v@gelis Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Ψηφισα κι εγω με τη σειρα μου. Γιατι δεν ανοιγουμε ενα αντιστοιχο θεμα και στο φορουμ της NGI ωστε να πιεσουμε και την ελληνικη εταιρια, προς την κατευθυνση μιας ενδεχομενης συμφωνιας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Σωστός! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Ψηφισα και εγώ. Αν μαζευτούμε πολλοί ίσως μας ακούσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimig Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Κατεβασα το Igo, το εβαλα οκ, αλλα δεν εχει ελληνικο χαρτη και μενου. Κατεβαζω το update από το site της igo, αλλα δεν με αφηνει να συνεχίσω και ζητάει key για να συνεχίσω. Φυσικά δεν έχω key. Κάποιος να στείλει κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Ναι φίλοι συνforumίτες ενωθείται και πάτε στο site που λέει ο φίλος ssarl και γραφτείται για να πείσουμε την PDAmill να μιλήσει με την NGI. Προσωπικά πάντως τους είπα iGO χωρίς NGI χάρτες = noGO για την Ελληνική αγορά! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Pou einai to pneuma tou myphone??????? Mipos ksexasame oti stis maxes oi ellines ginontai ena? :D (oti tha egrafa patriotika minimata gia ena programma ploigisis den to perimena pote alla an den exete dei to iGO deite to kai tha katalabete) Enas iGO maniac akoma! Signomi gia ta apaisia greeklish alla akoma psaxno to language bar sta windows mou pou frikaran prin apo ligo! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georlapo Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Απο που κατεβάζουμε το i-go βρε παιδιά;Το χάρτη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 23, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Όποιος ενδιαφέρεται για το πρόγραμμα ας μου στείλει pm. Aπαντώ σε όλα!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Όποιος ενδιαφέρεται για το πρόγραμμα ας μου στείλει pm. Aπαντώ σε όλα!:D Μια και το ξεκίνησες εσύ το thread αντί να απαντάς δεν πας και εσύ να βάλεις το χεράκι σου στην PDAmill μπας και καταφερουν να πεισουν την NGI να συνεργαστούν; ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 23, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Μια και το ξεκίνησες εσύ το thread αντί να απαντάς δεν πας και εσύ να βάλεις το χεράκι σου στην PDAmill μπας και καταφερουν να πεισουν την NGI να συνεργαστούν; ;) To έβαλα ήδη, αν και σκέφτομαι να φτιάξω και νέο λογαριασμό!:lol: ps. Έκανα edit και το πρώτο post μου και έβαλα το link του poll. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 εχω ενα προβλημα. παω να κανω εγκατασταση το προγραμμα στο pda μου και ενω ξεκινα κανονικα ,σταματα και βγαζει Licence code is not found ! εγω τι πρεπει να κανω??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Όποιος ενδιαφέρεται για το πρόγραμμα ας μου στείλει pm. Aπαντώ σε όλα!:D ευχαριστω για την αμεση απαντηση,απο βδομαδα μολις το δοκιμασω θα εχεις νεα!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argg Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 ακόμα μια ψήφος ;) είναι απελπισία να βλέπεις ένα τέτοιο εξαιρετικό πρόγραμμα να κάνει μπάχαλο τη διαδρομή από την έλλειψη ενός σωστού χάρτη ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Όσο παίζω μαζί του τόσο τρελαίνομαι που δεν έχουμε χάρτες της προκοπής! Απλά απίστευτο. Μέχρι που έκατσα και διόρθωσα τα κείμενα του ελληνικού μενού με τα άπειρα λάθη! :lol: Δεν τα κάνεις καμιά πάσα...; ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisd Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Άλλη μια ψήφος με την ελπίδα να γίνει κάτι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Άλλη μια ψήφος με την ελπίδα να γίνει κάτι!!! Καλή η ψήφος αλλά γράψτε τους κανένα κειμενάκι στα Αγγλικά μπας και τους πείσουμαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Δεν τα κάνεις καμιά πάσα...; ;) Έλα πάρε το αρχείο αν και δεν το έχω τελειώσει αλλά έχω αλλάξει πάρα πολλά απλά αντιγράψτε το όπως είναι zipαρισμένο στο LANG directory του iGO σας και τα ελληνικά θα έχουν βελτιωθεί. :rolleyes: http://rapidshare.de/files/30600074/GREEK.ZIP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeAla Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Άλλος ένας ψήφος κατεκυρώθη. Το πρόγραμμα είναι φοβερό. Άντε να δούμε τι θα κάνει η ngi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G.Res Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Αλλος ενας ψηφος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Εύγε katsj για τις διορθώσεις στα ελληνικά του igo, και ξαναεύγε για τα μηνύματα στο forum της pdamill :):):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opus Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Ψηφισα κι εγω με τη σειρα μου. Γιατι δεν ανοιγουμε ενα αντιστοιχο θεμα και στο φορουμ της NGI ωστε να πιεσουμε και την ελληνικη εταιρια, προς την κατευθυνση μιας ενδεχομενης συμφωνιας? +1 και απο μενα. Μολις ψηφισα!!!!!;) Παράθεση ---------------- VW GOLF V 1.4 TSi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Εύγε katsj για τις διορθώσεις στα ελληνικά του igo, και ξαναεύγε για τα μηνύματα στο forum της pdamill :):):):):) Θα τα δούλευα κι άλλο τα ελληνικά αλλά περιμένω να μου στείλαν από την PDAmill το νέο zip καθώς και τις νέες φωνές που ετοιμάζουν για να μην κάνω διπλή δουλειά. Όταν τα έχω θα σας τα δώσω! Ευχαριστώ Βασίλη για τα καλά σου λόγια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Έστειλα κι εγώ. Για να δούμε θα πιάσουν τόπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Edwsa ki egw thn pshfo! Elpizw na ginei kati! Pantws poly organwthhkate ekei mesa re paidia! Gemisan ta forum ths iGo me Ellhnes! Den nomizw na mhn mas proseksoun. Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Ενεργό μέλος κι εγώ στο φόρουμ της PDAmill! Άντε, μπας και δούμε άσπρη μέρα στον χώρο του navigation! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts