Jump to content

[Επίσημο] Nokia N73 - Μέρος Ι

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τσιμπησα πριν απο λιγο το N73 Music Edition, τελευταιο κομματι μαλλον ( ; ) απο Γερμανο.

Το μονο που δεν μου αρεσει εξωτερικα...ειναι το πληκτρολογιο. Οχι στην αφη αλλα στις ενδειξεις. 6 ή 7 (!!!) γραμματα σε καθε κουμπι, και τα ελληνικα και τα αγγλικα και φυσικα...το νουμερο. Ενταξει... σε γκαβους απευθυνεται το ME δηλαδη και το αλλαξαν;

Ρωτησα μηπως και μονο η πρωτη παρτιδα ειναι ετσι αλλα μου ειπανε οτι ετσι θα βγαινει. Κακογουστο εντελως στο ματι κατα τη γνωμη μου.

Οσοι το εχετε (το ME) ειναι ετσι το πληκτρολογιο και σε εσας;

Anyway, παρτε μια εικονα για οσους δεν καταλαβαν πως ειναι.

http://img182.imageshack.us/img182/3200/0612081456tw9.th.jpg

Εντυπωσεις αργοτερα, ακομα δεν το εχω ψαξει.

Ιεροσυλια παντως, μετα απο 6 χρονια αποχης απο οποιοδηποτε μοντελο της Nokia ξαναγορασα... :P Για να δουμε αν αξιζε...

Δεν καταλαβαίνω ποιό είναι το πρόβλημα...Μακάρι όλες οι εταιρείες να το είχαν όπως η ΝΟΚΙΑ....Σαφή, όμορφα και ευανάγνωστα...Και πρόσεχε τους χαρακτηρισμούς σου, γιατί φαίνεται πως "γκαβοί" δεν είναι μόνο όσοι έχουν πρόβλημα στα μάτια, αλλά και σε ποιό λειτουργικά και καίρια σημεία...:O

http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

1 Βγαλε το δαχτυλο σου απο μπροστα απο το φακο.

2 Αλλαξε MP3, καντο πιο μικρο, resample it, μη βαζης ολοκληρα τραγουδια, κοψε κομματι.

3 Πατα τα πιο αργα

4 Φτιαξε το PC σου, για να βρεις ολα αυτα τα bugs στο Ν73 που εγω δεν εχω δει ακομα και το εχω 3 μηνες μαλλον θα εχεις και προβληματα και με το PC σου. Καθαρισε το, μην τρεχεις πολλα προγραμματα μαζι (κοιτα στο tray)

5 Στο NSS διαλεξε virtual USB

To 1 δε το σχολιάζω καν. Το 2 το έκανα και είναι ΟΚ. Το 3 δεν παίζει αν είμαι στη δουλειά. Για το 4 θα δω τι μπορώ να κάνω, ίσως το φορμάρω να ησυχάσω. Το 5 ΟΚ, ελήφθη.

Σ' ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου ;)

Δεν αλλαξαν τιποτα φιλε μου, ετσι ειναι και το απλο Ελληνικο N73, αλλα δεν θα ειναι και τοσο δυσκολο να αλαξεις σε σκετο αγγλικο μαυρο πληκτρολογιο αργοτερα, ισως και να βγει ΟΕΜ νοκια

Και στο απλό n73 το ιδιο ειναι

Εχετε δικιο περι N73. Τhnx για τις απαντησεις.

Απλα εμενα στο ματι δεν μου χτυπαει ωραια τοσοι πολλοι χαρακτηρες σε ενα μικρο πληκτρο. Σχεδον χανεται το νουμερο. Και οχι τπτ αλλο, αλλα πιστευω οτι δεν ειναι αναγκαιο να μπαινει και η σειρα των ελληνικων χαρακτηρων. Καθαρα υποκειμενικη και προσωπικη αποψη.

Οσο για τον αλλον που θιχτηκε και κανει και συστασεις ας χαλαρωσει καλυτερα λιγο, δεν εχω περασει τοσα χρονια σ'αυτο και στα προηγουμενα forum για να κατσω να ασχοληθω με flames και τα αδικαιολογητα στραβωματα του καθενα.

Δεν καταλαβαίνω ποιό είναι το πρόβλημα...Μακάρι όλες οι εταιρείες να το είχαν όπως η ΝΟΚΙΑ....Σαφή, όμορφα και ευανάγνωστα...Και πρόσεχε τους χαρακτηρισμούς σου, γιατί φαίνεται πως "γκαβοί" δεν είναι μόνο όσοι έχουν πρόβλημα στα μάτια, αλλά και σε ποιό λειτουργικά και καίρια σημεία...:O

Και σε εμένα αρέσει πολύ το πληκτρολόγιο.

Μπορεί σε παλιότερους και έμπειρους χρήστες να φαίνεται περιττό αλλά είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν και άνθρωποι οι οποίοι θα το εκτιμήσουν δεόντος.

Αλήθεια τι άλλο μπορεί να σημαίνει "γκαβός" ???

Παιδια εχω ενα προβλημα! :(

το μητρωο του κινητου μου σβηνετε σχεδον μια φορα την μερα τη μπορει να συμβενη? το παθενετε και εσεις?

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Παιδια εχω ενα προβλημα! :(

το μητρωο του κινητου μου σβηνετε σχεδον μια φορα την μερα τη μπορει να συμβενη? το παθενετε και εσεις?

Ρίξε μια ματιά σε :

μενού - μητρώο - ρυθμίσεις - διάρκεια μητρώου ????

Ρίξε μια ματιά σε :

μενού - μητρώο - ρυθμίσεις - διάρκεια μητρώου ????

Oχι δεν ειναι απο εκει το εχω κατεβασει στης 10 μερες και παλη τα ειδια και εγω στην αρχη αυτο νομιζα. Αυτο μου το κανει απο τοτε που το πηρα και οταν το εκανα την προτη αναβαθμιση και παλη οταν το εκανα ΜΕ :( κατι αλλο γεινετε!

καπια ληση κανεις??

Παιδια μηπως βγηκε για το κινητο μας η V3.0638.0.0.43 internet edition?

Κατι τετοιο διαβαζω στο xxxxxxxxxxxxx :blink:

παίρνω τηλ το κατάστημα της microland στην Στουρνάρη κατα τις 2 και ρωτάω άμα είναι διάθέσιμο το Ν73ΜΕ

-Περίμενετε μισό λεπτό... Το κινητό το έχουμε.

-Δηλαδή μπορώ να περάσω σήμερα να το πάρω?

-Ναι βέβαια.

-Να σας ρωτάσω, η mem stick που έχει στο κουτί του είναι 1γβ ή 2?

-εεεεεε..... Πρέπει.... να... είναι.... 42mb....

-Δεν πειράζει(μην τον βάζω και σε δύσκολα πράγματα τον ανθρωπο ,λέω, αφου είναι εκει θα περάσω να το πάρω και θα το διαπιστώσω μόνος μου)

-Εντάξει ευχαριστώ θα περάσω το απόγευμα να το παραλάβω

κατα τις 5 το απόγευμα

ξαναπαίρνω τηλ ετσι για να είμαι σίγουρος ότι υπάρχει

-καλησπέρα. Έχετε το Ν73ΜΕ στο κατάστημά σας??

-Ένα λεπτό να κοιτάξω...... Όχι αλλά μπορείται να το παραγγείλετε....

:worry: :worry:

Τι να τους πώ τώρα.... Πάλι καλά που δεν κατέβηκα Αθήνα... Τσάμπα θα έτρεχα... Και αύριο μέρα είναι...

Dj Tiesto ruleezzzz

παίρνω τηλ το κατάστημα της microland στην Στουρνάρη κατα τις 2 και ρωτάω άμα είναι διάθέσιμο το Ν73ΜΕ

-Περίμενετε μισό λεπτό... Το κινητό το έχουμε.

-Δηλαδή μπορώ να περάσω σήμερα να το πάρω?

-Ναι βέβαια.

-Να σας ρωτάσω, η mem stick που έχει στο κουτί του είναι 1γβ ή 2?

-εεεεεε..... Πρέπει.... να... είναι.... 42mb....

-Δεν πειράζει(μην τον βάζω και σε δύσκολα πράγματα τον ανθρωπο ,λέω, αφου είναι εκει θα περάσω να το πάρω και θα το διαπιστώσω μόνος μου)

-Εντάξει ευχαριστώ θα περάσω το απόγευμα να το παραλάβω

κατα τις 5 το απόγευμα

ξαναπαίρνω τηλ ετσι για να είμαι σίγουρος ότι υπάρχει

-καλησπέρα. Έχετε το Ν73ΜΕ στο κατάστημά σας??

-Ένα λεπτό να κοιτάξω...... Όχι αλλά μπορείται να το παραγγείλετε....

:worry: :worry:

Τι να τους πώ τώρα.... Πάλι καλά που δεν κατέβηκα Αθήνα... Τσάμπα θα έτρεχα... Και αύριο μέρα είναι...

Γιατί δεν τους είπες να στο κρατήσουν??:( :(

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Και σε εμένα αρέσει πολύ το πληκτρολόγιο.

Μπορεί σε παλιότερους και έμπειρους χρήστες να φαίνεται περιττό αλλά είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν και άνθρωποι οι οποίοι θα το εκτιμήσουν δεόντος.

Αλήθεια τι άλλο μπορεί να σημαίνει "γκαβός" ???

Porfyra παίζεις με τον πόνο μου...Ξέρεις πως δεν έχω ακόμα καταφέρει να δω με κανονικά γράμματα την ερμηνεία, παρόλες τις αναβαθμίσεις....:(

Πάντως πολλές λέξεις χρησιμοποιούνται "ποιητική αδεία" έτσι όπως τις οριζεις...Το θέμα θεωρείται λήξαν και δεν είχα την πρόθεση να θείξω, απλώς να εκφράσω την έντονη απορία μου για κάτι τόσο καλό και τέλειο....:)

πηρα στο microland και λενε οτι πρεπει να κανω παραγγελια και να το φερουν απο Αθηνα.. Γμτ! Εδω στο Γερμανο το εχει με 440 ευρω.. :(

Porfyra παίζεις με τον πόνο μου...Ξέρεις πως δεν έχω ακόμα καταφέρει να δω με κανονικά γράμματα την ερμηνεία, παρόλες τις αναβαθμίσεις....:(

Έριξες μια ματιά ΕΔΩ ?

Πιστεύω πως αυτό πρέπει να λύσει το πρόβλημα !

UNINSTALL OLD VERSION BEFORE INSTALLING AN UPGRADED PYS60

Παιδες εχω μια απορια. Ολα τα παιχνιδια για το N73 ειναι modified ή original; Γιατι τα περισσοτερα παιχνιδια για το N73 πρεπει να ειναι για κινητα με os8.1 αλλα απλα αλλαξαν την αναλυση της οθονης.. Δλδ δε θα υπαρχει και καμμια μεγαλη διαφορα. Επισης δε βλεπω sisx παιχνιδια. Γιατι;

Έριξες μια ματιά ΕΔΩ ?

Πιστεύω πως αυτό πρέπει να λύσει το πρόβλημα !

UNINSTALL OLD VERSION BEFORE INSTALLING AN UPGRADED PYS60

Φίλε μου, τίποτα....:( Μάλλον με την αναβάθμιση πρέπει να έχασα κάποια γραμματοσειρά.... Δεν εξηγείται αλλιώς...:what:

πηγα σημερα στο πλαισιο κρητης και απλα περιμενω να τους φερουν την τριτη 2 κομματια για να δου αν εχουν καρτα μνημης μεσα,λες και ειμαι κανενας ξενος και τους λεω ψεμματα.τελος παντων δεν θα το αφησω ετσι σιγουρα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

το θέμα ήταν ότι την μια μου είπαν ότι το έχουν και από την άλλη μου λενε δεν το έχουνε ακόμα... Διάλεξε να ξέρουμε και εμείς τι να κάνουμε...
Dj Tiesto ruleezzzz

πηγα σημερα στο πλαισιο κρητης και απλα περιμενω να τους φερουν την τριτη 2 κομματια για να δου αν εχουν καρτα μνημης μεσα,λες και ειμαι κανενας ξενος και τους λεω ψεμματα.τελος παντων δεν θα το αφησω ετσι σιγουρα.

Γιατί?

Δεν μπορούσαν να ρωτήσουν σε κάποιο άλλο κατάστημα (που έχει διαθέσιμο) ή στα κεντρικά ή στην νόκια για να τους πούν?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Με το καλημέρα προέκυψε το πρώτο πρόβλημα..

Όταν συνδέω το καλώδιο δεδομένων το τηλέφωνο (και κατ'επέκταση το pc)δε το αναγνωρίζει μέχρι να πιέσω λιγάκι σε κάποιο σημείο.Το καλώδιο μπαίνει κανονικά και κουμπώνει αλλα πρέπει να το πιέσω ενίοτε για να δείξει οτι συνδέεται..

Σύνηθες η τηλέφωνο και βούρ στην αντιπροσωπεία;

Fasten Your Seatbelt Dorothy Because Cansas is going Bye Bye

Γιατί?

Δεν μπορούσαν να ρωτήσουν σε κάποιο άλλο κατάστημα (που έχει διαθέσιμο) ή στα κεντρικά ή στην νόκια για να τους πούν?

ασε ρε μου τα μασουσαν,τελος παντων επειδη αυριο κλεινει 1 βδομαδα θα παω και θα τους το αφησω ωστε να μην μου πουν οτι εχει περασει 1 βδομαδα απο οταν το πηρες και δεν γινεται αλλαγη.

Με το καλημέρα προέκυψε το πρώτο πρόβλημα..

Όταν συνδέω το καλώδιο δεδομένων το τηλέφωνο (και κατ'επέκταση το pc)δε το αναγνωρίζει μέχρι να πιέσω λιγάκι σε κάποιο σημείο.Το καλώδιο μπαίνει κανονικά και κουμπώνει αλλα πρέπει να το πιέσω ενίοτε για να δείξει οτι συνδέεται..

Σύνηθες η τηλέφωνο και βούρ στην αντιπροσωπεία;

Μάλλον σύνηθες, να δούμε τι θα σου πουν και άλλοι.

Εμένα δε μου συνέβαινε από την αρχή αλλά τελευταία άρχισε να το κάνει. Το ίδιο είχε συμβεί (από την αρχή) και σε ένα φίλο μου με 6280 που έχει το ίδιο βύσμα.

Αυτό το βύσμα τελικά δεν είναι και από τα καλύτερα. Ελπίζω να το αλλάξει η Nokia στο μέλλον.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

ασε ρε μου τα μασουσαν,τελος παντων επειδη αυριο κλεινει 1 βδομαδα θα παω και θα τους το αφησω ωστε να μην μου πουν οτι εχει περασει 1 βδομαδα απο οταν το πηρες και δεν γινεται αλλαγη.

νομιζω ειναι 7 εργασιμες αλλα καλα θα κανεις να το πας αυριο για να εισαι σιγουρος. κι ενα βρισιδι θα το αξιζαν αλλα οκ...αστο καλυτερα.

νομιζω ειναι 7 εργασιμες αλλα καλα θα κανεις να το πας αυριο για να εισαι σιγουρος. κι ενα βρισιδι θα το αξιζαν αλλα οκ...αστο καλυτερα.

αυριο μπαινει στην εβδομη ημερα,μπα το θεμα ειναι να λυνουν κατι τετοια θεματα με ειρηνικο τροπο.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...