Bayern7 Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Oi perissoteres den emfanizoun ellhnika. Theloun firmware update kai istories. Kai den yparxei panta tetoio firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Kalimera Exw katevasei kapoious ipotitlous gia kati tainies kai enw tous anagnwrizei kanonika kai paizoun mou tous vgazei kapws etsi *^%(%BHG%$(^*(^%$( alampournezika dld:( Exw Windows Vista 32Bit Ultimate Greek kai perasemnous tous vista codecs 4.4.5 Plz help me!!! Thx:cool: :shifty: ;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Ανηξε τους με το σημειοματαριο και δεν αν η κωδικοποιηση ειναι ANSI αν δεν ειναι αλαξε την και δες και την καταληξη αν δεν ειναι .srt καντην απο μονος σου :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 Na sai kala file mou se euxaristw poli!!! Xarei se sena eida to Next kai to Norbit me subs:X :shifty: :O :D :p :rolleyes: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 Paidia katevasa to Lost Season 3 kai exw vrei kai tous upotitlous alla dn einai kala sunchronismenoi kai einai ligo spastiko!!!Yparxei kapoio programma to opoio na kanei automata synchronize tous subs me to avi??? Plz Syntoma an ginete na mou dwsete apantiseis na ste kala!!! PS:Epsaxa sto :google: alla dn vrika kati aksiologo kai eyxristo!!!:( Filika Scott@$ Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos1 Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 Paidia katevasa to Lost Season 3 kai exw vrei kai tous upotitlous alla dn einai kala sunchronismenoi kai einai ligo spastiko!!!Yparxei kapoio programma to opoio na kanei automata synchronize tous subs me to avi??? Plz Syntoma an ginete na mou dwsete apantiseis na ste kala!!! PS:Epsaxa sto :google: alla dn vrika kati aksiologo kai eyxristo!!!:( Filika Scott@$ Φίλε μου πρόγραμμα για να κάνει αυτόματα συγχρονισμό σε υπότιτλους, από ότι ξέρω δεν υπάρχει. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 Φίλε μου πρόγραμμα για να κάνει αυτόματα συγχρονισμό σε υπότιτλους, από ότι ξέρω δεν υπάρχει. File mou dn lew teleiws automata alla na einai friendly for use!!! Apla na nai eukolo kai katanoito kai oxi polla koumpakia kai istories:):p;):D Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 File mou dn lew teleiws automata alla na einai friendly for use!!! Apla na nai eukolo kai katanoito kai oxi polla koumpakia kai istories:):p;):D Το καλύτερο είναι το Subtitle Workshop το οποίο και έχουμε αναφέρει στο παρελθόν και θα το είχες βρει αν διάβαζες το FAQ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_boy Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Γεια σας!το προβλημα ειναι το εξης:Κατεβασα κατι subtitles για μια ταινια και τα γραφει καπως εστι:ÌåôÜöñáóç åî áêïÞò Τι να κανω???Μηπως ξερει κανεις??? Τι φταιει????:( εδω φαινεται καλα αλλα οχι στον υπολογιστη μου!!! Παράθεση http:thebest.all-up.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 ΛΥΣΗ 1 1.Πήγαινε Control Panel>Regional and Language Options 2.Στην καρτέλα Advanced φρόντισε να λέει "Greek" (καλό θα ήταν ακόμα και αν λέει Greek να τσεκάρεις στις απο κάτω επιλογές ότι έχει σχέση με Greece ή Greek) Αν η πρώτη λύση δεν δουλέψει ή αν είναι όλα όπως προανέφερα συνεχίζουμε στην δεύτερη... ΛΥΣΗ 2 1.Άνοιξε το αρχείο των υπότιτλων με notepad. 2.Πάτα save as 3.Κάτω από εκεί που λέει το όνομα πρέπει να λέει ANSI ή unicode.Γύρνα το στο αντίστροφο από αυτό που είναι.Πχ αν είναι ANSI κάντο Unicode. 4.Πάτα ok και όταν σε ρωτήσει αν θέλεις να αντικαταστήσεις το αρχείο πάτα ΝΑΙ. ΛΥΣΗ 3 Πέτα το pc. Πλάκα κάνω!Αν συνεχίσεις να έχεις πρόβλημα γράψε ξανά! Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_boy Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 στο notepad μου το λεει σωστα αλλα οταν το βαζω στο video δεν τα δειχνει σωστα!!!(εχω windows αγγλικα) Παράθεση http:thebest.all-up.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Όσα είπα πιο πριν τα έκανες? Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_boy Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 ναι!! Παράθεση http:thebest.all-up.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 οταν εχω τους υποτιτλους σε αρχειο srt και την ταινια σε αρχειο avi υπαρχει καποιο προγραμμα να ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ τους υποτιτλους στην ταινια πριν την καψω σε δισκακι?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramanujan Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Ρε παιδιά όταν είναι οι υπότιτλοι σε .rar μορφή πώς τους κάνω .srt? Έψαξα αν έχει ήδη απαντηθεί και δεν βρήκα κάτι, αν υπάρχει ήδη sorry!;) Παράθεση House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Ρε παιδιά όταν είναι οι υπότιτλοι σε .rar μορφή πώς τους κάνω .srt? Έψαξα αν έχει ήδη απαντηθεί και δεν βρήκα κάτι, αν υπάρχει ήδη sorry!;) βρε συ το .rar ειναι αρχειο συμπιεσμενο,μεσα σε αυτο ειναι το αρχειο που θες πχ το .srt. χρησιμοποιησε το 7zip ψαχνοντας στο google και κανε extract το rar και θα "εμφανιστει" το αρχειο που ηταν συμπιεσμενο πχ το .srt που θες:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramanujan Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Thanks!!! Πολύ καλό προγραμματάκι!:cool: Καλή συνέχεια στις διακοπές σου! Παράθεση House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 παιδια εχω ενα προβλημα εχω μια ταινια κ τους υποτιτλους...στον επιτραπεζειο ..ολα ειναι μια χαρα οταν παω να το δω στοlaptop οι υποτιτλοι βγαινουν κινεζικα..τι να κανω..ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 παιδια εχω ενα προβλημα εχω μια ταινια κ τους υποτιτλους...στον επιτραπεζειο ..ολα ειναι μια χαρα οταν παω να το δω στοlaptop οι υποτιτλοι βγαινουν κινεζικα..τι να κανω..ευχαριστω άλλαξε το encoding σε greek iso Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Παιδιά ψάχνω ένα πρόγραμμα που να μπορώ να ενσωματώσω τούς υπότιτλους SRT σε ένα αρχείο AVI Διλαδί να γράψω πάνω στην ταινία τους υπότιτλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 AVIADDSUB πανευκολο προγραμμα!και πολυ καλο αποτελεσμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjPaN_ Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Ο πιο αξιόπιστος τρόπος να βλέπεις ταινίες και να μην έχεις προβλήματα είναι να χρησιμοποιείς ως πρόγραμμα το bsplayer (http://www.bsplayer.org) και για να κατεβάσεις υπότιτλους http://www.subs4u.gr Παράθεση .!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spartaman Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Exete na protinete kapoio alo site me upotitlous gia spanies palies tainies? Exo riksei polu psaksimo sta gnosta sites kai google ala den katafera na vro kati Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Πώς μπορώ να ενσωματώσω υπότιτλους .srt σε ταινία .avi ??? Σε ένα αρχείο μαζί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Πώς μπορώ να ενσωματώσω υπότιτλους .srt σε ταινία .avi ??? Σε ένα αρχείο μαζί.βρες το προγραμμα aviaddxsub και ενω θα εχεις ετοιμασει τα δυο αρχεια με το ιδιο ονομα σε ενα φακελο θα παρεις το αρχειο avi και θα το αφησεις πανω στο εικονιδιο του aviaddxsub!αυτο ηταν θα κανει 3-4 λεπτα και εισαι ετοιμος!το εχω εδω και ενα μηνα και ειναι τελειο οσο και απλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts