Jump to content

[Επίσημο] Nokia N73 - Μέρος Ι

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2. Όταν βάζω mp3 για ήχο κλήσης και με καλέσει κάποιος, χτυπάει μια φορά και αμέσως μετά κανει restart το τηλέφωνο (κάτι σαν έλλειψη ram μου φαίνεται).

Sorry , αλλά ποιό MP3 είναι αυτό ????

Το θέλω !!!!!!

μιάς και εφαρμογή που να κάνει restart το κινητό μας δεν έχει βγεί ακόμη :lol:

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όταν βάζω mp3 για ήχο κλήσης και με καλέσει κάποιος, χτυπάει μια φορά και αμέσως μετά κανει restart το τηλέφωνο (κάτι σαν έλλειψη ram μου φαίνεται).

"As always with Series 60 phones, the complexity of the software means that they are usually slow to start, slow when browsing menus, and can be prone to crash. Read through our user reviews below and you will see that the number one complaint about the N73 is the problem of the phone freezing or shutting down, often when receiving a call. This is quite a common complaint in fact, and for this reason we have deducted two stars from our overall rating. A phone that doesn't work is not acceptable, however good it may be when it actually works! "

Από http://www.mobile-phones-uk.org.uk/nokia-n73.htm

Φαίνεται δεν είσαι ο μόνος.

killing_you2: Δεν είναι σωστό να ειρωνεύεσαι τα υπόλοιπα μέλη.

edit: Σόρρυ, δεν γίνεται να μικρύνει το μέγεθος της γραμματοσειράς στα εισαγωγικά:O

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Το Ν73 MΕ εχει βγει πουθενα; Γιατι θελω να το αγορασω το Σαββατο. Τελικα δινει 1GB καρτα μνημης ή οχι;

Εχει βγει, με 2 γβ καρτα!

Αυτοι που το δεινουν με 1 καποια απατεωνια κανουν. για αυτο ΠΡΟΣΟΧΗ!

Δεν θεωρήται παρανομο να μην βάζει κάποιο μαγαζί την 2γβ μνήμη. Δηλαδή τι θα πάω να τους πω??? Σορρύ αλλα διαθέτει 2γβ μνήμη από την ΝΟΚΙΑ. Θα με γράψουν καταλλήλως
Dj Tiesto ruleezzzz

Ngage παιζει τελικα; Με τα roms τι γινεται; Στον γερμανο λενε οτι θα το φερουν αυριο στα 540 ευρω. Μηπως να παω microland καλυτερα; Να ειμαι και σιγουρος οτι θα παρω την 2GB καρτα μνημης. Ασε που θα πληρωσω και λιγοτερα...

Δεν θεωρήται παρανομο να μην βάζει κάποιο μαγαζί την 2γβ μνήμη. Δηλαδή τι θα πάω να τους πω??? Σορρύ αλλα διαθέτει 2γβ μνήμη από την ΝΟΚΙΑ. Θα με γράψουν καταλλήλως

Δεν καταλαβαίνω γιατί μερικοί είστε με το θεριό:worry: :(

1.Για να βγάλουν την μνήμη με την οποία έρχεται η συσκευή, θα πρέπει καταρχήν να ανοίξουν τη συσκευασία.

2.Αν θέλαν να βγάλουν και την μπαταρία και μετά σου λέγαν να την πληρώσεις έξτρα πώς θα σου φαινόταν?Και μην μου πείς ότι άλλο η μπαταρία και άλλο η κάρτα μνήμης.Και τα 2 είναι περιεχόμενα του πακέτου και το πακέτο έχει μια Α τιμή λόγω όσων περιέχει.;)

Αν σε γράψουν καταλλήλως, γράψτους και εσύ, υπάρχουν ευτυχώς πολλά καταστήματα.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

συνήθως στα specs κάθε συσκευής εκεί που αναφέρει το μέγεθος της κάρτας που περιλαμβάνει το πακέτο υπάρχει ένας αστερίσκος * όπου αναφέρει ότι το μέγεθος μπορεί να διαφέρει απο χώρα σε χώρα. :)

έτσι καλό είναι να ζητάτε να δείτε το περιεχόμενο της συσκευασίας πριν το αγοράσετε για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων. ;)

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Πειτε μου με γεια !!!Μολις απεκτησα ενα Ν73 ΜΕ ! Και θα σας πρηξω με τις εντυπωσεις μου !

1)Ωραιο το μαυρο.Αν και παραλιγο να παιρνα το κανονικο Ν73.Οσοι σκοπευετε να το αγορασετε και μαλιστα με συνδεση στη vodafone γλυτωνετε 15 ολοκληρα ευρω σε σχεση με το απλο Ν73!

2)Ανεφερε καποιος οτι γινεται μπλε η οθονη οταν υπαρχει χαμηλος φωτισμος κατα την φωτογραφηση.Οντως συμβαινει αλλα η φωτο μετα δεν εχει προβλημα.Συμβαινει σε ολους σας αυτο ;

3)Βλεπωντας ποιες εφαρμογες ειναι ανοιχτες,δειχνει μονιμως ανοιχτη την εφαρμογη της Μουσικης.Γιατι ;

4)Η καρτα μνημης ηθελε format ; δεν ηξερα τι να κανω και τελικα την εκανα.Και ολα εχουν 2gb και οχι 1.Ακομα και μεσα στο εγχειριδιο λεει για ενα αλλα η nokia δεν μας εκλεψε.Ελεος,siemens ειναι ;;;

Περαιτερω αποριες κατοπιν εξαντλητικης χρησεως...

Αγόρασα πριν τρεις μέρες μια transcend 2GB 80Χ, δουλέυει μια χαρά.

Μπορεί κάποιος συνάδελφος που το έχει πάρει το κινητό από ΤΙΜ και το πήγε για αναβάθμιση στη ΝΟΚΙΑ, να διασταυρώσει αυτό που μου είπαν.

Ότι δηλαδή δεν μπορούν να κάνουν αναβάθμιση επειδή έχει το ΤΙΜ IMAGINE και πρέπει να περιμένω να βγει σχετική αναβάθμιση.

Αυτό σημαίνει άραγε ότι βγαίνει αναβάθμιση για κάθε εταιρεία?

αυριο παντως θα παω στο πλαισιο που το πηρα να δουμε τι θα κανουμε,το κακο ειναι οτι εχει περασει σχεδον 1 βδομαδα και δεν το ειχα προσεξει μιας και του ειχα βαλει μια δικια μου καρτα μεσα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Όταν είναι σε αναμονή το Ν73 μετά από κάποια ώρα αναβοσβύνει ένα μπλε "φωτάκι" δίπλα στην 2η κάμερα. Ξέρει κανείς τι είναι αυτό;

Αν και το χω μόνο λίγες ώρες, νομίζω είναι το Bluetooth

Λοιπόν παιδιά το τηλέφωνο το έχω μια εβδομάδα (πρώην κάτοχος W900i και P910i) και μπορώ να πω ότι με έχει ικανοποιήσει αρκετά. Έχει βγάλει όμως πάρα πάρα πολλά bugs και θέλω τη γνώμη σας γι αυτό. Παραθέτω μερικά "συμπτώματα":

κούρα μπλε. Ένα χρώμα δηλαδή, σα να τράβηξα από 1 εκατοστό...

2. Όταν βάζω mp3 για ήχο κλήσης και με καλέσει κάποιος, χτυπάει μια φορά και αμέσως μετά κανει restart το τηλέφωνο (κάτι σαν έλλειψη ram μου φαίνεται).

Δοκιμασε να απενεργοποιησεις το 3Dtone το ιδιο εκανε κι σε εμενα

Όταν είναι σε αναμονή το Ν73 μετά από κάποια ώρα αναβοσβύνει ένα μπλε "φωτάκι" δίπλα στην 2η κάμερα. Ξέρει κανείς τι είναι αυτό;

Αυτο δειχνει οτι το κινητο μπαινει σε κατασταση αναμονης μετα απο 5 λεπτα

έχω πάρει ένα σωρο μαγαζία από χθες και μου λένε πως ακόμα δεν έχει έρθει κα περιμένουν παράδοση από σήμερα.. Ας ελπίσουμε ότι σήμερα θα υπάρχει σε κανένα ράφη
Dj Tiesto ruleezzzz

Τσιμπησα πριν απο λιγο το N73 Music Edition, τελευταιο κομματι μαλλον ( ; ) απο Γερμανο.

Το μονο που δεν μου αρεσει εξωτερικα...ειναι το πληκτρολογιο. Οχι στην αφη αλλα στις ενδειξεις. 6 ή 7 (!!!) γραμματα σε καθε κουμπι, και τα ελληνικα και τα αγγλικα και φυσικα...το νουμερο. Ενταξει... σε γκαβους απευθυνεται το ME δηλαδη και το αλλαξαν;

Ρωτησα μηπως και μονο η πρωτη παρτιδα ειναι ετσι αλλα μου ειπανε οτι ετσι θα βγαινει. Κακογουστο εντελως στο ματι κατα τη γνωμη μου.

Οσοι το εχετε (το ME) ειναι ετσι το πληκτρολογιο και σε εσας;

Anyway, παρτε μια εικονα για οσους δεν καταλαβαν πως ειναι.

http://img182.imageshack.us/img182/3200/0612081456tw9.th.jpg

Εντυπωσεις αργοτερα, ακομα δεν το εχω ψαξει.

Ιεροσυλια παντως, μετα απο 6 χρονια αποχης απο οποιοδηποτε μοντελο της Nokia ξαναγορασα... :P Για να δουμε αν αξιζε...

Τσιμπησα πριν απο λιγο το N73 Music Edition, τελευταιο κομματι μαλλον ( ; ) απο Γερμανο.

Το μονο που δεν μου αρεσει εξωτερικα...ειναι το πληκτρολογιο. Οχι στην αφη αλλα στις ενδειξεις. 6 ή 7 (!!!) γραμματα σε καθε κουμπι, και τα ελληνικα και τα αγγλικα και φυσικα...το νουμερο. Ενταξει... σε γκαβους απευθυνεται το ME δηλαδη και το αλλαξαν;

Ρωτησα μηπως και μονο η πρωτη παρτιδα ειναι ετσι αλλα μου ειπανε οτι ετσι θα βγαινει. Κακογουστο εντελως στο ματι κατα τη γνωμη μου.

Οσοι το εχετε (το ME) ειναι ετσι το πληκτρολογιο και σε εσας;

Anyway, παρτε μια εικονα για οσους δεν καταλαβαν πως ειναι.

http://img182.imageshack.us/img182/3200/0612081456tw9.th.jpg

Εντυπωσεις αργοτερα, ακομα δεν το εχω ψαξει.

Ιεροσυλια παντως, μετα απο 6 χρονια αποχης απο οποιοδηποτε μοντελο της Nokia ξαναγορασα... :P Για να δουμε αν αξιζε...

Και στο απλό n73 το ιδιο ειναι

Εγω εχω του Hanty Weather και το SlideScreensaver με φωτο δικες μου

Όχι screen saver αλλά αυτοκολλητάκι πάνω στην οθόνη να η γεμίσει γρατζουνιές....:p

Μπαίνει το τηλέφωνο σε κατάσταση ύπνωσης (νάρκης). Μπορείς να το ανενεργοποιήσεις όμως αν θέλεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν αλλαξαν τιποτα φιλε μου, ετσι ειναι και το απλο Ελληνικο N73, αλλα δεν θα ειναι και τοσο δυσκολο να αλαξεις σε σκετο αγγλικο μαυρο πληκτρολογιο αργοτερα, ισως και να βγει ΟΕΜ νοκια

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...