akalogero Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 δοκιμασε κανενας -απο αυτους που το πηραν- αυτο που ανεβασα αν παιζει στο ppc του? ναι παίζει αλλά δεν παίζουν οι άλλοι χάρτες της υπόλοιπης ευρώπης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsiv74 Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 και επειδη ως συνηθως ειμαστε απληστοι...υπαρχει περιπτωση να εχουμε και το παλιο και το νεο στο ppc(επειδη εχω χαρτες ευρωπης και μου χρειαζονται...); Παράθεση To Know the Cause Of Things! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazo Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Το εγκατέστησα κι εγώ. Παίζει μια χαρά. Παίζει και ο χάρτης της Ιταλίας που είχα στο προηγούμενο (Italy 2006.01, Tele Atlas) Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 μια απο τα ιδια (παιζει μια χαρα)και σε μενα. μοναδικο προβλιμα οτι στην εξοδο απο το προγραμα συχνα κολαει ολο το ppc συμβαινει σε καποιον αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
181293 Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Για να προβάλλεται σωστά ο χάρτης πρέπει να είναι εγκατεστημένος στο folder igo\maps\ και ο χάρτης basemap.fbl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsiv74 Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 λοιπον αντικατεστησα το greece.fbl, το basemap.fbl,και το licence με αυτα που δινει ο panaros και ολα δουλευουν. ο νεος χαρτης εχει περισσοτερες οδουσ και ονομασιες τουλαχιστον απο οτι ειδα για θεσ/νικη.επαιξαν και οι ξενοι χαρτες, μονο που στις αδειες ενω εχω igo 2006 europe and igo 2006 summer update μετα την αντικατασταση μου λει demo version και απο κατω εχει κλειδι;το αφηνω ή... απο οτι ειδα στο ipmart ειναι beta εκδοση και ισως γι'αυτο μου το βγαζει στις αδειες demo? Παράθεση To Know the Cause Of Things! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 Εγώ κράτησα το IGO 2006 με τον παλιό χάρτη (summer update) και έβαλα και το Mio Map v3.2 με τν νέο χάρτη. Όλα ΟΚ. Θα το δώ και στον δρόμο και θα σας πώ. Καλές πλοηγήσεις. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 μια απο τα ιδια (παιζει μια χαρα)και σε μενα. μοναδικο προβλιμα οτι στην εξοδο απο το προγραμα συχνα κολαει ολο το ppc συμβαινει σε καποιον αλλο? Στο 3600 μου, κλεινει μια χαρουλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 τι κουλο ειναι και αυτο,με το κλεισιμο του... να πω οτι ειχε και περιπλοκη εγκατασταση να πω οτι εκανα καποιο λαθος αλλα δεν.... η δεν το θελει η συσκευη μου η ειμαι πολυ γκαζμας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 τι κουλο ειναι και αυτο,με το κλεισιμο του... να πω οτι ειχε και περιπλοκη εγκατασταση να πω οτι εκανα καποιο λαθος αλλα δεν.... η δεν το θελει η συσκευη μου η ειμαι πολυ γκαζμας Κάνει κι άλλα κουλά σε εμένα, αλλά έτσι κι αλλιώς το συγκεκριμένο πρόγραμα δεν τα πήγαινε ποτέ καλά με τα ΕΤΕΝ. Είχα διαβάσει όμως οτι σε αυτή την έκδοση θα διόρθωναν τα προβλήματα. Είναι τελική η beta ? :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 τι κουλο ειναι και αυτο,με το κλεισιμο του... να πω οτι ειχε και περιπλοκη εγκατασταση να πω οτι εκανα καποιο λαθος αλλα δεν.... η δεν το θελει η συσκευη μου η ειμαι πολυ γκαζμας εμενα ενω εκανα μια διαδρομη 5-6 χλμ μια χαρα μολις γυρισα και μπηκα σπιτι και εχασε δορυφορους κολησε και εκανα soft reset η εγκατασταση ηταν κανονικη οπως και η πλοηγηση χωρις προβληματα μετα ομως...... θα το δοκιμασω παλι γιατι απο interface ειναι πολυ μπροστα... Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 27, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 Κάνει κι άλλα κουλά σε εμένα, αλλά έτσι κι αλλιώς το συγκεκριμένο πρόγραμα δεν τα πήγαινε ποτέ καλά με τα ΕΤΕΝ. Είχα διαβάσει όμως οτι σε αυτή την έκδοση θα διόρθωναν τα προβλήματα. Είναι τελική η beta ? :cry: beta, η τελική θα βγεί μετά τη cebit. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 Κάνει κι άλλα κουλά σε εμένα, αλλά έτσι κι αλλιώς το συγκεκριμένο πρόγραμα δεν τα πήγαινε ποτέ καλά με τα ΕΤΕΝ. Είχα διαβάσει όμως οτι σε αυτή την έκδοση θα διόρθωναν τα προβλήματα. Είναι τελική η beta ? :cry: αυτο που ανεβασα, ειναι προφανως beta απο Ουγγαρεζικο site, και με 2 κολπακια, πηρε το license και το νεο χαρτη της Ελλαδας. Οντως στα eten ειχε μια ζωη προβλημα το συγκεκριμενο προγραμμα, στο χ500 που ειχα παλια, η προηγουμενη εκδοση μου εχανε συχνα το στιγμα, ελεγε δεν υπαρχει gps και αλλα κουλα οπως λεει και o panosha. Αντιθέτως στο 3600 και το igo παιζει τελεια, αλλα και το Dest6 το οποιο στο 3300 εχει ακομα προβλημα. Αν βρω καποια νεοτερη εκδοση του igo απο αυτη που σας εδωσα (11/1/2007), θα σας πω:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazo Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 τι κουλο ειναι και αυτο,με το κλεισιμο του... να πω οτι ειχε και περιπλοκη εγκατασταση να πω οτι εκανα καποιο λαθος αλλα δεν.... η δεν το θελει η συσκευη μου η ειμαι πολυ γκαζμας Δεν φταίει η συσκευή σου. Και στο δικό μου Loox N650 κάνει το ίδιο πράγμα. Όχι πάντα. Όποτε του καπνίσει... Κολάει στην έξοδο και χρειάζεται soft reset. Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 Δεν φταίει η συσκευή σου. Και στο δικό μου Loox N650 κάνει το ίδιο πράγμα. Όχι πάντα. Όποτε του καπνίσει... Κολάει στην έξοδο και χρειάζεται soft reset. τουλαχιστον φαινεται δεν ειμαι γκαζμας:lol: :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazo Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 Παίζουν τα speedcameras στο I-GO; Πώς; (δεν κατάφερα να τα δω στα POI...) Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 Παίζουν τα speedcameras στο I-GO; Πώς; (δεν κατάφερα να τα δω στα POI...) :!: :!: :!: :!: :!: :!: pws paizoun ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 :!: :!: :!: :!: :!: :!: pws paizoun ? Τρέχεις ταυτόχρονα Destinator γιά sounds και igo γιά πλοήγηση. :lol: :lol: :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 Είχα βρεί παλιότερα ένα πρόγραμμα που έφτιαχνε pois για το igo και το είχα χρησιμοποιήσει για να μετατρέψω αυτά του tomtom. Το είχα βρει στο forum του igo αν θυμάμαι καλά. Παράθεση y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 στην τελευταια εκδοση χαρτων η teleatlas εχει speedcameras (πολυ λιγες-καμια σχεση με destinator) και προειδοποιηση για λεωφορειολωριδες. Αυτα παιζουν και τα δυο με το route66 και με το νεο χαρτη της teleatlas. προσπαθω να βρω πως γινεται να παιζει και στο igo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 στην τελευταια εκδοση χαρτων η teleatlas εχει speedcameras (πολυ λιγες-καμια σχεση με destinator) και προειδοποιηση για λεωφορειολωριδες. Αυτα παιζουν και τα δυο με το route66 και με το νεο χαρτη της teleatlas. προσπαθω να βρω πως γινεται να παιζει και στο igo Wraios o Paikths.. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 λοιπον τα speed camera updates στο route66 ερχονται σε excel μορφη, ενω στο igo ειναι σε txt μορφη, μεσα στο φακελο POI/SPEDDCAM. αυτα που υπαρχουν στο αρχειο που εχω ανεβασει ειναι της Ουγγαρίας προφανώς. Η σελιδα που περιεχει τα speed cameras και Buslanes του routee66 σε excel μορφη ειναι http://www.66.com/route66/support.php?cid=GR&sec=1&ssec=2. Ας ενωσουμε ολοι τις γνωσεις μας:lol: :lol: :lol: για ναδουμε μηπως καταφερουμε να παρουμε το excel αρχειο απο το exe και να περασουμε τις συντεταγμένες απο το excel σε txt μορφη και παιξουν στο iGO:D Ειστε ολοι ευπροσδεκτοι:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 λοιπον τα speed camera updates στο route66 ερχονται σε excel μορφη, ενω στο igo ειναι σε txt μορφη, μεσα στο φακελο POI/SPEDDCAM. αυτα που υπαρχουν στο αρχειο που εχω ανεβασει ειναι της Ουγγαρίας προφανώς. Η σελιδα που περιεχει τα speed cameras και Buslanes του routee66 σε excel μορφη ειναι http://www.66.com/route66/support.php?cid=GR&sec=1&ssec=2. Ας ενωσουμε ολοι τις γνωσεις μας:lol: :lol: :lol: για ναδουμε μηπως καταφερουμε να παρουμε το excel αρχειο απο το exe και να περασουμε τις συντεταγμένες απο το excel σε txt μορφη και παιξουν στο iGO:D Ειστε ολοι ευπροσδεκτοι:happy: Yparxoun kapoioi poi converters pou mporun na se bohthisoun px san ton poi converter pou mporei na sou dwsei kapoies idees. Tha to ekana egw alla afto ton kairo trexw me ta Dangerous Points gia to Destinator kai den exw xrono katholou.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 λοιπον καταφερα να τα κανω extract απο to exe. ειναι αρχεια csv που ανοιγουν με excel. καποιος που εχει χρονο και υπομονη να περαασει τις συντεταγμένες σε αρχειο speedcam.txt (αν το ανοιξετε θα δειτε και σε τι μορφη πρεπει να περαστουν-X,Y,TYPE,SPEED,DIRTYPE,DIRECTION- τα δυο τελευταια πρεπει να εχουν τιμη 0.)και να το κανουμε replace μεσα στο φακελο POI. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djsolid Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 τουλαχιστον φαινεται δεν ειμαι γκαζμας:lol: :blink: Μια απο τα ίδια και σε μένα... Κολλάει όταν βγαίνω έξω... Κρίμα και είναι απίστευτο προγραμματάκι!!!!!!! Υπάρχει τρόπος όταν γραφουμε την οδό να την γράφουμε στα ελληνικά και όχι στα αγγλικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts