pazo Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Οχι, βλεπω την πληρη οθονη, οπως τη δειχνει το manual: εξοικονομηση ενεργειας, φωτεινοτητα, οπίσθιο φωτισμο για μερα και νυχτα. Παντως αν επιλεξεις "χρηση ρυθμισεων της συσκευης" τα δυο τελευταια φαινονται μεν αλλα δεν "μετακινουνται". Είδες τι γίνεται.... :) Και στην προηγούμενη version (i-GO 2006) και σ' αυτήν (2006SE), δεν είχα την ...τύχη να δω την συγκεκριμένη οθόνη, με όλες τις επιλογές της. Μόνο εξοικονόμηση ενέργειας έχω ως επιλογή και τίποτα άλλο. Από κάτω, ένα μεγάλο κενό... Ψάξε βρες και τρέχα γύρευε... :D Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 παρτε το χαρτη ετοιμο, σας τον εφτιαξα:D :D :D http://rapidshare.com/files/13471802/greece_igo.zip.html να στε καλα panare και johner:):) γραψατε παλι στο ipmart με τa ""δωρα"" σας!! εκτιμηση και σεβασμος για ακομη μια φορα :D:D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 30, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Έκανα μερικές βόλτες με το νεό iGo. Οι χάρτες σίγουρα πιο πλήρεις, με νέες πόλεις και περισσότερα δεδομένα. Κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι η πληκτρολόγηση προορισμού. Το πρόγραμμα κάνει ενεργά μόνο τα πλήκτρα που αντιστοιχούν σε πόλεις. Για παράδειγμα αν θέλω να πληκτρολογήσω Αθήνα μετά το Α μπορώ να πληκτρολογήσω μόνο τα γράμματα που υπάρχουν σε ονόματα πόλεων. Βέβαια ενώ τον Βόλο τον έχει με πλήρη δεδομένα, στην αναζήτηση δε μπορούσα να τον βρω. Στο χάρτη δεν ξέρω τι έπαιζε, αλλά στην περιοχή της μαγνησίας μου έδειχνε δρομάκια που δεν υπήρχαν. Θα το δοκιμάσω και μέσα στη θεσσαλονίκη να δω τι λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Έκανα μερικές βόλτες με το νεό iGo. Οι χάρτες σίγουρα πιο πλήρεις, με νέες πόλεις και περισσότερα δεδομένα. Κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι η πληκτρολόγηση προορισμού. Το πρόγραμμα κάνει ενεργά μόνο τα πλήκτρα που αντιστοιχούν σε πόλεις. Για παράδειγμα αν θέλω να πληκτρολογήσω Αθήνα μετά το Α μπορώ να πληκτρολογήσω μόνο τα γράμματα που υπάρχουν σε ονόματα πόλεων. Βέβαια ενώ τον Βόλο τον έχει με πλήρη δεδομένα, στην αναζήτηση δε μπορούσα να τον βρω. Στο χάρτη δεν ξέρω τι έπαιζε, αλλά στην περιοχή της μαγνησίας μου έδειχνε δρομάκια που δεν υπήρχαν. Θα το δοκιμάσω και μέσα στη θεσσαλονίκη να δω τι λέει. Psiloapogohtefsi kentro Xarilaou kai den exei vasikes odous .. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 στην αττικη οδο παντως λειπη ενα κομματι το οποιο ειναι η συνεχεια του δρομου προς Ραφηνα οταν πηγα απο εκει με εβγαζε σε χωραφια και με βρηκε οταν εφτασα κοντα στη μαραθωνος οι χαρτες της ngi μου θυμιζουν το ασμα "ο καλυτερος ανθρωπος στα χειροτερα χερια" μακαρι να επαιζαν στo igo ;) Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Έκανα μερικές βόλτες με το νεό iGo. Οι χάρτες σίγουρα πιο πλήρεις, με νέες πόλεις και περισσότερα δεδομένα. Κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι η πληκτρολόγηση προορισμού. Το πρόγραμμα κάνει ενεργά μόνο τα πλήκτρα που αντιστοιχούν σε πόλεις. Για παράδειγμα αν θέλω να πληκτρολογήσω Αθήνα μετά το Α μπορώ να πληκτρολογήσω μόνο τα γράμματα που υπάρχουν σε ονόματα πόλεων. Βέβαια ενώ τον Βόλο τον έχει με πλήρη δεδομένα, στην αναζήτηση δε μπορούσα να τον βρω. Στο χάρτη δεν ξέρω τι έπαιζε, αλλά στην περιοχή της μαγνησίας μου έδειχνε δρομάκια που δεν υπήρχαν. Θα το δοκιμάσω και μέσα στη θεσσαλονίκη να δω τι λέει. Johner αν πληκτρολογόυσες τον Βόλο με λατινικούς χαρακτήρες θα τον έβρισκε. το ίδιο συμβαίνει με πολλά άλλα μέρη. γενικά υπάρχει ένας αχταρμάς ελληνικών και λατινικών χαρακτήρων που δεν ξέρω αν οφείλεται στους χάρτες ή στο πληκτρλόγιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Το πρόβλημα είναι στο πληκτρολόγιο, δεν σου βγάζει τον Βόλο γιατί το 'ο' είναι τονούμενο :) Εγώ το άλλαξα το πληκτρολόγιο ανοίγοντας το data.zip αρχείο και μέσα στον κατάλογο config υπάρχει το σχετικό αρχείο. Έβαλα και τα φωνήεντα με τόνους, του άλλαξα μορφή για να είναι 4 σειρές το ελληνικό πληκτρολόγιο και τώρα είναι μια χαρά :) Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxus Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Όντως λειτουργεί μια χαρά!!! Οι σειρές πώς αλλάζουν όμως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 σωστότατος ο gbil. αλλά και γω δεν μπορώ να αλλάξω την μορφή του πληκτρολογίου. έβαλα type=3 που έχουν τα υπόλοιπα qwerty αλλά δεν άλλαξε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psaraks Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Μήπως να μας έγραφε ο φίλος gbill την αντίστοιχη παράγραφο του keyboard.ini όπως την έφτιαξε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 το πάλεψα λίγο αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό, για να μην πω ότι είναι ψιλο-άθλιο. άσε που δεν μου χωράει και όλους τους αριθμούς. αν πάλι κάποιος το θέλει ας γράψει αυτά στο Keyboard.ini [panel] name="Greek" layer="ui_kbd_qwerty" type=3 keys="αβγδεζηθικλμνξοπρστυφχψωάέήίόύώ1234567890" lang="greece,greek" περιμένουμε και τον gbil να μας πει τι έκανε... ps: υπάρχει άραγε τρόπος να βάλουμε τον τόνο σαν σύμβολο και να πληκτρολογόυμε κανονικά χωρίς να πιάνουν χώρο όλα τα τονισμένα φωνήεντα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Και εγώ πάνω κάτω αυτό έκανα: [panel] name="Greek" layer="ui_kbd_qwerty" type=3 keys="αβγδεζηθικλμνξοπρστυφχψω,.άέήίόύώ" lang="greece,greek" Είναι πράγματι κάπως αλλά τουλάχιστον γίνεται δουλειά :) Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicholas1 Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Ρε παιδια ποιος ειναι ο εισαγωγεας του iGO στην Ελλαδα? Εψαξα 2 μερες το site τους αλλα τζιφος. Ουτε link ουτε τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazo Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Ρε παιδια ποιος ειναι ο εισαγωγεας του iGO στην Ελλαδα? Εψαξα 2 μερες το site τους αλλα τζιφος. Ουτε link ουτε τιποτα... Νικόλα, απ' όσο ξέρω, δεν αντιπροσωπεύεται το iGO στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει εισαγωγέας... Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Ρε παιδια ποιος ειναι ο εισαγωγεας του iGO στην Ελλαδα? Εψαξα 2 μερες το site τους αλλα τζιφος. Ουτε link ουτε τιποτα... Γιά ρώτα το johner μήπως ξέρει ! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 2, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Εγώ είμαι ο επίσημος εισαγωγέας ανατολικής ευρώπης!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Εγώ είμαι ο επίσημος εισαγωγέας ανατολικής ευρώπης!:D import evaluation support by johner :lol: EGGYHSH Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamstam13 Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 paidia mipos mporei na mou pei kapoios me pm pou pmorw na brvw to igo?eyxaristw ek twn proterwn! Παράθεση Health-fitness.gr , slimmingpills.gr , phen375greece.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Εγώ είμαι ο επίσημος εισαγωγέας ανατολικής ευρώπης!:D Σου δουλεψαν τα επικινδυνα σημεια στο igo ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 7, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Σου δουλεψαν τα επικινδυνα σημεια στο igo ? Δεν τα βρίσκω. Στο χάρτη δεν έχουν εμφανιστεί και στα poi δεν υπάρχουν.:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazo Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Σου δουλεψαν τα επικινδυνα σημεια στο igo ? Παρομοίως... δεν φαίνονται πουθενά. Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Παρομοίως... δεν φαίνονται πουθενά. paidia xanakatevaste to rar. Ekei exei mesa ektos tou kml exei kai 1 arxeio dat (prostethike to prwi) .. :cool: Btw an to exete hdh To valate mesa ston fakelo igo2006 sto my documents to antikatasthsate me to yparxon dat kai den epaixe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 7, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 paidia janakatevasto to rar exei mesa ena kml aerxeio kai 1 dat.. :cool: To valate mesa ston fakelo igo2006 sto my documents to antikatasthsate me to yparxon dat kai den epaixe. Το αντικαταστήσαμε το dat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Το αντικαταστήσαμε το dat. mpes msn. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazo Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 paidia xanakatevaste to rar. Ekei exei mesa ektos tou kml exei kai 1 arxeio dat (prostethike to prwi) .. :cool: Btw an to exete hdh To valate mesa ston fakelo igo2006 sto my documents to antikatasthsate me to yparxon dat kai den epaixe. Έτσι ακριβώς έκανα, με το πρωινό αρχείο, αλλά δεν... :) Υπόψη, ένα παλιότερο dat που είχες στείλει για δοκιμή, (με μερικά σημεία, όχι όλα), δούλεψε κανονικά. Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts