Jump to content

2o Myphone Meeting Καβάλα - 09.12.2006

MiKe-Dee
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 417
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

eEeEeEeE oOoOoOoOoO aurio pro-meeting sto khpo me ton proedro ton treloOoOoOoOoOoOoOoO eEeEeEeE oOoOoOoOoO !!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

osoi exoun thn tyxh k einai apo kavalak er8oun ayrio 8a perasoun @$#%@@!!!!!! the rest of u(miranta)die trying!xixixixixixixxi!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

βρε καλως τα παιδια...

στα meetings δεν σκαω μυτη ακομα αν και ντοπιος αλλα παπακολουθω το θρεντ συνεχως γιατι ειστε τρελλοπαρεα και μαρεσει που στην πολη μου μερικοι ξερουνε να περνανε καλα...

ο λογος που γραφω ειναι ο περιβοητος ο ενας και μοναδικος Αρθουρος...

διαβασα λοιπον για την βεσπα του που γραφετε και σημερα τυχαια ειδα μια μπλε με ασπρα λουλουδακια να γραφει DAISY η κατι τετοιο

αυτος ειναι η επεσα εξω? παντως τον κοιτουσα ωρα να κοψω φατσα αλλα μου φανηκε πολυ νορμαλ... μαλλον εξω επεσα ε?

+bobb -=azor=-

molis teleiwse to pro meeting k 8elw belonismo opws k oloi mas ektos apo thn tispoula pou den mas timhse k poly(parapono) gia na ftaksei h koilia mas apo ta gelia!

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Συμφωνώ απόλυτα με τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. και στενό φίλο bilako σε οτι αφορά τον Αρθούρο.

Μαζευτήκαμε σήμερα για να πάρουμε μια γεύση του meeting που θα ακολουθήσει το Σάββατο. Οι εντυπώσεις καλές, θα μπορέσετε να τις διαβάσετε από τα πρακτικά του Συμβουλίου. :lol: :lol: :lol:

Παρόντες:

MiKe-Dee

tispoula

northman

nikolis2000

stergios17

Ένας που είναι μέλος αλλά δεν μας αποκάλυψε το nick του

Αύριο και οι φωτογραφίες... ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε μια μαιμού που είχε ένας τύπος από τη διπλανή παρέα... ρίξαμε γέλιο!! 4525....

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

1.MiKe-Dee

2.billakosss

3.Petros the Great

4.tispoula

5.miranta

6.makis_thess

7.timchrysoupoli

8.nikolis2000

9.chris_2005

10.northman

11.stergios17

12.Johny-B

13.kakou

14.cicilianos ?

15.gianpithio ?

16.Finn ?

17.Crazy_Heart ?

18.Johner ?

Ας μιλήσουμε τώρα λίγο για τα της οργάνωσης...

Την Τετάρτη θα λάβετε όλοι pm με το κινητό μου έτσι ώστε να με πάρετε την Πέμπτη τηλέφωνο/στείλετε sms και να μου πείτε αν θα έρθετε ή όχι. Είναι σημαντικό καθώς είναι δύσκολη ημέρα το Σάββατο και πρέπει να ξέρουμε ακριβώς πόσοι θα είμαστε για να κλείσουμε καναπέδες για καφέ, και επίσης τραπέζι για τη μάσα μετά.

Εκ της διευθύνσεως :cool:

ΜΜ

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Βλέπω είστε οργανωμένοι!

Έχετε:

-Πρόεδρο

-Αντιπρόεδρο

-Δ.Σ.

-Μέλη

-Πρακτικά

-Παρουσιολόγιο

(Ποιοί ενδιαφέρονται να κάνουμε πραξικόπημα να ρίξουμε τον Πρόεδρο?:ninja: Αν με βοηθήσετε να αναλάβω τη Διεύθυνση θα έχετε όλοι 300' δωρεάν χρόνο ομιλίας το μήνα + 50 MMS. Χώρια τα bonus και τα "πρίμ" που θα έχετε... :p )

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Αγαπητέ Μικέ, καλώς με έχεις βάλει τελευταίο και με ? καθώς οι πιθανότητες μειώνοντε.:p

Θα σας εξηγήσω msnικώς το πρόβλημα με τον αντιπρόεδρο του ΔΣ.

Πρόεδρε,

υπάρχει πιθανότητα να μην έρθω και γω τελικά γιατί Δευτέρα (αύριο) φεύγω από Θεσσαλονίκη προς κατεύθυνση αντίθετη από αυτή της Καβάλας :p Αν προλάβω και γυρίσω μέχρι την Παρασκευή, θα είμαι εκεί το Σαββατοκύριακο όμως ;)

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Αφού έφαγα το ωραίο φαγάκι μου είπα να σηκώσω τις φώτο από το χτεσινό pro-meeting της Καβάλας!!!

Δώσε εικόνα στο λαό!!!!!

http://i117.photobucket.com/albums/o68/t_koutras/021220061566.jpg

http://i117.photobucket.com/albums/o68/t_koutras/021220061565.jpg

http://i117.photobucket.com/albums/o68/t_koutras/DSC00113.jpg

http://i117.photobucket.com/albums/o68/t_koutras/DSC00112.jpg

Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone

Παιδιά καλησπέρα...

Δεν έχω παρευρεθεί ποτέ σε meeting του Myphone :rolleyes: και αν και μακριά αρκετά απο το μέρος μου σκέφτομαι πολύ να σας επισκεφτώ...

Λόγω εργασίας και κάποιου προσωπικού προβλήματος δεν είμαι σίγουρος αν θα έρθω 100%:O

"Ψήνομαι" πολύ όμως:rolleyes:

Κάποιες πληροφορίες απο που μπορώ να πάρω?

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

ΠΩΠΩΩΩΩΩΩΩ τι γινεται εδω μεσα!!

προεδριλικια αντιπροεδριλικια...χαμος!

προεδρεεεεεεεεεεεεεε μας φαγανε ρεεε!!!(studio noname)

α κι ωστε ετσι...παιζει mini meeting ...γμτ και ελεγα να παω και αυτο το σ/κ καβαλα...

enas oritzinal proedros den glifete !!!! ladonete:lol: perimeno prosfores (panta se fakelaki mesa ):rolleyes: :lol:

!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

opois breis pios ine pm!!

Παιδιά καλησπέρα...

Δεν έχω παρευρεθεί ποτέ σε meeting του Myphone :rolleyes: και αν και μακριά αρκετά απο το μέρος μου σκέφτομαι πολύ να σας επισκεφτώ...

Λόγω εργασίας και κάποιου προσωπικού προβλήματος δεν είμαι σίγουρος αν θα έρθω 100%:O

"Ψήνομαι" πολύ όμως:rolleyes:

Κάποιες πληροφορίες απο που μπορώ να πάρω?

Έχεις ΡΜ ;)

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Παιδια καλησπερα σας. Το εχω παραμελησει το φορουμακι τελευταια παρολο που με εχει βοηθησει σε πολλα. Μιας και βρισκομαι και εγω Καβαλα ομως (κυριολεκτικα κ μεταφορικα) θα σας τιμησω με την παρουσια μου στο μιτινγ :p Παλι καλα που ειδα το Μιχαλη στο αστικο τις προαλλες και το θυμηθηκα δηλαδη...

Anyway, τα λεμε ολοι παρεα :)

life's the moments that take your breath away...

Καλα να περασετε παιδια! Καλο meeting@kavala!

Περιμενουμε και στην Αλεξανδρουπολη ενα εντυπωσιακο, υπεροχο, τρομερο meeting!:rolleyes:

Περιμενουμε και στην Αλεξανδρουπολη ενα εντυπωσιακο, υπεροχο, τρομερο meeting!:rolleyes:

ΜΕΣΑ......

Εάν κάνετε το meeting σε καμιά ωραία καφετέρια μπορεί να σας έρθω!!!

Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone

Εάν κάνετε το meeting σε καμιά ωραία καφετέρια μπορεί να σας έρθω!!!

Υπαρχουν πολλες καλες καφετεριες στην πολη! Εχεις ερθει? Νομιζω οτι σε οποια και να γινει αξιζει μονο που θα ρθεις Αλεξανδρουπολη!

Υπαρχουν πολλες καλες καφετεριες στην πολη! Εχεις ερθει? Νομιζω οτι σε οποια και να γινει αξιζει μονο που θα ρθεις Αλεξανδρουπολη!

γεια σου βρε πατριδα!!!!

θα ερθεις Καβαλα βρε?

ετσι να δωσουμε δυναμικα το παρων...

εγω ετοιμαζομαι ηδη και το αλλο σ/κ εκλεισα για αθηνα...

φιλια σε ολους

τα λεμε απο κοντα...

pw pw ti mou 8ymhsate twra... polles apo tis kalyteres stigmes mou tis exw zhsei mesa se ena cafe sthn alexpolh!loipon paidia ante na organwsoume k ekei ena meeting na taraksoume ta k ta ekei nera!!!! ;) pros to parwn to sabbato olo k plhsiazei!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

πεστο και εγινε...

και εγω χαιρομαι βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!εχω ετοιμασει ταξιδιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!

χρονια πολλα και σ εσας που γιορταζετε!!!!

τελικα εχει ζητηση η Αλεξανδρουπολη ε?

ΤΕΛΕΙΑ...να ετοιμαζεστε....