dumspirospero28 Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Να ενημερωσω και εγω απο το μετωπο της Χαλκιδας.Σε κανενα απο τα γνωστα μαγαζια(Γερμανος,Vodafone κτλ)δεν ειχαν ιδεα για το ποτε θα ερθει το κινητο.Τελευταιο αφησα τον Κωτσοβωλο ο οποιος μου ειπε οτι ειχε φερει 2 κοματια τα οποια εφυγαν αμεσως.Αλλα ειχε στην αποθηκη και αν το παραγγειλω θα το εχω την Τριτη οπου και αυτο εκανα.Αρα εντυπωσεις και απο εμενα Τριτη απογευματακι:D Παράθεση ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Λοιπον παιδια ακουστε τα εξης. Πηγα σημερα το πρωι στο καταστημα του Κωτσοβολου στη Γλυφαδα και ρωτησα αν ειχαν το P990i στο καταστημα τους. :rolleyes: Ο πωλητης (ευγενεστατος μπορω να πω) κοιταξε στο computer και εκανα ματι και εγω στην οθονη :whistle: , και ειδα οτι υπαρχουν 8 κομματια στην ΑΠΟΘΗΚΗ ΜΑΓΟΥΛΑΣ :drool: . Μου εξηγησε οτι αν το παραγγειλω σημερα, τη Δευτερα το βραδυ θα ειναι στο καταστημα τους ετοιμο για παραλαβη! Του απαντησα ευγενικα ευχαριστω και βγηκα εξω και παιρνω τηλ στα κεντρικα τους, και ζητω να με συνδεσουν με το καταστημα που πηγε ο Skipper000 και παρελαβε το δικο του στην Αριστειδου 9, μηπως και ειχε μεινει καμια συσκευη εκει. Η κοπελα μου απανταει οτι ακριβως μου ειπε και ο πωλητης στη Γλυφαδα. Τους ρωταω "ποτε περιμενετε νεα παραλαβη? Τη Δευτερα-Τριτη?" και μου απανταει οτι η SE θα προμηθευσει τις κεντρικες αποθηκες τους με αλλο ενα φορτιο στις 10-17 του επομενου μηνα :shock: ! Και συνεχιζει να λεει οτι ειχαν παραλαβει 100 συσκευες και οτι οι 50 απο αυτες ειχαν φυγει μεσα σε μια μερα και πλεον εχουν μεινει αυτες οι 8 στην αποθηκη Μαγουλας. Και ολα αυτα εγιναν μεσα στη βδομαδα που περασε! :what: Λοιπον μετα απο αυτο σκεφτομαι απο μεσα μου "εεε δε μας $%#@#! λεω εγω που θα περιμενω κι αλλο ενα μηνα!!! :protest: ". Οποτε μπηκα ξανα στο καταστημα και εδωσα τη παραγγελια μου η οποια θα ειναι ετοιμη για παραλαβη τη Δευτερα! :yahoo: :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Παιδια αυτο προσπαθούσα να σας πω απο τον Αυγουστο .....Αν δεν κάνετε προπαραγγελια...δεν προκειτε να το πάρετε .....Οσοι έιχαν προνοησει και το είχαν κανει απο νωρις ξεκινησαν να το παραλαμβανουν απο 17Αυγουστου....(απο Κωτσόβολο) Skipper000 πως σου δοκιμασες να δεις αν κανει 'κολληματα' στην αναπαραγωγη video?Ποσο χρόνο κάνει για να 'ανοιξει' ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 αυτά τα 8 κομμάτια πόσοι τα έχετε παραγγείλει;; :lol: αν πάει δευτέρα-τρίτη κ γκρινιάζετε μην σας φανεί περίεργο πάντως:) Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias74 Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Παιδιά, οι πρώτες ενδείξεις δεν είναι ενθαρρυντικές σχετικά με την διαθεσιμότητα του κινητού για την επόμενη εβδομάδα: Μόνο 8 κομμάτια από Κωτσόβολο. Πριν από λίγο μίλησα με το κατάστημα Vodafone στο Mall και μου είπαν για τέλος του μήνα (όχι ότι μου φάνηκε πολύ σχετική αυτή που μίλησα, αλλά δείχνει την τάση). Στο εξωτερικό απ΄ότι διαβάζω σε διάφορα φόρουμ έχει κυκλοφορήσει αλλά σε πολύ μικρές ποσότητες σε σημείο που δύσκολα το βρίσκει κανείς. Αναρωτιέμαι λοιπόν, αν δεν υπάρχει ακόμα καλά-καλά σε αγορές όπως αυτές της Αγγλίας και της Γαλλίας θα έρθει σε αυτήν της Ελλάδας την άλλη εβδομάδα; Μακάρι...αλλά χλωμό μου φαίνεται Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lthanos Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Αγαπητοί φίλοι, μήπως πρέπει να ξεκινήσουμε προπαραγγελίες για το επόμενο Pxxx; Έχει γίνει κάτι σαν τα σπίτια. Το αγοράζουμε υπό κατασκευή:lol: :lol: :lol: . Ωραίο σύστημα. Θα έλεγα να γυριστεί και ταινία: "Ψάχνοντας το P990i". Θα είναι εκπληκτικό θρίλλερ (αγωνίας δηλαδή) ΥΓ Δεν θέλω να θίξω κανέναν. Μάλλον θα το πάρω και εγώ το κινητό αν αρχίσει να πωλείται κανονικά. Η ιστορία όμως αυτή έχει καταντήσει γελοία. Παράθεση http://www.defkalion.com/signature_taksidia.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StefMac Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Αγαπητοί φίλοι, μήπως πρέπει να ξεκινήσουμε προπαραγγελίες για το επόμενο Pxxx; Έχει γίνει κάτι σαν τα σπίτια. Το αγοράζουμε υπό κατασκευή:lol: :lol: :lol: . Ωραίο σύστημα. Θα έλεγα να γυριστεί και ταινία: "Ψάχνοντας το P990i". Θα είναι εκπληκτικό θρίλλερ (αγωνίας δηλαδή) ΥΓ Δεν θέλω να θίξω κανέναν. Μάλλον θα το πάρω και εγώ το κινητό αν αρχίσει να πωλείται κανονικά. Η ιστορία όμως αυτή έχει καταντήσει γελοία. Δεν έχεις άδικο.. :rolleyes: Πάντως εδώ στην Κύπρο δεν βλέπω και τόση ζήτηση ... ... προφανώς και εδώ ξέρουν τα ΝΟΚΙΑ μόνο, (εκτός εξαιρέσεων). :p Ίσος είναι η μοναδική φορά που θα περιμένω αρκετά και μετά να πάω να σκάσω 385 Λίρες Κύπρου, 40 παραπάνω από την FinePix S9500 δηλαδή ... :confused: Παρότι εκτιμώ την SE και το Ρ990i, και το Symbian UIQ 3 λειτουργικό, ακόμα και αν το πάρω τελικά, θα περιμένω αρκετά ... ;) Παράθεση AppleIIc 65C02 1MHz, MacPlus Motorola68000 8MHz, Performa630CD Motorola68040 33MHz PowerBook190cs Motorola68LC040 33MHz,MHz, PowerMac7600 PowerPC604 120MHz, PowerMacG3 PowerPC750 300MHz, PowerBookTi G4 PowerPC7450 550MHz iMacG5 PowerPC 9702GHz, MacBook 2.0GHz Unibody IntelCore2 Duo, MacBook 2.4GHz Unibody IntelCore2 Duo, iPad, MacBook Pro 2.7GHz i7, iPad 2, MacPro 3,2GHz 2012. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Παιδιά, οι πρώτες ενδείξεις δεν είναι ενθαρρυντικές σχετικά με την διαθεσιμότητα του κινητού για την επόμενη εβδομάδα: Μόνο 8 κομμάτια από Κωτσόβολο. Πριν από λίγο μίλησα με το κατάστημα Vodafone στο Mall και μου είπαν για τέλος του μήνα (όχι ότι μου φάνηκε πολύ σχετική αυτή που μίλησα, αλλά δείχνει την τάση). Στο εξωτερικό απ΄ότι διαβάζω σε διάφορα φόρουμ έχει κυκλοφορήσει αλλά σε πολύ μικρές ποσότητες σε σημείο που δύσκολα το βρίσκει κανείς. Αναρωτιέμαι λοιπόν, αν δεν υπάρχει ακόμα καλά-καλά σε αγορές όπως αυτές της Αγγλίας και της Γαλλίας θα έρθει σε αυτήν της Ελλάδας την άλλη εβδομάδα; Μακάρι...αλλά χλωμό μου φαίνεται Eγω αναρωτιέμαι μηπως το κρατησουν σε πολυ μικρες ποσοτητες και σε λιγο πριν απο τα χριστουγεννα πεσουμε απ'τα συννεφα.....βλεποντας να βγαινει ο διαδοχος......Ακομα και η τιμη του ...μονο 648ευρω είναι 'ύποπτα' χαμηλή για την κατηγορία του....(750 ξεκινουσαν τα προηγουμενα PXXX) ...και αυτο δεν ειναι καλος οιωνος.....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Eγω αναρωτιέμαι μηπως το κρατησουν σε πολυ μικρες ποσοτητες και σε λιγο πριν απο τα χριστουγεννα πεσουμε απ'τα συννεφα.....βλεποντας να βγαινει ο διαδοχος......Ακομα και η τιμη του ...μονο 648ευρω είναι 'ύποπτα' χαμηλή για την κατηγορία του....(750 ξεκινουσαν τα προηγουμενα PXXX) ...και αυτο δεν ειναι καλος οιωνος.....:( Αν είναι να επιμείνεις να πληρώσεις παραπάνω... :p Η τιμή είναι σχετικά καλή γιατι έκαναν ένα χρόνο να βγεί από τότε που παρουσιάστηκε και είναι ο μόνος τρόπος να τραβήξεις τους απογοητευμένους πελάτες. Αν είναι να βγει όμως διάδοχος ακόμα καλύτερα θα υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία. Θα πρέπει πάντα να αγοράζουμε αυτό που μας καλύπτει και ΟΧΙ οτι τελευταίο υπήρχει στην αγορά μόνο και μόνο για λέμε οτι έχουμε οτι τελευταίο. Προσωπικά εμένα με καλύπτει το Ρ900 μου και θα αγοράσω το επόμενο P series ΟΤΑΝ και ΟΠΟΤΕ θα το χρειαστώ και όχι επειδή απλά βγήκε το καινούργιο. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Δεν εχεις και αδικο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Paidia Kalhmera!Ena tha pw...xtes epaiza sinexeia mazi tou mexri tis 3!To kinito dixnei polu stathero anoigontas polles efarmoges mazi, to kouti sealover nai egrafe en,el pou simainei oti einai ellinikis antiproswpeias...eixe ellinikes odhgies mesa sin guaranti 24 mhnwn parakalw!To apogeuma tha anevasw fotos kalh mera se olous! τωρα πλεον οι περισσοτερες εταιρειες νομιζω 24 μηνες δινουν εγγυηση,μας ξεχασες με τις φωτογραφιες φιλε μου.:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skipper000 Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Filoi mou kaloi kalhmera......loipon exoume kai leme......to kinito me to pou patisw to button wste na anoixsei kai mexri na mpei sto menou pou zita to pin kanei 41 deuterolepta!!!Nai kala akousate....41 deutera....me to pou valw pin kai patisw accept tote thelei alla 11 deutera wste na fortwsei plirws me full sima apo to diktio(etimopolemo diladi!). apo ti mia arxisa na variemai na anoixsei:blink: apo tin alli me anisixei to gegonos oti an valw p.x. 2 giga memory tha epireasei kallo tin taxututa anoigmatos?!Edw vlepete exoume mono 64mb kartoula (i opoia parepiptontws einai marka sandisk;) kai oxi sony) pou exw travixsei mono 10 fotos, 2 video k 5 mp3. p.s. den mporw na katalavw...den mporw na kanw episinapsi tis foto pou exw travixsei...ftaiei kati?den tis kanei upload... p.s. sealover to video einai polu kalo, katharo kai den kollaei...veveia den exw dokimasei na kanw anaparagwgi alla video etoima.alla ta dika tou einai ok... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Τις φώτο μπορείς να τις ανεβάσεις εδώ: http://imageshack.us/ και το βίντεο εδώ: http://rapidshare.de/ ;) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Oπως και απο το http://www.mooload.com k http://www.freeimagehosting.net επίσης ;) Mετα κάνε copy paste τα λινκ που θα σου δωθούν εδώ ;) Περιμένουμε Skipper :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile-gr Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Λοιπόν έπιασα το τιμημένο στα χέρια μου και μπορώ να πω πως απογοητεύτηκα. Ο όγκος του κινητού είναι μεγαλύτερος από το P900 ιδίως στο πάχος όπου το πορτάκι προεξέχει αρκετά, αλλά ακόμα και χωρίς αυτό πάλι είναι παχύτερο από το P900 (χωρίς πορτάκι βέβαια) ή τέλος πάντων αυτή την εντύπωση αποκόμισα δεν τα είχα πλάι πλάι. Επίσης το pad και συγκεκριμένα το μεσαίο πλήκτρο επιλογής μου φαίνεται δύσκολο στην πίεση, πολλές φορές αντί για επιλογή πατιόταν είτε το αριστερό είτε το δεξιό βελάκι. Τέλος η μεγάλη έλλειψη εφαρμογών ακόμα, κάνει το smartphone να είναι stupidphone μέχρι πότε άραγε?? Ελπίζω όχι όσο πήρε στην SE. Τώρα να πούμε και για τα καλά η οθόνη είναι καταπληκτική θεωρώ πως και σε εξωτερικό χώρο με ηλιοφάνεια θα παίζει καλά. Η κάμερα είναι καταπληκτική αν και παρατήρησα μία καθυστέρηση 3-5 sec μέχρι να ενεργοποιηθεί. Επίσης πολύ καλό ότι γίνονται πολλές εργασίες με κλειστό το πορτάκι. Εαν δεν ήταν το ραδιόφωνο και η εκπληκτική κάμερα ήμουν έτοιμος να πάρω το S200 όπου είναι πολύ λεπτο και compact με καλή οθόνη και εφαρμογές πολλές αλλά winblows. Χωρίς βέβαια να το έχω αποκλείσει και δεδομένου την απίστευτή αναμονή σχεδόν ενός χρόνου είμαι λίγο μπερδεμένος. Βέβαια το ότι έρχεται χειμώνας είναι υπέρ του τηλεφώνου (περισσότερες και μεγαλύτερες τσέπες στα ρούχα). Οι κατασκευαστές προσπαθούν να κρατήσουν το βάρος και ξεχνάνε τον όγκο και ιδιαίτερα το πάχος των συσκευών. Μύνημα που φαίνεται να πιάνει τώρα τελευταία η Samsung με τη σειρά ultra. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 To P990 έχει τις ίδιες διαστάσεις με το Ρ900 ακόμα και στο πάχος, απλά είναι οφθαλμοπάτη οτι είναι ποιο παχύ το Ρ990 λόγο του χρώματος και του σχεδιασμού. Ακόμα και με τις ελειπές εφαρμογές, είναι πολλά πράγματα ενσωματομένα στο λειτουργικό όπου αξίζει τον κόπο και σε καμία περίπτωση δεν είναι stupid phone. Έχουν βγει αρκετές εφαρμογές και αναμένονται όλο και περισσότερες. Αυτό είναι σίγουρο, απλά θα πάρει κάποιο χρόνο να μπορούμε να τις βρίσκουμε σπασμένες στο ιντερνετ, αλλιώς θα πρέπει να τις πληρώσεις. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iason1907 Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Μια ερώτηση, πόσες ίντσες είναι η οθόνη? ευχαριστώ Παράθεση Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Φίλε skipper το μέγεθος της γραμματοσειράς είναι πιο μεγάλο με το πορτάκι ανοικτό ή με το πορτάκι κλειστό ή είναι το ίδιο; Το μέγεθος της οθόνης είναι 2,76 ιντσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Skipper000 τελικα βρηκες άκρη??????? Που χαθηκες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Filoi mou kaloi kalhmera......loipon exoume kai leme......to kinito me to pou patisw to button wste na anoixsei kai mexri na mpei sto menou pou zita to pin kanei 41 deuterolepta!!!Nai kala akousate....41 deutera....me to pou valw pin kai patisw accept tote thelei alla 11 deutera wste na fortwsei plirws me full sima apo to diktio(etimopolemo diladi!). apo ti mia arxisa na variemai na anoixsei:blink: apo tin alli me anisixei to gegonos oti an valw p.x. 2 giga memory tha epireasei kallo tin taxututa anoigmatos?!Edw vlepete exoume mono 64mb kartoula (i opoia parepiptontws einai marka sandisk;) kai oxi sony) pou exw travixsei mono 10 fotos, 2 video k 5 mp3. Λιγο περιεργο αυτο με την εκκινηση... Παντως σε περιπτωση που ειναι αργο αφου το ανοιξεις και μετα, κοιταξε να κανεις το κολπο του demo οπως περιγραφεται στο παρακατω link... http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=130464#post1763879 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 και στο Μ600 ίδιους χρόνους γράφω:p:lol: αργεί να φορτώσει το λειτουργικό απλώς.Δεν έχει καμια σχέση με memory stick Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 σημερα θα παω να το παρω και εγω....επιτελους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Αφου εχει διιο λειτουργικο με το Μ600 οποτε η διαφροα που ειναι? Στον επεξεργαστη? Τι cpu εχουν τα 2 κινητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skipper000 Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Energetic ekana to kolpo me to demo kai mporw na pw oti trexei kata 15 deutera piw grigora stin ekinisi to kinito! File Angel euxomai me to kalo na to pareis sta xeria sou to thl. kai na to euxaristeitheis!!! p.s.Pare opws kai dipote mia thiki....egw eidi ekana mia anepesthiti gratzounia sto plastiko tis mpatarias:( ...den fainetai alla to oti xserw oti tin exw kanei mou ti spaei...:mad: I grammatosira einai i idia otan grafeis minima me kleisto alla kai me anoixto portaki... Mporw na pw pws to fm radio exei apisteuti kali apodwsi...den to perimena toso kalo!(p.x eimai me ti mixani...paw me 130 xiliometra-signwmi pou trexw- kai to sima einai kampana se sxesi me to p900 kai to radiofwno-handfree pou eixa to afthentiko pou den akouges tipota:X ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Γενικως εισαι ικανοποιημενος? Απο θηκη ποια λετε να παρουμε βρε παιδια? Εγω θελω να παρω την IEC-20 αλλα θα κοιταξω τριγυρω μηπως βρω καμια αλλη καλυτερη. ;) Σημερα θα το παρω κι εγω! :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts