miranta Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 κυριε πρόεδρε. επιεικως αναφερω οτι ... ΘΕΛΩMEETINGΤΩΡΑ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 eEeEeEeE oOoOoOoOoO aurio pro-meeting sto khpo me ton proedro ton treloOoOoOoOoOoOoOoO eEeEeEeE oOoOoOoOoO !!!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 osoi exoun thn tyxh k einai apo kavalak er8oun ayrio 8a perasoun @$#%@@!!!!!! the rest of u(miranta)die trying!xixixixixixixxi!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 βρε καλως τα παιδια... στα meetings δεν σκαω μυτη ακομα αν και ντοπιος αλλα παπακολουθω το θρεντ συνεχως γιατι ειστε τρελλοπαρεα και μαρεσει που στην πολη μου μερικοι ξερουνε να περνανε καλα... ο λογος που γραφω ειναι ο περιβοητος ο ενας και μοναδικος Αρθουρος... διαβασα λοιπον για την βεσπα του που γραφετε και σημερα τυχαια ειδα μια μπλε με ασπρα λουλουδακια να γραφει DAISY η κατι τετοιο αυτος ειναι η επεσα εξω? παντως τον κοιτουσα ωρα να κοψω φατσα αλλα μου φανηκε πολυ νορμαλ... μαλλον εξω επεσα ε? Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 molis teleiwse to pro meeting k 8elw belonismo opws k oloi mas ektos apo thn tispoula pou den mas timhse k poly(parapono) gia na ftaksei h koilia mas apo ta gelia! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. December 2, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Συμφωνώ απόλυτα με τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. και στενό φίλο bilako σε οτι αφορά τον Αρθούρο. Μαζευτήκαμε σήμερα για να πάρουμε μια γεύση του meeting που θα ακολουθήσει το Σάββατο. Οι εντυπώσεις καλές, θα μπορέσετε να τις διαβάσετε από τα πρακτικά του Συμβουλίου. :lol: :lol: :lol: Παρόντες: MiKe-Dee tispoula northman nikolis2000 stergios17 Ένας που είναι μέλος αλλά δεν μας αποκάλυψε το nick του Αύριο και οι φωτογραφίες... ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε μια μαιμού που είχε ένας τύπος από τη διπλανή παρέα... ρίξαμε γέλιο!! 4525.... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. December 2, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 1.MiKe-Dee 2.billakosss 3.Petros the Great 4.tispoula 5.miranta 6.makis_thess 7.timchrysoupoli 8.nikolis2000 9.chris_2005 10.northman 11.stergios17 12.Johny-B 13.kakou 14.cicilianos ? 15.gianpithio ? 16.Finn ? 17.Crazy_Heart ? 18.Johner ? Ας μιλήσουμε τώρα λίγο για τα της οργάνωσης... Την Τετάρτη θα λάβετε όλοι pm με το κινητό μου έτσι ώστε να με πάρετε την Πέμπτη τηλέφωνο/στείλετε sms και να μου πείτε αν θα έρθετε ή όχι. Είναι σημαντικό καθώς είναι δύσκολη ημέρα το Σάββατο και πρέπει να ξέρουμε ακριβώς πόσοι θα είμαστε για να κλείσουμε καναπέδες για καφέ, και επίσης τραπέζι για τη μάσα μετά. Εκ της διευθύνσεως :cool: ΜΜ Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Α καλά διεύθυνση... Παρουσίες θα παίρνεις κάθε μέρα;;; :p Δεν μπορώ να ζω αυτό που ζω καθημερινά!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Βλέπω είστε οργανωμένοι! Έχετε: -Πρόεδρο -Αντιπρόεδρο -Δ.Σ. -Μέλη -Πρακτικά -Παρουσιολόγιο (Ποιοί ενδιαφέρονται να κάνουμε πραξικόπημα να ρίξουμε τον Πρόεδρο?:ninja: Αν με βοηθήσετε να αναλάβω τη Διεύθυνση θα έχετε όλοι 300' δωρεάν χρόνο ομιλίας το μήνα + 50 MMS. Χώρια τα bonus και τα "πρίμ" που θα έχετε... :p ) Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Αγαπητέ Μικέ, καλώς με έχεις βάλει τελευταίο και με ? καθώς οι πιθανότητες μειώνοντε.:p Θα σας εξηγήσω msnικώς το πρόβλημα με τον αντιπρόεδρο του ΔΣ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Πρόεδρε, υπάρχει πιθανότητα να μην έρθω και γω τελικά γιατί Δευτέρα (αύριο) φεύγω από Θεσσαλονίκη προς κατεύθυνση αντίθετη από αυτή της Καβάλας :p Αν προλάβω και γυρίσω μέχρι την Παρασκευή, θα είμαι εκεί το Σαββατοκύριακο όμως ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
northman Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Αφού έφαγα το ωραίο φαγάκι μου είπα να σηκώσω τις φώτο από το χτεσινό pro-meeting της Καβάλας!!! Δώσε εικόνα στο λαό!!!!! http://i117.photobucket.com/albums/o68/t_koutras/021220061566.jpg http://i117.photobucket.com/albums/o68/t_koutras/021220061565.jpg http://i117.photobucket.com/albums/o68/t_koutras/DSC00113.jpg http://i117.photobucket.com/albums/o68/t_koutras/DSC00112.jpg Παράθεση Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Παιδιά καλησπέρα... Δεν έχω παρευρεθεί ποτέ σε meeting του Myphone :rolleyes: και αν και μακριά αρκετά απο το μέρος μου σκέφτομαι πολύ να σας επισκεφτώ... Λόγω εργασίας και κάποιου προσωπικού προβλήματος δεν είμαι σίγουρος αν θα έρθω 100%:O "Ψήνομαι" πολύ όμως:rolleyes: Κάποιες πληροφορίες απο που μπορώ να πάρω? Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STUDIO NONAME Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 ΠΩΠΩΩΩΩΩΩΩ τι γινεται εδω μεσα!! προεδριλικια αντιπροεδριλικια...χαμος! προεδρεεεεεεεεεεεεεε μας φαγανε ρεεε!!!(studio noname) α κι ωστε ετσι...παιζει mini meeting ...γμτ και ελεγα να παω και αυτο το σ/κ καβαλα... enas oritzinal proedros den glifete !!!! ladonete:lol: perimeno prosfores (panta se fakelaki mesa ):rolleyes: :lol: Παράθεση !!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] opois breis pios ine pm!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Παιδιά καλησπέρα... Δεν έχω παρευρεθεί ποτέ σε meeting του Myphone :rolleyes: και αν και μακριά αρκετά απο το μέρος μου σκέφτομαι πολύ να σας επισκεφτώ... Λόγω εργασίας και κάποιου προσωπικού προβλήματος δεν είμαι σίγουρος αν θα έρθω 100%:O "Ψήνομαι" πολύ όμως:rolleyes: Κάποιες πληροφορίες απο που μπορώ να πάρω? Έχεις ΡΜ ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pz3ro Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Παιδια καλησπερα σας. Το εχω παραμελησει το φορουμακι τελευταια παρολο που με εχει βοηθησει σε πολλα. Μιας και βρισκομαι και εγω Καβαλα ομως (κυριολεκτικα κ μεταφορικα) θα σας τιμησω με την παρουσια μου στο μιτινγ :p Παλι καλα που ειδα το Μιχαλη στο αστικο τις προαλλες και το θυμηθηκα δηλαδη... Anyway, τα λεμε ολοι παρεα :) Παράθεση life's the moments that take your breath away... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Καλα να περασετε παιδια! Καλο meeting@kavala! Περιμενουμε και στην Αλεξανδρουπολη ενα εντυπωσιακο, υπεροχο, τρομερο meeting!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Καλα να περασετε παιδια! Καλο meeting@kavala! Περιμενουμε και στην Αλεξανδρουπολη ενα εντυπωσιακο, υπεροχο, τρομερο meeting!:rolleyes: ΜΕΣΑ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 ante sto xeri sas einai na kanete ena!!!lol Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
northman Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Καλα να περασετε παιδια! Καλο meeting@kavala! Περιμενουμε και στην Αλεξανδρουπολη ενα εντυπωσιακο, υπεροχο, τρομερο meeting!:rolleyes: Εάν κάνετε το meeting σε καμιά ωραία καφετέρια μπορεί να σας έρθω!!! Παράθεση Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Εάν κάνετε το meeting σε καμιά ωραία καφετέρια μπορεί να σας έρθω!!! Υπαρχουν πολλες καλες καφετεριες στην πολη! Εχεις ερθει? Νομιζω οτι σε οποια και να γινει αξιζει μονο που θα ρθεις Αλεξανδρουπολη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Υπαρχουν πολλες καλες καφετεριες στην πολη! Εχεις ερθει? Νομιζω οτι σε οποια και να γινει αξιζει μονο που θα ρθεις Αλεξανδρουπολη! γεια σου βρε πατριδα!!!! θα ερθεις Καβαλα βρε? ετσι να δωσουμε δυναμικα το παρων... εγω ετοιμαζομαι ηδη και το αλλο σ/κ εκλεισα για αθηνα... φιλια σε ολους τα λεμε απο κοντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 pw pw ti mou 8ymhsate twra... polles apo tis kalyteres stigmes mou tis exw zhsei mesa se ena cafe sthn alexpolh!loipon paidia ante na organwsoume k ekei ena meeting na taraksoume ta k ta ekei nera!!!! ;) pros to parwn to sabbato olo k plhsiazei!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 πεστο και εγινε... και εγω χαιρομαι βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!εχω ετοιμασει ταξιδιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα! χρονια πολλα και σ εσας που γιορταζετε!!!! τελικα εχει ζητηση η Αλεξανδρουπολη ε? ΤΕΛΕΙΑ...να ετοιμαζεστε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. December 6, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Καλημέρα κόσμε... είστε έτοιμοι για myphone meeting @ Kavala? :confused: Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts