Jump to content

[Επίσημο] Nokia N73 - Μέρος Ι

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

να ρωτήσω κάτι. Τις εφαρμογές με επέκταση sis δεν τις διαβάζει. Αν ναι μόνο java και sisx διαβάζει???

Διαβαζει και sis φυσικα ,αρκει να ειναι symbian 9.1 .:rolleyes:

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Ρε παιδια να ρωτησω κατι ασχετο? Τι αλλες τετοιες(*#06#) συντομευσεις υπαρχουν?

Εκτος των: *#0000# Η εκδοση του firmware

*#2820# Η διευθυνση Bluetooth

*#06# O αριθμος ΙΜΕΙ

*#7330#(αν το γραφω σωστα) hard foramt του κινητου

Παντα αναρωτιομουνα...

θα μπορούσες να μου το εξηγήσεις λίγο?

Πώς λέμε ας πούμε ότι ένα πρόγραμμα τρέχει μονο σε Windows 98 αλλά όχι σε XP;

Ε! κάτι ανάλογο κι εδώ. Στην περίπτωσή μας τρέχουμε την τελευταία έκδοση του λειτουργικού S60, δηλ. την S60 3rd edition 9.1. Αν το πρόγραμμα είναι γραμμένο για S60 2nd edition, ή 8.0 ή παλιότερα (σαν να λέμε για Windows 98), δεν τρέχει στο δικό μας 9.1 (σαν να λέμε Windows XP).

Αυτό δεν φαίνεται εύκολα από την κατάληξη, θα το διαβάσεις στα χαρακτηριστικά του κάθε προγράμματος για ποια έκδοση Symbian είναι γραμμένο. Υπάρχουν sis που τρέχουν και στο 9.1 αν είναι γραμμένα γι' αυτό. Τα sisx όμως είναι η "νέα" κατάληξη και τρέχει μόνο σε 9.1 και όχι σε παλιότερα Symbian.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Ερώτημα :

Γιατί όταν κάποιος με παίρνει τηλέφωνο ο ήχος κλήσης μπουκώνει ??? Στην διαμόρφωση προφίλ ακούγεται πιο δυνατά και καθαρά.

Επίσης, απο τον media player αν πειράξεις τον ισοσταθμιστή ακούγεται ακόμα πιο δυνατά ( χωρίς ακουστικά εννοώ ).

Το 3G το έχω απενεργοποιημένο ρε μαμώτο...Τι στο devil φταίει ???

Ρε παιδια να ρωτησω κατι ασχετο? Τι αλλες τετοιες(*#06#) συντομευσεις υπαρχουν?

Εκτος των: *#0000# Η εκδοση του firmware

*#2820# Η διευθυνση Bluetooth

*#06# O αριθμος ΙΜΕΙ

*#7330#(αν το γραφω σωστα) hard foramt του κινητου

Παντα αναρωτιομουνα...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=159748 :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Καλησπερα και καλες γιορτες

Θελω να παρω το Ν73 music edition απο vodafone. Το εχουν στα 530 Ευρω ενω το απλο καπου στα 470 νομιζω. Τι διαφορες υπαρχουν ξερει κανεις? Και επισης δε μπορω να βρω πουθενα ποση μνημη δεχεται το ΜΕ.... :wacko: . Εχω ακουσει απο 1GB μεγιστη μεχρι και 8GB!!!

Ξερει κανενας τελικα που το εχει παρει ποση μνημη παιρνει επιτελους;

Μια μονο καρτα SD μπορει να παρει ή εχει θεση και για δευτερη;

Το μεγιστο δεν ειναι 2GB χωρητικοτητα σε καρτες τυπου SD;

Και κατι τελευταιο. Στο πακετο του Ν73 Μusic edition της vodafone περιλαμβανεται μνημη νομιζω 2GB. Αληθευει; Και η διαφορα ειναι καπου στα 60 Ευρω. Συμφερει να παρεις το απλο η το ME;

Thanks...

:worry:

Φιλαράκι εγώ πήρα το απλό πριν μια βδομάδα.

Μεγάλο λάθος γιατί το ΜΕ έχει μέσα ήδη μια κάρτα 2GB (που έτσι και αλλιώς αγόρασα οπότε +58 ευρώ) και πολύ καλύτερο Hands Free γιατί της απλής είνια μούφα.Οπότε με 50-60 ευρώ παραπάνω παίρνεις δυο πράματα απαραίτητα για να χρησιμοποιείς όλες τις δυνατότητες του κινητού σου που κανονικά θα σου έβγαιναν +100 ευρώ...

Fasten Your Seatbelt Dorothy Because Cansas is going Bye Bye

Guest Tankwart

hi παιδες!επειδη σκεφτομαι να το χτυπησω με επιδοτηση απο cosmote,για πεστε μου τι συμφερει πιο πολυ,απλο η ΜΕ,γιατι δεν ξερω τι βαζει ο οτε στο πακετο μεσα(καρτες μνημης,handsfree....κτλ)

Ευχαριστω.

πριν 1 βδομάδα πήρα απο το e-shop στα 516 € το N73 ME. Είμαι καταενθουσιασμένος με την ποιότητα φωτό και video. Πήρα το ME διοτι είχε 2gb κάρτα στο πακέτο (κάτι που ούτως η άλλως θα αγόραζα). Είναι υπεράριστο το κινητό αν και σε σχέση με τα se μου φαίνεται κάπως αργό.
όλα καλά;

Αν μιλάς για μη Symbian κινητά της SE, τότε δεν έχεις άδικο αλλά δεν μπορεί να γίνει σύγκριση. Τα smartphones φορτώνουν ολόκληρα προγράμματα κατά την έναρξη (γιαυτό και αργεί η οθόνη του PIN) και αυτά βαραίνουν τον επεξεργαστή. Πάντως το Ν73 είναι άνω του συνηθισμένου γρήγορο (για Symbian).

Να ρωτήσω και κάτι. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω screen protector για το Ν73; Στο Πλαίσιο μου δώσανε κάποια πολύ μάπα, ήδη άρχισε να ξεκολλάει από τις άκρες :mad:. Ποιό άλλο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη έχει καλά screen protectors;

SOS ξυπνησα σημερα το πρωι κ βρηκα το τηλεφωνο κλειστο, πηγα να το ανοιξω κ δεν ανοιγει με τιποτα, εχει παθει κανεις το ιδιο ??????

ευτυχως ειχε πεσει η μπαταρια, ανοιξε τωρα που το εβαλα στο φορτιστη παρολο που το ειχα κανει κ πιο πριν αυτο, περιεργο παντως γιατι χτες βραδυ η μπαταρια εδειχνε σχεδον γεματη ελειπε μονο μιαμιση γραμμη

Γεια σας και από μένα . Το αγόρασα χθες από το Πλαίσιο 399 σε 12 άτοκες.Προερχόμενος από SE με τελευταίο το W800 είμαι αρχικά άφωνος.

Απίστευτη οθόνη και λειτουργικότητα που συνηθίζεται.Απο το W800 -δεν συγκρίνω ξέρω οτι είναι διαφορετικά- αυτό που με ενοχλούσε ήταν οτι παρότι είχε το χαρακτηριστικό walkman η απόδοση του στην αναπαραγωγή Mp3 και στο ράδιο ήταν εντελώς μέτρια.

Το Ν73 σε αυτά είναι πολύ καλύτερο -πάντα με τα ακουστικά που περιέχονταν στις αρχικές συσκευασίες.

Για την ποιότητα του Video οι διαφορές είναι χαώδεις.Οσο για την ταχύτητα του Symbian ακαριαίο δεν είναι ,αλλά προς το παρόν το αντέχω..

Εύχομαι βέβαια να μου βγει και αξιόπιστο και να συνεχίζει να μου αρέσει σε κανα μήνα ..

Να ρωτήσω και κάτι. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω screen protector για το Ν73; Στο Πλαίσιο μου δώσανε κάποια πολύ μάπα, ήδη άρχισε να ξεκολλάει από τις άκρες :mad:. Ποιό άλλο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη έχει καλά screen protectors;

απο ιντερνετ θελεις; :)

http://shop.brando.com.hk/ultraclearscreenprotector.php

καλησπερα παιδια...

εχω ενα Ν73 το απλο.... ΟΧΙ ΤΟ 73ΜΕ

εχω στον υπολογιστη μου σε φακελακια διαφορα album με μπ3 τα οποια θελω να περασω στο κινητο...

το θεμα ειναι οτι δεν θελω να τα πεταξω ολα χυμα και να ακουω με την σειρα ολα....

θελω για παραδειγμα να μπενω σε ενα φακελο και να ακουω το συγκεκριμενο αλμπουμ και οχι ολα...

πχ ρε παιδια μου τωρα θελω να ακουσω το αλμπουμ του παβαροτι.... να πεζει ολα παβαροτι

θελω μετα να ακουσω πανταζη... ε μονο πανταζη

και οχι να τα παιζει ανακατεμενα πανταζη εναλλαξ με παβαροτι η πρωτα τον εναν ολα τα ασματα και με τα τον αλλον.

υπαρχει τροπος να μπουνε σε φακελακια? η καπως τελος παντων?

φιλικα και αυχαριστω ειλικρινα

+bobb -=azor=-

καλησπερα παιδια...

εχω στον υπολογιστη μου σε φακελακια διαφορα album με μπ3 τα οποια θελω να περασω στο κινητο...

το θεμα ειναι οτι δεν θελω να τα πεταξω ολα χυμα και να ακουω με την σειρα ολα....

θελω για παραδειγμα να μπενω σε ενα φακελο και να ακουω το συγκεκριμενο αλμπουμ και οχι ολα...

πχ ρε παιδια μου τωρα θελω να ακουσω το αλμπουμ του παβαροτι.... να πεζει ολα παβαροτι

και οχι να τα παιζει ανακατεμενα πανταζη εναλλαξ με παβαροτι η πρωτα τον εναν ολα τα ασματα και με τα τον αλλον.

Δεν είμαι σίγουρος γι'αυτό γιατί δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά μήπως

να δημιουργήσεις playlists είτε μέσα από το pc μέσω PC SUITE είτε κατά

κάποιο τρόπο μέσα από το κινητό ???

Λέω τώρα...Δεν ξέρω! Κανονικά πρέπει να υφίσταται αυτό το ενδεχόμενο.

Απλά υποθέτω γιατί δεν το έχω ψάξει ακόμα!:confused:

καλησπερα παιδια...

Στο PC, άνοιξε τα περιεχόμενα του κάθε άλμπουμ,

επέλεξε όλα τα κομμάτια του συγκεκριμένου άλμπουμ -> δεξί κλικ ιδιότητες ->σύνοψη και στον τίτλο του άλμπουμ γράψε αυτό που θέλεις

Κατόπιν μετέφερε στο κινητό(σε Ε\sounds\digital) τα κομμάτια(ή τον φάκελο ολόκληρο) και αυτά θα ταξινομηθούν αυτόματα ως νέο άλμπουμ με τον τίτλο που εσύ έχεις δώσει στις ιδιότητες .:)

Που θα βρώ την φθηνότερη miniSD για το Ν73 σε 1gb ή 2gb ?

Ίντερνετ ή σε κάποιο κατάστημα ???

Είδα πιο πάνω για πλαίσιο ισχύει ???

Πόσο πάει το μαλλί τελικά ????

giasas!! ime neos xristis kai ime kataxos anos nokia n73 alla re pedia thelo tin voithia sas an mporite... xthes to vradi ipa kai egw na kanw anavathmisi sti siskevi mou apo ena programataki pou exw pou to lene nokia software updater kai ekei pou nomiza oti ola pigan kala anigw to kinito meta tin anavathmisi kai den exw ellinikaaa....!! an kserete kati perimenw apantisi sas

euxaristw ek ton proteron

καλησπερα, κατεβασα ενα κομματι mp3 μεσω του limewire κ ενω στο pc παιζει κανονικα οταν παω να το εγκαταστησω στο τηλ μεσο του pc suite μου γραφει οτι η μεταφορα εκρεμει και μετα απο λιγα δευτερολεπτα το pc κολλαει κ αναγκαζομαι να κανω restart. Ξερει κανεις τι γινεται ?

Εχει παει κανεις για αναβαθμιση το απλο N73 ή και το ΜΕ στη Νokia με το κινητο να ειναι αγορασμενο απο vodafone; To κανουν update;

Η Vodafone εχει δικο της μενου στο Ν73 σε σχεση με αυτο της Nokia;

Και αν ναι δε πιστευω να μη μπαινουν τα mp3 ως ηχος κλησης (βλεπε SE k700i vodafone.. :mad:) ή να εχει καποιον αλλο περιορισμο... :blink:

Σχετικα με τις καρτες τωρα, υπαρχει και mini sd 4GB... Ιδου.

Δεν ξερω μπορει να ειναι και ακυρο αυτο που λεω.

Δεν τη διαβαζει το Ν73; Δεν ειδα καπου να εχει αναφερθει. Αν ξερει καποιος σιγουρα ας απαντησει γιατι αν τη διαβαζει κανονικα τοτε παιρνω το απλο και του βαζω την 4GB και δεν κοιταω το ΜΕ.

Αν και πιστευω οτι βρηκα την απαντηση... :O

"ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι συγκεκριμένες μνήμες είναι συμβατές μόνο με προϊόντα που υποστηρίζουν SDHC format (SD 2.0).Εάν χρησιμποποιηθούν σε συσκευές που δεν υποστηρίζουν SDHC δεν θα αναγνωρίζονται από την συσκευή!"

Σωστα τα λεει; :X

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια το κινητακι μας εχει προβλημα η ετσι μου φαινεται?

η μονο το δικο μου....

περασα ενα e-book σε μορφη pdf στην καρτα και παω να το ανοιξω με το acrobat reader που ειναι περασμενο απο τη αρχη μεσα...

το βρισκει... ειναι μεγεθοσ 39 ΜΒ για να το διευκρινισω και αυτο...

το ανοιγω... παει να ανοιξει βγαζει μηνυμα λαθους και μετα λεει κατι για μνημη ανεπαρκης,,,

η καρτα μνημης μου αποκλειετε ειναι 1 γιγα αδειο...

τι παιζει παιδια? το pdf δουλευει κανονικα στο PC παντως και εχει ονομα αρχειου με λατινικους χαρακτηρες οχι ελληνικους που ισος επηρεαζε.

τι λετε?

+bobb -=azor=-

παιδια το κινητακι μας εχει προβλημα η ετσι μου φαινεται?

η μονο το δικο μου....

περασα ενα e-book σε μορφη pdf στην καρτα και παω να το ανοιξω με το acrobat reader που ειναι περασμενο απο τη αρχη μεσα...

το βρισκει... ειναι μεγεθοσ 39 ΜΒ για να το διευκρινισω και αυτο...

το ανοιγω... παει να ανοιξει βγαζει μηνυμα λαθους και μετα λεει κατι για μνημη ανεπαρκης,,,

η καρτα μνημης μου αποκλειετε ειναι 1 γιγα αδειο...

τι παιζει παιδια? το pdf δουλευει κανονικα στο PC παντως και εχει ονομα αρχειου με λατινικους χαρακτηρες οχι ελληνικους που ισος επηρεαζε.

τι λετε?

αναβάθμιση στο κινητό έκανες? αν όχι κανε:D

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...