nikoskat Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 αν το εκαναν σκοπιμα ομως πρεπει να καταλαβουν οτι δεν τρωμε κουτοχορτο...αν και για το πλαισιο γενικα εγω δεν εχω κανενα παραπονο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Κανενα νεο για αναβαθμιση του λογισμου over the air απο την Nokia υπαρχει ? Θα σου πρότεινα να μην το επιχειρήσεις. Είναι ήδη αρκετές οι περιπτώσεις "ξαφνικών θανάτων" κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης. Συνέβη και στο Ν73 του αδελφού μου. Καλύτερα να πας σε κάποιο Nokia shop για αναβάθμιση. Ακόμη κι εκείνοι ΔΕΝ κάνουν αναβάθμιση ΟΤΑ. Πρώτα κατεβάζουν το αρχείο της αναβάθμισης και μετά το περνάνε στο κινητό με το Phoenix. Αλλά και πάλι δικό σου είναι το κινητό, οπότε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Εγω παντως το N70 το ειχα κανει 4 φορες αναβαθμιση OTA και δεν εγινε τιποτα. Εκτος και αν αλλαζουν τα πραματα με το N73. Θελω αμεσα να αγορασω το N73 ME σημερα! Απο Θεσσαλονικη απο που μπορω να το αγορασω;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Παίδες για κοιτάξτε εδώ υπάρχει και internet edition έκδοση λογισμικου η οποία περιλαμβάνει και όλα τα καλά του ΜΕ.Μπορούμε να βρούμε άραγε τον κψδικό για Ελλάδα? nervous είσαι εδώ help??? '' this morning i successfully updated my n73 to internet edition, V3.0638.0.0.43, and it's kicking asssss '' Tried myself with NSU from Nokia and used NSS10385 to change my N73 product code. This version includes Internet-oriented search engine (Yahoo! and Windows Live) and the music edition audio player ( Stereo Widening, Loudness, Album art, oscilloscope and spectrum visualization) and a song with an album art, In My Heart, by Moby. So far so good, I am very happy with this version and I am definitely not going back to any previous version. ( be patient for the audio player as it will take sometime to search your song for the first time to add all your mp3s into the music library ) I have two product codes: Hong Kong version region 14 (inclusive of English, Traditional Chinese, Simplified Chinese input) 0539366 Taiwanese version region 10 (English + Traditional Chinese input) 0539364 *#0000# gives me V 3.0638.0.0.43 30-10-2006 RM-133 frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 είναι μόνο για τις χώρες της ασίας ;) The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Μπορούμε να βρούμε άραγε τον κψδικό για Ελλάδα? nervous είσαι εδώ help??? Απαντησε ο φιλος killing_you2.:) Δεν γνωριζουμε εαν αυτη η εκδοση θα ερθει στην ευρωπαικη αγορα. [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampi Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Μακάρι να έρθει...Απ'οτι αναφέρουν στα ξένα fora έχει όλα τα καλά της ΜΕ αλλά το πιο σημαντικό για μένα είναι οτι το multimedia key δεν χρησιμοποιείται μόνο για τον music player αλλά έχει όλες τις λειτουργίες όπως το απλό...:) Edit @ frastgr: Ο nervous είναι πάντα εδώ...:lol: :lol: :cool: :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 πηγα σημερα στο πλαισιο κρητης και απλα περιμενω να τους φερουν την τριτη 2 κομματια για να δου αν εχουν καρτα μνημης μεσα,λες και ειμαι κανενας ξενος και τους λεω ψεμματα.τελος παντων δεν θα το αφησω ετσι σιγουρα. Eμενα το δικο μου που το αγορασα πριν απο ενα μηνα περιπου Ν73 δεν ειχε μεσα καρτα μνημης και το κουτι το ανηξα εγω προτος! :blink: μηπος επρεπε να εχει καρτα μνημης η να μου δοσουν? σε εσας ειχε? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Τελικά αυτό το τηλέφωνο είναι γρήγορο ή είναι όπως τα άλλα symbian που αργούν να μπείς στις επαφές ή στην έκθεση?Πάντως το Ν70 που είχα ήταν αργό έστω και με την τελευταία ανάβαθμιση που του είχα κάνει. Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 λιγο γρηγοροτερο! το προβλημα με την εκθεση μπορεις να το λησεις με το resco viewer!! :O http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Ποια η διαφορα του N73 με το N73 ME; Αξιζει να αγορασω ενα N73 με μαυρη προσοψη στα 350 ευρω; ( Απο τις αγγελιες ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Ποια η διαφορα του N73 με το N73 ME; Αρχισες τα ιδια παλι ? Διαβασε τις προηγουμενες σελιδες Αξιζει να αγορασω ενα N73 με μαυρη προσοψη στα 350 ευρω; ( Απο τις αγγελιες ) Ναι αξιζει ,αφου το δεις απο κοντα πρωτα και ειναι σε καλη κατασταση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos6910 Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Με το καλημέρα προέκυψε το πρώτο πρόβλημα.. Όταν συνδέω το καλώδιο δεδομένων το τηλέφωνο (και κατ'επέκταση το pc)δε το αναγνωρίζει μέχρι να πιέσω λιγάκι σε κάποιο σημείο.Το καλώδιο μπαίνει κανονικά και κουμπώνει αλλα πρέπει να το πιέσω ενίοτε για να δείξει οτι συνδέεται.. Σύνηθες η τηλέφωνο και βούρ στην αντιπροσωπεία; εμένα δεν ειναι τοσο εντονο το προβλημα αλλα υπάρχει. να φροντιζεις να εχεις το τηλεφωνο σε ευθεια με το καλωδιο και να το εχεις σε επιπεδη επιφανεια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREElos Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Με το καλημέρα προέκυψε το πρώτο πρόβλημα.. Όταν συνδέω το καλώδιο δεδομένων το τηλέφωνο (και κατ'επέκταση το pc)δε το αναγνωρίζει μέχρι να πιέσω λιγάκι σε κάποιο σημείο.Το καλώδιο μπαίνει κανονικά και κουμπώνει αλλα πρέπει να το πιέσω ενίοτε για να δείξει οτι συνδέεται.. Σύνηθες η τηλέφωνο και βούρ στην αντιπροσωπεία; βουρ και στην αντιπροσωπεία φυσικά! Καινούργιο πράγμα και να έχιε πρόβλημα για ποιον λόγο; Και εγώ είχα αντίστοιχο πρόβλημα , το έδωσα και μου το έφτιαξαν. Μπορεί με το κουνα κουνα αργότερα να χαλάσει περισσότερο... [sIGPIC][/sIGPIC] FREEloi ολου του κόσμου ενωθείτε clubs.pathfinder.gr/freemag Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREENseries Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Εχει βρει κανεις αυθεντικες μαυρες προσοψεις σαν του Music Edition?? Καποιος ειχε αναφερει σε αυτο το τοπικ οτι του φερανε σε Νοκια club απο το εξωτερικο. Μιλαω παντα για αυθεντικες Νοκια κι οχι απομιμησεις στυλ ebay κλπ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolajami Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 βουρ και στην αντιπροσωπεία φυσικά! Καινούργιο πράγμα και να έχιε πρόβλημα για ποιον λόγο; Και εγώ είχα αντίστοιχο πρόβλημα , το έδωσα και μου το έφτιαξαν. Μπορεί με το κουνα κουνα αργότερα να χαλάσει περισσότερο... Αυτό σκέφτομαι και εγώ αν και κατάλαβα οτι γενικά το κάνει... Πάντως λυπάμαι καινούριο κινητό,ακόμα δε το πήρα,να το στερηθώ πηγαίνοντας το στην Αντιπροσωπεία.. Η εμπειρία μου με την AC είναι κακή,κάνουν μήνες να σου επιστρέψουν το κινητό...Δε ξέρω αν άλλαξε κάτι το τελευταίο χρόνο.... Fasten Your Seatbelt Dorothy Because Cansas is going Bye Bye Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Αυτό σκέφτομαι και εγώ αν και κατάλαβα οτι γενικά το κάνει... Πάντως λυπάμαι καινούριο κινητό,ακόμα δε το πήρα,να το στερηθώ πηγαίνοντας το στην Αντιπροσωπεία.. Η εμπειρία μου με την AC είναι κακή,κάνουν μήνες να σου επιστρέψουν το κινητό...Δε ξέρω αν άλλαξε κάτι το τελευταίο χρόνο.... Γιατι δεν κανετε πρωτα κατι αλλο?Ριξτε λιγο καθαρο οινοπνευμα σε ενα πινελακι και μετα βουρτιστε τις επαφες.Λιγη σκονη και βρωμια να εχει δημιουργει προβλημα στην σωστη επαφη. [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xds Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 kalispera se olous!!!prin liges meres pira kai egw to n73 alla exw ena problima kai 8elw ti boi8ia sas!!! to kinito xtes ekleise mono tou kai den anoige me tipota:mad: ospou ebgala tin karta mnimis kai anoikse kanonika, epeiseis simera efage ena kollima mono tou kai arxise na allazei fwtografies stin ek8esi xwris na pataw ta koumpia, kai telos stamatise na mou dexetai ti karta mnimis kai xreiastike na ti bgalw kai na tin ksanabalw gia na ti dextei kai to erwtima einai ftaiei to kinito i i karta????:wacko: giati men efage ta kollimata me ti karta (i opoia einai epeiseis 4 imerwn) alla kollise kai i syskeyi stin ek8esi!!!!:worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 kalispera se olous!!!prin liges meres pira kai egw to n73 alla exw ena problima kai 8elw ti boi8ia sas!!! to kinito xtes ekleise mono tou kai den anoige me tipota:mad: ospou ebgala tin karta mnimis kai anoikse kanonika, epeiseis simera efage ena kollima mono tou kai arxise na allazei fwtografies stin ek8esi xwris na pataw ta koumpia, kai telos stamatise na mou dexetai ti karta mnimis kai xreiastike na ti bgalw kai na tin ksanabalw gia na ti dextei kai to erwtima einai ftaiei to kinito i i karta????:wacko: giati men efage ta kollimata me ti karta (i opoia einai epeiseis 4 imerwn) alla kollise kai i syskeyi stin ek8esi!!!!:worry: Εχεις προβλημα με την καρτα σου και σε εμενα που πηρα την καρτα μου απο την Βουλγαρια δεν την αναγνωριζε μεχρι που εβαλα μια αλλη και ησηχασα :) Αν δεν την εκανες καντην ενα φορματ μεσα απο το κινητο μηπος και στρωση :O http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xds Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 apla rwtaw giati an exei kapoio problima to kinito mporw na to paw na mou dwsoun kainourio katey8eian!!!mesa se mia ebdomada bebaia alla kai i karta tis transend einai kai exei eggyisi ara logika kai auti mou tin allazoun etsi den einai? kai gia tin ek8esi pou epa8e amok to kinito? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnymous Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 μετα από κόπο και χρήμα :cry: το πήρα από το πλαίσιο έχοντας πάνω την 2γβ μνήμη. Για αρχή μια ερώτηση. πώς μπορώ να βάλω ταπετσαρία(μια εικόνα) σε ολόκληρη την οθόνη?? Dj Tiesto ruleezzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 apla rwtaw giati an exei kapoio problima to kinito mporw na to paw na mou dwsoun kainourio katey8eian!!!mesa se mia ebdomada bebaia alla kai i karta tis transend einai kai exei eggyisi ara logika kai auti mou tin allazoun etsi den einai? kai gia tin ek8esi pou epa8e amok to kinito? Και το ρωτας πηγενε το, εγω πιο πριν που σου ειπα οτι εβαλα αλλη καρτα και ησηχασα transend εβαλα. :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 μετα από κόπο και χρήμα :cry: το πήρα από το πλαίσιο έχοντας πάνω την 2γβ μνήμη. Για αρχή μια ερώτηση. πώς μπορώ να βάλω ταπετσαρία(μια εικόνα) σε ολόκληρη την οθόνη?? Πλήρη κάλυψη της οθόνης μπορείς να καταφέρεις μόνον με σχετικά προγράμματα που φτιάχνουν themes. Μπορείς όμως να καλύψεις όλο το κομμάτι ανάμεσα στις άνω πληροφορίες (σήμα, πάροχος, μπαταρία κλπ) και στο κάτω τμήμα επιλογών λειτουργιών. Να προσέξεις η εικόνα σου να έχει διαστάσεις 336(πλάτος) x 352 (ύψος), αλλιώς θα γίνει σμίκρυνση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Πλήρη κάλυψη της οθόνης μπορείς να καταφέρεις μόνον με σχετικά προγράμματα που φτιάχνουν themes. Μπορείς όμως να καλύψεις όλο το κομμάτι ανάμεσα στις άνω πληροφορίες (σήμα, πάροχος, μπαταρία κλπ) και στο κάτω τμήμα επιλογών λειτουργιών. Να προσέξεις η εικόνα σου να έχει διαστάσεις 336(πλάτος) x 352 (ύψος), αλλιώς θα γίνει σμίκρυνση... δηλαδει αν εχω μια εικονα με αυτες της διαστασεις δεν χρειαζετε να φτιαξω ενα δικο μου θεμα και θα μπωρω να εχω οπια εικονα θελω σε ολοκληρη την επιφανια εργασιας? :confused: Edit: Τωρα καταλαβα τη θελεις να πεις, οτι η εικονα θα ειναι ακριβος αναμεσα στα γραμματα οπος στο 6680 μου γιατι τορα βγενει ακομη πιο μηκρη :( οποτε αν θελουμε να βαλουμε μια εικονα σε ολοκληρη την οθονη το θεμα δεν μπορουμε να το αποφηγουμε!! :( http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Παιδιά ξαναδιαβάστε το post μου. Νομίζω ήμουν αναλυτικός :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts