Jump to content

Τι λέτε όταν σας παίρνουν τηλέφωνο να σας βγάλουν πιστωτική;

agiorgitis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κλασσικό πρόβλημα. Πρωί μεσημέρι ή βράδυ όλο και κάποια θα πάρει να μας πουλήσει πιστωτική κάρτα/εικόνες/εγκυκλοπαίδια/τσελεμεντέ/κλπ.

Γενικά εγώ τους λέω διάφορα περίεργα και περιμένω να δώ τις αντιδράσεις τους.

Είχαμε χθές μια κουβέντα με ένα φίλο για όταν πήραν τηλ. για πιστωτική.

-"Ενδιαφερεστε για μια πιστωτική κάρτα απο την Χ τράπεζα?"

-"Ναι! Ευτυχώς που θα μπορέσω να βγάλω και άλλη κάρτα. Έχω να δουλέψω 4 μήνες και οι άλλες τράπεζες με έχουν στον Τειρεσία. Τουλάχιστον να πάρω μερικά λεφτά για τσιγάρα"

"Συγνώμη αλλά δεν γίνεται να σας βγάλουμε κάρτα αν είστε στον Τειρεσία"

"Μα τί λέτε... Αφήστε μου ενα τηλ. να σας πάρω αργότερα"

"Δεν γίνεται κύριε. Γειά σας"

:lol:

Άλλη περίπτωση: Για να πουλήσουν εικόνες.

"Γειά σας. Είμαστε εταιρία απο αθήνα και πουλάμε εικόνες"

"Κορίτσι μου είμαι Μάρτυρας του Ιεχωβά, δεν έχουμε εικόνες εμείς"

"Μα....."

"Αντίο σας"

Μου έχουν τύχει πάρα πολλά, αλλά και πολλά άλλα που τα έχω έτοιμα σε περίπτωση που χτυπήσει το τηλέφωνο... Να είμαι προετοιμασμένος...

Μερικές ατάκες:

-"Είστε ο μοναδικός τυχερός απο την κλήρωση!"

-"Σοβαρά? Τρέχω να πάρω λαχείο!" (+κλείσιμο τηλεφώνου) :lol:

"Είναι εκεί ο κύριος τάδε?"

"Όχι, τον έχουν ακόμα στο κρατητήριο. Αύριο θα βγεί. Θέλετε να του πώ τπτ?":lol:

Εσείς τί τους λέτε όταν έχετε όρεξη?:happy:

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

• Απαντήσεις 277
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παίρνουν συχνά την γιαγιά μου για πιστωτικές κάρτες. Αλλά μερικά προσοχή! Είναι ψέματα. Αν θέλετε σας εξηγώ να καταλάβετε.

Παίρνουν συχνά την γιαγιά μου για πιστωτικές κάρτες. Αλλά μερικά προσοχή! Είναι ψέματα. Αν θέλετε σας εξηγώ να καταλάβετε.

Εξήγησε μας :)

τους τα χωνω αγρια...

καταρχας του ρωτω με αγριο υφος πριν πανε στην δευτερη ερωτηση που βρηκαν τα στοιχεια μου...και με πηραν τηλεφωνο

επειτα τους ρωτω που εδρευει η εταιρια τους και να μου δωσουν ενα τηλεφωνο τους σταθερο..,για να τους κανω μυνηση σε περιπτβση απατης..καθως φροντιζουν και παιρνουν με αποκρυψη.....

μετα την μινι ανακριση που τους κανω...συνηθως οι τηλεφωνητριες σαστιζουν και δεν γνωριζουν αν θα πρεπει να δωσουν τετοιου ειδους στοιχεια...και μου το κλεινουν...

εχουν καιρο να παρουν...γιατι αραγε..??

IPHONE 4 The Ultimate

Μια φορά είχαν πάρει τηλ την μητέρα μου από μια εταιρία να της βγάλουν πιστωτική. Αυτή δέχτηκε. Η προϋπόθεση για την συγκεκριμένη ενέργια να πάρει κάτι πράγματα διαφορά. Μετά από 10 μέρες παίρνουν τηλ αφού είχε δώσει τα στοιχεία και λέει ότι η κάρτα εγκρίθηκε. Έφεραν πρώτα κάτι πράγματα και είπαν ότι θα στείλουν την κάρτα να πληρωθούν. Μετά από 2 ημέρες παίρνουν τηλ και είπαν ότι δεν εγκρίθηκε!

εχουν καιρο να παρουν...γιατι αραγε..??

Έλα ντέ! Αφού τους φέρεσαι τόσο ευγενικά...:lol:

...με έχουν στον Τειρεσία...

Ποιός είναι αυτός?

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Ποιός είναι αυτός?

pantos oxi o gnostos mantis :P

stis meres mas einai o katadotis... i black list ton trapezon pou mpainei kapoios otan xrostaei (daneia, pistotikes ktl)

Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

http://www.go-online.gr/ebusiness/specials/article.html?article_id=1106

Η Τειρεσίας Α.Ε. εξειδικεύεται στη συγκέντρωση και διάθεση πληροφοριών οικονομικής συμπεριφοράς για επιχειρήσεις και ιδιώτες

Με απλά λόγια: Αν έχεις ακάλυπτη επιταγή/δεν πληρώνεις δόσεις και πιστωτικές κάρτες/είσαι κακοπληρωτής, εκεί καταχωρήσαι. Και επειδή είναι διατραπεζικό σύστημα, δε σου δίνουν δάνειο ούτε για τσίχλες. :lol:

Black list...

ΥΓ: Με πρόλαβε ο Ergaleios...

h kaluterh φαση ειναι το marketing με ψηφιακη αναπαραγωγη...π λεει γεια σας(κ εισαι ετοιμος να απαντησεις :P)...κ συνεχιζει να μιλαει μεχρι να τελειωσει κ ας μην ακους εσυ.

παντως καπου ειχα δει οτι υπαρχει ενα τηλ η email π στελνεις κ δεν σε ξαναπερνουν τηλ για marketing

h kaluterh φαση ειναι το marketing με ψηφιακη αναπαραγωγη...π λεει γεια σας(κ εισαι ετοιμος να απαντησεις :P)...κ συνεχιζει να μιλαει μεχρι να τελειωσει κ ας μην ακους εσυ.

auto mou spaei ta nevra pio poli apo otidipote allo. exoun vrei ti lisi na min tous ta pselnoume.. kai na kleiseis kai to tilefono, i grammi den peftei an den to kleisei auto :mad:

exei paraginei to kako me tis tile-proothiseis:mad:

a..kai gia na mi nomizete oti ginetai auto mono ellada.. opou na nai teleiono kai girnao ellada. to simvolaio mou gia to kinito teleionei arxes oktovri. e..edo kai 20 meres exoun arxisei kai me pernoun apo analoga grafeia 3-4 fores ti vdomada..kai mou lene..

-to simvolaio sas ligei..

-to ksero..

-thelete na kanete ananeosi?

-oxi..

-giati?

-giati pao ellada..exo ekei kinito

-exoume kales times roaming..den thelete na kanete ananeosi?

-(pausi skeftomenos...ti mou leei to zoon!!) oxi..

-giati?

-giati den exo skopo na plirono roaming eno exo elliniko kinito

-diladi den thelete na kanete ananeosi?

-oxi..

-sigoura?

-nai...bye (klik to tilefono)

Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

Τους αφήνω μιλάνε μιλάνε μιλάνε και όταν τελειώσουν λέω ευχαριστώ πολύ δεν ενδιαφέρομαι ΧΑΧΑΧΑΧΑ
http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ...

Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/1.2.2960/1316; en; U; ssr))

Τους λέω ότι είμαι φοιτητής, έτσι δεν εχω εισόδημα οπότε δε με ενδιαφέρουν αγορές με πιστώσεις... Αυτό μάλλον θα τους το λέω μέχρι να γεράσω... Χεχεχε...

Τους αφήνω μιλάνε μιλάνε μιλάνε και όταν τελειώσουν λέω ευχαριστώ πολύ δεν ενδιαφέρομαι ΧΑΧΑΧΑΧΑ

και εγώ το κάνω αυτό:p:D

επίσης όταν παίρνουν λαθος τους λέω μισό λεπτό και δίνω τον αδερφό μου (η το αντίστροφο) και μιλάει κανονικά μέχρι να καταλάβουν ότι δεν είναι αυτός κ του το κλείσουν:p:D:shifty:

αυτό με τον Τειρεσία πολύ καλό κολπάκι:shifty:

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Τουαφηνω μιλανε μια ωρα, λενε τα χιλια δυο χωρις να τους προσεχω φυσικα και οταν τελιωνουν αρχιζω τις διευκρινιστικες ερωτισεις, και αφου τους βγαλω το λαδι τους ριχνω την πιο καλη ερωτιση "Σε 15χρονους χωρις εισοδημα δινετε καρτες" φυσικα μου απαντανε οχι και μετα τους λεω"Ε τοτε γιατι με πειρατε και μου τρωτε την ωρα αδικα;" και αναλογα την τηλεφωνιτρια ακουω και διαφορετικες απαντισης:p

Ετσι τους τρωω ωρα και αν ολοι καναμε το ιδιο στο τελος θα γινοτανε ασυμφωρω και δεν θα μας επερναν. Τωρα βεβαια εχουν καιρο να παρουν αλλα δεν ξερω αν ειναι το καλοκαιρι η οτι το πειραν αποφαση οτι δεν ενδιαφερομαι

Mια άλλη ιδέα:

Ενώ αυτή μιλάει να της κάνουμε καμάκι...:lol:

-"Πόσο χρονών είσαι?"

-"Ορίστε?"

-"Έχεις ωραία φωνή... Τί κάνεις το βράδυ?"

Εγώ πάλι σε θρησκευτικά θέματα λέω πως είμαι Βουδιστής και γλιτώνω...

Στις κάρτες όταν μου λένε "δουλεύω για την Χ τράπεζα" τους απαντάω: "Καλά κάνετε, η δουλειά δεν είναι ντροπή. Φανταστείτε να ήσασταν πολιτικός!" και το κλείνω!

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Στις κάρτες όταν μου λένε "δουλεύω για την Χ τράπεζα" τους απαντάω: "Καλά κάνετε, η δουλειά δεν είναι ντροπή. Φανταστείτε να ήσασταν πολιτικός!" και το κλείνω!

τό χώ πεί και εγώ!:lol: :lol: :lol:

το κορυφαίο δε, <<σας χαρίζουμε την τάδε κάρτα με 0% επιτόκιο για 6 μήνες κτλ>>

και απαντώ....

Σας χαρίζω την δική μου κάρτα με εξαντλημένο πιστωτικό όριο και 15.75% + 2.5% υπερημερίας με μόνη δέσμευση την καταβολή του ποσού :lol: :lol:

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κλασική περίπτωση για πώληση από φορέα

-Γεια σας ενδιαφέρεστε για την νεα προσφορά της [β'αλε οτι θες] που δίνει χ% στα αστικά και χ% στα υπεραστικά και στα κινητά?

-Όχι

-Έχετε κάποιο εναλλακτικό φορέα?

-Όχι

-Μα δεν σας ενδιαφέρει να κάνετε οικονομία?

-Όχι, έχουμε λεφτά....

-Τουτ, τουτ, τουτ... (το έκλεισε...)

Η μάνα μου πάντα το σηκώνει και πραγματικά φτάνει να μιλήσει ακόμα και με το διευθυντή. Τος ξεχέζει (με το συμπάθιο) κανονικότατα. Δεν μπορείς κύριος να παίρνεις κάθε τρείς και λίγο τηλέφωνο για την τάδε προσφορά-απάτη. Κι εμείς έχουμε και δύο τηλέφωνα στο σπίτι, και το ένα είναι στο όνομα της γιαγιάς μου που πέθανε. Και συνέχεια παίρνουν τηλέφωνο και ζητάνε τη γιαγιά μου ότι και καλά υπέγραψε κάτι κουπόνια για δωρεάν αδυνάτισμα (ενώ έχει πεθάνει (ας είσαι καλά εκεί γιαγιά) από το 1985). Και η μάνα μου τους λέει συνέχεια "Τη θέλετε πολύ; Πάρτε τον Άγιο Πέτρο". Έ μα πια. Και κατα τύχη κερδίζει τις κληρώσεις όλος ο τηλεφωνικός κατάλογος. Είναι να μην τους βρίζεις;

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

lol agiorgitis έγραψες! έχω ψοφήσει στα γέλια!!! Περιμένω το πρώτο διαφημιστικό τηλεφώνημα για να τα εφαρμόσω :D

Κι εγώ περιμένω. Απο Δευτέρα θα 'χει πολλά. Όρεξη να υπάρχει και όλο και κάτι θα βρώ να πω.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

εγω απανταω κλασσικα οχι δεν ενδιαφερομαι στις ελκυστικες φωνες που μου μιλανε οταν με παιρνουν τηλ.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.