eugenios20 Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Παιδιά θελω την συμβουλή σας. Επειδη οπως ειπα δεν τα πηγα καλα στις εξετασεις(παρόλο που ήμουν καλα προετοιμασμένος) και δεν πιάνω τις σχολές που ηθελα(πρωτη επιλογή Αεροναυπηγων Πατρας και ειμαι 400 μορια πιο κατω) σκεφτομαι να ξαναδωσω του χρονου. Ομως θελω να περασω καπου φετος και ειμαι αναμεσα στο Φυσικο(Θεσσαλινικη, Αθηνα) και στο ΣΕΜΦΕ ΕΜΠ(εφαρμοζόμενα μαθηματικά κια φυσικές επιστήμες) επειδη μου αρεσουν πολυ τα μαθηματικα και φυσικη. Επισης οι σχολες αυτες θα με βοηθήσουν του χρονου στις πανελλαδικες(και ειδικα το ΣΕΜΦΕ που εχει στο πρωτο ετος μαθηματικα, φυσική, προγραμματισμο κτλ.). Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν μπορω χωρις να σταματήσω την σχολη να δώσω πανελλαδικες (γιατι αν δεν τα παω καλα θα ηθελα να την συνεχισω)? Φυσικο ή ΣΕΜΦΕ? Περιμενε να βγουν οι βασεις και μετα αποφασιζεις αν θα ξαναδωσεις,ποτε δεν ξερεις τα 400 μορια δεν ειναι πολλα.Θα βαλεις αυτα που σου αρεσουν σαν δευτερη επιλογη μετα το αεροναυπηγων,επισης δεν ξερεις αν θα σε βοηθησουν οι σχολες που λες για να ξαναδωσεις γιατι μπορει να κανουν αλλα μαθηματικα απο αυτα της τριτης λυκειου.Δεν ειναι αναγκη να σταματησεις την σχολη για να ξαναδωσεις απλα αν περασεις σε καποια σχολη που σου αρεσει περισσοτερο θα πρεπει να ξεγραφτεις απο την σχολη που εισαι και να γραφτεις σε αυτη που περασες. Συγχαρητήρια σε όλους!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Παιδιά θελω την συμβουλή σας. Επειδη οπως ειπα δεν τα πηγα καλα στις εξετασεις(παρόλο που ήμουν καλα προετοιμασμένος) και δεν πιάνω τις σχολές που ηθελα(πρωτη επιλογή Αεροναυπηγων Πατρας και ειμαι 400 μορια πιο κατω) σκεφτομαι να ξαναδωσω του χρονου. Ομως θελω να περασω καπου φετος και ειμαι αναμεσα στο Φυσικο(Θεσσαλινικη, Αθηνα) και στο ΣΕΜΦΕ ΕΜΠ(εφαρμοζόμενα μαθηματικά κια φυσικές επιστήμες) επειδη μου αρεσουν πολυ τα μαθηματικα και φυσικη. Επισης οι σχολες αυτες θα με βοηθήσουν του χρονου στις πανελλαδικες(και ειδικα το ΣΕΜΦΕ που εχει στο πρωτο ετος μαθηματικα, φυσική, προγραμματισμο κτλ.). Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν μπορω χωρις να σταματήσω την σχολη να δώσω πανελλαδικες (γιατι αν δεν τα παω καλα θα ηθελα να την συνεχισω)? Φυσικο ή ΣΕΜΦΕ? Μπορείς φίλε μου και καλύτερα να αφιερωθείς αποκλειστικά στις πανελλήνιες αν ξαναδώσεις για να είσαι σίγουρος..απλά α κάνεις τις δηλώσεις των μαθημάτων για να φαίνεσαι στην σχολή και τον Φεβρουάριο για να δώσεις...Όσο για ΣΕΜΦΕ κοίτα τα προηγούμενα ποστ,δεν λένε και τα καλύτερα.....δεν έχουνε επαγγελματικά δικαιώματα ακόμα...μην καείς κιόλας. Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Ναι ρε συ συμφωνώ με αυτό που λες και γω μαζί σου και γω έχω κρατήσει παρέες απλά αναγκαστικά λόγω ζωής χάνεσαι!Τώρα πιστεψέ με είναι θέμα ατόμων και όχι σχολών παντού υπάρχουν κολλήμενοι που δεν έχουν να συζητήσουν τιποτα αλλό και πιστεψε με είνι εκνευριστικό Π.Χ.Πληροφορικάριοι,μηχανικοι,Ιατροι εκει να δεις κάψιμο!!!!!!!!! Μεγάλο άκυρο αυτο που λες....στα μαθηματικά έχουμε μάθει ότι τέτοιες γενικεύσεις οδηγούν σε λάθη,το ίδιο κάνεις και εσύ.... Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SlRator Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 g@mo tis panelinies kai opion tis efivre na psofisi o pali@poust@r@s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Cloud ξερω οτι εχεις αγχος για τα αθληματα και καλα κανεις.Φιλε σου εχω στειλει PM εδω και αρκετες ημερες..Πανε δες το..Επισης ΞΕΚΙΝΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ για το 1000αρι μιλαμε ειναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ αληθεια σου λεω!!Αμα πας στα προσωπικα μυνηματα θα δεις το προγραμμα αντοχης που κανω και θα καταλαβεις!Αντε και απο Σεπτεμβριο Δοκιμοι στην σχολη αστυνομιας!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Εγω εγραψα τελικα 16272 μορια. Ξερει κανεις απο που μπορουμε να μαθουμε τον αριθμο εισακτεων για την επομενη σεζον; Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnney Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 1. σταματιστε να τσακωνεστε για στρατιωτικες σχολες :offtopic: 2. εγραψα αρκετα καλα, αλλα απογοητευτηκα βιολογια κατευθυνσης... θα δουμε. ΕΚΘΕΣΗ: 14,7 (75/72) ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ: 19,7 (99/98) ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤ: 18,1 (92/89) ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤ: 20 (100/100) ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΤ: 18,7 (94/93) ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤ: 17,8 (88/90) <-- απορω που βρηκαν λαθη... :-( AOΘ: 20 (100/100) 3ο πεδιο: 18.737 στα αλλα βγαζω κατι παραπανω, αλλα με ενδιαφερει κυριως ιατρικη (οπου λαχει, γιατι μπορω να παρω μεταγραφη...)... το μονο που με νοιαζει ειναι να περασω... αγωνια... ευχομαι να την πιασω τη θρακη. ΠΩΛΑΜΕ-ΞΕΠΩΛΑΜΕ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ Β ΚΑΙ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ - ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Tελικα δεν βγαζω 15.193 αλλα 15.225 δηλαδη καπως παραπανω επειδη ειχα κανει ενα μικρο λαθος στους προφορικους βαθμους που ειχα στα λατινικα και ενω εχω μεσο ορο 15 εβαλα 14.Αντε ΑΚΟΜΑ καλυτερα εστω και αυτα τα λιγα μοριακια... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanosx Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Παιδεια τη βαθμολογηση χαλια ηταν αυτη!!!! Μαθηματικα γενικης εγραψα ακριβως τα ιδια με ενα φιλο μου και αυτος εγραψε 20 και εγω 18,7, ΕΛΛΕΟΣ!!!!! Με κλειστα τα ματια βαθμολογουν. Παντος γενικα πολη καλα 18063 στο 4ο:up: :up: :up: :yahoo: :yahoo: :yahoo: ΝΟΚΙΑ :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 WeskerS και για ενα και για 2 μορια χανονται οι σχολες....οποτε και αυτα τα μορια παραπανω μπορουν να βοηθησουν! Αχ!Κατα 90% παω Salonica του χρονου!:rotfl: THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberdemon87 Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Συγνώμη παιδιά, εγώ είμαι λίγο άσχετος σε αυτό το θέμα αλλά θα ήθελα αν μπορούσατε να μου πείτε αν βγήκαν τα αποτελέσματα των παννεληνίων για τα εσπερινά λύκεια. Από ότι έμαθα σήμερα βγήκανε ε? Κοίταξα στο ypepth.gr αλλά δεν βρήκα τίποτα...Που στο καλό είναι ανεβασμένα τα αποτελέσματα?? Το θέμα δεν αφορά εμένα αλλά σας παρακαλώ απαντήστε μου, είναι ανάγκη... Σας ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanosx Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Μια απορεια υπαρχει κανεις που να εγραψε πανω απο 19 στα μαθηματικα κατευθυνσης?:O :O ΝΟΚΙΑ :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Μια απορεια υπαρχει κανεις που να εγραψε πανω απο 19 στα μαθηματικα κατευθυνσης?:O :O Oh yeah!2-3 παιδια στο σχολειο μου επιασαν 19,5 και 19.7 νομιζω;) THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Charmed το ξερω ρε σι για αυτο ειπα ακομα καλυτερα.Ακομα και το 1 μοριο οπως ειπες ΜΕΤΡΑΕΙ!Λοιπον τα λεμε παιδια παω να την πεσω λιγο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam66 Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 τι θα λέγατε να γράφαμε όλοι τις σχολές που είμαστε ή που θέλουμε να περάσουμε ώστε άμα υπάρχει κανείς με την ίδια προτίμηση να ανταλλάξουμε απόψεις... αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankoutr Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Εμενα οι βαθμοί ήταν πράγματι αυτοί που είχα μάθει,μαθηματικά ακόμα απορώ πως έγραψα τόσο αφού ο ένας βαθμολογητής μου έβαλε 70 και ο άλλος 72 (θα εκτίμησαν τις καλλιτεχνικές μουτζούρες μου φαίνεται!) , ενώ έκθεση στενοχωρέθηκα γιατί πήγα σ' αναβαθμολόγηση ο πρώτος μου έβαλε 90(!!),ο 2ος 74(κακό χρόνο να χει!) κι ο 3ος 86... Πάντως εμάς μας σφάξανε στη βιολογία γεν.! 3 παιδιά μόνο είχαμε πάνω από 17! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelpap4 Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Μαθ.Κατευθ 13.5 Φυσικ.Κατευθ 16,6 Μαθ.Γενικης 17,8 Αοδε 19 Αεππ 18,5 Εκθεση 11,7 (τι χαντακωμα κι αυτο) Συνολο: 16.301 μορια Και με καποιους που ειχα μιλήσει και νομιζαν οτι ειχαν μονο αυτοι προβλημα με τους προφορικους θελω να πω πως κι εγώ ειχα 18 στα τετραμηνα και εγραψα 19 αοδε...οπως και να'χει...εχασα μορια...!! Ευχομαι ολοψυχα να πετυχετε ολοι εκει που θελετε...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
usak Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 τι θα λέγατε να γράφαμε όλοι τις σχολές που είμαστε ή που θέλουμε να περάσουμε ώστε άμα υπάρχει κανείς με την ίδια προτίμηση να ανταλλάξουμε απόψεις... Γιατι δεν αρχιζεις εσυ? Λοιπον με τα 17.000 μου περναω ΣΕΜΦΕ ΕΜΠ ή Φυσικο. Του χρονου θα ξαναδωσω για Μηχανολογους Αεροναυπηγους Πατρας ή ΗΜΜΥ ΕΜΠ αν μου κατσει... .:C E S S N A:. http://www.alaskastock.com/Pix/302/FP/302FP_DY0034_001_T.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 τι θα λέγατε να γράφαμε όλοι τις σχολές που είμαστε ή που θέλουμε να περάσουμε ώστε άμα υπάρχει κανείς με την ίδια προτίμηση να ανταλλάξουμε απόψεις... Προσωπικα σκεφτομαι ειτε για Δασολογιας&Φυσικου Περ/ντος Θεσ/νικης ειτε για Βαλκανικων,Σλαβικων και Ανατολικων Σπουδων Μακεδονιας(Θεσ/νικη) Βεβαια αυτα υπαρχουν τωρα σαν ιδεες!Μεχρι να δωσουμε μηχανογραφικα βλεπουμε!:) THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanosx Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 στην πατρα μηχανικος Η/Υ και πληροφορικης ή στο βολο μηχανικος Η/Υ ηλεπικοινωνιων και δικτυων. Σε μια απο αυτες τις 2 αλλα δεν ξερω πια :p ΝΟΚΙΑ :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberdemon87 Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Παιδιά, απαντήστε μου και εμένα στο προηγούμενο ερώτημα μου για το αν βγήκαν τα αποτελέσματα και πού. Σας παρακαλώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Μαθ.Κατευθ 13.5 Φυσικ.Κατευθ 16,6 Μαθ.Γενικης 17,8 Αοδε 19 Αεππ 18,5 Εκθεση 11,7 (τι χαντακωμα κι αυτο) Συνολο: 16.301 μορια Και με καποιους που ειχα μιλήσει και νομιζαν οτι ειχαν μονο αυτοι προβλημα με τους προφορικους θελω να πω πως κι εγώ ειχα 18 στα τετραμηνα και εγραψα 19 αοδε...οπως και να'χει...εχασα μορια...!! Ευχομαι ολοψυχα να πετυχετε ολοι εκει που θελετε...!! νομιζεις οτι εχεις προβλημα:lol: :lol: :lol: :lol: δες αυτο γραπτος προφορικος μαθ κατ 16.7 16.5 φυσκατ 19.9 17.5 αναπτυξη 19.9 19 αοδε 20 20 βιολ 20 18.5 εκθ 17 17 θα εβγαζα πανω απο 18850 αν ειχα την ευνεια των καθηγητων το σιγουρο ειναι οτι οταν θα παω για το μηχανογραφικο στο σχολειο μπορει να πιαστουμε και στα χερια [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitra22 Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 δεν νομιζω..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitra22 Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 δεν βγαινουν τα αποτελεσματα στο ιντερνετ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnney Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 ρΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ! ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΩΛΑΜΕ-ΞΕΠΩΛΑΜΕ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ Β ΚΑΙ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ - ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts