Jump to content

iGO 2006

johner
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οχι, βλεπω την πληρη οθονη, οπως τη δειχνει το manual: εξοικονομηση ενεργειας, φωτεινοτητα, οπίσθιο φωτισμο για μερα και νυχτα. Παντως αν επιλεξεις "χρηση ρυθμισεων της συσκευης" τα δυο τελευταια φαινονται μεν αλλα δεν "μετακινουνται".

Είδες τι γίνεται.... :)

Και στην προηγούμενη version (i-GO 2006) και σ' αυτήν (2006SE), δεν είχα την ...τύχη να δω την συγκεκριμένη οθόνη, με όλες τις επιλογές της. Μόνο εξοικονόμηση ενέργειας έχω ως επιλογή και τίποτα άλλο. Από κάτω, ένα μεγάλο κενό... Ψάξε βρες και τρέχα γύρευε... :D

Βασίλης

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παρτε το χαρτη ετοιμο, σας τον εφτιαξα:D :D :D

http://rapidshare.com/files/13471802/greece_igo.zip.html

να στε καλα panare και johner:):)

γραψατε παλι στο ipmart με τa ""δωρα"" σας!!

εκτιμηση και σεβασμος για ακομη μια φορα :D:D

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Έκανα μερικές βόλτες με το νεό iGo.

Οι χάρτες σίγουρα πιο πλήρεις, με νέες πόλεις και περισσότερα δεδομένα.

Κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι η πληκτρολόγηση προορισμού.

Το πρόγραμμα κάνει ενεργά μόνο τα πλήκτρα που αντιστοιχούν σε πόλεις. Για παράδειγμα αν θέλω να πληκτρολογήσω Αθήνα μετά το Α μπορώ να πληκτρολογήσω μόνο τα γράμματα που υπάρχουν σε ονόματα πόλεων.

Βέβαια ενώ τον Βόλο τον έχει με πλήρη δεδομένα, στην αναζήτηση δε μπορούσα να τον βρω.

Στο χάρτη δεν ξέρω τι έπαιζε, αλλά στην περιοχή της μαγνησίας μου έδειχνε δρομάκια που δεν υπήρχαν.

Θα το δοκιμάσω και μέσα στη θεσσαλονίκη να δω τι λέει.

Το πρόγραμμα κάνει ενεργά μόνο τα πλήκτρα που αντιστοιχούν σε πόλεις. Για παράδειγμα αν θέλω να πληκτρολογήσω Αθήνα μετά το Α μπορώ να πληκτρολογήσω μόνο τα γράμματα που υπάρχουν σε ονόματα πόλεων.

Βέβαια ενώ τον Βόλο τον έχει με πλήρη δεδομένα, στην αναζήτηση δε μπορούσα να τον βρω.

Στο χάρτη δεν ξέρω τι έπαιζε, αλλά στην περιοχή της μαγνησίας μου έδειχνε δρομάκια που δεν υπήρχαν.

Psiloapogohtefsi kentro Xarilaou kai den exei vasikes odous .. :mad:

στην αττικη οδο παντως λειπη ενα κομματι το οποιο ειναι η συνεχεια του δρομου προς Ραφηνα

οταν πηγα απο εκει με εβγαζε σε χωραφια και με βρηκε οταν εφτασα κοντα στη μαραθωνος

οι χαρτες της ngi μου θυμιζουν το ασμα "ο καλυτερος ανθρωπος στα χειροτερα χερια"

μακαρι να επαιζαν στo igo ;)

Samsung Note II

Johner αν πληκτρολογόυσες τον Βόλο με λατινικούς χαρακτήρες θα τον έβρισκε. το ίδιο συμβαίνει με πολλά άλλα μέρη. γενικά υπάρχει ένας αχταρμάς ελληνικών και λατινικών χαρακτήρων που δεν ξέρω αν οφείλεται στους χάρτες ή στο πληκτρλόγιο...

Το πρόβλημα είναι στο πληκτρολόγιο, δεν σου βγάζει τον Βόλο γιατί το 'ο' είναι τονούμενο :)

Εγώ το άλλαξα το πληκτρολόγιο ανοίγοντας το data.zip αρχείο και μέσα στον κατάλογο config υπάρχει το σχετικό αρχείο.

Έβαλα και τα φωνήεντα με τόνους, του άλλαξα μορφή για να είναι 4 σειρές το ελληνικό πληκτρολόγιο και τώρα είναι μια χαρά :)

Βαρέθηκα με αυτά που ακούω...

σωστότατος ο gbil. αλλά και γω δεν μπορώ να αλλάξω την μορφή του πληκτρολογίου. έβαλα type=3 που έχουν τα υπόλοιπα qwerty αλλά δεν άλλαξε...

το πάλεψα λίγο αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό, για να μην πω ότι είναι ψιλο-άθλιο. άσε που δεν μου χωράει και όλους τους αριθμούς.

αν πάλι κάποιος το θέλει ας γράψει αυτά στο Keyboard.ini

[panel]

name="Greek"

layer="ui_kbd_qwerty"

type=3

keys="αβγδεζηθικλμνξοπρστυφχψωάέήίόύώ1234567890"

lang="greece,greek"

περιμένουμε και τον gbil να μας πει τι έκανε...

ps: υπάρχει άραγε τρόπος να βάλουμε τον τόνο σαν σύμβολο και να πληκτρολογόυμε κανονικά χωρίς να πιάνουν χώρο όλα τα τονισμένα φωνήεντα?

Και εγώ πάνω κάτω αυτό έκανα:

[panel]

name="Greek"

layer="ui_kbd_qwerty"

type=3

keys="αβγδεζηθικλμνξοπρστυφχψω,.άέήίόύώ"

lang="greece,greek"

Είναι πράγματι κάπως αλλά τουλάχιστον γίνεται δουλειά :)

Βαρέθηκα με αυτά που ακούω...

Ρε παιδια ποιος ειναι ο εισαγωγεας του iGO στην Ελλαδα? Εψαξα 2 μερες το site τους αλλα τζιφος. Ουτε link ουτε τιποτα...

Ρε παιδια ποιος ειναι ο εισαγωγεας του iGO στην Ελλαδα? Εψαξα 2 μερες το site τους αλλα τζιφος. Ουτε link ουτε τιποτα...

Νικόλα, απ' όσο ξέρω, δεν αντιπροσωπεύεται το iGO στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει εισαγωγέας...

Βασίλης

Γιά ρώτα το johner μήπως ξέρει ! :p

Εγώ είμαι ο επίσημος εισαγωγέας ανατολικής ευρώπης!:D

Σου δουλεψαν τα επικινδυνα σημεια στο igo ?

Σου δουλεψαν τα επικινδυνα σημεια στο igo ?

Δεν τα βρίσκω.

Στο χάρτη δεν έχουν εμφανιστεί και στα poi δεν υπάρχουν.:worry:

Παρομοίως... δεν φαίνονται πουθενά.

paidia xanakatevaste to rar.

Ekei exei mesa ektos tou kml exei kai 1 arxeio dat (prostethike to prwi) .. :cool:

Btw an to exete hdh

To valate mesa ston fakelo igo2006 sto my documents to antikatasthsate me to yparxon dat kai den epaixe.

paidia janakatevasto to rar exei mesa ena kml aerxeio kai 1 dat.. :cool:

To valate mesa ston fakelo igo2006 sto my documents to antikatasthsate me to yparxon dat kai den epaixe.

Το αντικαταστήσαμε το dat.

paidia xanakatevaste to rar.

Ekei exei mesa ektos tou kml exei kai 1 arxeio dat (prostethike to prwi) .. :cool:

Btw an to exete hdh

Έτσι ακριβώς έκανα, με το πρωινό αρχείο, αλλά δεν... :)

Υπόψη, ένα παλιότερο dat που είχες στείλει για δοκιμή, (με μερικά σημεία, όχι όλα), δούλεψε κανονικά.

Βασίλης