Jump to content

Αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου

xpuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Mαλιστα...αρα καλυτερα ενα αστρακι η ενα γκολφακι...(ξερει κανεις ποτε θα βγει καινουριο αστρα??)Χρονια πολλα κ απο μενα...να τα 100στησεις κ να αποκτησεις οτι θελεις στη ζωη σου κ παντα ευτυχισμενος....

αν θες καινουργιο μοντελο παρε το φιεστα,πες μου τι λεφτα διαθετεις

• Απαντήσεις 759
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αν θες καινουργιο μοντελο παρε το φιεστα,πες μου τι λεφτα διαθετεις

Aκομα κ ναθελα δεν μπορω να διαθεσω...απο σεπτεμβρη κ μετα(πρωτα ο Θεος) αλλα περιπου 14-15 χιλ....

:w00t:

Aκομα κ ναθελα δεν μπορω να διαθεσω...απο σεπτεμβρη κ μετα(πρωτα ο Θεος) αλλα περιπου 14-15 χιλ....

φορντ φιεστα και μαλιστα καινουργιο ;) Νέο Fiesta Sport από 15.625€

http://www.ford.gr/ns7/neofiesta/-/fie_b299_introd/-/-/-/-

Ευτυχώς η Toyota επανέρχεται με το πολύ ενδιαφέρον σύνολο των 1,33 λίτρων και των 101 ίππων με σύστημα Start & Stop, τόσο για το Auris όσο και για το Yaris και Aygo.

Σας ευχαριστώ παιδιά. Και σεις ό,τι επιθυμείτε. Καλή χρονιά να έχουμε. Με υγεία. :)

Θα προτημουσα οχι ford γιατι εχουμε ηδη το focus...οχι πως δεν ειναι καλο...αλλα νταξει...βασικα δεν μου πολυ αρεσει κ το fiesta..εμφανισιακα τουλαχιστον..κανα ceed,astra η κανα golf ελεγα...

Θα προτημουσα οχι ford γιατι εχουμε ηδη το focus...οχι πως δεν ειναι καλο...αλλα νταξει...βασικα δεν μου πολυ αρεσει κ το fiesta..εμφανισιακα τουλαχιστον..κανα ceed,astra η κανα golf ελεγα...

αν εισαι ευχαριστημενος απο το φοκους να παρεις παλι φορντ αν δεν εισαι μη παιρνεις φορντ.αν και ειναι διαφορετικα μοντελα,το ενα ειναι νεο μοντελο,δε ξερω εγω παντως το φιεστα θα επαιρνα με αυτα τα λεφτα.γιατι ομως γραφεις εδω που ειναι θεμα για μεταχειρισμενα και δε γραφεις στο θεμα μικρομεσαια κατηγορια;

Miα χαρα ευχαριστημενοι ειμαστε...απλα ελεγα για μεταχειρισμενο για κατι πιο πανω..δηλαδη μια καλη εκδοση του καινουριου γκολφ....δεν νομιζεις οτι συμφερει??

Miα χαρα ευχαριστημενοι ειμαστε...απλα ελεγα για μεταχειρισμενο για κατι πιο πανω..δηλαδη μια καλη εκδοση του καινουριου γκολφ....δεν νομιζεις οτι συμφερει??

εχεις γεμισει ο τοπος απο γκολφακια και αστρα παρε κατι νεο,καληνυχτα

Εχουμε καιρο...θα το σκεφτω παντως γιατι εχεις δικαιο...καληνυχτα κ σευχαριστω..

παιδια το μινι κουπερ του 2002 - 2003 ειναι καλο σαν αμαξι η βγαζιε προβληματα γενικα?γνωριζετε?

Η BMW ειναι εγγύηση λογικά ....Περισσότερα δε ξέρω.

Πάντως δε μου αρέσει σαν αμάξι :)

παιδες θελω να αγορασω μια 156 /147 στα 1.600 κυβικα....

εμπειριες? συμβουλες?? τυχον προβληματα??

156 εχει φιλος μου και το εχει αποτελειωσει σε ενα χρονο 5000 ευρω εχει δωσει ..

My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

156 εχει φιλος μου και το εχει αποτελειωσει σε ενα χρονο 5000 ευρω εχει δωσει ..

οποιον ιδιοκτητη της 156 και να ρωτησεις θα σου πει τα χειροτερα,το προβληματικο σε αυτο το αυτοκινητο ηταν η καρδια του (κινητηρας) φαντασου απο κει και περα....

Παιδιά θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας και γιατί θα επιλέγατε ένα από τα 2:

BMW Z4 M ή porsche boxter s...Aκούω προτάσεις!:)

%$@#@#%^:worry:&*@#$%^&*

Παιδιά θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας και γιατί θα επιλέγατε ένα από τα 2:

BMW Z4 M ή porsche boxter s...Aκούω προτάσεις!:)

απο κατερινη εισαι ε;εκανα φανταρος εκει 7 μηνες,παμε τωρα στο θεμα μας,εγω το καινουργιο Z4 θα επαιρνα,διαβασε λιγα πραγματα,δες την σε φωτο και θα καταλαβεις

http://www.imageshack.gr/files/sbhkhvyv9q1w9uqkoaqw.jpg

http://www.autobild.gr/index.php?cat_id=479&page_id=2250#bottom

Η καινουρια Ζ4 θα κυκλοφορισει Μαιο νομιζω...

αν εχει τη δυνατοτητα να την αποκτησει αξιζει η αναμονη πιστεψε με

Και το Μάιο να κυκλοφορήσει,το Μ θα βγει (αν βγει) πολύυυυυ αργότερα...

Εγώ θα επέλεγα το Ζ4Μ.Σπέρνει.

η καινουργια Ζ4 πιθανοτατα δε θα κυκλοφορησει σαν Μ..:X

Στο διλλημμα δε μπορω να αποφασισω...

ειναι και τα 2 αγαπημενα αυτοκινητα...

μαλλον την απερχομενη Μ για τον ηχο...

file einai akrivos to ti 8eleis ... an 8eleis na kaneis oraia mpantilikia 8a pareis tin Z4M , an 8eleis na eisai ena me to edafos tote 8a epilekseis tin boxter. to ena einai paixnidiariko to allo einai pio singratimeno .. dialegeis kai perneis , alliws maZepse lefta kai gia ta 2 :p

Ειχα δει σε ενα TOP GEAR που συνεκρινανα τα 2 ατοκιντα κ ειπαν για τη boxter οτι ειναι πιο ηρεμη σε σχεση με την Ζ4 την οποια λεει πρεπει "να την πιασεις απο τα μαλλια κ ν την ξεζουμισεις"(καπως ετσι το ειπαν) για ν απολαυσεις οδηγηση..

Απο μενα Ζ4Μ.Πιο ομορφο(υποκειμενικο για καποιους) και δεν ειναι γεματο ο τοπος με Ζ4Μ.Απο Boxster εχει πηξει ο τοπος.