Jump to content

[Επίσημο] Nokia N73 - Μέρος Ι

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

leftezi σ' ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινίσεις, τώρα είναι πιο ξεκάθαρο. Η αλήθεια είναι ότι έχω διαβάσει αρκετά σχετικά μέσα σ' αυτό το θέμα και επίσης κοίταξα και το θέμα Nokia Series 60 FAQ (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=102578) που πρότεινε ο gianpithio δυο τρια μυνήματα πιο πάνω.

Παρ' όλα αυτά υπάρχουν δυο τρεις ερωτησούλες που θέλω να κάνω σχετικά με την εγκατάσταση εφαρμογών στο Ν73ΜΕ (με τη κάρτα 2GB όπως το αγόρασα). Μπορώ να τις βάλω σε άυτό το θέμα ή πρέπει να πάω σε κάποιο άλλο?

Ευχαριστώ για τη βοήθεια

Αυτο το κειμενο που εγραψε ο @nikoskat το θεωρω παρα πολη σημαντικο και εμαθα μεσα απο αυτο παρα πολα πραγματα :rolleyes:

Tι θελεις να κανεις δεν καταλαβα ακριβως θελεις να μεταφερεις τα παντα απο την μια καρτα στην αλλη χορης να χασεις τιποτα? αν ναι τοτε με ενα card reader παρε με copy τα παντα απο την παλια σου καρτα και καντα paste στην καινουρια, αν δεν εχεις card reader δοκιμασε ετσι

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1754426#post1754426

και κατι για το τελος

1)πριν περασεις οτι θελεις στην καινουρια καρτα καλο θα ειναι να την κανεις ενα φορματ μεσα απο το κινητο

2)πριν την μεταφορα επελεξε στο pc σου να φαινονται τα κρυφα αρχεια :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

leftezi σ' ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινίσεις, τώρα είναι πιο ξεκάθαρο. Η αλήθεια είναι ότι έχω διαβάσει αρκετά σχετικά μέσα σ' αυτό το θέμα και επίσης κοίταξα και το θέμα Nokia Series 60 FAQ (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=102578) που πρότεινε ο gianpithio δυο τρια μυνήματα πιο πάνω.

Παρ' όλα αυτά υπάρχουν δυο τρεις ερωτησούλες που θέλω να κάνω σχετικά με την εγκατάσταση εφαρμογών στο Ν73ΜΕ (με τη κάρτα 2GB όπως το αγόρασα). Μπορώ να τις βάλω σε άυτό το θέμα ή πρέπει να πάω σε κάποιο άλλο?

Ευχαριστώ για τη βοήθεια

Σ' αυτό είναι υπεύθυνος ο nervous να σου απαντήσει. Αλλά λογικά αν αφορά ιδιαιτερότητα του Ν73 σχετικά με τις εφαρμογές μπαίνει εδώ. Αν όμως είναι θέμα που αφορά τις εφαρμογές καθεαυτού (το πιο πιθανό) πας στο ανάλογο θέμα.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Mπορει να μου πει καποιος που εχει το απλο Ν73 ποσο του κραταει η μπαταρεια?

ευχαριστω :)

Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με το θέμα μιας και δεν κρατάω ποτέ τα sms ... αλλά αφού δεν σου απάντησε κανείς , έκανα ένα γρήγορο search και βρήκα αυτά ... σίγουρα θα υπάρχουν και στα "γνωστά" μαγαζάκια... good luck! :) - δεν ξέρω αν το pcsuite κρατάει και τ' αρχεία που θες- ρίξε μια ματιά στο help file του!

Σε εμένα λειτούργησε κανονικά.

Θα φανεί την ώρα που δημιουργείς αντίγραφο ασφαλείας.

Εαν σου βγάλει στο τέλος μήνυμα ότι όλα πήγαν καλά, μην φοβάσαι τίποτα !!!

Εαν σου πει ότι το αντίγραφο απέτυχε γιατί δεν είναι ενεργοποιημένη η υποστήριξη μηνυμάτων τότε πάτα εκεί που λέει συνδεθείτε (κάτω - κάτω) στο παράθυρο της εφαρμογής του pc-suite και θα εγκατασταθεί αυτόματα μια εφαρμογή για υποστήριξη μηνυμάτων.

Και ξαναδοκίμασε να πάρεις αντίγραφο

ok παιδια να'στ καλα

nokia 6210/nokia 3210/nokia 3310/nokia 3410/nokia 3650/nokia 6600/nokia 6220/nokia n73/nokia n82

Παιδια πολύ καλα με την μπαταρία είμαι,με αρκετή χρήση,εχω ακόμα 2 γραμμές..Και το φόρτισα το Σάββατο το πρωί.

Μπράβο νόκια,ενα κινητο με ανοιχτο λειτουργικο και κορυφαία μπαταρία.:)

Mπορει να μου πει καποιος που εχει το απλο Ν73 ποσο του κραταει η μπαταρεια?

ευχαριστω :)

Παιδια πολύ καλα με την μπαταρία είμαι,με αρκετή χρήση,εχω ακόμα 2 γραμμές..Και το φόρτισα το Σάββατο το πρωί.

Μπράβο νόκια,ενα κινητο με ανοιχτο λειτουργικο και κορυφαία μπαταρία.

paidia den eimai katholou efxaristimenos me tin mpataria tou N73 mou...exw tin apli ekdosi kai krataei to poly dyo meres...den kanw treli xrisi...oute mousiki exw akousei akomi oute tpt...mono exw monima anoixto to bluetooth gia ena handsfree...

dyo fores to exw fortisei...

stin prwti fortisi to afisa stin priza gia 10wres...an kai eixe svisei stin miamisi..

stin defteri mexri na fortisei...

ti ginetai????????iksera pws eixe kali aftonomia...

Osoi thelete na mou milisete mesw tou MSN Messenger!!!!

Παιδια καλησπερα

Εχω το Ν73 ΜΕ.Ασχοληθηκε κανεις

με την φωνητικη κληση ,γιατι εγω δεν μπορεσα να το κανω

πατω το πληκτρο στο hands free και μετα λεω το ονομα αλλα δεν...

Οι οδηγιες γραφουν οτι δεν χρειαζεται να καταχωρισουμε τα λογια,η συσκευη

καταλαβαινει μονη της.:worry:

Το λεξικο Τ9 ρε παιδια δεν νομιζω να αντιλαμβανεται σωστα τις λεξεις.:cry:

Παιδια καλησπερα

Έλεγξε αν τα ονόματα του καταλόγου σου είναι γραμμένα με ελληνικούς χαρακτήρες. Μερικές φορές κάποια γράμματα γραφονται στα λατινικά με αποτέλεσμα να μην αναγνωρίζονται. π.χ "Πέτρος" με το "ρ" να είναι γραμμένο με λατινικό "p". Επίσης λες πρώτα το όνομα και μετά το επίθετο.

Δεν ξέρω αν σε κάλυψα.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Μπράβο νόκια,ενα κινητο με ανοιχτο λειτουργικο και κορυφαία μπαταρία.:)

paidia den eimai katholou efxaristimenos me tin mpataria tou N73 mou...exw tin apli ekdosi kai krataei to poly dyo meres...den kanw treli xrisi...oute mousiki exw akousei akomi oute tpt...mono exw monima anoixto to bluetooth gia ena handsfree...

Εμενα μου κραταει 2 μερες και δεν ειμαι ευχαριστημενος :confused: εχω σηνεχια το bluetooth ανηκτο αλλα δεν νομιζω οτι επηρεαζει τοσο πολη την μπαταρεια

@nathanasoulas νομιζω πως η μπαταρεια σου τελιωνη γρηγορα γιατι εχεις σηνεχια το τηλ σου σηνδεμενο με το handsfree, ειναι σαν να στελνεις και να λαμβανεις δεδομενα με το bluetooth γιαυτο σου τελιωνει τοσο γρηγορα η μπαταρεια :)

(δικη μου γνωμη αν κανω λαθος ας με διορθοση καποιος! :rolleyes: )

Τελικα στα ΜΕ μετα το καινουριο update τελιωνη πιο γρηγορα η μπαταρεια η οχι??? πια ειναι η γνωμη σας? :O

Παιδια καλησπερα

Eιναι παρα πολυ καλο και εξυπνο αυτη η εφαρμογη με την φωνητικη κληση καθως και η εκφωνηση καλουντος!

Βεβαια στην εκφωνηση καλουντως πρεπει να εχουμε προσεξει πως θα εχουμε αποθηκευσει το ονομα γιατι αν το εχουμε βαλει με περιεργα ονοματα οπως με βρισια μπορει να ειμαστε καπου σε παρεα ή σε επαγγελματικο ραντεβου και να ψιλο-γινουμε ρεζιλι.:D :D

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Τα σχολια μου για την συγκεκριμενη συσκευη ειναι πολυ θετικα απ ολες τις αποψεις για εμενα ειναι κορυφαιο κινητο τα εχει ολα και συμφερει!Πιστευω το N73 ME ειναι too much!

ΘΕΛΩ ΝΑ :shoot: ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ

ΘΕΛΩ ΝΑ :knife: ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Μια ερώτηση! Έχει κάποιος άλλος πρόβλημα με BT Handsfree? Αυτό που μου κάνει είναι στα καλά καθούμενα να ανεβάζει την ένταση από μόνο του σε σημείο να παραμορφώνει τον ήχο! Διορθώνετε μόνο με επανεκκίνηση της συσκευής! Εκτός αυτού όση ώρα είναι ανοιχτό το ΒΤ το τηλέφωνο στην κυριολεξία σέρνετε από ταχύτητα.

Έχει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα;

Καλησπερα!Αν διαβασεις στη σελιδα 231 αυτα που γραφω στο μηνυμα μου θα καταλαβεις οτι και εγω εχω σοβαρο προβλημα με το bluetooth, μονο που εμενα αντι να μου ανεβαζει απο μονο του την ενταση μου τη χαμηλωνει στο 0...!!Δυστυχωσ δε μου απαντησε κανενας, οποτε ετοιμαζομαι για ΝΟΚΙΑ Shop τη Δευτερα..

Το πηρα και εγω (N73 ME). Εχω διαβασει απειρα αλλα δεν εχω καταλαβει ακομα καποια πραγματα... Αν καποιος μπορει ας απαντησει αμεσα η με PM;) .

1) Υπαρχει καποιο προγραμμα GPS για Ελλαδα χωρις να χρειαζεται να πληρωσω τιποτα ? (Ειτε για να το παρω ειτε για να το χρησιμοποιω)

2) Τα προγραμματα που βρισκω απλα τα περναω στο κινητο? Υπαρχουν διαφοροι τροποι για install?

3) Ποιο προγραμμα μπορω να χρησιμοποιησω για να στελνω σε MSN, hotmail κτλ? Χρεωνομαι για αυτο?

s21 ultra 256

Καλησπερα σε ολους! Μπηκα και γω λοιπον στο team του n73 προσφατως κ εχω δυο ερωτησουλες. Το Flash Player που διαθετει το κινητο υποστηριζει αρχεια τυπου .swf? Αν οχι τι τυπος αρχειων παιζει? Επομενη ερωτηση: Εχω αποθηκευσει ενα .jar στο φακελο Others στην καρτα μνημης κ οταν επιλεγω αποστολη μεσω Bluetooth σε αλλο κινητο μου λεει : Η αποστολη κλειδωμενου αντικειμενου ειναι αδυνατη. Αυτο παρατηρειται σε ολα τα jar. Τι μπορω να κανω για να δουλεψει?

Ευχαριστω εκ των προτερων. Ζητω συγγνωμη για το πρηξιμο αλλα μου ειναι αδυνατο να διαβασω τοσες σελιδες. (κ μην ξεχνατε οτι ειμαι καινουριος χρηστης N73 ME - πριν ειχα sony ericsson)

Ό,τι ωριμάζει... σαπίζει !!

Παιδιά μια ερώτηση. Πως μπορώ να μαρκάρω ένα (1) αρχείο σε λίστα; Χρησιμοποιώντας το "μολύβι" και με κίνηση πάνω ή κάτω του Joystick δεν επιλέγει μόνον το αρχείο που θέλω αλλά και το προηγούμενο ή το επόμενο ενώ εγώ θέλω να μαρκάρω μόνον 1 αρχείο. Φυσικά υπάρχει και η λύση μέσα από το μενού του αριστερού softkey αλλά ήθελα μια πιο άμεση λύση.

Εχω το ΜΕ περιπου ενα μηνα ολα καλα μονο που δυο φορες μεχρι τωρα οταν μιλαω στο τηλεφωνο εγω ακουω ενω ο συνομιλητης μου δεν με ακουει.Το εκλεισα και το ξανανοιξα και ηταν ΟΚ.Ξερει κανεις γιατι το κανει αυτο εχω την τελευταια εκδοση.Ευχαριστω...

φιλε μου απο σημερα το κινητό μου αρχισε τα ιδια....και δεν στρωνει ουτε με επανεκκίνηση ....:blink: :blink:

οταν εχω τα hands free μιλαω και ενω ακουω τον αλλο ο "αλλος" δεν με ακουει....

μαλλον παω για φορματ.....για να δουμε αν θα βρεθει λυση...

(θα το καψουμε το κεφαλι μας με αυτο το 73...ειναι που ειναι το σαρ στα "ύψη" δεν μπορουμε να βαλουμε και Hands free τωρα....:mad: :mad:

Ρε παιδια ο καταλογος ειναι στα Ελληνικα με ονομα πρωτα αλλα παλι

δεν λειτουργει η φωνητικη κληση(δεν βρεθηκε αντιστοιχια).

Τι λετε να συμβαινει.Εχω δοκιμασει να γραψω εκ νεου το ονομα στην συσκευη αλλα παλι δεν.

Απλά δεν γίνεται άμεσα να αλλάξεις την ταπετσαρία σε διάσταση 240x320. Μπορεί να γίνει μόνο μέσω προσγράμματος επεξεργασίας θεμάτων. Άμεσα η ταπετσαρία αλλάζει σε διάσταση 240x240.

Αναφέρεσαι σε κάποιο γνωστό πρόγραμμα? Που μπορεί να βρεί κανείς τέτοια προγράμματα για πλήρη κάλυψη της οθόνης με μια εικόνα που που έχει φωτογραφήσει το κινητό?

Όταν λες ότι άμεσα η ταπετσαρία αλλάζει σε διάσταση 240x240 πως γίνεται αυτό?

Και κάτι άλλο, έχει αναφερθεί κάμποσες φορές ότι μετά την τελευταία αναβάθμιση δεν υπάρχει πλέον επιλογή να κλείνει ο player που τρέχει στο backgroud από τον ισοσταθμιστή. Αυτό ισχύει μόνο για τα απλά Ν73 που έχουν αναβαθμιστεί σε ΜΕ ή και για αυτά που είναι ΜΕ όπως αγοράστηκαν?

Παιδιά μια ερώτηση. Πως μπορώ να μαρκάρω ένα (1) αρχείο σε λίστα; Χρησιμοποιώντας το "μολύβι" και με κίνηση πάνω ή κάτω του Joystick δεν επιλέγει μόνον το αρχείο που θέλω αλλά και το προηγούμενο ή το επόμενο ενώ εγώ θέλω να μαρκάρω μόνον 1 αρχείο. Φυσικά υπάρχει και η λύση μέσα από το μενού του αριστερού softkey αλλά ήθελα μια πιο άμεση λύση.

πατάς το μολύβι και το joystick προς τα μέσα.(ούτε πάνω ούτε κάτω) :)

πατάς το μολύβι και το joystick προς τα μέσα.(ούτε πάνω ούτε κάτω) :)

Μάλλον είναι ανάλογα με το πρόγραμμα. Στο Y-Browser για παράδειγμα, κρατάς το μολυβάκι πατημένο και κάνεις το joystick δεξιά.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Καλησπερα σε ολους! Μπηκα και γω λοιπον στο team του n73 προσφατως κ εχω δυο ερωτησουλες. Το Flash Player που διαθετει το κινητο υποστηριζει αρχεια τυπου .swf? Αν οχι τι τυπος αρχειων παιζει? Επομενη ερωτηση: Εχω αποθηκευσει ενα .jar στο φακελο Others στην καρτα μνημης κ οταν επιλεγω αποστολη μεσω Bluetooth σε αλλο κινητο μου λεει : Η αποστολη κλειδωμενου αντικειμενου ειναι αδυνατη. Αυτο παρατηρειται σε ολα τα jar. Τι μπορω να κανω για να δουλεψει?

Ευχαριστω εκ των προτερων. Ζητω συγγνωμη για το πρηξιμο αλλα μου ειναι αδυνατο να διαβασω τοσες σελιδες. (κ μην ξεχνατε οτι ειμαι καινουριος χρηστης N73 ME - πριν ειχα sony ericsson)

Βάλε τον X-plore και θα στέλνεις οτι αρχείο θες.

Παιδες εγω εχω το bluetooth ΝΟΚΙΑ ΒΗ-700 και δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα ουτε με τις φωνητικες κλησεις ουτε με τον ηχο αλλα ουτε και με την αποσταση μπορω καλλιστα να πω οτι εχει μεγαλη εμβελεια!

Το μονο που θα ηθελα ομως για το κινητο μου ειναι ενας καλυτερος music player!

Εχετε κατι στα υπ οψιν σας?

ΘΕΛΩ ΝΑ :shoot: ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ

ΘΕΛΩ ΝΑ :knife: ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Παιδες εγω εχω το bluetooth ΝΟΚΙΑ ΒΗ-700 και δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα ουτε με τις φωνητικες κλησεις ουτε με τον ηχο αλλα ουτε και με την αποσταση μπορω καλλιστα να πω οτι εχει μεγαλη εμβελεια!

Το μονο που θα ηθελα ομως για το κινητο μου ειναι ενας καλυτερος music player!

Εχετε κατι στα υπ οψιν σας?

LCGJukebox πολύ καλό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Healthy disregard for the impossible.

Δυστυχώς το κινητάκι μου πάει μάλλον για αναβάθμιση λογισμικού.

Μέχρι στιγμής έχει παρουσιάσει τα εξής:

1) Αν ξεκλειδώσω το πληκτρολόγιο και προσπαθήσω να πατήσω κάποιο από τα κουμπιά με τους αριθμούς δεν γίνεται τίποτε. Μόνο αν πατήσω το "κόκκινο" κουμπάκι μετά λειτουργούν κανονικά τα υπόλοιπα κουμπιά και βγαίνουν οι αριθμοί στην οθόνη.

Το ίδιο γίνεται κι αν είναι σβησμένη η οθόνη και απλά πατήσω οποιοδήποτε κουμπί και "ανάψει".

Edit: Μετά από restart που του έκανα είναι ο.κ αλλά συνεχίζει να με ανησυχεί...

2) Αν είναι συνδεδεμένο μέσω bluetooth με το PC Suite και στείλω κάποιο αρχείο από τον υπολογιστή στο κινητό με bluetooth έχει κολλήσει πολλές φορές με μόνη λύση το βγάλσιμο της μπαταρίας.

3) Βγάζοντας μια φωτογραφία και στέλνοντάς την ίδια στιγμή με bluetooth στον υπολογιστή, αναβοσβήνει παράξενα 1-2 φορές η οθόνη (αλλά την στέλνει κανονικά).

Δεν ξέρω αν έχουν συμβεί και σε κάποιον άλλον τα παραπάνω γιατί έχω φτάσει μόνο μέχρι την σελίδα 42 του παρόντος thread (:p ) αλλά, Δευτέρα πρωί με βλέπω στην μαμά Alpha Copy...:worry:

Mιλαει κανεισ με hands free?Εχω 2 στο σπιτι μου..αυτο που ειχε μεσα το κουτι και ενα αλλο..και ακουο ενα φισημα στην συνομιλια..ενω αν μιλαω απο το τηλεφωνο δεν ακουγεται..

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...