίριαζαν με τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2007. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Nα δείτε εδώ. Πρώτον μην αναφέρετε για βάσεις γιατί ταράζετε τον Weskers και θα έχετε να κάνετε μαζί μου.Τις προάλλες κόντεψε να ρίξει το forum.:lol::lol::lol: Eπίσης αυτό είναι το μεγαλύτερο off topic που έχω δει.Πώς το εμπνεύστηκες? Για τις εγγραφές μάθαμε τίποτα?Πήρα τηλέφωνο να πάω να κάνω τις ιατρικές αν είναι γιατί τα άλλα δεν είναι τίποτα και μου είπανε ότι θα τα ακούσω στις ειδήσεις τα χαρτιά.:blink::blink::blink: Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teras13 Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 ρε παιδια πηρα στο 2103442702 και αυτη που το σηκωσε μου λεει δεν μπορει να μου πει τη σειρα που μπηκα στη σχολη.και τη ρωτησα για αλλο νουμερο αλλα μου λεει δεν υπαρχει.απο το σχολειο να ρωτησουμε οταν βγουν.:rocket::kill::hunter::hunter::chair::shoot::whip:τι γινετε?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livtylerfan Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 ρε παιδια πηρα στο 2103442702 και αυτη που το σηκωσε μου λεει δεν μπορει να μου πει τη σειρα που μπηκα στη σχολη.και τη ρωτησα για αλλο νουμερο αλλα μου λεει δεν υπαρχει.απο το σχολειο να ρωτησουμε οταν βγουν.:rocket::kill::hunter::hunter::chair::shoot::whip:τι γινετε?? Eνταξυ ρε δίκιο έχουν.Σιγά τη σημασία που έχει η σειρά και θες να τη μάθεις... Για αυτό και εγώ δίσταζα να πάρω...1 δεν έχει σημασία και 2. θα μάθουμε από το σχολείο.Άσε να υπάρχει λίγο ενδιαφέρον για τις επόμενες μέρες... Το λαπτοπ ( το 2ο δηλαδή γιατί πολλοί έχουν ήδη ) θα το πάρεις αν είναι το μάρτιο οπότε μέχρι τότε ζήσε Μαη μου να φας ποπ-κορν. >Αfternoon delight< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts