loydcoyl Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Τα album art φαινονται στο music player με το καινουργιο firmware? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 έτσι είναι και σε μας.Υπάρχει λύση για το ότι δεν υπάρχει έξοδος απο τον media player: εγκατέστησε τον handy taskman και επέλεξε τερματισμος (όχι κλείσιμο) εφαρμογης.θα δεις ότι από εκεί κλείνει μια χαρά.αλλά το πρόβλημα δεν είναι το κλείσιμο διότι η εφαρμογή αυτή πιάνει μικρή χωριτικότητα μνήμης όταν τρέχει στην αναμονή. Παρόλο που τρέχει στην αναμονη οι εκδόσεις ΜΕ είναι πιό γρήγορες και σταθερές από τις απλές frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobster21 Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 προσπαθω να εγκαταστησω το Y - Browser, μου βγαζει "σφαλμα πιστοποιητικου" και δεν με αφηνει να το εγκαταστησω... ξερει κανεις κατι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedcat Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 προσπαθω να εγκαταστησω το Y - Browser, μου βγαζει "σφαλμα πιστοποιητικου" και δεν με αφηνει να το εγκαταστησω... ξερει κανεις κατι? Τελευταια φορα που εγινε αυτο σε εμενα ειχα βαλει ημερομηνια **/**/2006 ενω ηταν 2007 ΥΓ: Οχι με το y-browser... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasza Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Έκανα upgrade το N73 ME Είναι τώρα: V 3.0649.0.0.31 07-12-2006 RM-133 © Nokia N73 (07) Χάθηκαν τα πάντα σχεδόν. Ενώ πήρα backup στην κάρτα που υποτίθεται ότι πέρνει και τις επαφές, αυτές πήγαν στον βρόντο. Ευτυχώς που πριν 2 βδομάδες πήρα τις επαφές στο PC Suite. Συμπεράσματα σε διαφορά με την παλιά έκδοση δεν μπορώ να πω αφού πρέπει να περάσω ξανά τα πάντα. Πάντως στο Ο Υπολογιστής μου μου εμφανίζει ένα νέο εικονίδιο στην περιοχή Σαρωτές - φωτογραφικές μηχανές, όπου όταν το πατάς ανοίγει ο browser σε C: και E: Όποιος παρατηρεί βελτιώσεις στην νέα έκδοση ας μας πει την γνώμη του να δούμε τί βελτιώθηκε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Πριν περασω την καινουρια αναβαθμιση στο Ν73 μου την v3.0649.0.0.1 1 με 2 φορες την ημερα μου σβηνοταν ολες οι κλησεις μεσα απο το μητρωο, απο τοτε που περασα την καινουρια δεν μου ξανασβηστικαν. Οποιος εχει το ειδιο προβλημα μπορει να το λυση με μια αναβαθμιση :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 τελικα δεν μπορεις να τραβηξεις φωτο,με το joystick(οπως παλιοτερα σε αλλα μοντελα),αλλα μονο με το πλαινο πληκτρο στο Ν73??:( ρωταω γιατι σκεφτομαι να το αγορασω και αν δεν μπορεις να τραβηξεις με το joystick και πρεπει να γυρισεις το κινητο σε οριζοντια θεση αν θελεις να τραβηξεις μια φωτο,τοτε μαλλον δεν θα το προτιμησω.... Βγαζει και με το joystick κανονικοτατα! Σε μενα τουλαχιστον:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobster21 Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Τελευταια φορα που εγινε αυτο σε εμενα ειχα βαλει ημερομηνια **/**/2006 ενω ηταν 2007 ΥΓ: Οχι με το y-browser... δεν καταλαβα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Βγαζει και με το joystick κανονικοτατα! Σε μενα τουλαχιστον:) με το joistic βγάζει μονο για την εσωτερικη κάμερα,οχι για την κυρια. Αυτο που παρατήρησα είναι οτι σαν να έχει αλλαξει η γραμματοσειρά,εκτος αν ειναι ιδεά μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 με το joistic βγάζει μονο για την εσωτερικη κάμερα,οχι για την κυρια. Αυτο που παρατήρησα είναι οτι σαν να έχει αλλαξει η γραμματοσειρά,εκτος αν ειναι ιδεά μου. βγαζει η δεν βγαζει,τελικα??κανεις αλλος?:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 βγαζει η δεν βγαζει,τελικα??κανεις αλλος?:O Δεν βγάζει,με το joistic βγαζει Photo απο την εσωτερικη κάμερα μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 εσωτερικη καμερα εννοεις την βοηθητικη οχι την πισω,ετσι??:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 δεν καταλαβα... ειχε λαθος ημερομηνια το κινητο του οταν ειχε συμβει το ιδιο, αλλα οχι με το Y-browser, με αλλη εφαρμογη :) εσωτερικη καμερα εννοεις την βοηθητικη οχι την πισω,ετσι??:O ναι :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_s60_s80 Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Με τη νεα αναβαθμιση(ΜΕ),ελαφρως πιο γρηγορο το start up και γενικα πιο γρηγορο,αρκετα λιγοτερο μπλε στις βραδυνες ληψεις και μεχρι τωρα με φουλ χρηση,κανενα restart και ¨μνημη πληρης¨:) Johny Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Με τη νεα αναβαθμιση(ΜΕ),ελαφρως πιο γρηγορο το start up και γενικα πιο γρηγορο,αρκετα λιγοτερο μπλε στις βραδυνες ληψεις και μεχρι τωρα με φουλ χρηση,κανενα restart και ¨μνημη πληρης¨:) Και το βιντεο μου φαίνεται να διορθώθηκε αισθητά. Τελικα αν πας στο media player,ρυθμισεις ηχου,τα εχει μετα στα αγγλικά?γιατι εμένα ναι,ενώ πριν ήταν ελληνικά.Οχι πως πειράζει,απλα μην εγινε σε μένα τπτ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnnn Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 παιδια ας θυμισει καποιος τη σελιδα αναβαθμισης ευχαριστω προκαταβολικα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Ολα τα φωτοκινητά ετσι είναι τουλάχιστον τα καλά. Το ιδιο γίνεται και στα s.e οπως το κ750/w900/k800. To ιδιο και με το ν73.. Μονο στα sharp v903 μπορούσες και με το κεντρικο πολυπληκτρο να βγάλεις Photo. Δεν ειναι κατι για να μην προτιμήσεις κάποιο κινητό.. Λοιπόν έβαλα την νέα εκδοση λογισμικου για m.e Διαφορές δεν έχω εντοπίσει μέχρι τώρα,αυτο που παρατήρησα είναι οτι πλεον δεν μπορεις απο τον ισοσταθμιστη να επιλεξεις εξοδο για να μην τρεχει το πρόγραμμα στην αναμονή,όπως επίσης οτι αν πας στις ρυθμισεις ήχου του Media player βγάζει στα αγγλικά,ενώ πριν ήταν ελληνικά.Και σε σας έτσι είναι? κανεις λαθος φιλε...το κ800 τραβαει φωτο με το joystick..ας μην παραπληροφορουμε τον κοσμο,λοιπον !!:mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Με τη νεα αναβαθμιση(ΜΕ),ελαφρως πιο γρηγορο το start up και γενικα πιο γρηγορο,αρκετα λιγοτερο μπλε στις βραδυνες ληψεις και μεχρι τωρα με φουλ χρηση,κανενα restart και ¨μνημη πληρης¨:) ολα αυτα στην τελευταια εκδοση του Music edition....??? σοβαρα εχει βελτιωση στις βραδινες photos.....???? πολυ σημαντικο αυτο.....!!!!!!!!!! επιτελους..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 κανεις λαθος φιλε...το κ800 τραβαει φωτο με το joystick..ας μην παραπληροφορουμε τον κοσμο,λοιπον !!:mad: Εντάξει φίλε δεν έγινε και η καταστροφή.. Απλα στα κ750 και w900 δεν βγαζουν με το κεντρικο πολυπληκτρο αλλα με το πλαινο. Υπέθεσα πως ειναι ετσι και στο κ800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobster21 Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 σε εμενα που εχω το ME με vodafone live δεν βγαζει καμια ενδειξη για αναβαθμιση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 σε εμενα που εχω το ME με vodafone live δεν βγαζει καμια ενδειξη για αναβαθμιση... Αλαξε το product code της σησκευης σου με το Nemesis Service Suite και βαλε του κανονικου Ν73ΜΕ και μετα δοκιμασε παλη! :rolleyes: http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honduck Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 guys...molis egina katoxos tou nokia n73!!!! prwti entipwsi:EPATHA TI PLAKA MOU!! to kinito de paizete opws kai i othoni tou!! [sIGPIC][/sIGPIC] POLICE.....XAXAXAXA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobster21 Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Αλαξε το product code της σησκευης σου με το Nemesis Service Suite και βαλε του κανονικου Ν73ΜΕ και μετα δοκιμασε παλη! :rolleyes: τι ειναι τουτο και που το βρισκω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Εντόπισα ενα bug,οταν παω να κανω περιστροφη σε μια φωτογραφια με πετάει στο μενου..γιατι?το κανει σε σας? edit:λυθηκε το πρόβλημα:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnnn Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 καποιος τη σελιδα αναβαθμισης!!!!!!!!!!!!!!δε βγαζω ακρη!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts