manolog3 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Καλησπέρα παιδια!!!!! Εχω και εγώ πρόβλημα με hotmail. Σήμερα που ανοιξα το λογαριασμό μου για να δω τα εισερχόμενα μου είδα καποια delivery failures, δηλαδή είχαν σταλθεί μυνήματα από εμένα σε όλες σχεδόν τις επαφές μου που όμως δεν έστειλα εγώ και ήταν spam διαφημήσεις . Μάλλον λοιπόν μου χάκαραν το λογαριασμό. Πώς έγινε αυτό? Η αλλαγή των κωδικών αρκεί ή πρέπει να κάνω και κάτι άλλο???? Μπορει να χρησιμοποιησες καποιο κοινοχρηστο υπολογιστη, μπορει να σου πεταξαν τιποτα keyloggers ή rootkits πολλα μπορει... παντως σιγουρα αφησες "κενο" στο συστημα σου για να γινει κατι τετοιο. Επισης ενα μεγαλο ποσοστο την παταει οταν βαζει το mail του και τον κωδικο του σε διαφορα χαζα Block Checkers προγραμματα/εφαρμογες για να δουνε ποιος τους εχει block-αρει στο msn messenger τα οποια προφανως και κανουν phishing. Προς ωρας αλλαξε κωδικους και βλεπεις πως παει το πραγμα!! :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 εκανα ενα λογαριασμο στο hotmail.gr και μετα τον προσθεσα στο windows live mail για να διαβαζω απο εκει τα μειλ μου. το θεμα ειναι οτι μετα απο μερικα μειλ μου στελνει ενα μειλ να κανω επαληθευση γραφωντας κατι γραμματα η δινοντας αριθμο κινητου τηλεφωνο το θεμα ειναι οτι στην ελλαδα δεν υποστηριζεται η υπηρεσια επαληθευσης μεσω κινητου και ετσι βαζω τα γραμματα μου βγαζει και ξεμπλοκαρη. μετα απο μια μετα ομως παλι τα ιδια κανει και δεν μπορω να στειλω μειλ απο το windows live mail. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Μια ερωτησουλα για ρυθμιση θελω να κανω. Χρησιμοποιω αποκλειστικα για αποστολη e-mails απο το hotmail την υπηρεσια του Windows Live Mail εκει το εχω ρυθμισει το κειμενο να εχει 12αρια γραμματα Calibri. Παρατηρησα ομως πως στον παραληπτη στελνονται με 10αρια Tahoma οπως δηλαδη ειναι απο default στο web. Γιατι συμβαινει αυτο? Προσπαθω να αλλαξω τις επιλογες του web αλλα δεν μπορω, δεν βρισκω απο που μπορει να γινει αυτη η ρυμθιση. Οπως επισης δεν υπαρχουν και ολες οι γραμματοσειρες που εχει το Windows Live Mail. Καμια ιδεα? Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Πρέπει να πας στις ρυθμίσεις του windows live mail για να μπορέσεις να αλλάξεις την γραματοσειρά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 27/09/2010 εγραψα το πρωτο ποστ στο παρων θεμα αν οχι στις 27, τοτε εκεινες τις ημερες μου παρουσιαστηκε το προβλημα. οποτε υπολογισε...:) Να αναφερω και γω οτι λυθηκε το προβλημα μου 2 μερες μετα απο σενα Mol μου το ξεκλειδωσαν και μενα....πλεον ομως ειμαι σε gmail για επισημο και το hotmail μονο για εγγραφες... Πάνω κάτω 12-18 μέρες θα κάνει να ξεμπλοκάρουν το e-mail μου συγκρίνοντας τις δικές σας περιπτώσεις? Έχω συμπληρώσει μόνο μια φόρμα.. Εσείς συμπληρώσατε περισσότερες? Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Συγνώμη που το ανεβάζω το θέμα και δεν κάνω τροποποίηση, απλά θα ήθελα να ρωτήσω όταν ο λογαριασμός μου είναι μπλοκαρισμένος, επειδή κάποιος προσπάθησε ανεπιτυχώς να εισέλθει πάνω από 10 φορές, υπάρχει περίπτωση να ξεμπλοκαριστεί ή να λάβω email επαναφοράς κωδικού πρόσβαση στο βοηθητικό μου email? Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 δεν θυμαμαι τι γινεται σε περιπτωση blockarismatos,αλλα σιγουρα αν εχεις δηλωσει βοηθητικο mail γινεται να στο στειλουν εκει!υπαρχει και το secret question ,βεβαια πρωτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 δεν θυμαμαι τι γινεται σε περιπτωση blockarismatos,αλλα σιγουρα αν εχεις δηλωσει βοηθητικο mail γινεται να στο στειλουν εκει!υπαρχει και το secret question ,βεβαια πρωτα! Μα οποτε παταω το link για το βοηθητικο email με βγαζει στο reset password με security question και customer support. Δεν εχει πουθενα να βαλω το βοηθητικο email. Για το secret question ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν ειναι αυτη η ερωτηση που ειχα βαλει!!!!!:cry: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 αυτο μου θυμιζει το προβλημα που υπηρξε σε πολλους χρηστες πριν κατι μηνες,δεν μπορουσες να συνδεθεις με τιποτα...ουτε ρεσετ επιανε ουτε τπτ... δοκιμασε να στειλεις καπως mail,αναφεροντας το προβλημα σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 (edited) Κάποιος με χάκαρε και στέλνει στις επαφές μου email διαφημιστικά , τις 3 τελευταίες μέρες & για αυτό τον λόγο θέλω να αλλάξω κωδικό πρόσβασης , που μπαίνω διότι έχω ψιλομπερδευτεί / Ευχαριστώ εκ των προτέρων! edit: Βρήκα λύση τελικά Edited January 12, 2011 by thief Συνεχόμενα μηνύματα - παρακαλώ να χρησιμοποιείς την "τροποποίηση" κάτω από το αρχικό μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 ειμαι στα εισερχομενα. ανοιγω ενα mail που υπαρχει συννημενο αρχειο θελω να το κατεβασω/ανοιξω αλλα δε γινεται τιποτα. θελω να ξαναπαω στα εισερχομενα αλλα κανει ανανεωση της σελιδας και μενει στo mail με το συννημενο αρχειο. το ρεφρεσινγκ της σελιδας δε σταματαει με τιποτα. μονο αν κλεισω το παραθυρο του browser ειναι ολα οκ. το mail το ανοιξα απο yahoo που κανω προωθηση ολα τα mail μου. τι μπορει να επαθε παλι το hotmail? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Κάποιες φορές κολλάει & σε εμένα , μπορεί να γίνεται κάποια αναβάθμιση για αυτόν τον λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Πώς γίνετε όταν μπαίνω στον λογαριασμό μου να μην συνδέεται στο msn όταν ειμαι στα μενου του email? Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Πήγαινε αριστερά που εμφανίζει τον messenger και κάνε έξοδο. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 ναι το κάνω αυτό που λες αλλά οταν ξαναμπώ παλι μέσα είναι.Να μην μπαίνει καθόλου θέλω Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Για να μην μπαίνεις καθόλου στο messenger απο το hotmail σου , πρέπει να πας στην αρχική σελίδα του hotmail , να πατήσεις επάνω αριστερά και έξοδος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Κάτι περίεργο συμβαίνει...Στο laptop δεν με αφήνει να δημιουργήσω hotmail.gr account, μου δίνει τη δυνατότητα μόνο για hotmail.co.uk, ενώ στο netbook με αφήνει. Παίζει λέτε ρόλο τα regional settings; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Υπάρχει πρόβλημα με το hotmail δεν μπορώ να μπώ καθόλου , απο τις 10και μισή π.μ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 28, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Υπάρχει πρόβλημα με το hotmail δεν μπορώ να μπώ καθόλου , απο τις 10και μισή π.μ. Μπαίνω κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Μπαίνω κανονικά. Μπαίνω και εγώ τώρα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
els Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 πως μπορώ να βρω ποια mail με έχουν επισημάνει ως εναλλακτικό mail? ?? help Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acer Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Κάτι περίεργο συμβαίνει...Στο laptop δεν με αφήνει να δημιουργήσω hotmail.gr account, μου δίνει τη δυνατότητα μόνο για hotmail.co.uk, ενώ στο netbook με αφήνει. Παίζει λέτε ρόλο τα regional settings; ναι, ειναι θεμα των regional settings ... δοκιμασε να τα αλλαξεις προσωρινα για λιγο, να φτιαξεις στο μεταξυ το email που θες, και οταν τελειωσεις ξαναλλαξε τα regionals εκει που τα ειχες πριν και θα εισαι οκ πιστευω !! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silver_sun Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Καλησπέρα! Το hotmail έχει αλλάξει τον τρόπο ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΗΣ των ΕΠΑΦΩΝ και δεν μπορώ να καταλάβω: 1)πώς βλέπεις της επαφές ανάλογα με την ομάδα (μου τις βγάζει όλες σε λίστα χωρίς να φαίνεται αν ανήκουν σε κάποια ομάδα) Παλιά πατούσες το κουμπί contacts και μπορούσες να τις προβάλεις είτε όλες, είτε ανά ομάδα κάτι που δεν γίνεται τώρα! 2)πως αποθηκεύεις μια νέα επαφή σε υπάρχουσα ομάδα-νέα ομάδα και γενικά δεν βγάζω άκρη!! Παιδιά pls help με!!Το είχα για δουλειά και τώρα έχω παγώσει τα πάντα!!! ευχαριστώ πολύ, Άννα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Βοηθήστε με γιατί έχω τρομερό πρόβλημα με το hotmail μου. Δεν μπορώ να δεχτώ mail με συνημμένα!!!:!: Κι αναγκάζομαι να δίνω εναλλακτικό hotmail για να μου έρχονται. Δε θυμάμαι να πείραξα τις ρυθμίσεις. Σε αναφορά που ήρθε στον αποστολέα λέει ότι δεν επιτρέπει ο server τη λήψη του mail. Απλά mails δέχομαι κανονικά!:X Δεν έχει να κάνει με την αναβάθμιση σε Outlook γιατί το πρόβλημα το έχω εδώ κι ένα μιση χρόνο περίπου. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Παιδιά εδώ και κάποια ώρα κολλάει απίστευτα το outlook.com και δεν μπορώ να δω τα emails μου. Μόνο σε εμένα συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts