Jump to content

[Επίσημο] Nokia N93

killing_you2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους ,το τηλέφωνο το πήρα στις 3/8/06 ελπίζοντας να έχω το βέλτιστο κινητό για βίντεο και εικόνα , για αυτό έκανα και την υπέρβαση στα χρήματα (730 Δέν ειναι λίγα )αλλά συγκρίνοντας ΙΔΙΕΣ φωτογραφίες με το Κ800 ηρθε η πρώτη απογοήτευση , το βίντεο του δεν τρελάθηκα άλλα περίμενα από την διαφήμιση ,σαν smart phone όπως όλα τα smart .

Σαν τηλέφωνο με έχει αγανακτήσει από πάρα πολλά κολλήματα

Ελπίζω με την εξέλιξη των version εμένα φοράει την v10.0.025 να γίνει καλύτερη η φωτογραφία και το βίντεο !!!!!!!!!!!!!!

Ελπίζω !!

h foto gia fako carl zeiss ontws den einai oti kalutero,alla kalh einai se sxesh me to n80 pou eixa.alla to video edw diafwnw einai teleio kai se pc pou exw balei na dw aksizei.oso gai to k800i bgazei kales foto to video omws pou trabaei einai gia klamata.:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η παρακάτω εικόνα είναι ακριβώς όπως λήφθηκε πριν από λίγο. Δείτε εδώ Παρατηρήστε το υψηλότατο επίπεδο θορύβου (Κόκκινοι και πράσινοι κόκοι παντού μέσα στη φωτογραφία.) Ίσως είναι και πρόβλημα λογισμικού και έχει να κάνει με τον αλγόριθμο συμπίεσης.
Aν μπορεις βγαλε και καμια τη μερα σε εξωτερικο χωρο με ενδιαφερει να δω:)
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

h foto gia fako carl zeiss ontws den einai oti kalutero,alla kalh einai se sxesh me to n80 pou eixa.alla to video edw diafwnw einai teleio kai se pc pou exw balei na dw aksizei.oso gai to k800i bgazei kales foto to video omws pou trabaei einai gia klamata.:cool:

Ακομα δεν εχω παρει αποφαση σε 2-2,5 μηνες που βγαινει η επιδοτηση αν θα παρω το Ν73 η το Ν93,αλλα θα ηθελα να κανω μια σκεψη για το θεμα των φωτο του Ν93.Οπως ανακοινωθηκε απο την nokia το 73 ειναι για φωτογραφιες και το 93 για βιντεο,και αν λαβουμε υποψην οτι μιλαμε για την nokia μηπως, λεω μηπως επιτηδες το εχει φτιαξει να μην βγαζει καλες φωτογραφιες?Η θα στρωσει με καποια αναβαθμιση?Γιατι για εναν τετοιο φακο που χρησιμοποιειται πρωτη φορα σε κινητο και με τετοιο hardware λογικα θα επρεπε να κανει παπαδες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Γιατι για εναν τετοιο φακο που χρησιμοποιειται πρωτη φορα σε κινητο και με τετοιο hardware λογικα θα επρεπε να κανει παπαδες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η νόκια χρησιμοποιεί τους εν λόγω φακούς(CZ)Και το n90 είχε, με πολύ καλά αποτελέσματα βέβαια, αλλά όχι κορυφαία.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Ακομα δεν εχω παρει αποφαση σε 2-2,5 μηνες που βγαινει η επιδοτηση αν θα παρω το Ν73 η το Ν93,αλλα θα ηθελα να κανω μια σκεψη για το θεμα των φωτο του Ν93.Οπως ανακοινωθηκε απο την nokia το 73 ειναι για φωτογραφιες και το 93 για βιντεο,και αν λαβουμε υποψην οτι μιλαμε για την nokia μηπως, λεω μηπως επιτηδες το εχει φτιαξει να μην βγαζει καλες φωτογραφιες?Η θα στρωσει με καποια αναβαθμιση?Γιατι για εναν τετοιο φακο που χρησιμοποιειται πρωτη φορα σε κινητο και με τετοιο hardware λογικα θα επρεπε να κανει παπαδες.

mono to video einai to dunato tou shmeio,h foto kalh einai aplws bgainoune kati koukides h opoies mporei na diorthwthoune sto mellon na bgainoune poio kathares,den einai sigouros omws.:confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παίδες, το πρόβλημα των φωτό(τη νύχτα) είναι καθαρά θέμα του flash.

Ότι φακό και να έχεις -πέρα και του auto focus- δεν αποδίδει χωρίς το κατάλληλο flash.

Όταν δεν μπαίνει xenon σε ένα high end κινητό, τότε τί πρέπει να πάρει κανείς; Mercedes ίσως....:p

Πάντως ο χορός σύγκρισης με το Κ800 καλά κρατεί...

Έχουμε φάει πίκρα στις φωτό, άντε τώρα να συγκρίνω το δικό μου (Ν80) με του γαμπρού μου(Κ800) στις νυκτερινές λήψεις:X

Υπομονή λοιπόν, σε κάνα χρόνο θα βγάλει η NOKIA και κάποιο κινητό που θα βγάζει ισάξιες φωτό, άσχετα αν η τιμή θα είναι πάνω από 700 ευρώ!

Παρ'όλα αυτά εξακολουθώ να είμαι ΝΟΚΙΑκιας...:D

Βρε παιδιά με αυτήν τη σελίδα τί παίζει? http://www.promobileshop.com Γιατί τέτοιες τιμές, κάτι μου βρωμάει. Αν είναι έτσι ένας φίλος μου πάει Λονδίνο την άλλη εβδομάδα, να μου φέρει καμιά 5-6 n93! A! για δείτε και την τιμή του N92...
Aπό το περίσσευμα της καρδιάς μιλάει το στόμα...;)

Βρε παιδιά με αυτήν τη σελίδα τί παίζει? http://www.promobileshop.com Γιατί τέτοιες τιμές, κάτι μου βρωμάει. Αν είναι έτσι ένας φίλος μου πάει Λονδίνο την άλλη εβδομάδα, να μου φέρει καμιά 5-6 n93! A! για δείτε και την τιμή του N92...

Δύο περιπτώσεις μπορούν να συμβαίνουν. Η μερικά είναι μεταχειρισμένα ή το πουλάνε μαζί με συμβόλαιο. Δεν μπορεί να τα δίνουν καινούργια στην μισή τιμή της χοντρικής...

Παίδες, το πρόβλημα των φωτό(τη νύχτα) είναι καθαρά θέμα του flash.

Ότι φακό και να έχεις -πέρα και του auto focus- δεν αποδίδει χωρίς το κατάλληλο flash.

Όταν δεν μπαίνει xenon σε ένα high end κινητό, τότε τί πρέπει να πάρει κανείς; Mercedes ίσως....:p

Πάντως ο χορός σύγκρισης με το Κ800 καλά κρατεί...

Έχουμε φάει πίκρα στις φωτό, άντε τώρα να συγκρίνω το δικό μου (Ν80) με του γαμπρού μου(Κ800) στις νυκτερινές λήψεις:X

Υπομονή λοιπόν, σε κάνα χρόνο θα βγάλει η NOKIA και κάποιο κινητό που θα βγάζει ισάξιες φωτό, άσχετα αν η τιμή θα είναι πάνω από 700 ευρώ!

Παρ'όλα αυτά εξακολουθώ να είμαι ΝΟΚΙΑκιας...:D

nai ftaiei to flash ftanei 1,5metro kai pali kati fainetai.to k800i se flash petaei einai polu kalo.alla genikws se leitourgies to n93 einai....:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δύο περιπτώσεις μπορούν να συμβαίνουν. Η μερικά είναι μεταχειρισμένα ή το πουλάνε μαζί με συμβόλαιο. Δεν μπορεί να τα δίνουν καινούργια στην μισή τιμή της χοντρικής...

Πάντως μόλις μου απαντήσανε στο email. Moυ είπανε πως η minimum παραγγελία είναι 5 τεμάχια, πως δεν είναι κλειδωμένα, πως είναι ολοκαίνουρια, σφραγισμένα στο κουτί τους και πως έχω 2 χρόνια κανονική εγγύηση κατασκευαστή. Όπως και να το δεις για μια ομαδική παραγγελία π.χ για Ν92 που δεν θα έρθει μάλλον Ελλάδα συμφέρει. Θα στείλω τον φίλο μου την άλλη βδομάδα επί τόπου από το κατάστημα και βλέπουμε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η νόκια χρησιμοποιεί τους εν λόγω φακούς(CZ)Και το n90 είχε, με πολύ καλά αποτελέσματα βέβαια, αλλά όχι κορυφαία.

Συμφωνω οτι δεν ειναι η πρωτη φορα που χρησιμοποιει αυτη την μαρκα στους φακους,αλλα εχω την εντυπωση(αν κανω λαθος διορθωστε με)οτι αυτος ειναι κανονικος φακος φωτογραφικης μηχανης-καμερας και οχι αυτοι που χρησιμοποιουνται μεχρι τωρα απο ολους τους κατασκευαστες.Για αυτο και ανεφερα για τον φακο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Και εγω παιδια ειμαι μεσα για ομαδικη παραγγελια.

Ειναι ομως σιγουρο οτι πωλουνται τοσο φτηνα ?

Κατι αλλο μπορει να "παιζει"

δεν ξέρω πάντως τους έστειλα mail αν θα μπορούσα να παραλάβω την συσκευή από εκει γιατί δίνουν διεύθυνση έδρας στο Λονδίνο και μου είπαν πως δεν δέχονται cash and carry, δεν κατάλαβα ακριβώς :( πάντως θα το ψάξω για το τι γίνεται ακριβώς από Δευτέρα.

δεν ξέρω πάντως τους έστειλα mail αν θα μπορούσα να παραλάβω την συσκευή από εκει γιατί δίνουν διεύθυνση έδρας στο Λονδίνο και μου είπαν πως δεν δέχονται cash and carry, δεν κατάλαβα ακριβώς :( πάντως θα το ψάξω για το τι γίνεται ακριβώς από Δευτέρα.
Ψαξτο και βλεπουμε για ομαδικη παραγγελια λεει,οσον αναφορα τις φωτο του Ν93 περιμενετε λιγες βδομαδες ακομα να κυκλοφορησει και ευρεως και κυριως ακουσα οτι αρχες Σεπτεμβρη θα ερθει ενα νεο γενικο firmware.Επισης κανα review του εδω στο my phone θα δουμε?nervous?sotoss που εισαι χαμενος?
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ που έριξα μια ματιά στο site λίγο μου βρωμάει πάντως ...

Π.χ. Έχει το σύμβολο της Verisign δίπλα το οποίο όμως είναι απλώς εικόνα, δεν μπορείς να κάνεις click επάνω του - κανονικά πρέπει να είναι link για το site της Verisign και να σου λέει ότι όντως ο πωλητής είναι αξιόπιστος.

Επίσης δεν κατάλαβα ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝ το σύμβολο της Verisign από τη στιγμή που δεν έχει μαγαζί online και οι παραγγελίες γίνονται μέσω email, τηλεφώνου κτλ.

Στην τελική ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να έχει τέτοιες τιμές και να δίνει και αυθεντικά προϊόντα με εγγύηση αντιπροσωπείας - κάτι τέτοιο αντιβαίνει στους νόμους της αγοράς, όσο και να θεωρήσει κανείς ότι είναι "προσφορά" - δηλαδή ποιος είναι αυτός που παίρνει χονδρικής και δίνει με τέτοιες τιμές και έχει και κέρδος ? (ούτε τα πολυκαταστήματα που παίρνουν μαζικά και κάποτε ξεστοκάρουν δεν κάνουν τέτοιες τιμές).

Προσέξτε γιατί κάποτε ένας φίλος μου πήγε να την πατήσει έτσι με καινούργια κινητό σε τιμή ευκαιρίας με "σφραγισμένο" κουτί - μόνο που το κουτί ήταν άδειο! Το σφραγισμένο είναι απλώς ένα σελοφάν γύρω - γύρω, το βάζεις πολύ εύκολα ...

Μου μυρίζει απάτη ....

Υ.Γ. ... και για να στηρίξω αυτά που λέω ....

No matches were found for "www.promobileshop.com" in VeriSign.

Από search στη Verisign απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ! - ΑΠΑΤΗ !

einai merika magazia uk/poy den dexontai p.x e-shop na to paris apo to magazi..pantos kai egw mesa eimai..oxi n93 alla gia allo thl. ean mazeftoyme polli den exo kanena problima

p/s min skeftomaste oloi tin apati giati ean 8imaste kala otan bgike to 6630 edo ekana 580 nomizo kai italia 300 eur mipos kai ayto einai apati;)

piga italia kai pira 5 thl. tote:D

GIVE ME YOUR MIND AND I'M A OPEN IT,NAME A LAW AND I'VE ALREADY BROKEN IT,CAUSE I DON'T GIVE A FUCK ABOUT THE SYSTEM-----By_Fidel

sto sms stis ruthiseis exei mia epilogh kwdik.xarakthrwn[plhrhs/periorismenh]ti na balw??h aderfh mou exei to 6111 eixe plhrhs kai efrafe mexri 70xarakthres kai meta elege sms 2.to ebala periorismenh kai grafei 160xarakthres.egw sto n93 den blepw diafora.:wacko:
[sIGPIC][/sIGPIC]

palia sto ebay elege 5 nokia n91 sthn tinh twn 140eyrw to ena.....htane moufa.to eixe graksei kai to periodiko t3.:wacko:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι, αλλά άλλο ένα τηλέφωνο που έκανε 580 να κάνει 300 και άλλο ένα τηλέφωνο που κάνει 730 να κάνει 224. Είναι τεράστια η διαφορά της τιμής. Και μου μυρίζει βρωμιά και εμένα το ότι δεν μπορείς να παραγγείλεις on line. Μόνο αν πάει κάποιος επί τόπου θα μάθει. Τηλέφωνα και τέτοια δεν εμπιστεύομαι, αν μιλήσουμε στο τηλέφωνο θα τους ηχογραφήσω..

Μόνο επί τόπου πάντως θα πλήρωνα. Ομαδική παραγγελία (για Ν92) εννοούσα να πάει κάποιος από εκεί και να τα παραλάβει (φίλος μου θα πάει την άλλη Δευτέρα). Πράγμα που δεν δέχονται..Πάντως πιστεύω ότι έχουμε βγει off topic οπότε ας κλείσει το θέμα εδώ. Ας τσεκάρουμε πρώτα τί παίζει και τα ξαναλέμε.

Na kai o Germanos to exei pros polisi. To eida kai se diafimisi simera gia proti fora:

http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?product=35352&category=93&stats=7

Me 12 doseis tha vgei kapou 793 euro.......

An peraso kai to exoun kai me zalisei kai o ilios isos to stipiso avrio.

Alla isos tha einai kalitera na to psakso ligo afti ti bdomada.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Na kai o Germanos to exei pros polisi. To eida kai se diafimisi simera gia proti fora:

http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?product=35352&category=93&stats=7

Αμάν ρε γαμώτο...!!!:wacko:

Όλες τις διαφημίσεις του τις χάνω...καμιά δεν έχω δει...:(

ναι, αλλά άλλο ένα τηλέφωνο που έκανε 580 να κάνει 300 και άλλο ένα τηλέφωνο που κάνει 730 να κάνει 224. Είναι τεράστια η διαφορά της τιμής. Και μου μυρίζει βρωμιά και εμένα το ότι δεν μπορείς να παραγγείλεις on line. Μόνο αν πάει κάποιος επί τόπου θα μάθει. Τηλέφωνα και τέτοια δεν εμπιστεύομαι, αν μιλήσουμε στο τηλέφωνο θα τους ηχογραφήσω..

Μόνο επί τόπου πάντως θα πλήρωνα. Ομαδική παραγγελία (για Ν92) εννοούσα να πάει κάποιος από εκεί και να τα παραλάβει (φίλος μου θα πάει την άλλη Δευτέρα). Πράγμα που δεν δέχονται..Πάντως πιστεύω ότι έχουμε βγει off topic οπότε ας κλείσει το θέμα εδώ. Ας τσεκάρουμε πρώτα τί παίζει και τα ξαναλέμε.

Kaneis den xarizei etsi kinita. Den einai xazoi na mi kseroun poso exei to kinito.

Bromaaaei para poli i ipothesi. Protimo na doso perissotera xrimata kai na exo to kefali mou isixo.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αμάν ρε γαμώτο...!!!:wacko:

Όλες τις διαφημίσεις του τις χάνω...καμιά δεν έχω δει...:(

Kratane liga defterolepta. Mexri na katalabeis gia pio kinito leei , exei teliosei.

Pos ta pas esy ? To problima sinexizetai ? Tha to kratiseis telika to kinito?

[sIGPIC][/sIGPIC]