Jump to content

Sony Ericsson P990i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εργαλεία -> Πιν.Ελέγχου -> Συνδέσεις -> Κιν.Δίκτυα -> Τσεκάρεις τέρμα πάνω εκεί που λέι "Κινητά Δικτυα" ,επιλέγεις "Δικτυα GSM/3G" και τσεκάρεις "Μόνο GSM".

Ναι, λίγο πριν το βρήκα και εγώ, :lol: ...

Σ' ευχαριστώ φιλικά Στέφανος.

AppleIIc 65C02 1MHz, MacPlus Motorola68000 8MHz, Performa630CD Motorola68040 33MHz

PowerBook190cs Motorola68LC040 33MHz,MHz, PowerMac7600 PowerPC604 120MHz,

PowerMacG3 PowerPC750 300MHz, PowerBookTi G4 PowerPC7450 550MHz

iMacG5 PowerPC 9702GHz, MacBook 2.0GHz Unibody IntelCore2 Duo, MacBook 2.4GHz Unibody IntelCore2 Duo, iPad, MacBook Pro 2.7GHz i7, iPad 2, MacPro 3,2GHz 2012.

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σαν smartphone είναι ποιοτικό, στιβαρό,και ξέρει να κρύβει τον όγκο του

συμφωνώ, αν και έχει το κακό να είναι το πενάκι στην λάθος μεριά

δεν μου έχει κολλήσει,

Τώρα αυτό είναι και τυχερό... Και φυσικά θέμα χρήσης. Αν λειώσεις λιγάκι μενού/ρυθμίσεις/προγράμματα, θα το δεις να κολλάει και να ξανακολλάει... Είναι και θέμα τύχης φυσικά, αλλά αν δεν το πιέσεις λίγο δεν θα σου κολλήσει. Θες συνταγή? φόρτωσέ του ένα word έγγραφο 3-4ΜΒ. Πέτα του ένα βίντεο 100ΜΒ.Παίξε λίγο με τα μενού της κάμερας και άλλαξε την 2-3 φορές συνεχόμενα απο οριζόντια σε κατακόρυφη,ή ανοιγόκλεισε το προστατευτικό του φακού... Και μπορώ να σου πω πάμπολα άλλα τέτοια μικρά "τιπ" για να το κολλήσεις. Και όταν το κάνεις επίτηδες πάει στο διάολο. Εμένα μου το έκανε σε στιγμές που πραγματικά βιαζόμουν... (σκονάκι/φώτο ατυχήματος κτλ)

δεν μου φαίνεται αργό,

Αυτό είναι θέμα συνήθειας μάλλον, και προγενέστερων συσκευών. Αυτή την στιγμή το έχω δίπλα δίπλα με το 800. Στα μενού το 800 πάει ΠΟΛΥ πιο γρήγορα, στην φωτογραφική το ίδιο (οκ, είναι λιγότερης ανάλυσης), αλλά ακόμα και στον media player το 800 είναι σαφώς πιο γρήγορο. Παίζαμε με ένα wav με την κοπελιά μου, και προσπαθούσαμε να το κάνουμε να παίξει ταυτόχρονα και στις δύο συσκευές.Με ταυτόχρονη πίεση του play, στο 990 το κομμάτι άρχιζε 1 - 1,5 δευτερόλεπτο ΜΕΤΑ το 800. Και το θέμα ταχύτητας μεταξύ 800-990 το είχα θήξει με το που πήρα το 990, και μου φάνηκε απίστευτα ενοχλητικό. Σε περίπτωση που δεν το ξέρεις, αν ανοίξεις τον Video player και τον αφήσεις ανοιχτό, όλο το τηλέφωνο (μενού, λειτουργίες) πάνε πολύ γρηγορότερα (κ πάλι όμως όχι σαν το 800).

και η μπαταρία είναι πολύ ικανοποιητική και όχι τραγική που έχουν αναφέρει αρκετοί !!!

Έρχεσαι στα λόγια μου περι χρήσης... Αν δεν "λειώνεις" το τηλέφωνο, ναι είναι ικανοποιητική.Είναι σαν να παίρνεις Ferrari, να την πας με 20χλμ/ώρα και να υποστηρίζεις οτι δεν καίει πολύ μπετζίνα... Δοκίμασε λίγο μπλέ δόντι, wi-fi, και παιχνίδι με εφαρμογές, και θα δεις τα επίπεδα μπαταρίας να πέφτουν σαν ελέφαντας απο C-130!!! Δεν περίμενα να έχει πυρινικό εργοστάσιο μέσα,και να μην τελειώνει ποτέ η μπαταρία του, αλλά ακόμα και 100-150mA θα δίναν αρκετά καλύτερη αυτονομία στο κινητό.

Και για να το ξεκαθαρίσω, το 990 μου ήταν απο την πρώτη παρτίδα που ήρθε Ελλάδα, και δεν παρουσίαζε κανένα, μα κανένα πρόβλημα όπως αυτά των επόμενων. (να και μια φορά που εμείς οι "καυλαράδες" βγήκαμε κερδισμένοι!!!)

Τα μενού του βέβαια θέλουν εξοικείωση !!!

Και δεν είναι τόσο εύχρηστο όσο ένα PalmOS ...

+1

Τέλος εγώ το πήρα συνειδητά γιατί ήθελα οθόνη αφής, qwerty, 3g, Wifi, και Symbian (και όχι WinMobile :p ).

Tότε είσαι ο καλυτερότερος! Δεν υπάρχει τπτ καλύτερο απο συνειδητοποιημένο αγοραστή! Καλή συμβίωση απο μένα, και είθε η δύναμη να είναι μαζί σου!!! :Ρ

mpampir has spoken

Νέο Blog! :

www.mpampir.com

συμφωνώ, αν και έχει το κακό να είναι το πενάκι στην λάθος μεριά

Τώρα αυτό είναι και τυχερό... Και φυσικά θέμα χρήσης. Αν λειώσεις λιγάκι μενού/ρυθμίσεις/προγράμματα, θα το δεις να κολλάει και να ξανακολλάει... Είναι και θέμα τύχης φυσικά, αλλά αν δεν το πιέσεις λίγο δεν θα σου κολλήσει. Θες συνταγή? φόρτωσέ του ένα word έγγραφο 3-4ΜΒ. Πέτα του ένα βίντεο 100ΜΒ.Παίξε λίγο με τα μενού της κάμερας και άλλαξε την 2-3 φορές συνεχόμενα απο οριζόντια σε κατακόρυφη,ή ανοιγόκλεισε το προστατευτικό του φακού... Και μπορώ να σου πω πάμπολα άλλα τέτοια μικρά "τιπ" για να το κολλήσεις. Και όταν το κάνεις επίτηδες πάει στο διάολο. Εμένα μου το έκανε σε στιγμές που πραγματικά βιαζόμουν... (σκονάκι/φώτο ατυχήματος κτλ)

Αυτό είναι θέμα συνήθειας μάλλον, και προγενέστερων συσκευών. Αυτή την στιγμή το έχω δίπλα δίπλα με το 800. Στα μενού το 800 πάει ΠΟΛΥ πιο γρήγορα, στην φωτογραφική το ίδιο (οκ, είναι λιγότερης ανάλυσης), αλλά ακόμα και στον media player το 800 είναι σαφώς πιο γρήγορο. Παίζαμε με ένα wav με την κοπελιά μου, και προσπαθούσαμε να το κάνουμε να παίξει ταυτόχρονα και στις δύο συσκευές.Με ταυτόχρονη πίεση του play, στο 990 το κομμάτι άρχιζε 1 - 1,5 δευτερόλεπτο ΜΕΤΑ το 800. Και το θέμα ταχύτητας μεταξύ 800-990 το είχα θήξει με το που πήρα το 990, και μου φάνηκε απίστευτα ενοχλητικό. Σε περίπτωση που δεν το ξέρεις, αν ανοίξεις τον Video player και τον αφήσεις ανοιχτό, όλο το τηλέφωνο (μενού, λειτουργίες) πάνε πολύ γρηγορότερα (κ πάλι όμως όχι σαν το 800).

Έρχεσαι στα λόγια μου περι χρήσης... Αν δεν "λειώνεις" το τηλέφωνο, ναι είναι ικανοποιητική.Είναι σαν να παίρνεις Ferrari, να την πας με 20χλμ/ώρα και να υποστηρίζεις οτι δεν καίει πολύ μπετζίνα... Δοκίμασε λίγο μπλέ δόντι, wi-fi, και παιχνίδι με εφαρμογές, και θα δεις τα επίπεδα μπαταρίας να πέφτουν σαν ελέφαντας απο C-130!!! Δεν περίμενα να έχει πυρινικό εργοστάσιο μέσα,και να μην τελειώνει ποτέ η μπαταρία του, αλλά ακόμα και 100-150mA θα δίναν αρκετά καλύτερη αυτονομία στο κινητό.

Και για να το ξεκαθαρίσω, το 990 μου ήταν απο την πρώτη παρτίδα που ήρθε Ελλάδα, και δεν παρουσίαζε κανένα, μα κανένα πρόβλημα όπως αυτά των επόμενων. (να και μια φορά που εμείς οι "καυλαράδες" βγήκαμε κερδισμένοι!!!)

+1

Tότε είσαι ο καλυτερότερος! Δεν υπάρχει τπτ καλύτερο απο συνειδητοποιημένο αγοραστή! Καλή συμβίωση απο μένα, και είθε η δύναμη να είναι μαζί σου!!! :Ρ

Ευχαριστώ και πάλι για τις συμβουλές, και την φιλική ατμόσφαιρα :)

Συνεχίζω και παρακολουθώ το forum με τα προσοχής. ;)

AppleIIc 65C02 1MHz, MacPlus Motorola68000 8MHz, Performa630CD Motorola68040 33MHz

PowerBook190cs Motorola68LC040 33MHz,MHz, PowerMac7600 PowerPC604 120MHz,

PowerMacG3 PowerPC750 300MHz, PowerBookTi G4 PowerPC7450 550MHz

iMacG5 PowerPC 9702GHz, MacBook 2.0GHz Unibody IntelCore2 Duo, MacBook 2.4GHz Unibody IntelCore2 Duo, iPad, MacBook Pro 2.7GHz i7, iPad 2, MacPro 3,2GHz 2012.

Από οτι βλέπω πολλοί από εσάς δεν είστε ευχαριστημένοι με το Ρ990 είτε όντος ισχύουν όλα αυτά τα προβλήματα, είτε επειδή τόσο καιρό αναμονής θα περιμένατε τον "Θεό" τον ίδιο, οπότε θα περιμένατε πολλά περισσότερα. Χωρίς να είμαι κάτοχος του Ρ990 το έχω χειριστεί 2-3 φορές και δεν μπορώ να πω οτι απογοητευτικά σαν πρώτη επαφή αλλά σίγουρα εσείς οι κάτοχοι έχετε έναν λόγο παραπάνω να το κρίνεται αφού έχετε συμβιώσει με αυτό.

Παρόλα αυτά πιστευω οτι η SE θα βγάλει φοβερά UIQ 3.0 μοντέλα στο άμεσο μέλλον (είτε στην 3GSM είτε στην Cebit) οπότε θα περιμένω μέχρι τότε. Δεν βιάζομαι ούτος εις άλλος. Παραμένω πιστός στην SE, και το UIQ είναι ότι καλύτερο για εμένα τουλάχιστον. Και γενικά σαν hardware η SE φυσάει.

Πιστευω οτι έκανα ότι καλύτερο που έχω παραμένει με το Ρ900 με το οποίο τα σχεδόν 3 χρόνια που το έχω δεν με έχει αποητευσει ποτέ, και μιας και δεν με με ενδιαφέρει να έχει τα περισσότερα "στολίδια" αλλά να είναι καλό στην ουσία, έχω καραβολευτεί με τις business λειτουργίες του αλλά και διάφορες εφαρμογές που ακόμα δεν υπάρχουν για UIQ 3.0. (π.χ. Route 66 κτλ).

Ελπίζω η SE να βγάλει μια καλή αναβάθμιση ώστε να λυθούν όλα τα προβλήματά σας. Μην απογοητευεστε όμως γιατι και τα S60 της Νοκια έχουν άλλα προβλήματα όπως και τα windows 5.0

Less is more...

Ελπίζω η SE να βγάλει μια καλή αναβάθμιση ώστε να λυθούν όλα τα προβλήματά σας. Μην απογοητευεστε όμως γιατι και τα S60 της Νοκια έχουν άλλα προβλήματα όπως και τα windows 5.0

imoun tiheros kai ixa P990, kai pio prin P800.

Ime megalos fun tis SE, ixa w800, kai exo w900.

twra sto themas mou. kata tin diki mou apopsi ta SE vgenoun me perissotera firmware bugs apo oti ta nokia... afti ine i apopsi mou giati thimame ola ta provilmata sto p990 pou ixa kai ekina pou den ixa sto nokia 6630...

Γεια σας Παιδια..!

Μια ερωτηση να σας κανω κ ελπιζω να βρω λυση γιατι κοντευω να φρικαρω.

εγραψα ξανα αλλα σε λαθος forum.

Ελπιζω να μην ξαναγραφω λαθος παλι!!

Εχω ενα Sony Ericsson P990i και ειναι Vodafone Live.

To Menu ειναι ολο πλεγμα και κακο.

Μου ειπανε οτι ειναι Branded (αν το γραφω σωστα).

Δεν αλλαζει θεματα,δεν βλεπω φοντο,δεν δεχεται και πολλες αλλαγες γενικα.

Το Menu Που εχει ειναι απο το Vodafone Live?

Υπαρχει τροπος να το βγαλω? να χαρω και εγω λιγο το κινητο μου δηλαδη!

Αν το βγαλω θα γινει οπως και οι unbrand συσκευες?

Plz Help!! Δεν την παλευω αλλο!!

Ευχαριστω

Συνήθως συσκευές branded όπως η δικής σου δεν έχουν δεχτεί επεμβάσεις μόνο σε επίπεδο εμφάνισης. Αυτό δεν θα πείραζε πολύ. Το σημαντικότερο είναι είναι ότι έχουν δεχτεί από τους operators (π.χ Vodafone) και επεμβάσεις στο λειτουργικό. Κυρίως κάποιους περιορισμούς. Έτσι π.χ. δεν θα μπορέσεις να κάνεις αναβαθμίσεις μέσω της σελίδας της SE. Άρα το θέμα δεν είναι να αφαιρέσεις το φόντο και λύθηκε το πρόβλημα.

Γενικώς για debranding του κινητού πρέπει να ρωτήσεις εδώ: http://www.9volto.gr . Προσοχή όμως γιατί νομίζω ότι χάνεται η εγγυήση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έτσι π.χ. δεν θα μπορέσεις να κάνεις αναβαθμίσεις μέσω της σελίδας της SE.

.

Φαντάζομαι για να το αναφέρεις είσαι σίγουρος...Οπότε εμείς οι άτυχοι χρήστες P990i/Vodafone τι κάνουμε σε περίπτωση τυχόν αναβάθμισης? Πηγαίνουμε σε ένα κατάστημα Vodafone και το αφήνουμε για αναβάθμιση?Περίεργο μου ακούγεται και δεν μου αρέσει καθόλου...

[sIGPIC][/sIGPIC]Πάει και αυτό το σαξάκι...

Συνήθως συσκευές branded όπως η δικής σου δεν έχουν δεχτεί επεμβάσεις μόνο σε επίπεδο εμφάνισης. Αυτό δεν θα πείραζε πολύ. Το σημαντικότερο είναι είναι ότι έχουν δεχτεί από τους operators (π.χ Vodafone) και επεμβάσεις στο λειτουργικό. Κυρίως κάποιους περιορισμούς. Έτσι π.χ. δεν θα μπορέσεις να κάνεις αναβαθμίσεις μέσω της σελίδας της SE. Άρα το θέμα δεν είναι να αφαιρέσεις το φόντο και λύθηκε το πρόβλημα.

Γενικώς για debranding του κινητού πρέπει να ρωτήσεις εδώ: www.9volto.gr . Προσοχή όμως γιατί νομίζω ότι χάνεται η εγγυήση.

ακριβως ετσι ηλια με προλαβες :)

αλλαζοντας σε ενα branded κινητο λογισμικο....παει και η εγγυηση.

ειναι το μονο αρνητικο στην ολη ιστορια αλλα εγω το προτιμω απο το να ανοιγω το κινητο μου και να τα βλεπω ολα κοκκινα στο VL :mad:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Φαντάζομαι για να το αναφέρεις είσαι σίγουρος...Οπότε εμείς οι άτυχοι χρήστες P990i/Vodafone τι κάνουμε σε περίπτωση τυχόν αναβάθμισης? Πηγαίνουμε σε ένα κατάστημα Vodafone και το αφήνουμε για αναβάθμιση?Περίεργο μου ακούγεται και δεν μου αρέσει καθόλου...

φιλε μου αυτο δεν πρεπει να ισχυει.

εχω και ενα Κ800 που ηταν vodafone live και του ειχα κανει κανονικα αναβαθμιση μεσω του update service της SE απο το pc μου.

και μετα που του εβγαλα το branded λογισμικο και το εκανα κανονικο sony ericsson μενου παλι εκανε αναβαθμιση κανονικα;)

οποτε πρεπει να γινεται και στο p990i :O

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Γεια σας Παιδια..!

Μια ερωτηση να σας κανω κ ελπιζω να βρω λυση γιατι κοντευω να φρικαρω.

εγραψα ξανα αλλα σε λαθος forum.

Ελπιζω να μην ξαναγραφω λαθος παλι!!

Εχω ενα Sony Ericsson P990i και ειναι Vodafone Live.

To Menu ειναι ολο πλεγμα και κακο.

Μου ειπανε οτι ειναι Branded (αν το γραφω σωστα).

Δεν αλλαζει θεματα,δεν βλεπω φοντο,δεν δεχεται και πολλες αλλαγες γενικα.

Το Menu Που εχει ειναι απο το Vodafone Live?

Υπαρχει τροπος να το βγαλω? να χαρω και εγω λιγο το κινητο μου δηλαδη!

Αν το βγαλω θα γινει οπως και οι unbrand συσκευες?

Plz Help!! Δεν την παλευω αλλο!!

Ευχαριστω

prosekse me ligo...

to oti ine vodafone nai,simeni oti ehi kapies alages ohi omos oti den dehete k na alaksis esi phonto k ta lipa

apla mallon kanis to idio lathos pou ekana k ego stin arhi me to m600 ligo poli idia tilefona ine

dokimazis na alakis to phonto(an kano lathos pes mou)apo to menou diahirisi arhion etsi??k apo eki pas stis ikones patas orismos os fonto k den alazi..theli na alakis to phonto apo to menou polimesa-ikones dialegis ikona k patas hrisi os-orismos os phonto...tora an ine ikona pou ehis perasi esi k kirios photografia shetika ipsilis analisis theli na kanis k to allo,otan patisis orismo os fonto k stin emfanisi se mikro tetrafonaki gia na tin dis k na kanis alages sto megethos me tin rodela theli na tin mikrinis ligo,1 klik na ehi keno aspro apo to pano meros k meta na patisis antikatastasi k ise ok..

Βρε παιδια αν το παρω απο ebay μπορω να περασω Ελληνικα μενου μετα

και αν ναι πως?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

imoun tiheros kai ixa P990, kai pio prin P800.

Ime megalos fun tis SE, ixa w800, kai exo w900.

twra sto themas mou. kata tin diki mou apopsi ta SE vgenoun me perissotera firmware bugs apo oti ta nokia... afti ine i apopsi mou giati thimame ola ta provilmata sto p990 pou ixa kai ekina pou den ixa sto nokia 6630...

To οτι το Ρ990 εχει αρκετα προβληματα (παρολο που πιστευω ...τουλαχιστον ετσι θελω γιατι ετσι με εχει συνηθισει η 'μαμα'..., οτι τα περισσοτερα θα εκλειψουν στο επόμενο firmware update) ειναι γνωστο και συγχρονως αδικαιολογητο για μια εταιρεια σαν την SE...γιατι οπως προειπα..αλλιως μας εχει μαθει...:mad:

ΑΛΛΑ....

Δεν μπορουμε να γενικευουμε προβληματα επειδη ενα μοντελο βγηκε (τουλαχιστον προς το παρον...) "λιγο"...;)

Δεν μπορουμε να συγκρινουμε δυο εταιρειες (που για μενα ΔΕΝ συγκρινοντε...) ,κρινοντας τις απο δυο συσκευες....

Πάντα φιλικά....:)

Live and let live...

To οτι το Ρ990 εχει αρκετα προβληματα (παρολο που πιστευω ...τουλαχιστον ετσι θελω γιατι ετσι με εχει συνηθισει η 'μαμα'..., οτι τα περισσοτερα θα εκλειψουν στο επόμενο firmware update) ειναι γνωστο και συγχρονως αδικαιολογητο για μια εταιρεια σαν την SE...γιατι οπως προειπα..αλλιως μας εχει μαθει...:mad:

ΑΛΛΑ....

Δεν μπορουμε να γενικευουμε προβληματα επειδη ενα μοντελο βγηκε (τουλαχιστον προς το παρον...) "λιγο"...;)

Δεν μπορουμε να συγκρινουμε δυο εταιρειες (που για μενα ΔΕΝ συγκρινοντε...) ,κρινοντας τις απο δυο συσκευες....

Πάντα φιλικά....:)

Σωστος ο νικ! δεν μπορεις να κρινεις μια εταιρια, απο ενα προ'ι'ων και μονο! Εδω κρινουμε το συγκεκριμενο κινητο και οχι την ιδια την εταιρια!:)

Λοιπον τελευταια νεοτερα για την επομενη αναμενομενη αναβαθμιση ειναι το γεγονος οτι θα ονομαζεται κατα πασα πιθανοτητα R9E και λεγεται μεσα στη Symbian οτι θα εκδοθει τον Ιανουαριο.

Επισης το πιο αξιοσημειωτο ειναι η φημη οτι η SE θα βγαλει τον επομενο χρονο το νεο P990i σε γιαλυσμενο μεταλλικο υλικο ή χρωμα! O σχεδιασμος θα παραμεινει οι ιδιος και η μονη αλλαγη θα ειναι το χρωμα/υλικο οποτε αυτο δινει την υπονοια οτι το hardware θα παραμεινει το ιδιο και θα γινει μονο upgrade στο λογισμικο του! Ολα αυτα φημες βεβαια... Μου θυμιζει περιπτωση του Τ68 σε Τ68i... Θυμοσαστε? ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

Σωστος ο νικ! δεν μπορεις να κρινεις μια εταιρια, απο ενα προ'ι'ων και μονο! Εδω κρινουμε το συγκεκριμενο κινητο και οχι την ιδια την εταιρια!:)

nai e??

orea sto sigekrimeno kinito prostheste k to m600 k to w950 giati k emis pou ehoume afta k ohi to p990 htipame to kefali mas..,tora an to k750 den ihe provlimata i tow550 ti na to kano???apla den ihan bags pola giati den ihan k poless efarmoges..mia camera ihan na doulepsoun...edo metrai i eteria,3 sovara kinita pige na vgali me dinatotites k afta sernonte..elpizo na ta diorthosoun grigora giati idi kleo ta 400 euro mou gia to m600

aa ksehasa na anafero to w900,2 pragmata ihe na kani k to 1 to ekane lathos(afto iha prin to m600)na pezi mousiki pou itan ontos korifea k na pezi video ta oipia opos k ta ipolipa sony den epeze k kolage...aporo giati to vazoun os epilogi tote to video afou se kanena montelo pou iha de douleue

nai e??

orea sto sigekrimeno kinito prostheste k to m600 k to w950 giati k emis pou ehoume afta k ohi to p990 htipame to kefali mas..,tora an to k750 den ihe provlimata i tow550 ti na to kano???apla den ihan bags pola giati den ihan k poless efarmoges..mia camera ihan na doulepsoun...edo metrai i eteria,3 sovara kinita pige na vgali me dinatotites k afta sernonte..elpizo na ta diorthosoun grigora giati idi kleo ta 400 euro mou gia to m600

aa ksehasa na anafero to w900,2 pragmata ihe na kani k to 1 to ekane lathos(afto iha prin to m600)na pezi mousiki pou itan ontos korifea k na pezi video ta oipia opos k ta ipolipa sony den epeze k kolage...aporo giati to vazoun os epilogi tote to video afou se kanena montelo pou iha de douleue

Και το Κ750 και το W550 και πολλα αλλα κινητα ειναι της SE ομως ετσι?

Αλλα και το Ρ800,Ρ900 και Ρ910....επισης(για τηλεφωνα με πολλες εφαρμογες που αναφερεις).

Τα προβληματα ηρθαν μαζι με το καινουριο λειτουργικο (UIQ 3.0) και κατα συνεπεια, με οσα τηλέφωνα συνεπαγοντε σ'αυτο.

ΕΠΑΝΑΔΙΑΤΥΠΩΝΩ ΛΟΙΠΟΝ......

Δεν μπορουμε να κρινουμε μια εταιρεια...μπλα,μπλα,μπλα...:happy:

Παιδια, για να μην παρεξηγηθω, ΚΙ ΕΓΩ τα χω παρει που εδωσα τα 600 ωραια ευρουλακια μου για ενα τηλ. γεματο bugs (τουλαχιστον προς το παρον...ας ελπισουμε...:( ).

ΚΙ ΕΓΩ εχω απογοητευτει απο την SE για το συγκεκριμενο ομως τηλεφωνο...συγνωμη, λειτουργικο...!;)

Αλλα δεν μπορω να πω εξαιτιας αυτης της (προς το παρον) προβληματικης σειρας οτι ΟΛΑ τα SE βγαινουν bugαρισμενα....Ελεος δηλ....

Να ειστε σιγουροι οτι αν και μετα το πολυαναμενομενο update τα πραγματα δεν αλλαξουν οπως πρεπει, ακομα κι εγω (ενα απο τα πολυαγαπημενα παιδια της SE...:p ) θα μετακομισω μετα απο πολλα χρονια αφοσιωσης...(μαλλον σε winmobile με βλεπω...κουφια η ωρα..:D )

Προς το παρον ας ειμαστε ολοι λιγο ακομα υπομονετικοι...(τον γαιδαρο φαγαμε...στην ουρα θα κολλησουμε?)..και μετα βλεπουμε....

Παντα...ΜΑ ΠΑΝΤΑ φιλικα...:)

Live and let live...

τον γαιδαρο φαγαμε...στην ουρα θα κολλησουμε?

Φάγαμε γαίδαρο,αλλά ας μην ξεχνάμε οτι στο γκαρσόν είχαμε παραγγείλει ψαρονέφρι....

mpampir has spoken

Νέο Blog! :

www.mpampir.com

Φάγαμε γαίδαρο,αλλά ας μην ξεχνάμε οτι στο γκαρσόν είχαμε παραγγείλει ψαρονέφρι....

Wraios !

Και το Κ750 και το W550 και πολλα αλλα κινητα ειναι της SE ομως ετσι?

Αλλα και το Ρ800,Ρ900 και Ρ910....επισης(για τηλεφωνα με πολλες εφαρμογες που αναφερεις).

Τα προβληματα ηρθαν μαζι με το καινουριο λειτουργικο (UIQ 3.0) και κατα συνεπεια, με οσα τηλέφωνα συνεπαγοντε σ'αυτο.

ΕΠΑΝΑΔΙΑΤΥΠΩΝΩ ΛΟΙΠΟΝ......

Δεν μπορουμε να κρινουμε μια εταιρεια...μπλα,μπλα,μπλα...:happy:

Παιδια, για να μην παρεξηγηθω, ΚΙ ΕΓΩ τα χω παρει που εδωσα τα 600 ωραια ευρουλακια μου για ενα τηλ. γεματο bugs (τουλαχιστον προς το παρον...ας ελπισουμε...:( ).

ΚΙ ΕΓΩ εχω απογοητευτει απο την SE για το συγκεκριμενο ομως τηλεφωνο...συγνωμη, λειτουργικο...!;)

Αλλα δεν μπορω να πω εξαιτιας αυτης της (προς το παρον) προβληματικης σειρας οτι ΟΛΑ τα SE βγαινουν bugαρισμενα....Ελεος δηλ....

Να ειστε σιγουροι οτι αν και μετα το πολυαναμενομενο update τα πραγματα δεν αλλαξουν οπως πρεπει, ακομα κι εγω (ενα απο τα πολυαγαπημενα παιδια της SE...:p ) θα μετακομισω μετα απο πολλα χρονια αφοσιωσης...(μαλλον σε winmobile με βλεπω...κουφια η ωρα..:D )

Προς το παρον ας ειμαστε ολοι λιγο ακομα υπομονετικοι...(τον γαιδαρο φαγαμε...στην ουρα θα κολλησουμε?)..και μετα βλεπουμε....

Παντα...ΜΑ ΠΑΝΤΑ φιλικα...:)

panta filika k ego epetrepse mou(den ksero ti tha kanete esis)oti ego tin krino tin eteria giati kleo ta lefta mou...afto psonisa afto krino,an psoniza kati allo apo aftin pou den itan elatomatiko tha ekrina thetika,afou me epiase kotso tin krino arnitika oso thelo...afto vlepo afto leo...ti me niazi o allos pou iihe to tilefonaki to k750??ego tin epatha??

alla k ksana ipa to k750 pos na kolisi??stin kamera??ipame.gia valto k ekino omos na peksi kana megalo video k ta leme

iha k to w900 prin..kalo alla provlimata k afto,,video den epeze pou na to parakalages gonatistos an itan megalo se megethos

k min mou pis siga more kolage to video 1 provlima ihe mono..ma oles k oles i litourgies tou itan 3,mousiki,video,k camera...opote??1 sta 3 diladi 33% apotihia..

tora gia to m600 pou eho i to p990 me afta pou diavazo kalitera na min anafertho ta vlepete..

telos panton pes me griniari k kako pou tin katakrino alla tha to kano..

otan plirono gia kapia pragmata thelo k na ta lamvano...

opos emena mou ipan 400 euro k tous ta edosa etsi k emena mou ipan afta ehi to tilefono alla den mou ta edosan..afti ine i diafora mas..ine san na sou po ego sou poulao afti tin porche k otan pas na valis mprosta dis oti den ehi mihani..ime i ohi apateonas??

se koroidepsa i ohi

k imarton re pedia..varethika na akouo tha lisoun ta provlimata me tin epomeni anavathmisi..tote giati to kikloforisan elatomatiko..

den mporousan otan etimasane ta prota prin to kikloforisoun na to paroun 5 anthropoi tis eterias k nato liosoun na doun pos antidrai..mporousan,k na iste sigouri oti to kanane,k ta provlimata vrethikan(min pite theli meres gia na entopistoun gia afto entopizonte stin diarkia apo tous hristes,giati ego ta entopisa apo tin proti mera ta trantahta kolimata)alla k pou vrethikan???ti kanane??tipota apla to vgalane to emporeuma na to poulisoun sta koroida anti na vgaloun prota tin anavathmisi k na ta strosoun k na sta poulisoun meta..

Χαχαχα πολύ καλό...μας είχες λείψει :)

Γ.

Επειδη βλεπω οτι αναψα φωτιες, παρολο που εχω να σχολιασω ΠΑΡΑ πολλα, λεω να το σταματησω εδω παιδια...

Οποιος καταλαβε αυτο που ειχα να πω το καταλαβε...

Οι υπολοιποι ας συνεχισουν την "κλαψα" (μαζι κι εγω βεβαια αλλα οχι κι ετσι....) και ας παρουν τα απροβληματιστα, Ή εστω, λιγοτερο bugαρισμενα τηλεφωνα αλλων εταιριων....:happy:

Οσον αφορα για τα λεφτα μας...τι να πω...ας προσεχαμε...Αφου ξεραμε ολοι με τι εταιρεια πηγαμε να μπλεξουμε....Αφου μας ετρωγε ο πισινος μας...καλα να παθουμε....:X

Αυτα οσον αφορα εμενα για το θεμα της "παλιοσκαρτης" και "αθλιας" SE...:shifty:

Φιλικα ετσι???? Μην ξεχνιομαστε....:rolleyes:

ΥΓ) Οντως πολυ καλο mpampir...:)

Live and let live...

Επειδη βλεπω οτι αναψα φωτιες, παρολο που εχω να σχολιασω ΠΑΡΑ πολλα, λεω να το σταματησω εδω παιδια...

Οποιος καταλαβε αυτο που ειχα να πω το καταλαβε...

Οι υπολοιποι ας συνεχισουν την "κλαψα" (μαζι κι εγω βεβαια αλλα οχι κι ετσι....) και ας παρουν τα απροβληματιστα, Ή εστω, λιγοτερο bugαρισμενα τηλεφωνα αλλων εταιριων....:happy:

Οσον αφορα για τα λεφτα μας...τι να πω...ας προσεχαμε...Αφου ξεραμε ολοι με τι εταιρεια πηγαμε να μπλεξουμε....Αφου μας ετρωγε ο πισινος μας...καλα να παθουμε....:X

Αυτα οσον αφορα εμενα για το θεμα της "παλιοσκαρτης" και "αθλιας" SE...:shifty:

Φιλικα ετσι???? Μην ξεχνιομαστε....:rolleyes:

ΥΓ) Οντως πολυ καλο mpampir...:)

file mou na ise sigouros oti an iha tin oikonomiki dinatotita na alazo etsi ta kinita tha iha pari ontos ena apo ta me ligotera bugs ton allon eterion..alla distihos den tin eho k oute mporo na alazo kinita kathe mina gia afto sinehizo tin klapsa ta mpinelikia fonazo k odirome gia aftous tous apateones..

isos an iha tin dinatotita na iha alaksi idi eteria k na to afina k asholiasto..ti tha me eniaze alloste??

alla tora ta lefta mou me ponane k epidi gia mena 400 euro ine pola gia na mou ta troi o kathe apateonas ite onomazete eteria ite aplos anthropos apla fonazo k distihos den mporo na kano afto pou ipes esto k me dosi ironias-na paro allo apo ali eteria..alla mesa stin ironia sou itan k i alithia..ligotera provlimata i alles eteries..isos k ligoteres dinatotites ta kinita alla afta pou tous iposhonte toulahiston ta dinoun

pantos na ise sigouros an mporousa na alakso tha alaza opos alaksane idi poli apo oti diavasa sta forum gia ta uiq3 sto myphone

• The title was changed to Sony Ericsson P990i